Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.04.2024., 17:42   #61
Dok Natalia i Rolando ratuju Paula doslovno umire.
Ovo je baš teško za gledati,ali Susana je odlična.Novela jest teško razočaranje i veoma loša,ali Susana i njezin lik je za čistu desetku.
Old 20.04.2024., 14:55   #62
Ne znam koja je bila poanta onog Rolandovog snimanja Paule dok razgovara sa mužem, tj. mrtvim mužem.
Ionako je bolesna, nema ništa pod kontrolom.
Ako je misli smjestiti u neku ustanovu why even bother, ionako umire.
Ako joj želi ukrasti novac, ionako ga ima pod kontrolom.
Jedino ako mu je Pepe toliko mrzak, da je želi odvojiti od njega.

I ovo sa uništavanjem ove proslave.
Bezveze sve.

Margarita Magana ponovno ima zanimljivu ulogu, barem meni.
Zašto se ona gdje god da se pojavi ima dobar lik, garant nema toliko sreće.Valjda je do nje same.
Old 20.04.2024., 22:13   #63
Valentino Lanús je izjavio da će mu ovo definitivno biti (veliki povratak nakon godina izbivanja) i ujedno posljednja telenovela koju je ikad snimio i da više nema namjeru i neće više snimati telenovele,odlučio se posvetiti meditaciji,yogi ili čime se već bavi ovih posljednjih godina otkad se povukao iz svijeta telenovela i vraća se živjeti u prirodu
Magdalena Nava is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2024., 17:43   #64
Stvarno je na putu da umre. Ovo su zadnji trenuci?
Ili slijedi čudotvorno ozdravljenje?

Rolando je sve nepodnošljiviji i definitivno jedva čeka da Paula umre,pa da odvede djecu daleko. A djeca ga jedva podnose.
Old 07.05.2024., 19:09   #65
I ovako bolesnu je maltretira odvođenjem kćeri daleko od nje.
Koja je ovo bolesnoća.Dajte joj da umre u miru, okružena obitelji.Pa ovo nije trenutak da negativci izvlače ove stvari.
Old 07.05.2024., 19:41   #66
Quote:
Magdalena Nava kaže: Pogledaj post
Valentino Lanús je izjavio da će mu ovo definitivno biti (veliki povratak nakon godina izbivanja) i ujedno posljednja telenovela koju je ikad snimio i da više nema namjeru i neće više snimati telenovele,odlučio se posvetiti meditaciji,yogi ili čime se već bavi ovih posljednjih godina otkad se povukao iz svijeta telenovela i vraća se živjeti u prirodu
Aha.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2024., 18:45   #67
Ipak postoji neki čudotvorni doktor koji će sigurno izliječiti Paulu.
Sad se skriva od Rolanda da slučajno ne bi doznao.

Finale je 17.05. Još 7 ep. do kraja.
Old 11.05.2024., 20:08   #68
Pa eto, Natalia se je predomislila i ipak ispunila majčinu želju.
Rolando kad dozna bi je garant mogao srediti.
Old 14.05.2024., 18:16   #69
Natalijina promjena je bila samo jednu epizodu? LOL

Uopće nisam šokiran da je Rolando ovo napravio an kraju, zna što mu bolje odgovara: sponzoruša ili ona koja ima dokumente u svojim rukama.

Još 4 ep. do kraja. Ide jako to ubrzano sada, stvarno su jako rezali scenarij.
Old 18.05.2024., 14:54   #70
I završila telenovela.

Najvažnije od svega je da smo opet prisustvovali čudesnom ozdravljenju i da je protagonistica preživjela.
Sve ne bi bilo ništa loše da od 1 ep. nisu promovirali da je nemoguće da preživi, da nema lijeka, da se ne može operirati i sve to zajedno.Ali onda se najednom iz ničega stvori čudotvorni liječnik sa čudotvornom operacijom i ishod znamo.

Ali to je Nesma i to je Televisa. Nemamo se zašto čuditi.

Rolando završio kako je bilo očekivano, ali bilo bi bolje da je završio u zatvoru.Natalia je ipak bila pametna i predala se je.
Malena već koju epizodu ranije je također završila mrtva.

Sve ostalo totalno nezanimljivo, kako god završilo bilo mi je svejedno.
U ovim zadnjim epizodama se je osjećalo ekstremno scenarističko skraćivanje radnje, sve bez veze naredano i ubrzano.

Uskoro konačni dojmovi.
Old 22.05.2024., 18:20   #71
Još jedan Nesmin jad je završio i bit će joj ovo zadnji.Producentica koja je nekada radila dobre telenovele zaostala je u vremenu i jednostavno je bilo očito da ovo neće imati prođu.Ako izuzmemo TVA ona već više od 10 godina nije napravila poštenu telenovelu i mislim da je bila velika pogreška da se je vraćala.Ali već sam pisao o tome.

Telenovela je previše isforsirana sa tipičnim klišejima, lošim dijalozima, likovi su nezanimljivi, sporedni elenco kojega treba zaobilaziti što više, a protagonist katastrofa.
Lanus je valjda trebao posao i bio jeftin, pa eto vratimo ga malo.Nažalost, on je apsolutno nezanimljiv, kao što je uostalom bio i sam lik.
Jedina pozitivna stvar u ovoj telenoveli je Susana Gonzalez i njezin lik,ali ona nažalost nije mogao držati cijeli projekt.Samo smo naravno u Televisinom stilu opet dobili kraj kojega nismo željeli.Da, treba biti sretan kraj,ali neki projekti kao ovaj to ipak ne bi smjeli imati.
Gledanost je bila presudna da sama Televisa završi projekt što prije,pa je i odrezano 15 ep. Ali ne znam što je bilo čelnicima da su Nesmi uopće dali da telenovela ima toliko epizoda.Što su vjerovali u uspjeh? Sa producenticom čiji su scenaristi još gori od nje? Dajte nemojte.

Što se tiče negativaca klasični Lisardo i njegova gluma, te izigravanje opakog supruga koji ne daje ni trunka sreće svojoj supruzi i naravno tipična negativka koju je igrala Sofia Rivera.
Moram pohvaliti Elsu Ortiz kojoj je uloga Malene ipak jako odgovarala i bila je bolja negoli sam se nadao.
Što je ovo trebalo Juanu Soleru ne znam.Ako si glumac kao on ne može naći neku bolju ulogu onda bolje da niti ne glumi.
Sporedni cast osim možda Margarite Magane i mlade Karle Gaytan za zaborav.
Lokacije jeftine,ali ipak su odgovarale samoj priči.
Naslovna pjesma od Lucero nije mi nešto,ali ima prođu.

Konačna ocjena je ipak malo viša zbog Susane.
Ovo jedino preporučam fanovima Susane Gonzalez.

Konačna ocjena: 4/10
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:52.