Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.08.2024., 06:13   #61
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
Mene zivcira sto svugdje moram imati svoj account i aplikaciju i picke materine. Sta ne moze - dodjem, vidim, kupim.
Ni ja ovo ne volim, ali sam si zato sve šifre za online kupnju stavila da zapamte da ja ne moram.
Old 31.08.2024., 06:39   #62
Quote:
High Priestess kaže: Pogledaj post
Zbog tog učlanjivanja iz principa nikad nisam htjela kupovati na Best Secretu.
Isto. Plus, vidjela sam im prezentaciju na stranici, čudim se da itko išta od tamo kupi uz takve fotke.
Znam, znam, ima super stvari od super brendova tamo za kikiriki blablabla....ali meni je užasno odbojan zbog ove dvije stvari.
Old 31.08.2024., 08:44   #63
Meni je draže kupovati sa stranica brendova koji prodaju samo svoje stvari nego od velikih multibrend web shopova.
mantisa is offline  
Old 31.08.2024., 09:04   #64
Best Secret je odlican. Meni barem. Brzo dodje, uredna roba, velik izbor, lijepo popakirano. Jeftinije nego drugdje.
Old 31.08.2024., 10:28   #65
Quote:
hours kaže: Pogledaj post
Ako išta mrzim, to su linkovi na memebers only Best Secret
Registrirala sam se, odlogirala i zaboravila šifru i gdje sam je zapisala
Koje jebene idiotarije
Google bi trebao čuvati passworde.

Quote:
mantisa kaže: Pogledaj post
Meni je draže kupovati sa stranica brendova koji prodaju samo svoje stvari nego od velikih multibrend web shopova.
Best Secret to prezentira kao members only, u stvarnosti se registrirate tamo kao i na Zari, samo neće linkovi raditi ako dijelite, ali možete izrezati sliku i zalijepiti ovdje, što je 45 sekundi duži posao.

Best Secret i slični znaju imati bolja sniženja od stranica brandova, i zato je ok pogledati sve opcije.

Jučer sam našla kaputić za prijelazno razdoblje, široki rukavi do lakta, lijepa boja, sastav, kroj, cijena, ali nemam argument za kupovinu
1. dok se klima ovako mijenja da je manje hladno nego ikada, a imam već kapute
2. ne putujem svaki dan za posao pa da mi treba još jedan aput za prijelazno, ili bilo koje razdoblje
3. inflacija i cijene koje rastu, ne mogu se praviti da ne poskupljuje sve i ne vidim smisao kupovati odjeću danas kad ne znam kako će izgledati idućih godina dana
4. imam dovoljno sve odjeće, i to si redovito ponavljam.

Što se tiče nakita, volim nakit. Nosim zlato, ponekad promijenim u srebro.
Po ljeti samo naušnice, kad nije ljeto onda naušnice, prstenje, ogrlice, lančići, narukvice. Baš volim nakit i volim se kititi. Doma skidam sve čim uđem u kuću, osim naušnica.
Emer Kenny is offline  
Old 31.08.2024., 17:12   #66
Quote:
Ember- kaže: Pogledaj post
Ni ja ovo ne volim, ali sam si zato sve šifre za online kupnju stavila da zapamte da ja ne moram.
i ja

i karticu za zaru

Quote:
makake kaže: Pogledaj post
Isto. Plus, vidjela sam im prezentaciju na stranici, čudim se da itko išta od tamo kupi uz takve fotke.
Znam, znam, ima super stvari od super brendova tamo za kikiriki blablabla....ali meni je užasno odbojan zbog ove dvije stvari.
danas ću naručit malom gaĆe
reče da mu se sviđaju
cr

mora se vidit ispod kupaćih
Old 01.09.2024., 07:07   #67
gledam na indexu jučerašnju špicu.

zna li netko od kud je ova haljina?

https://ip.index.hr/remote/bucket.in....jpg?width=765
Carmen 5 is offline  
Old 01.09.2024., 08:42   #68
Mislim da je ovo srce na remenu od elfsa
Luta is offline  
Old 01.09.2024., 11:57   #69
Quote:
makake kaže: Pogledaj post
Best Secret ima prezentaciju dostojnu Neckermanna, kao da im je ciljana mušterija frau Urlike.

Naručivala sam neke stvari i imam sve najbolje za reći, ali nije dovoljno privlačan da bi mi postao "go-to" stranica.
makyca is offline  
Old 01.09.2024., 15:12   #70
Quote:
Luta kaže: Pogledaj post
Mislim da je ovo srce na remenu od elfsa
hvala ti.

pronašla sam sad remen, ali ne i haljinu. znači, moglo bi biti da je posebno kupljena haljina, a posebno remen.

https://www.elfs.hr/proizvod/remen-romantic/
Carmen 5 is offline  
Old 01.09.2024., 15:33   #71
Vraćala sam Zarinu haljinu na lim..ne to su kruške, ok na kruške jer je kroja ko kuta one babe što je nešto kakti smiješno laprdala za vrijeme Juge, i vraćala sam loose fit traperice od kojih bi, da ih je vidio, i Čaplin riknuo od smijeha.

I sjetila sam se tete palete kad sam ih isprobavala. A ok, traper je bio fin i mekan.

Nda. Blame it na ovo smrdljivo ljeto.
The White Rabbit is offline  
Old 01.09.2024., 15:37   #72
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
gledam na indexu jučerašnju špicu.

zna li netko od kud je ova haljina?

https://ip.index.hr/remote/bucket.in....jpg?width=765
Evo je, ali je rasprodana koliko vidim
High Priestess is offline  
Old 01.09.2024., 15:38   #73
Kud je ova krenula, na sprovod?
The White Rabbit is offline  
Old 01.09.2024., 15:52   #74
Quote:
Evo je, ali je rasprodana koliko vidim
hm, na toj ženi i na suncu izgleda ljepše. i drugačije mi se čini gornji dio blizu vrata, ali valjda je to ta haljina. thx.

Quote:
The White Rabbit kaže: Pogledaj post
Kud je ova krenula, na sprovod?
zelene štiklice podižu kombinaciju. i svjetla kosa. vidiš, pitanje je kako bi to meni izgledalo na tamnu kosu.

baš mi je jučer palo na pamet kako crna boja nije za ljeto, jedino ako bi se radilo o nekoj iznomnoj kombinaciji i kad sam vidjela ovu ženu rekoh, to je to, to je ta iznimna kombinacija.

čak su i muški dolje u komentarima samo nju pohvalili, a oni inače sve pljuju.

uf, al taj remen bi si kupila. samo ne znam na što ću ga nosit. valjda će se naći nešto. toj ženi baš paše na tu haljinu.
Carmen 5 is offline  
Old 01.09.2024., 16:10   #75
White Rabbit Zara traperice isključivo u dućanu jer su postali apsurndi im brojevi.
Old 01.09.2024., 16:11   #76
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
hm, na toj ženi i na suncu izgleda ljepše. i drugačije mi se čini gornji dio blizu vrata, ali valjda je to ta haljina. thx.
Vidjela sam ju u ljubičastoj verziji i ima ovakav izrez ko s tvoje slike, mislim da postoji više verzija, ali uzorak je taj

E: Zara je baš popizdila s veličinama, ajde kad sam na relaciji 38-4-42 mogu oprostiti, ali jedne su mi pasale 44, a drugi model 36
High Priestess is offline  
Old 01.09.2024., 16:14   #77
Quote:
Vidjela sam ju u ljubičastoj verziji i ima ovakav izrez ko s tvoje slike, mislim da postoji više verzija, ali uzorak je taj
Carmen 5 is offline  
Old 01.09.2024., 16:28   #78
MarLov, dosadna sam vise s tim, ali probala sam M haljinu, nasla ju.

Lijepo pada, jako ugodna, al me stegne preko bokova i ocrtava mi gace.

L nije bilo.
Gzena is offline  
Old 01.09.2024., 17:11   #79
Quote:
The White Rabbit kaže: Pogledaj post
Vraćala sam Zarinu haljinu na lim..ne to su kruške, ok na kruške jer je kroja ko kuta one babe što je nešto kakti smiješno laprdala za vrijeme Juge, i vraćala sam loose fit traperice od kojih bi, da ih je vidio, i Čaplin riknuo od smijeha.

I sjetila sam se tete palete kad sam ih isprobavala. A ok, traper je bio fin i mekan.

Nda. Blame it na ovo smrdljivo ljeto.
Nela Eržišnik!
Kad smo kod promjene imena, Nela Eržišnik, bila je hrvatska komičarka. Rođena je pod imenom Nevenka Maras. Prvom udajom mijenja ime u Nela Eržišnik, a drugom, za Zvonimira Blaževića 1952. godine, u Marija Blažević., a paralelno je radila na dva lika- Marici Hrdalo i na Ikači.
Dobro da svakom udajom nije i izgleda promijenila.
Old 01.09.2024., 17:16   #80
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
MarLov, dosadna sam vise s tim, ali probala sam M haljinu, nasla ju.

Lijepo pada, jako ugodna, al me stegne preko bokova i ocrtava mi gace.

L nije bilo.

Ftw

Baš te neće, a ti opet neces online

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:05.