Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > Android mobiteli

Android mobiteli Mobiteli pokretani Android OS-om

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.01.2025., 12:55   #61
Quote:
David--1 kaže: Pogledaj post
Isto tako kod mene, zaobljenija Ultra mi je ljepša, ali to je sve do ukusa osobe.

Nego, želim vas sve nešto pitati, molim da mi pomognete. Imam S23+ koji želim dati drugom članu obitelji, a sebi bih uzeo manji, kompaktniji mobitel. Razmišljam o običnom S25.

S23+ mi zna izdržati cijeli dan i možda još par sati u idućem danu.

S obzirom na to da obični S25 ima manju bateriju, mogu li očekivati kraće trajanje baterije?

Stvarno nisam heavy user.
Trajanje baterije je stvarno individualno. Ja imam s23 koji ima nesto manju bateriju od s25 i kada ga punim do 80% moze mi trajati 2 dana. Da androdi toliko ne jede bateriju u mirovnju, islo bi to i do tri dana
robee is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 13:04   #62
Quote:
crótach kaže: Pogledaj post
Jest da je najmanji upgrade, ali sa trade-inom mi se cini sasvim ok, 461 eur sa S24 ultre na S25 ultru. Nije da mi treba, al nemoram se ciganit po oglasnicima i cijena je ok.
Zaboravila sam reći da je sramota što za iPhone nude skoro 300 eura više u trade-inu.
Old 23.01.2025., 14:00   #63
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Za te pare sam kupio Honor Magic 6 pro, a početkom prošle godine Oneplus 11.

Tak da po meni je to bacanje para. Upgrade nikakav u odnosu na doplatu.
Imas pravo. Zainteresirali su me sa trade-inom, al S25 ultra ne donosi nista novo. Vidjet cemo sta ce bit sa S26
crótach is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 14:15   #64
Quote:
mpoo kaže: Pogledaj post
Da, poslali su mi mail iz dostavne službe nakon oko tjedan dana, da sutra stižu po mobitel pa sam im rekla da ne dolaze jer mobitel nije spreman. Dogovorili smo se da će doći dan poslije, a poslije sam u onim uvjetima i sitnim slovima pročitala da treba dogovoriti primopredaju u roku od 7 dana otkad te kontaktiraju.
Kada si dobila taj mail od njih, jesi li i koliko dugo imala novi mobitel?
David--1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 14:20   #65
Prošlo je oko tjedan dana od dostave mobitela do tog maila da će preuzeti. Kopala sam po mailovima, ali ne pronalazim pa ti ne mogu reći konkretnije!
Old 23.01.2025., 14:34   #66
kak je dobio trade in sa 465e nadoplate? meni nude 664e za 512gb s24U, to je 835e nadoplate, kod za 50e manje, opet 785e nadoplate ispadne. dosta, koja je jos shema, punjac, i nesto poklon bona nazad za opremu ili nisam skuzio taj dio. Pika me, al me ne odusevljava ni mob toliko ni nadoplata, al sam navikao sad i cao
Old 23.01.2025., 15:28   #67
Quote:
Prošlo je oko tjedan dana od dostave mobitela do tog maila da će preuzeti. Kopala sam po mailovima, ali ne pronalazim pa ti ne mogu reći konkretnije!

Super, ma meni je bitno samo to da imam nekoliko dana od dostave novoga do preuzimanja staroga da si sve uspijem prebaciti i srediti
David--1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 15:30   #68
Meni u A1 Galaxy S25 Ultra 512GB na produljenje ugovora ispadne 1050eur personalizirana ponuda, ako je jednokratno placanje, jel' to ok? Bez trade-ina...
Uz to se dobije i popust od 5 eura na mjesecni iznos tarife Apsolutna, tako da ispadne 32eur...
Meron is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 15:57   #69
Quote:
Kako si dobio 461 eura? Za toliko bih i uzela, neka ide život, ali meni ispadne preko 800 eura.
770 trade-in za S24 Ultru 512gb i 1231 eur za S25 ultru 512gb, preko corporate benefits (firma ima deal s njima).
crótach is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 16:31   #70
Quote:
770 trade-in za S24 Ultru 512gb i 1231 eur za S25 ultru 512gb, preko corporate benefits (firma ima deal s njima).
Odlična prilika, hoćeš uzeti? Mogu ti dati onaj kod za 50e popusta ako treba.
Ja sam čak danas na poslu malo računala bez trade ina - ako iskoristim Members popust od 10%, ispadne me 1350e. Vidim da je sad cijena za S24U 512 GB na Njuškalu oko 800e, ako prodam za 750, nova Ultra me zapravo košta samo 600 eura.
Old 23.01.2025., 16:54   #71
Quote:
Imas pravo. Zainteresirali su me sa trade-inom, al S25 ultra ne donosi nista novo. Vidjet cemo sta ce bit sa S26
Ajde uzmi pa javi dojmove
Nemoj nas drzat u neizvjesnosti jos godinu dana
uniform is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2025., 09:05   #72
Zna li netko od vas je li negdje na europskom tržištu u ovom trenutku moguće naručiti ovu masku?
https://www.spigen.com/products/gala...43470568357935

Gledam, ali koliko vidim samo je Amerikanci za sada imaju.
Obično Gizzmo ih ima, ali još ih nemaju u ponudi.
David--1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2025., 10:59   #73
Pozdrav,
ako netko slučajno ima onih 50 eura popusta a neće koristiti - javljam se
Old 24.01.2025., 18:02   #74
Baš me zanima, između ostalog, jesu li poboljšali vibraciju na S25U. Ono što je imala 22 Ultra se pokazao veliki promašaj, ljudi su morali koristiti tonove da ne bi propustili poziv. To niti sa S24U nije bilo baš na visokoj razini. Baš me zanima stanje s najnovijim modelom.
Moby is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2025., 19:04   #75
Quote:
robee kaže: Pogledaj post
Meni se s25u sa zaobljenim rubovima svidja vise od starih ultri no u odnosu na ostale (OP, Xiaomi, Honor...), nista posebno. Cini mi se da su svi napredovali u razvoju os-a te da su fluidniji, imaju bolje animacije dok Samsung stoji na mjestu i ocito nema namjeru ispeglati svoj os.
Prednost je sto ga ljudi dosta kupuju pa cijene dobro idu dolje.
one ui 7 je najviše dorađen po pitanju animacija i fluidnosti, jako velika razlika u odnosu na prijašnju ver. čak i na starijem s24u.
generalno je to najispeglaniji skin, s uvjerljivo najviše mogućnosti, najljepše izgleda, i najintuitivniji je.
šta god od kineza probam brzo se vratim...
Digitall is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2025., 22:07   #76
https://www.youtube.com/watch?v=E6pOoOQsvXA

kaj velimo na boje na kraju.

Narucio sam silver blue, htio sam crni kao inace ali mi je zapravo cudan s tim svjetlim rubom i olovkom, Jet black je dobar jer je cijeli crni ali ga nema ovdje pod tim standardnim bojama
Kod supersafa nekako mi silver blue izgleda najvise cool, a onaj titanium nekad baca na smeđe zlatnu, nisam vidio uzivo.

Nego ovaj S pen mi je bas fail. Nisam ga koristio osim za tu i tamo okinuti grupni selfie kad stavis mob negdje recimo i sad su tu opciju maknuli svašta(mozda to bude veliki update za 26ultra hahah). Bolje da su cijelog maknuli i stavili 5500 mah bateriju onda, ali kuzim ekipa je naviknula na tu olovku.

šteta sto nije i 1tb verzija u ponudi po cijeni 512

@zašto ne - posaljem ti kod za 50e u inbox, ali raspitaj se prvo jel ima netko bolji popust tipa ovih 10% iz membersa ili 20%, ne znam tocno di dobiju.
Old 25.01.2025., 15:43   #77
Samsung Galaxy S25 Ultra, S25+ and S25 hands-on review
Godard is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 16:41   #78
Šteta što su ubacili samo SnapDragon. Premalo je to za Flagship segment. Zaostaje punjenje, stara tehnologija baterije, kapaciteti netaknuti, kamere iste već godinama na S25 i + modelu. Umjesto da sad uhvate korak sa kinezima po pitanju hardware-a i pomete prodaju zbog toga i dobrog skina, oni samo skin i SoC i eto ga, p r e e e m a l o o o!!
Sommer Kind is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 21:11   #79
Baš me iznervirao na YT TechOdyssey! Kako taj slavi novu Ultru. Kao da je dobio lovu od Semija da ga nahvali! Šteta, bio mi je od podnošljivijih mob kanala. Vjerujete li da nisam pogledao ni Marquesa ni Gospona Tkoje šef ove godine! Otkad su me i jedan i drugi navukli kao oni "idu ča s YZ", ja pripremio kokice i maramicu, kad ono mijenjaju ime kanala ili se sele u novi studio... mislim se, malo predaleko otišao cijeli svijet, malo 2 much za moj pojam nekakvog kulturnog ponašanja.
E da, S25U nema BT funkciju na olovci, ali se može kupiti Pro olovka koja ima BT.
Nisam još vidio mjerenje razine vibracije. I to će doći na red. A novi model zbilja nema kompatibilnost s Qi standardom 2. Znači i dalje se prodaju odvojeno caseovi za S25U, ali nikakav magnet nema na poklopcu baterije S25U što je meni baš "must have feature". Recimo da sam došao na čak 70-80% puta da mob punim bežično. U biti, u ovoj godini se ne mogu sjetiti da sam ga priključivao na kabel.
Moby is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 21:45   #80
Quote:
zašto ne kaže: Pogledaj post
Pozdrav,
ako netko slučajno ima onih 50 eura popusta a neće koristiti - javljam se
150 eura: N93-ALL9-R1P8-L3ES
crótach is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:15.