Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2025., 17:56   #61
Vratila je svoju muziku

TV Rep i TS otkazani, Rep nije ni snimila
KillsXO is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:05   #62
Neka smo se spasili! Ova era je bila iconic, ali smorilo je. Drago mi je zbog nje jer znamo koliko joj znači vlastita umjetnost.
Spremni smo za novu pravu eru koju nismo imali jos od Lovera.
Mali mujo is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:08   #63
SkinnyPink is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:20   #64
Top da je vratila muziku.

Rep tv i Debut nisu otkazani, samo odgođeni ali će se dogoditi. Debut je i snimljen.
timothy88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:38   #65
Pišu da ih je platila 300 mil. dolara
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:45   #66
Debut joj je jedini album koji nije bio #1 na bb 200 a i steta da ne iskoristi popularnost countryja sad ona koja je i pocela kao takva pa bi bilo lijepo da ga izbaci, a Rep nisam nikad ni volio tako da sto se mene tice ne treba ali eto
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 19:11   #67
Quote:
Ja,Lucifer kaže: Pogledaj post
Pišu da ih je platila 300 mil. dolara
Ako je to istina onda je sramota. To je njenih ruku djelo. Vjerojatno jest morala platiti tako masni iznos.

Debut će izbaciti jer je snimljen, a hoće i Rep tv ali ne odmah. Nigdje ne piše da ih neće izdati, a čitao sam pažljivo.
timothy88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 19:45   #68
i bolje da ne snimi rep, dobro je rekla, to je bilo u vrijeme kada su svi bili protiv nje, skrivala se u kuci, kanye ludovao itd.
danas ima sve
ne moze snimiti iste emocije
kao sto sada ne bi mogla snimi iste emocije za npr. so long london
sada je sretna, na vrhu slave...
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 20:24   #69
Ja sam naišla na cifru od 360 miljona za otkup, zato i kaže u smislu da je uspjela zahvaljujući turneji - ima ona para ali tu je namlatila dovoljno da si može ovo priuštit.
Old 30.05.2025., 21:05   #70
Quote:
timothy88 kaže: Pogledaj post
Debut će izbaciti jer je snimljen, a hoće i Rep tv ali ne odmah. Nigdje ne piše da ih neće izdati, a čitao sam pažljivo.
To je napisala da spriječi suicide

Vjerovatno će izbaciti remastered verzije u budućnosti.
KillsXO is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 22:32   #71
Quote:
KillsXO kaže: Pogledaj post
To je napisala da spriječi suicide

Vjerovatno će izbaciti remastered verzije u budućnosti.
Naravno da hoće. Samo je stvar pravog timinga. Mislim da Debut slijedi ove godine. A Rep Tv ćemo se načekati, ali ugledat će svjetlo dana. Siguran sam u to. Trebat će joj motivacije da ga snimi u cjelini.
timothy88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 22:46   #72
Quote:
timothy88 kaže: Pogledaj post
Naravno da hoće. Samo je stvar pravog timinga. Mislim da Debut slijedi ove godine. A Rep Tv ćemo se načekati, ali ugledat će svjetlo dana. Siguran sam u to. Trebat će joj motivacije da ga snimi u cjelini.
Ti baš nisi najbistrija riba u moru…napisala je da Reputation neće izbacivati nego će možda ‘ako fanovi to žele’ objaviti vault tracks(vjerojatno kao deluxe postojećeg albuma), a debut će biti objavljen-ponovo ‘ako fanovi to žele’.
Što je i logično. Debut ima priliku biti popravljen njezinim odraslim vokalom+dobiti #1, a Reputation može samo pokvariti presnimavanjem.
Mali mujo is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 22:49   #73
Mess...
Luka3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 22:53   #74
Kakva folirantkinja...
Old 30.05.2025., 23:10   #75
Quote:
Mali mujo kaže: Pogledaj post
Ti baš nisi najbistrija riba u moru…napisala je da Reputation neće izbacivati nego će možda ‘ako fanovi to žele’ objaviti vault tracks(vjerojatno kao deluxe postojećeg albuma), a debut će biti objavljen-ponovo ‘ako fanovi to žele’.
Što je i logično. Debut ima priliku biti popravljen njezinim odraslim vokalom+dobiti #1, a Reputation može samo pokvariti presnimavanjem.
Nigdje ne piše da neće objaviti Reputaciju. Hoće samo je pitanje okolnosti motivacije da izradi sve pjesme. Da, spominje vault tracks, ali ne piše da ga neće reizdati u cijelosti.

Slažem se i ja da je Debut važniji album. Prošlo je 20 godina skoro i to je najmanje poznato djelo. Bit će vani vjerojatno ove godine.
timothy88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 00:01   #76
Ajde barem više ne moram čitati ekipu koja svakih mjesec dana najavljuje Reputation gatajuci u broj vlasi njene mačke u kadru spota koji se zaustavi na ××:×× vremenu.

Otkupila je sva svoja djela, platila ih izgleda 360 milijuna.Zaobišla Scootera Brauna u cijeloj priči, od njega vjerovatno i onaj balon od prije par dana da joj on nudi otkup za 600 mil do milijarde.

Tako se to radi, zaista se naradila na toj turneji kao rijetko ko, zaradila i odlučila se da krene u deal.

Reputation, pa fino žena kaže, nije ni četvrtinu pjesama do sada snimila, nije to ta emocija više, druga su vremena.Sad joj to mučenje a reizdanjem i ne treba,možda pusti za koju godinu koju vault traku čisto da pokaže tko je gazda.Svjesna je da su se neki fanovi nabrijali na to, iz neke čudne potrebe da ona konstantno bude osvetnik Osvetila se, kupila je oteto.
Debut ce vjerovatno pustiti, s njim se zatvara krug i obilježava 20 godina karijere

Dok ekipa čita znakove u zrncima kave , ona prilično jasno signalizira da dolazi TS12, vjerovatno na jesen ili barem u slijedećih godinu dana, jesen 2026.
Old 31.05.2025., 04:22   #77
znaci .. samo je trebalo da kupi albume ? rerecording nije morala?
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 05:25   #78
Koncentriraj se
Nisu bili na prodaju, njena bivsa diskografska kuca nije joj ih ni ponudila prije nego sto ih je prodala Scooteru Braunu,
Ona je svojim ponovnim snimanjem učinila originale manje vrijednima Kupila ih je sad od diskografske kuće koja ih je kupila od Brauna , oni su ih navodno platili 430 milijuna njemu, a ona ih je sada otkupila za 360mil.
Oni su bili voljni prodati jer i dalje gubi vrijednost zbog njenih rerecordinga.
I uz put, kako misliš da bi zaradila novce da otkupi sve, ako ne time sto je ponovo snimila i posjedovala prava na sve osim dva albuma?
Ironije li , zbog ponovnih snimanja i zbog činjenice da su i preostali albumi sada njeni, sve ima puno veću vrijednost nego da ih je zadržala ta izdavačka kuća.
Old 31.05.2025., 05:56   #79
drago mi je što je vratila svoje albume bizarno da joj se to uopće desilo
što se tiče rerecordinga pa hmm nakon onog što smo čuli od LWYMMD možda je i bolje da ih više nema
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 08:32   #80
Evo jedno neuko pitanje pa molim da mi se objasni.
Kada netko želi postati glazbenik, čak je i kantautor kao TS, ulazi u deal s nekim studijom, producentima itd. da mu se to ostvari.
Onda kad ta osoba postane brutalno uspješna, taj "zli" studio drži njegove hitove kao taoca?

Šta to nije običan poslovni deal? Ja tebi lovu pumpam u sve što ti treba da postaneš zvijezda i onda dijelimo lovu?

Kako će oni opet u nekoga ulagati ako ispadnu na kraju maltene zločinci i kamatari?

Sad se ona kao oslobodila, vratila sve svoje itd....Naravno da je lijepo ako si možeš to priuštiti i bilo bi idealno da je odmah mogla kupiti kad se prodavalo.
Samo me zanima zašto je to tako negativno od strane studija (ne Scootera, taj dio znam). S druge strane je snimanjem verzija srušila vrijednost.

Mislim da će se ovo sve sada stavljati u sitna slova ugovora i da je naštetila drugim up and coming umjetnicima. Neću niti ulaziti u to koliko će sad love nalupat kad ekipa krene kupovat opet stare originale. Peace out.
Chloe k is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:36.