Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Lokalni izbori 2025.

Pogledaj rezultate ankete: Za koga??
Puljak 45 70.31%
Šuta 7 10.94%
Iden se okupat na Žnjan 12 18.75%
Glasovatelji: 64. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.05.2025., 23:18   #61
Splićani su autodestruktivni kao i uvijek.

Nedostaje im valjda Kerum.

Bit će gusta trka, ali i veća izlaznost u drugom krugu.

Šuta nije kalibar za vođenje grada pod Marjanom.
DJTcro is offline  
Old 18.05.2025., 23:34   #62
prebrojano svih 100%, šuta ostao na razlici od 4,72%. ne znam je li se šta mijenjalo po pitanju vijećnika?
TihoTipkam is offline  
Old 18.05.2025., 23:36   #63
Quote:
serialcereal kaže: Pogledaj post
Šuta dobija bye bye Puljak
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Šuta nije kalibar za vođenje grada pod Marjanom.
Ma kakav Šuta, što vam je.

On je HDZ-ovac, a slogan mu je 'Dajem ti rič'.
Uvik mislim da je to neka zajebancija, što li?
Old 18.05.2025., 23:59   #64
Da Šuta

Lik izgleda i djeluje ko šef sale na piru u Dugopolju. Nadam se da će se tiha većina motivirat i izać u drugom krugu

Zanima me kako će Dončić odigrat s Matijevićem, oće bit uklanjanje Domestosom ili neko self-odmetnuće od strane samog Surle i prebjeg u HDZ s još nekim s liste.
Sveti Germain is offline  
Old 19.05.2025., 00:34   #65
Je li vi mislite doli za ozbiljno ili se samo zajebavate?

Drastične situacije, zahtijevaju drastične mjere!
freelancer is offline  
Old 19.05.2025., 01:08   #66
Mi smo uvik za dobru zajebanciju.
Old 19.05.2025., 06:23   #67
Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
Po grada glasa za HDZ i Keruma. E moj Splite, nema tebi pomoći
Ali je izlaznost bila blizu 100%?
A u puku zapadne cerkve, gde potiče štogod dobra i poštena, to prečesto dolazi samo odtuda, što on ne sluša i ne sledi popa. Da ovaj puk nebi bio poživinčen, on bi uz redke iznimke, u popu smatrao najpervoga svojega neprijatelja. U istinu, NAROD HERVATSKI IMA SVU SVOJU NESREĆU NAJVEĆMA POPOM PRIPISAT. - Dr. Ante Starčević - Otac Domovine
Marijan is offline  
Old 19.05.2025., 08:06   #68
Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
Da Šuta

Lik izgleda i djeluje ko šef sale na piru u Dugopolju. Nadam se da će se tiha većina motivirat i izać u drugom krugu

Zanima me kako će Dončić odigrat s Matijevićem, oće bit uklanjanje Domestosom ili neko self-odmetnuće od strane samog Surle i prebjeg u HDZ s još nekim s liste.
Tragedija od izbora, kandidata i rezultata generalno.
Šuto mali posebna priča.

Uvriđeni Matijević i pozivanje na glasovanje za manje zlo u drugon krugu, a manje zlo je po njemu kriminalna organizacija u suradnji s ratnin profiteron.
FanteDiBastoni is offline  
Old 19.05.2025., 09:03   #69
Quote:
FanteDiBastoni kaže: Pogledaj post
Tragedija od izbora, kandidata i rezultata generalno.
Šuto mali posebna priča.

Uvriđeni Matijević i pozivanje na glasovanje za manje zlo u drugon krugu, a manje zlo je po njemu kriminalna organizacija u suradnji s ratnin profiteron.
Sve su to ljudi iz naroda, a narod glup ka...
Mare- is offline  
Old 19.05.2025., 09:55   #70
prije će do većine hdz, je li može puljak zatražiti nove izbore za vijeće bez većine?

TihoTipkam is offline  
Old 19.05.2025., 10:03   #71
Split II krug - Puljak vs Šuta

Završio je prvi krug izbora za splitskog gradonačelnika. Obrađena su sva 163 biračka mjesta, a u drugi krug idu Ivica Puljak (Centar) s 35,26% i Tomislav Šuta (HDZ, DP, HSLS, HDS) s 30,54% glasova.
Old 19.05.2025., 10:27   #72
prije će do većine hdz, je li može puljak zatražiti nove izbore za vijeće bez većine? ako i dobije puljak ne znam hoće li ovaj mandat uspjeti progurati ikoji projekt

TihoTipkam is offline  
Old 19.05.2025., 11:06   #73
Tko je točno prošao s Mostove liste? Ako je samo Most, mogli bi ipak njega podržati...
The Great Duck is offline  
Old 19.05.2025., 11:23   #74
Okupat ću se na Žnjanu jer ni ne mogu glasat doli

Ma sve to ovisi o rezultatima drugog kruga, ako Šuta dobije priklonit će se njemu. Ako Puljak, moguće je svašta, treba vidjeti i koliko je tu dobio Most, koliko Domino
Tomo1972 is offline  
Old 19.05.2025., 11:25   #75
Quote:
The Great Duck kaže: Pogledaj post
Tko je točno prošao s Mostove liste? Ako je samo Most, mogli bi ipak njega podržati...
TihoTipkam is offline  
Old 19.05.2025., 11:30   #76
Quote:
TihoTipkam kaže: Pogledaj post
prije će do većine hdz, je li može puljak zatražiti nove izbore za vijeće bez većine?

Idu automatski ako se ne sklopi nikakva većina, samo nisam siguran koliko je pokušaja, 2 ili 3.
Mithrandir is offline  
Old 19.05.2025., 11:31   #77
Autor naslova je budala. Mislio sam wtf, zašto je to bitno? Ljudi rade gluposti kad su pijani. Kad ono lik pijan, autom se zabio u kontejnere pa ih gurao
Tomo1972 is offline  
Old 19.05.2025., 11:32   #78
Quote:
Tomo1972 kaže: Pogledaj post
Autor naslova je budala. Mislio sam wtf, zašto je to bitno? Ljudi rade gluposti kad su pijani. Kad ono lik pijan, autom se zabio u kontejnere pa ih gurao
Tko vozi automobil pod utjecajem alkohola, nema kontrolu nad sobom.

HSP ide u zagrljaj HDZa i Keruma.
DJTcro is offline  
Old 19.05.2025., 12:04   #79
10 HDZ + 4 Kerum + Marijo Popović
To je sigurnih 15 ruku, odlučuje novo lice, fotograf s brcicima Franko Kelam, ako je potkupljiv upala mu je sikira u med, nema sumnje da bi se hdz i kerum posteno isprsili za taj jedan glas

Puljak ima samo 11 sigurnih ruku, sa ovima iz SDP/Direkt/Možemo liste je u zavadi, a i da ga podrze malo je

HAJDUK TE ZOVE
Metuzalem is offline  
Old 19.05.2025., 12:58   #80
Quote:
Metuzalem kaže: Pogledaj post
10 HDZ + 4 Kerum + Marijo Popović
To je sigurnih 15 ruku, odlučuje novo lice, fotograf s brcicima Franko Kelam, ako je potkupljiv upala mu je sikira u med, nema sumnje da bi se hdz i kerum posteno isprsili za taj jedan glas

Puljak ima samo 11 sigurnih ruku, sa ovima iz SDP/Direkt/Možemo liste je u zavadi, a i da ga podrze malo je
sad je pitanje hoće li ljudi odustajati od glasanja za puljka u drugom krugu kad je očito da neće imati većinu u vijeću, nema smisla, jedino ako se most ne prikloni hdz-u po koji već put jer to je suradnja a ne koalicija
TihoTipkam is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:10.