Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
09.06.2025., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2025.
|
Ako neko ima sumnje tko je ova djevojka, nek ju pojebe ili upozna s drogama. Samo za njezino dobro, naravno.
|
|
|
09.06.2025., 14:57
|
|
not ordinary bell
Registracija: Jul 2007.
|
U malom gradu on koji je stariji medijski eksponiran počne joj upadati u dm. Ona odgovori, mlada je i nesnalažljiva, pristojna i skuži da joj se ne da imat posla s njim. Pristojno odgovara, kavu odbija. Na cesti ga pokušava izbjeći pošto-poto.
Mislim da razumije da ga se neće riješiti, nadam se da pakira kofere. Red flagčina.
|
|
|
09.06.2025., 15:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Autore, kako si se ti uopće upoznao s djevojkom koja je studentica da je došlo do pričanja i javljanja na Instagramu? Pitam jer se s 24 godine nisam družila s likovima od 40 nego s vršnjacima. Pogotovo ne s nekim ko izlazi u medije, druga je generacija, nemamo nikakve teme ili stvari koje nas povezuju.
|
|
|
09.06.2025., 15:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2021.
|
Quote:
Annabeth-Lee kaže:
Autore, kako si se ti uopće upoznao s djevojkom koja je studentica da je došlo do pričanja i javljanja na Instagramu? Pitam jer se s 24 godine nisam družila s likovima od 40 nego s vršnjacima. Pogotovo ne s nekim ko izlazi u medije, druga je generacija, nemamo nikakve teme ili stvari koje nas povezuju.
|
Nametnuo joj se jer je lokalni baja koji je navikao da je po njegovom. Jer on je, kao, poznat i uspješan.
Cura ga s razlogom izbjegava.
|
09.06.2025., 15:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Arrgonaut kaže:
Nametnuo joj se jer je lokalni baja koji je navikao da je po njegovom. Jer on je, kao, poznat i uspješan.
Cura ga s razlogom izbjegava.
|
Ah, pokušava prilagoditi svijet sebi.
|
|
|
09.06.2025., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
izbjegava te sa razlogom .Još će ti policiju zvat jer ju stalkaš.
|
09.06.2025., 17:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2025.
|
Quote:
Annabeth-Lee kaže:
|
Ne znam zašto mene pitaš, pa vidiš da argonaut i bluebell znaju više od mene  a ti znaš u kojim se kafićima srećemo i koliko često, evo vidim Lola već i policiju zove jer me valjda vidjela da po noći ispod prozora stalkam curu
Majko mila stvarno ne znam što mi je bilo da ovdje idem tražit savjet mogu samo uzet kokice da vidim što ćete slijedeće izmisliti hrpa besposličara 
|
|
|
09.06.2025., 17:33
|
|
Pipi Duga
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
ku-kuruz kaže:
Takvih je u mom životu bilo na lopate.Toliko sam im bio neodoljiv da bi se ukenjale o straha. 
|
Nisam ni sumnjala u to. 
|
09.06.2025., 17:53
|
|
not ordinary bell
|
Quote:
Lola 27 kaže:
izbjegava te sa razlogom .Još će ti policiju zvat jer ju stalkaš.
|
A mali grad i on eksponirana ličnost...
Ja odmah pomislim na onog Dabru
Ne bi zvala policiju kupila bi kartu u jednom smjeru za otić ća
|
|
|
09.06.2025., 18:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Dr. Doolitle kaže:
OKej dobro je. Hvala Skeptiku, Isabelle i Miss Silence na mišljenju i konstruktivnim prijedlozima.
Vama ostalima ne znam što da kažem, izvlačite zaključke iz zraka. Pogotovo ovi što osuđuju 15 godina razlike i curu koja najesen postaje apsolventica nazivaju barely legal a mene ljigavcem. Nisam znao da smo još uvijek toliko zatucano društvo. .
|
Ako imas ozbiljne namjere sa tom djevojkom, prva stvar je da ne hranis ljude koji osudjuju. Niti je tvoj posao da mijenjas tudje percepcije. Ovo ti govorim kao neko ko je bio “ ta” djevojka. Samo sam ja bila jos mladja. Tvoje zadovoljstvo treba da dolazi iz onoga kako se ponasas prema njoj a ne iz odobravanja okoline.
That beeing said, razlika u godinama ne znaci automatski manipulaciju kao sto ni mladost ne znaci automatski nevinost. Njoj 24, tebi 39. Dovoljno ste odrasli.
Ti si zreliji i emotivno odgovorniji. To imaj na umu skoro uvijek. Ako se kod vas razvije nesto vise, zelim samo da ti kazem da vodis racuna da ne postanes nesto ili neko ko joj ogranicava sazrijevanje. Drugim rijecima, imas moc jer si iskusniji i stariji ali nemoj to iskoristiti za kontrolu nego da joj budes oslonac da nastavi sazrijevati, zdravo i da raste pored tebe a ne zbog tebe. Budi siguran da ce taj pritisak doci na red, gdje ce ona osjecati potrebu da se uklopi sa tobom. Ali ti si bio u njenim godinama a ona u tvojim nije.
Ko zna kakve se misli roje u njenoj glavi. Mozda i nije solo. Ne mozes znati i ne mozes kontrolisati. Odlozi lopatu i ne kopaj.
Od konkretnih stvari htjela bih jos izdvojiti to da se potrudis da joj pokazes da ti se dopada ona. Ne njene godine, njena “nevinost”, jer to proizvodi jedan ruzan osjecaj. Ako se osjeti da je fokus samo na njenoj “neiskusnosti” kao na nekoj vrsti “privilegije” ili “slabosti” koju trebas cuvati, to moze biti problematicno i neugodno za nju. Nemoj pasti u tu klopku…
|
|
|
09.06.2025., 18:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
Ti ako si stariji od nje 15 godina, onda moras biti pametniji, mudriji.
Pitaj ju direktno.
Osim toga ne znam kaj cure vide u likovima koji su toliko stariji od njih, a oko nje hodaju, zgodni i mladahni.
|
|
|
09.06.2025., 18:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
Quote:
Isabélle kaže:
Ako imas ozbiljne namjere sa tom djevojkom, prva stvar je da ne hranis ljude koji osudjuju. Niti je tvoj posao da mijenjas tudje percepcije. Ovo ti govorim kao neko ko je bio “ ta” djevojka. Samo sam ja bila jos mladja. Tvoje zadovoljstvo treba da dolazi iz onoga kako se ponasas prema njoj a ne iz odobravanja okoline.
That beeing said, razlika u godinama ne znaci automatski manipulaciju kao sto ni mladost ne znaci automatski nevinost. Njoj 24, tebi 39. Dovoljno ste odrasli.
Ti si zreliji i emotivno odgovorniji. To imaj na umu skoro uvijek. Ako se kod vas razvije nesto vise, zelim samo da ti kazem da vodis racuna da ne postanes nesto ili neko ko joj ogranicava sazrijevanje. Drugim rijecima, imas moc jer si iskusniji i stariji ali nemoj to iskoristiti za kontrolu nego da joj budes oslonac da nastavi sazrijevati, zdravo i da raste pored tebe a ne zbog tebe. Budi siguran da ce taj pritisak doci na red, gdje ce ona osjecati potrebu da se uklopi sa tobom. Ali ti si bio u njenim godinama a ona u tvojim nije.
Ko zna kakve se misli roje u njenoj glavi. Mozda i nije solo. Ne mozes znati i ne mozes kontrolisati. Odlozi lopatu i ne kopaj.
Od konkretnih stvari htjela bih jos izdvojiti to da se potrudis da joj pokazes da ti se dopada ona. Ne njene godine, njena “nevinost”, jer to proizvodi jedan ruzan osjecaj. Ako se osjeti da je fokus samo na njenoj “neiskusnosti” kao na nekoj vrsti “privilegije” ili “slabosti” koju trebas cuvati, to moze biti problematicno i neugodno za nju. Nemoj pasti u tu klopku…
|
Zamisli, ne transparentnost ove veze. On je emotivno zreliji i odgovorniji. O yeah, mos misliti. Iako lika ne znam, a mozda i je, al rijetki su ti.
|
|
|
09.06.2025., 18:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Ako ona bježi od tebe - bježi ti malo od nje - pa neka vidi kako je to! 
|
|
|
09.06.2025., 18:45
|
|
not ordinary bell
|
Autore, možeš se lupat po glavi koliko hoćeš ali ono što si napisao je zapravo ovaj moj rezime. Gledan izvana.
Nitko ne bježi od tebe ako mu se sviđaš. To se ljudi tješe, previše je zagrijan/a, prejaka sam za njega... 
Nema toga.
Kad ti se netko sviđa trčiš k njemu, prihvaćaš kave, želiš biti u njegom/njezinom društvu
|
|
|
09.06.2025., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2020.
|
1. Žene ne bježe od likova koji im se sviđaju.
2. Gledanje storija na mrežama ne znači apsolutno ništa.
3. Ne mogu biti objektivna u ovoj priči, jer se sjećam kad mi je relativno nedavno dosađivao matorac koji je vjerojatno imao ovakve spike u glavi. Ne možeš ga pristojno odjebat za kavu, doslovno moraš reći odjebi stari radije ću se nabijat na svježi krastavac nego na tebe. Nema veze koliko savršenom ti nju vidiš, žensku ne zanimaš. Javio si se za kavu i probao, okej, ali dala ti je odjeb.
|
|
|
09.06.2025., 18:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2023.
|
Quote:
nothanks kaže:
1. Žene ne bježe od likova koji im se sviđaju.
2. Gledanje storija na mrežama ne znači apsolutno ništa.
3. Ne mogu biti objektivna u ovoj priči, jer se sjećam kad mi je relativno nedavno dosađivao matorac koji je vjerojatno imao ovakve spike u glavi. Ne možeš ga pristojno odjebat za kavu, doslovno moraš reći odjebi stari radije ću se nabijat na svježi krastavac nego na tebe. Nema veze koliko savršenom ti nju vidiš, žensku ne zanimaš. Javio si se za kavu i probao, okej, ali dala ti je odjeb.
|
Poznato mi je ovo, na kraju ti ispadneš kriva jer ga kakti zavlačiš, a zapravo si ga cijelo vrijeme na finjaka odjebavala. A ako ga odbiješ direktno, onda si okrutna jer mu nisi dala šansu 
Ne znam zašto je nekima vidljiva nelagoda i izbjegavanje poziv na daljnju akciju. Poprilično predatorski, da ne kažem nešto gore.
|
|
|
09.06.2025., 19:18
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
09.06.2025., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo adaptirao sam avatar nadam se da ste zadovoljni
|
|
|
09.06.2025., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Zgodan, uspješan, ima se para...reci joj da ti se sviđa i da bi je vjerio, možda se predomisli.
|
|
|
09.06.2025., 20:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne možeš znati da joj se sviđaš. Instagram je Instagram. To što ona ne želi RL kontakt može značiti da je anksiozna, a i ne mora. Možda joj se ne sviđaš. Kakva je oko tebe kad pričate? Jel se smješka, jel mrtva ozbiljna, jel fina kakva je sa svima?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:23.
|
|
|