Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Mačke

Mačke Vlast s karakterom

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.09.2007., 18:06   #61
https://www.forum.hr/showthread.php?t=181...ht=ma%E8ke
go2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2007., 11:48   #62
Quote:
makinator kaže: Pogledaj post
Interesantno je da je kao lud za maslinama, i to nezasitno. Medjutim on ih ne jede bas previse, vec se mazi i trlja o njih. Pojede tu i tamo koji komadic i to mu dugo treba da pomljacka, ali se valja glavom i trlja (vrlo "strastveno") o bilo sto sto ima miris ili okus po maslinama (najvise crnim).
Ili recimo ako sam ja jeo masline, u stanju je skakati po meni, i pokusavati (i uspjevati) se trljati meni u lice i oko usta.
Ima li neko objasnjenje za to?
Ima li tko slicnih iskustava?
Felidae mediterraneo
Begemotica is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2007., 11:52   #63
moj micek bas i nece svasta ,poludi za sirovim mesom a pogotovo ribom..nema sanse da je u kuhinji kad se sprema riba jel nemas mira od nje!

ali zato bi mi pas govno pojeo samo da nije njegova hrana
electric_barbarella is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2007., 13:32   #64
Najnovije sto jedu je med sa polenom i maticnom mlijeci . Nisam mogla povjerovati kad su oblizali kasiku sa medom.
Prije toga su jeli vocni jogurt ali samo ako dijelim sa njima - ako stavim u njihove posudice to nece. Jedu i cips i smoki.
milimelo is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2007., 14:37   #65
Moj mačak je lijen bilo kaj gristi tak da od liže onu tekućinu u kojoj su masline i liže parmezan, a liže i šlag.
Old 02.10.2007., 15:37   #66
Manwe jako voli kremšnite, a Nina štapiće i špagete bez ičega. Naravno prije toga ih razvuče po cijelom stanu.
A za masline ne znam, probat ću im dat da vidim kak će reagirat...
Taun We is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2007., 10:13   #67
mislila sam das e samo moja mazi sa maslinama..tocnije kosticom..pobenavi kad ju dobije...nijedna mica do sad nije to radila..smijeha

..inace nis cudno ne jede, al dok citam sta sve vase klopaju..
Leona81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2007., 16:30   #68
moj micek isto luduje za maslinama, sve mu paše, i ulje i njuškanje koštica a bome zna i ukrast maslinu sa tanjura

voli i čips iako ga rijetko dobije jer mislim da je to preslana klopa za njega, al hebi ga, kako rekoh - krade!!

kad je bio skroz mali sviđao mu se ananas (onaj iz konzerve) al to ga je poslije prošlo, sad voli gurat nos u kompot ili u čaj, ne smijem zaboraviti šalicu negdje gdje mu je dostupna jer uopće ne bira - kamilica, žalfija, ruski čaj, sve je to super za umočit njušku
jinxy is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2007., 16:57   #69
Joj poznato, moja je Nina jučer navečer zabila glavu u šalicu mlijeka s medom, a onda i šapu. Joj kak me fascinira ta njena radoznalost.
Taun We is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2008., 17:02   #70
..dizem staru temu opet, da vidim ako jos netko ima macu koja OBOZAVA jesti lamete (one tanke sjajne trakice na boru)
U pocetku smo mislili da se samo igra s njima, pa smo skuzili da ih skine sa sapicom i zvace s takvim gustom kao da su srdelice i nakon pola sata zvakanja - proguta!!
Sta ako mu se to zapetlja u stomacicu
(iako, mora mu se priznat originalan nacin flosanja zubica )
Odgovori s citatom
Old 03.01.2008., 18:48   #71
moj mačak ih je isto papao kad sam okitila bor pa sam ih poslije maknula, našla sam mu u stolici... onak dvije kakice povezane sjajnom trakicom!!! i povraćao je, tj pljucnuo dvaput zbog toga (barem mislim da je zbog toga.)
uglavnom, zabrinula sam se pa sam ih maknula.
dreamer~dreams is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2008., 19:47   #72
Joj, blago vam se-moja ni kuvanu piletinu nece uvijek. Ono-jogurt, abc sir hoce, ali to i nije nesto cudno. Catnip-isto nista, ne reaguje. Voli slag i sladoled, to joj nekad dam pomalo da polize.
Branwen is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2008., 09:21   #73
žganci!!
dar mar is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 13:39   #74
odo ja po teglu maslina!!
moj prasac jede kod mene finu hranu(tu i tam pojede voćni jogurt il kremšnitu) al neće niš ovak od ručka...al kod susjede jede sve!i kod jedne i kod druge...svinjica!
sad fakat idem po masline..pa nemrem vjerovat!
TheWho is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 13:46   #75
e da podijelim s vama dve najbolje scene moje mačke!prva je kad je bio mali,imao je par mjeseci.pekla sam pile doma,i navečer je to pile stajalo u rolu a rol je od one peći na drva i bil je otvoren.i ja on mic mic odi jest...SVOJU KLOPU...ja u kuhinju a ono iz rola sam viri rep a macan lijepo sjedi u tepsiji u onom ulju i drži se za to prokleto pile ko da će umrijet sutra!
a druga je kad nam je s tavana ''netragom'' nestalo oko 3 kg kobasica...a ja tri dana brinem kak je moj micek bolestan...ne jede..samo spava..ma prase!
TheWho is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 13:50   #76
Jedan moj macak je volio jest sirovo tijesto

Nije da sam mu davala...ali ako bi se slucajno dogodilo da padne na pod ili ostane na stolu ( tada sam jos bila dijete, pa bi mi mama dala komadic tijesta da se igram s njim ), zaletio bi se ko lud...zgrabio tijesto...i progutao u dva zalogaja...

A cuda
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 14:00   #77
hm?
moja obožava kiselo zelje,
kuhani grah,
čokolino (što i ne čudi zbog mlijeka),
za čips bi dušu dala,
cvijeće bilo koje vrste suho, sviježe...
ah da i jednom je ušla u zdjelu i proždrla pečeni kukuruz (i to onaj tvrdi u rifnuzi sta se kupuje) a ima gingivitis...budala.
i iz ruke da joj dam bi govno pojela. beskrajno mi vjeruje
mace
Tremulant is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 19:53   #78
Suger krade masline i kuhani karfiol. Pavarotti ne moze odoljeti majonezi, i przenim krumpirima i parizeru.
StellaS is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2008., 18:25   #79
naša je Tonkica obožavala krem-špinat (s češnjakom ) i koncentrat rajčice iz tube

a ribice s povrćem iz konzerve - oblizala bi sav sos i pojela povrće, a meso ribe ostavila
Old 08.01.2008., 10:20   #80
Kimi je u nedjelju uzela mi dva lista špinata dok sam ga prala i pojela onako, sirov.
Begemotica is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:26.