Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.06.2011., 07:10   #61
Evo me, probat ću i ja,al jutros sam popila makijato, možda nema veze, dalje pijem samo limunadu bez šećera naravno, pa da vidimo
vallys is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 09:18   #62
Quote:
vallys kaže: Pogledaj post
Evo me, probat ću i ja,al jutros sam popila makijato, možda nema veze, dalje pijem samo limunadu bez šećera naravno, pa da vidimo
Dobar Vam dan.....i ja sam počela dan sa kavom s malo mlijeka....
Evo, prijavljujem okruglo 80 kg pa ćemo vidjeti što će to biti do sutra !!!!!
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 10:55   #63
Quote:
malač kaže: Pogledaj post
Dobar Vam dan.....i ja sam počela dan sa kavom s malo mlijeka....
Evo, prijavljujem okruglo 80 kg pa ćemo vidjeti što će to biti do sutra !!!!!
Vidim da si se ti baš trgla, svaka čast,ha šta je strah da de nestignem ,šala. Bravo, samo naprijed
ja sam sad malo gladna
vallys is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 11:02   #64
Prijavljujem 75,8 kg, nadam se da će past koja deka do sutra
ME_time is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 11:20   #65
Quote:
Vidim da si se ti baš trgla, svaka čast,ha šta je strah da de nestignem ,šala. Bravo, samo naprijed
ja sam sad malo gladna
Hehehehe...... kako si krenula brzo bi me stigla.....
Hajde cure još samo 12 sati
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 11:46   #66
Evo i mene na mjesečevoj, samo 2 čaja u sebi i lagano osjećam glad...a di je još sutra...i baš mi nekak vrijeme sad sporo ide.......

Sretno svima!
nata2907 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 12:11   #67
Ja dosad popila litru vode Na poslu sam i baš danas nema puno posla, pa mi nikak ne prolazi vrijeme... kvragu!
ME_time is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 12:30   #68
Ne smije se mlijeko piti cure! A vi pile kave s mlijekom....smije se kava, iako nije preporučljivo, ali bez ičega....ja sam htjela, ali sam odustala čim je mama rekla da su za ručak grah, zelje i one seljačke kobasice, mmmmmmmmm, ne bu išlo....inače, ne mogu kad pada dan gladovanja na ovakav dan. Što hoću reći: mogu kad je recimo gladovanje od 14h jednog do 1h drugog dana....jer tako znam da ću jesti oba dana, ako me razumijete kaj hoću reći....ovo kad se gladuje od jutra do sutra, ne mogu...
Sigurna is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 17:16   #69
Ej....sve teže mi je.....još 6 sati...najgore tek dolazi.....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 17:53   #70
malač daaaj nema odustajanja, kad si do sad izdržala još samo par sati i ideš spavati ionako
ME_time is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 18:33   #71
Quote:
ME_time kaže: Pogledaj post
malač daaaj nema odustajanja, kad si do sad izdržala još samo par sati i ideš spavati ionako
Ooooo da....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 21:09   #72
Oooooo da....još se držim i ovim putem sama sebi dajem podršku.....treba mi...još je samo jedan izazov predamnom...dati djeci i MM večeru.....pa tuš i nadam se da ću zaspati pored Anatomine..... jedva čekam jutro da vidim rezultate ove "muke" !!!!! Ljubim Vas i još samo malo.....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2011., 22:46   #73
Bravo mi
Meni nije bilo strašno, nekak sam izdržala, popila 3 litre vode. Valjda će bit bar 0,5kg manje hehe. A sad brzo u krpe
ME_time is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2011., 07:51   #74
Evo...preživjela, nisam varala.....u 23,20 sam pojela pola hrenovke i otišla spavati....Jutros sam se malo razočarala jer je vaga pokazala samo 0,5 kg manje......mislila sam da će ipak biti više .....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2011., 08:03   #75
Quote:
malač kaže: Pogledaj post
Evo...preživjela, nisam varala.....u 23,20 sam pojela pola hrenovke i otišla spavati....Jutros sam se malo razočarala jer je vaga pokazala samo 0,5 kg manje......mislila sam da će ipak biti više .....
Hej draga, ja poklekla, da je bar na čemu, na pilećim krilcima, mislila sam se svejedno jutros vagnut,al nisam stigla.Nekako mi se čini da sad više idu centimetri. Jutros zakopčala remen na jednu rupicu manje

Ja mislim da nama koji smo već na nekom od režima prehrane ta mjesečeva ni neznači puno, jer smo mi već višak vode i toksine izbacili i pazimo.

I 0,5 je uspjeh, bitno da je manje.
vallys is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2011., 08:09   #76
Quote:
Hej draga, ja poklekla, da je bar na čemu, na pilećim krilcima, mislila sam se svejedno jutros vagnut,al nisam stigla.Nekako mi se čini da sad više idu centimetri. Jutros zakopčala remen na jednu rupicu manje

Ja mislim da nama koji smo već na nekom od režima prehrane ta mjesečeva ni neznači puno, jer smo mi već višak vode i toksine izbacili i pazimo.

I 0,5 je uspjeh, bitno da je manje.
To sam i ja mislila.....već sam desetak dana na "dijeti" i višak tekučine je sigurno do sada otišao, osim toga jučer sam i dobila tako da i u tome ima nešto, ali da se ponovim....ja više nemam 80 kg imam 79,5 kg !!!!!
Glavna faca u selu sam.....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2011., 08:37   #77
Curke evo i mene Jutros vaga pokazala 0,6kg manje, bolje išta nego ništa ja zadovoljna! Nije mi bilo teško izdržati, i danas se baš dobro osjećam! Isto sam na dijeti već 2 tjedna pa je zato išlo manje ali nema veze...dok god ide u minus, meni je ok
ME_time is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2011., 08:47   #78
Quote:
ME_time kaže: Pogledaj post
Curke evo i mene Jutros vaga pokazala 0,6kg manje, bolje išta nego ništa ja zadovoljna! Nije mi bilo teško izdržati, i danas se baš dobro osjećam! Isto sam na dijeti već 2 tjedna pa je zato išlo manje ali nema veze...dok god ide u minus, meni je ok
Tako je......da nismo na dijeti skinule bi i 1,5 kg....a ovako je otišlo manje, ali zato konkretno.....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2011., 08:53   #79
Iduća mijena je 9.6. u 04:12 opet cijeli dan, planiram nekako skombinirati s UN-kom i opet pijuckati vodu cijeli dan
ME_time is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2011., 09:31   #80
Dobar Vam dan mjesečarke moje drage...ima li Vas ??? Ja ću pokušati.....
malač is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:24.