Lijepa naša Gradovi i sela Hrvatske - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Babina Greda... |
|
|
19.08.2014., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Ako ides s autoceste pa se skines na Zutoj lokvi i ides prema moru pa onda magistralom do Karlobaga, Plodine i Konzum su ti s desne strane prije rotora, Plodine prvo. S time da ides pravo (desno) tamo ispod kule a ne lijevo jer ces onda zavrsiti na novoj benzinskoj i na izlazu iz Senja.
Ako ides magistralom, kod Inine benzinske na ulazu udes u rotor, izlaz prema sjeveru, prvo skretanje ti je Konzum, a malo dalje Plodine. Ne mozes fulati jer se vide s ceste.
|
|
|
08.02.2016., 12:54
|
|
Dobro sam ziva ostala.
Registracija: Aug 2014.
|
za novu godinu sam sa prijateljicama iznajmila apartman u senju. bilo je to nezaboravno iskustvo. grad i ljudi su divota.
|
08.02.2016., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Što te se najviše dojmilo u Senju?
|
|
|
08.02.2016., 15:22
|
|
Kom.spec.op. 89.K-Korps
Registracija: Feb 2016.
Lokacija: Specijalna jedinica kap.Solvis-Loos/Napadne operacije na Novorossijsk/Grupa Armija Jug/XIII.Operativna grupa-89.Kommando Korps
|
U Senju sam bio davno.Ono što sam vidio bila je ta bura i legenda da ljudi u automobile stavljaju kamenje.
Vjerujem da je Senj danas uređeniji nego onda kada sam bio na proputovanju prije 20 godina.
Ne znam koliko danas ima hotela,ali Senj može biti turistička baza i za unutrašnjost koja je fenomenalno lijepa priroda..
|
23.08.2016., 17:57
|
|
the best damn thing
Registracija: Jul 2009.
|
pozdrav
planirala sam s mamom jednodnevni izlet u senj, krajem 8.mjeseca. imate kakve preporuke? možda gdje najbolje (čitaj najjeftinije  ) parkirati ako bi bile cijeli dan?
hvala puno 
|
23.08.2016., 20:57
|
|
better days ahead
|
Parking od Plodina ili Konzuma. Negativno je to sto je guzva i auto cijeli dan na suncu, ali dzabe je
Nekidan sam nasla parking kod stambenih zgrada ispod Konzuma, u hladu, bez naplate 
|
25.08.2016., 09:01
|
|
the best damn thing
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Daphne Doo kaže:
Parking od Plodina ili Konzuma. Negativno je to sto je guzva i auto cijeli dan na suncu, ali dzabe je
Nekidan sam nasla parking kod stambenih zgrada ispod Konzuma, u hladu, bez naplate 
|
Hvala ti puno 
|
25.08.2016., 16:44
|
|
better days ahead
|
Quote:
kokolo21 kaže:
Hvala ti puno 
|
NNČ 
|
24.07.2022., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
kako je sada u senju za biti, zivjeti, kupiti stan, ima li ih uopce u prvom redu za prodaju.... meni je senj fenomenalan ono kad stanem usput, pa sjesti u neki kafic uz samu cestu i gledati tu svu rijeku turista sa svih strana sto prolaze, staju, odmaraju pa dalje... to mi je toliko super, jos volim automobile samo gledam lijevo-desno--- bas ljudi svih profila i automobila.. hoce li senj ostati tako prometan i dalje nakon sto se izgradi krizisce-zuta lokva autocesta? vjerujem da ce biti opet puno putnika jer mnogi idu na rab i pag na trajekte, i lijepo im je voziti magistralom se..
|
|
|
27.07.2022., 10:10
|
|
U stvaranju...
Registracija: Nov 2005.
|
Taj grad propada sve više i više nažalost.
Voda je očajna, ljudi se jako žale da smrdi i da ima čudnu boju, ni ja je ne pijem.
|
|
|
18.08.2024., 22:40
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
Vjerovatno je u gradu tesko zimi, znam jer mi se lokalci žale ali volim ovaj grad kad dodem na odmor. Ljudi su top, ne znam kako se oni gledaju ali meni su oni morski ličani,  drugačiji su mi od ostalih i to mi je super. Bas divni, nema nekog bahacenja, dizanja nosa, da im se nista neda... Uvijek su tako pristojni ali ne na lažni način nego bas su jako dragi prirodno. Ne znam jesam kog upoznala dole da mi je bio antipatičan.
More mi pase, volim da je hladnije, čisto je...
Ono sta bi ja mozda voljela za Senjane je da im još srede grad tj ulickaju.
Uglavnom sve najbolje za grad i ljude
I naravno da se svi okreću za Kikijem  Senjani ce znat ko je to
|
|
|
08.09.2024., 16:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2022.
|
Quote:
x files agent kaže:
Vjerovatno je u gradu tesko zimi, znam jer mi se lokalci žale ali volim ovaj grad kad dodem na odmor. Ljudi su top, ne znam kako se oni gledaju ali meni su oni morski ličani,  drugačiji su mi od ostalih i to mi je super. Bas divni, nema nekog bahacenja, dizanja nosa, da im se nista neda... Uvijek su tako pristojni ali ne na lažni način nego bas su jako dragi prirodno. Ne znam jesam kog upoznala dole da mi je bio antipatičan.
More mi pase, volim da je hladnije, čisto je...
Ono sta bi ja mozda voljela za Senjane je da im još srede grad tj ulickaju.
Uglavnom sve najbolje za grad i ljude
I naravno da se svi okreću za Kikijem  Senjani ce znat ko je to
|
Dolazim zimi češće, najčešće zapravo s jeseni kad padam u te vode s Velebita. Razumijem ljude koji žive u Senju, ali dijelim tvoje mišljenje, meni je to grad koji možda najviše volim na obali, sa svim što ima.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:53.
|
|
|
|