Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori predsjednički 2010

Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.01.2010., 11:10   #61
GubitakPamćenja
U samoizolaciji

Registracija: Jan 2010.
Quote:
Pilatus kaže: Pogledaj post
Zanimljivo, isti oni Zagrepčani koji su tako uvjerljivo odabrali baš Mikija za svog gradonačelnika.
Sumnjam da su ti Zagrepčani birali Milana prije. Milan već neko vrijeme nije omiljen u Zagrebu. Ali ima mnogo "rođa" i ovisnika i kumova i "kumova" i blesave sirotinje.
GubitakPamćenja is offline  
Old 12.01.2010., 11:12   #62
GubitakPamćenja
U samoizolaciji

Quote:
Stribor cumez kaže: Pogledaj post
Mislim da je nacin da se sada rijesi Bandica da svatko tko ima neke indicije o tome kako je mister dobio toliko novaca za kampanju okrene telfonski broj uskok i kaze ono sto zna ...
Mislim da neće biti potrebno jer će sada Uskok ubrzati dovršenje svojih istraga. U roku od par mjeseci 100% se može očekivati otvaranje prvih optužnica.
GubitakPamćenja is offline  
Old 12.01.2010., 11:20   #63
rigel1965
Registrirani korisnik

rigel1965 Avatar

Registracija: Dec 2005.
Preimenovanje trga

Quote:
Ken kaže: Pogledaj post
Insiderska informacija uz SDP-a, raspravljalo se sinoc o promjeni Trga bana Josipa Jelačića, u Trg Republike zanimljivo, nadasve zanimljivo, pretpostavljam da to moze gradska skupstina promjeniti. stvarno su toliko opijeni pobjedom da misle kako bi im to proslo?
Koliko je pouzdan taj tvoj insider?
rigel1965 is offline  
Old 12.01.2010., 11:20   #64
zagrebancija
U samoizolaciji

Registracija: Dec 2009.
protiv njega je kao i obicno oporba dosta glasna. no sada je ta oporba na istoj valnoj duljini kao i vladajući.... dakle jednoglasna odbijanja svakog njegovog sumnjivog prijedloga....

'Bandić bi trebao odstupiti s političke scene'
HNS: Ako ima dostojanstva, odstupit će; HDZ: Valjda će početi ozbiljno raditi; Holjevac: Bandić nastavlja raditi istim žarom
zagrebancija is offline  
Old 12.01.2010., 11:53   #65
fripp
U samoizolaciji

Registracija: Jun 2007.
Quote:
Stribor cumez kaže: Pogledaj post
Mislim da je nacin da se sada rijesi Bandica da svatko tko ima neke indicije o tome kako je mister dobio toliko novaca za kampanju okrene telfonski broj uskok i kaze ono sto zna ...
Ako ga ne makne Bajić, trpit ćemo ga 3 i pol godine.
Zahvaljujući Zoranu Milanoviću i njegovim klimavcima u SDP-u
fripp is offline  
Old 12.01.2010., 11:57   #66
Alexis
4 + digitalizacija i tak.

Alexis Avatar

Registracija: Dec 2005.
Quote:
fripp kaže: Pogledaj post
Ako ga ne makne Bajić, trpit ćemo ga 3 i pol godine.
Zahvaljujući Zoranu Milanoviću i njegovim klimavcima u SDP-u
Milanović je imao vrlo težak zadatak, Račan je imao razloga zašto je baš njega gurnuo naprijed, a ne Bandića, Komadinu ili Antunovićku.

Ono gdje su u SDP-u pogriješili jest puštanje da se Bandić kandidira za gradonačelnika. U svibnju su mogli stvar istjerati na čistac.
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
Alexis is offline  
Old 12.01.2010., 12:07   #67
lucca
strange fruit

lucca Avatar

Registracija: Nov 2008.
Quote:
sr-bistabil kaže: Pogledaj post
Nadam se da će ga marginalizirati i maksimalno ograničiti u delanju, time nanijeti još jedan bolan udarac njegovom nezasitnom i raspojasanom egu i natjerati ga da cvili u mukama i agoniji, da proklinje i psuje dan kada se rodio i naposlijetku u neizrecivim patnjama kao potpuno slomljena ruševina od čovjeka pokuša odgmizati natrag pod kamen ispod kojeg se izlegao, da bi u presudnom trenutku u tome bio spriječen neumoljivom rukom spore ali dostižne pravde... Što ne bi trebalo biti problem ako se stvarno želi krenuti u tom smjeru... Na žalost, čini mi se da u gradskom SDP-u konce preuzima nova moralna vertikala društva, Jelušić... Bog nam pomogao. Makar, taj Jelušić je nekako odveć gnoman da bi vodio išta zahtjevnije od 10 godina starog šnaucera, zapravo bi mjernu jedinicu za gnomnost trebalo nazvati po njemu. Možda partija izbaci novu vedetu, nekoga probavljivog za promjenu... usudim li se pomisliti... humanoidnog...

doista se nadam da nece bit tolki imbecili i predat grad jelusicu u ruke
s druge strane, ostaje antunovicka..sto ostaje kao neka 'bolja' opcija al mi se ne svidja/nije svidjalo njezino dejstvovanje za vrijeme vladavine

znam da je premlad i da vjerojatno nije ni u kakvoj racunici..al meni nekak sve vise za oko zapinje jurica meic
znal je imat sjajne nastupe u skupstini
lucca is offline  
Old 12.01.2010., 22:12   #68
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
Alexis kaže: Pogledaj post
Milanović je imao vrlo težak zadatak, Račan je imao razloga zašto je baš njega gurnuo naprijed, a ne Bandića, Komadinu ili Antunovićku.

Ono gdje su u SDP-u pogriješili jest puštanje da se Bandić kandidira za gradonačelnika. U svibnju su mogli stvar istjerati na čistac.
Istina, ali donekle ih mogu razumjeti jer Bandić je izgradio svoj brand i siguran sam da bi se kandidirao kao "nezavisni" za gradonačelnika da je SDP istaknuo nekog drugog. A pitanje onda kako bi završilo tada, kad je još Sanader bio na vlasti.
S Bandićem je greška napravljena puno prije, jednostavno nakon one sramote s policajcem nije mu se smio dopustiti povratak u politiku. Kad je Račan počeo umirati, Bandić je skužio da više nema nikoga tko bi mu mogao i usudio se naređivati i tada kreće njegovo raspojasanje van svih normalnih granica.
Old 12.01.2010., 22:47   #69
Štosdemfer
Ore i đžubri demokratiju

Štosdemfer Avatar

Registracija: Nov 2009.
Ke? Šlogate jopet, ha?
Neka institucije pravne države radidu svoj posa, a mi idžđemo DELAT,orat, gnojit po Zagrebu, kovat socijaldemokraciju.
Triba i nove rukometne dvorane nadelat, a i Lipa Brena će da bidne tudeka da piva pravim katollicima, čovjekoljubima, domoljubima i bogoljubima, braniteljubima, Velečasnom Sucu, Vitezovima Glavašu i Merčepu, Kruljcu!!
Štosdemfer is offline  
Old 12.01.2010., 23:16   #70
GenSec
... polemičar ...

GenSec Avatar

Quote:
Zomboni kaže: Pogledaj post
Dva scenarija. Prvi, kad skuži da je izgubio svu moć daje ostavku. Drugi, SDP ga ruši referendumom, koji se treba održati istoga dana kada i prijevremeni izbori, a kako bi se izašla polovica građana.
Ovo je ujedno i jedini način da se Bandića sruši.

Nadam se da će i Vlada do tada srediti biračke popise što će rezultirati i padom broja birača, pa neće biti problem skupiti tih 50% + 1 birača koji će izaći na izbore. A kada se to skupi uopće ne dvojim da će Bandić pasti kao kruška.
Old 13.01.2010., 01:23   #71
zagrebancija
U samoizolaciji

Registracija: Dec 2009.
Quote:
Gubitnički govor Milana Bandića u kojem je između redaka najavio kako mu je grad Zagreb tek usputni posao, a gradonačelnička fotelja privremeni stolac, ostvario se već dva dana poslije.

Zagrebački gradonačelnik danas planira obići Kosinj, Metković te Imotski, hrvatske krajeve stradale u poplavi. Tako se želje mnogih Zagrepčana da se vrati poslu u Zagrebu koji je u velikim problemima očito neće ispuniti, a Bandić će kao i ljetos putovati na račun poreznih obveznika.
Dragan Kovačević: Neka Bandić ode iz Zagreba sa poplavom
zagrebancija is offline  
Old 13.01.2010., 01:42   #72
svizac motach
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2009.
Bandinja u zatvor pa nek tamo DELA pizdarije. A da mu ne usfali društvo u sobičku predlažem Maminja za cimera...
svizac motach is offline  
Old 13.01.2010., 02:22   #73
pino3
Registrirani korisnik

Bandić je zagrebački gazda! Ne može nitko njega smijeniti,SDP može mijenjati samo ljude u Holdingu što Milanović već radi.Sada ćete tek vidjeti što su pljačke u Holdingu,kada su ga Milanovićevi ljudi preuzeli. SDP=HDZ
pino3 is offline  
Old 13.01.2010., 02:36   #74
NoviDan1
Registrirani korisnik

Quote:
GenSec kaže: Pogledaj post
Ovo je ujedno i jedini način da se Bandića sruši.

Nadam se da će i Vlada do tada srediti biračke popise što će rezultirati i padom broja birača, pa neće biti problem skupiti tih 50% + 1 birača koji će izaći na izbore. A kada se to skupi uopće ne dvojim da će Bandić pasti kao kruška.
Ma nije. Mislim da će ga Uskok prije dohvatiti. Šampanjac se hladi i samo se čeka ta vijest
NoviDan1 is offline  
Old 13.01.2010., 02:43   #75
GenSec
... polemičar ...

GenSec Avatar

Quote:
NoviDan1 kaže: Pogledaj post
Ma nije. Mislim da će ga Uskok prije dohvatiti. Šampanjac se hladi i samo se čeka ta vijest
Čisto sumnjam.
Old 13.01.2010., 08:03   #76
fripp
U samoizolaciji

Registracija: Jun 2007.
I on i dalje može iduće 3 godine raditi što želi?
Zajebavati cijeli grad i uživati u svojoj bolesnoj narcisoidnosti?
Nitko ga ne može maknuti, on je jači od svih SDP-ovih pravnih stručnjaka?
Pa neka onda pognu glavu,pokucaju na vrata Šeksovog ureda i pitaju ga kako se mogu riješiti Bandića, gdje ima "rupa" i solucija koju oni ne vide.
I nešto si mislim, bez želje da nekoga uvrijedim, jer od elementarnih nepogoda nema gore; da li bi Mile pohrlio da su poplavljeni Međimurje, Istra i krajevi gdje nije dobio ni 20%?
fripp is offline  
Old 13.01.2010., 08:17   #77
ja tarzan
U samoizolaciji

Registracija: Oct 2009.
Quote:
NoviDan1 kaže: Pogledaj post
Ou jea
ja tarzan is offline  
Old 13.01.2010., 08:33   #78
Predmet
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2008.
Quote:
svizac motach kaže: Pogledaj post
Bandinja u zatvor pa nek tamo DELA pizdarije. A da mu ne usfali društvo u sobičku predlažem Maminja za cimera...

Tamo ga i ovako žele za svog predsjednika...

http://www.ezadar.hr/clanak/bandic-p...skim-zatvorima
Old 13.01.2010., 08:35   #79
sexy_ciccolina
Okajava grijehe

Registracija: Apr 2009.
Pošalji poruku preko MSN korisniku sexy_ciccolina Pošalji poruku preko Yahoo korisniku sexy_ciccolina
Nekak se bojim da neće skoro u zatvor.Mogu li mu se smanjit ovlasti?
sexy_ciccolina is offline  
Old 13.01.2010., 08:37   #80
casio
Klonovi,zaobiđite me!

casio Avatar

Registracija: May 2007.
Quote:
Alexis kaže: Pogledaj post
Milanović je imao vrlo težak zadatak, Račan je imao razloga zašto je baš njega gurnuo naprijed.
Jel to ovo Misliš na Milanovića? ako da gdje ga je to pok.Račan gurnuo, osim što ga je šupirao sa mjesta glasnogovornika SDP-a?.

Pravila postanja