Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić |
18.01.2010., 22:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
Oglaigh na hÉireann kaže:
Sve sami zgubidani, koji očekuju da će drugi radit za njih, a oni će živjet od politike.. Socijaldemokracija..
|
Ajd reci, za koju stranku, odnosno političara, ovo ne vrijedi? Friščića? Đurđu? Ili barba Luku? Ti si ovime opisao cijeli sabor.
|
|
|
18.01.2010., 22:55
|
|
United we stand....
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
pribicevic kaže:
Ajd reci, za koju stranku, odnosno političara, ovo ne vrijedi? Friščića? Đurđu? Ili barba Luku? Ti si ovime opisao cijeli sabor.
|
upravo to.. nemas za koga glasati.. zato me cude ljudi koji se tako trude branit politicare.. svi su oni isti.. na kraju svi razocaraju...
|
|
|
18.01.2010., 23:07
|
|
Kmet
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Gustavo kaže:
Oni koji glasaju za svog bez obzira kojoj stranci pripadao, ako ste u BiH jebeni desničari ne možete glasat za Bandića i točka, zašto niste glasali za Hebranga ili Tuđmana, tu je poanta cijele priče.
|
Tu se mozemo i slozit, no isto vazi i za Josipovica.
Ali isto mene zanima, kako ovi sto naj vise pljuju po Bandicu su mogli glasaovat ne znam koliko puta uzastopno za istog u ZG?
A to za svog, pa sumnjam da bi Slavonija bas glasovala za Kajina npr.
Masa ljudi nije ni glasovala, ali da je neko od ova dva, ili Primorac recimo usao u drugi krug mislim da Bandic ne bi dobio ovoliki postotak, bar se nadam. 
|
|
|
19.01.2010., 00:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Aztec kaže:
Tu se mozemo i slozit, no isto vazi i za Josipovica.
Ali isto mene zanima, kako ovi sto naj vise pljuju po Bandicu su mogli glasaovat ne znam koliko puta uzastopno za istog u ZG?
A to za svog, pa sumnjam da bi Slavonija bas glasovala za Kajina npr.
Masa ljudi nije ni glasovala, ali da je neko od ova dva, ili Primorac recimo usao u drugi krug mislim da Bandic ne bi dobio ovoliki postotak, bar se nadam. 
|
Nebi dobio 95%, dobio bi samo 90 % 
|
|
|
19.01.2010., 00:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zzzzzz kaže:
tvom selu. Zašto niste zaokružili ime kandidata koji uopće nisu na listiću? To je poanta, lol. 
|
U prvom krugu su bili. Pa je opet Bandic dobio 60%.
|
|
|
19.01.2010., 08:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
U prvom krugu dobio je oko 26 000 glasova, a u drugom oko 67 000 glasova. Interesantno, izgleda da je u drugom krugu bandić posto njihov zemo.
Ajd sad izbaci još neku poantu, zabavan si.
|
|
|
19.01.2010., 08:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lostcase kaže:
Nebi dobio 95%, dobio bi samo 90 % 
|
Jako je čudno što su Hrvati 90% glasova dali protiv čovjeka koji tvrdi da nema boga, da je crvena boja baš super i da na Bleiburg neće, jer mora u Jasenovac. 
|
|
|
19.01.2010., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Bandić je Hercegovac, a Josipović nije. Glavni uzrok ovakvih rezultata u jednoj okolini koja većinski tribalno rezonira.
|
|
|
19.01.2010., 11:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zzzzzz kaže:
Jako je čudno što su Hrvati 90% glasova dali protiv čovjeka koji tvrdi da nema boga, da je crvena boja baš super i da na Bleiburg neće, jer mora u Jasenovac. 
|
Ajmo malo usporedit :
2010.
Bandic 95% Josipovic 5%.
2005.
Jadranka Kosor 82% Mesic 18%.
A sad uzmimo u obzir da su stavovi Stjepana Mesica po ova tri pitanja ne identicni nego jos gori od Josipovicevih.
|
|
|
19.01.2010., 11:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
zzzzzz kaže:
|
Trebalo bi Ustavom zabraniti crvenu boju u RH!!!
Pa da vidimo tko bi se usudio reći tu podlu laž da je crvena boja baš super.
|
|
|
19.01.2010., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zzzzzz kaže:
U prvom krugu dobio je oko 26 000 glasova, a u drugom oko 67 000 glasova. Interesantno, izgleda da je u drugom krugu bandić posto njihov zemo.
Ajd sad izbaci još neku poantu, zabavan si.
|
E kad je raja vidjela da njihov zemo ima sanse da budne precjednik onda je izasla u mnogo velikom broju.
50% vise nego na parlamentarnim izborima. 
|
|
|
19.01.2010., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lostcase kaže:
Ajmo malo usporedit :
2010.
Bandic 95% Josipovic 5%.
2005.
Jadranka Kosor 82% Mesic 18%.
A sad uzmimo u obzir da su stavovi Stjepana Mesica po ova tri pitanja ne identicni nego jos gori od Josipovicevih.
|
Dakle, Jaca je podrijetlom iz BiH. 
|
|
|
19.01.2010., 13:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zzzzzz kaže:
Dakle, Jaca je podrijetlom iz BiH. 
|
Pa da. Zato i nije dobila 95% nego 80% a ti mene uvjeravas kako je Bandic dobio 95% zato kaj je Josipovic agnostik i crveni.
Pa kako to Jaca nije dobila 95% kad je Mesic bio ateist i jos crveniji od Josipovica.
Razlika je ogromnija nego se po postocima vidi. Za Mesica je glaso svaki peti BH glasac, za Josipovica svaki dvadeseti.
|
|
|
19.01.2010., 13:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Mesić se nije razotkrio u predizbornoj kampanji kao Josipović.
|
|
|
19.01.2010., 16:02
|
|
Kmet
|
Quote:
lostcase kaže:
Pa da. Zato i nije dobila 95% nego 80% a ti mene uvjeravas kako je Bandic dobio 95% zato kaj je Josipovic agnostik i crveni.
Pa kako to Jaca nije dobila 95% kad je Mesic bio ateist i jos crveniji od Josipovica.
Razlika je ogromnija nego se po postocima vidi. Za Mesica je glaso svaki peti BH glasac, za Josipovica svaki dvadeseti.
|
Pa dobro, ti stvarno nemas obraza, sto si pokazao i na onom drugom forumu.
Dok drugi prde kako su BiH Hrvati "konstantno" desno tijelo ti tvrdis suprotno, ili kako ti kad odgovara?
Koliko je Jaca dobila u RH glasova?
Onda je i u BiH dobila otprilike isto (zapravo i mnogo vise no u RH) zato sto je dijelovala kako ona sama kaze "mala od kuzine". Da je desnica samo u RH glasala za nju, (dijasporu da i ne spominjem) ona bi pobijedila bez problema, pa odakle ti uopce obraz da samo nama ili uopce nama prigovaras?
HDZ je sam sebe srozao, samo na izborima koliko su ono imali desnih kandidata? Ti tvrdis da je HDZ desnica, a po cemu molim te?
I cisto za tvoju info. kad vec toliko sitnicaris, Bandic. nije dobio 95% vec 93%. Sto je tebi kao "desnicaru" toliko stalo do Josipovica?
Bandic je od ukopnog broja glasaca u BiH dobio cca 29-30%, 5-6% Josipovic, dok cca 65% nije ni izaslo na izbore.
Dakle, eto mi smo i Mesica izabrali, jbt, koji obraz.
Zadnje uređivanje Aztec : 19.01.2010. at 16:47.
|
|
|
19.01.2010., 17:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Aztec kaže:
Pa dobro, ti stvarno nemas obraza, sto si pokazao i na onom drugom forumu.
Dok drugi prde kako su BiH Hrvati "konstantno" desno tijelo ti tvrdis suprotno, ili kako ti kad odgovara?
|
U principu me zaboli za drugi krug makar ste i tu ispali smesni.
Ja pricam o prvom krugu u kojem ste, imali Hebranga, Jurcevica i Tudjamna.
A vi ste glasali za SDP članska iskaznica no.2. , 30 godina sam bio u partiji , Milana Bandica sa 60% glasova.
I to ste glasali zato kaj je VAS. Jel se RODIO u hercegovini. Jer je hercegovac. To je JEDAN JEDINI kriterij zasto ste glasali za njega.
Ti ces meni o obrazu, nisam ja glaso cijeli zivot za desnicu pa onda za Josipovica jer je rodjen u gradu u kojem i ja.
|
|
|
19.01.2010., 17:28
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Gervasius74 kaže:
Ne. U BiH glasaju 'Rvati. Krupna razlika.
|
   Mislim da oni neznaju što za nas valja, ipak ne žive tu 
|
|
|
19.01.2010., 17:36
|
|
Kmet
|
Quote:
lostcase kaže:
U principu me zaboli za drugi krug makar ste i tu ispali smesni.
Ja pricam o prvom krugu u kojem ste, imali Hebranga, Jurcevica i Tudjamna.
A vi ste glasali za SDP članska iskaznica no.2. , 30 godina sam bio u partiji , Milana Bandica sa 60% glasova.
I to ste glasali zato kaj je VAS. Jel se RODIO u hercegovini. Jer je hercegovac. To je JEDAN JEDINI kriterij zasto ste glasali za njega.
Ti ces meni o obrazu, nisam ja glaso cijeli zivot za desnicu pa onda za Josipovica jer je rodjen u gradu u kojem i ja.
|
Izaslo je sve skupa sa dijasporom i BiH Hrvatima 16,44%, u prvom krugu, o cemu ti pricas?
Ja sam ti vec napisao da se "desnica" previse prorijedila, Ja sam samo glasovao prvi krug i to za Tudjmana (i nemoj mi tu mnozinu stavljat), za nekog ko ne podrzava Treci nabijem na kuki, i takav od mene nikad nece dobit glas. Npr Jurcevic i Hebrang (iako prvenstveno, Jurcevica cijenim, pa i Hebranga)
Vec sam pisao da su zene glasovale za Vidosevica sto je "zgodan", mislis da nisu u B. Vodi mnogi glasali samo sto je od tamo, pa glasali su mnogi za njega samo zato sto je drugi Herc... ljudi su imali svakakve razloge u RH, a ti samo Herc. spominjes. Je istina je da je dobar dio od ovih 30% glasao za Bandica sto je "njihov" , ili mnogi sto su pali na njegove jeftine fore o obitelji itd... Pali su i u RH...Pa?
Bandic je katastrofa, ali daj nemoj mi tog licemjerja.
|
|
|
19.01.2010., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
salel kaže:
Točno ono što je labellina napisala. Inferiorni.
|
Eto, 'demantirana' je intelektualna inferirornost 
Na stranu što izgleda kao imovinska kartica il ženidbeni oglas
Quote:
Oglaigh na hÉireann kaže:
Inferiorni..Nemam brige s lovom, idem na zimovanje minimalno 2 tjedna godišnje, ljetovanje je pod normalno.. Dosta putujem i mogu si priuštiti većinu svojih želja..
|
Inferiorne osobe možemo prepoznati upravo po tome što ističu svoju imovinu
jer misle da drugačije neće privući našu pažnju. 
Oni misle da tih i pristojan čovjek nikog ne zanima
već samo glasan, hvalisav i razmetljiv.
Zato Josipović nije pobjedio u BH 
|
|
|
19.01.2010., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
Štosdemfer kaže:
 Iiiiidžeeeeš ...
Doktor Milan Bandić i njegova Lipa Naša su tibali da idžedu dalje!!!
Zašto???:
1) Prčin ti Iruda, pa zbogradi šta je našijenac, Hrvat i katol'k, koji dela, a oni drugi, da mu imena ne spominjemo, je jugoslovenčina,klavirist, komunjara, haški špiclov, knjiški moljac i neradnik koji se udružija s centrima moči koji očedu zlo BiH Hrvatima, Crikvi, Hrvackim Dženeralima, Gospi Međugorskoj, čoukoljubima, bogoljubima i Svim Svecima
2) Ođen svak znade da vridiš koliko državljanstava imadeš !!!! A to neprijateljima koji mrzu sve Hrvacko idže na živac
3)Dazašta da imade svima da je jasno jer: Kad srce kaže pricednik, kaže: doktor Milan Bandić.!!!! 
|
ovo bi kao trebo bit hercegovački dijalekt...o majko mila, kavih pacijenata ima ovde 
|
|
|
Pravila postanja
|