Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.06.2010., 18:56   #61
Quote:
febo93 kaže: Pogledaj post
Društvo evo pitao sam danas možete slobodno iči na BUNDEK bit če vatrometa....100% garantiram......lepo se provedite....i nemojte mi više pluvati po Mirnovcu...hehehehe
evo vam moj snimak od prošle godine...
http://www.youtube.com/watch?v=Jy2O63akkcw
Jel to ziher??
Al ne znam dal da idem,vrijeme nije još uvijek kak bi trebalo biti...kaj da radim???
Jeguljica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 19:03   #62
koji bu bend sviral? Baruni ili Divina? Nitko se ne javlja na tel.
ubojica mekog tuljca is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 19:27   #63
na običan tell ti se nitko neče javiti zovi na mob....098310900
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 19:38   #64
zasto apsolutno nitko ne zna tko danas nastupa? slušam šugavi radio koji bi me trebao informirati ali ništa ne spominju...
jesu baruni veceres ili?!?
masukipo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 19:47   #65
pa ako bude nevrijeme normalno da neče biti imate vremena do 21 h vidjeti i pretpostaviti kakvo bude vrijeme...ja mislim da če vam vrijeme biti dobro ja bi išao ali ne mogu....odite slobodno
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:11   #66
Quote:
Jeguljica kaže: Pogledaj post
Jel to ziher??
Al ne znam dal da idem,vrijeme nije još uvijek kak bi trebalo biti...kaj da radim???
čuj puca odi bit če vatrometa..ja ti garantiram a poslije kada to prođe si mi dužna pusu...hehehehe....zezam se samo odi
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:15   #67
Quote:
čuj puca odi bit če vatrometa..ja ti garantiram a poslije kada to prođe si mi dužna pusu...hehehehe....zezam se samo odi
nejdem ipak
imam nekih obaveza,učenja itd...a i zima je i kiša još malo pada...
pusu dam samo svom dragom
Jeguljica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:17   #68
ma zezam se nemoj se odmah uobraziti hehehe očeš vidjeti nekaj mojega kaj sam ja radio...
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:20   #69
http://www.youtube.com/watch?v=txfNj947mOU

http://www.youtube.com/watch?v=6zeZOCfQ_EU
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:21   #70
skrenuo si s teme,al okej
Jeguljica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:24   #71
uopće nije. vatromet je vatromet. gle, sam ti odi gledati vatromet. kolega Febo i ja bumo ti tjelohranitelji. Bit češ sigurnija nego u bilo kojoj najsigurnijoj banci
slammerinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:26   #72
i jel netko saznao kad bi mogli početi s vatrometom danas?
hoće bit 2 puta pucanje ili samo jednom?
jed2i is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:40   #73
Quote:
slammerinho kaže: Pogledaj post
uopće nije. vatromet je vatromet. gle, sam ti odi gledati vatromet. kolega Febo i ja bumo ti tjelohranitelji. Bit češ sigurnija nego u bilo kojoj najsigurnijoj banci
more kolega ...heheheh....
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:41   #74
Quote:
Bok svima!!!!....kako ste svi vi ljudi smješni tako ste ko djeca.
Pa kaj ne vidite ove godine vrijeme da je upravo takvo kakvi ste i vi sada mjenja se .......sve se je preokrenulo)))???....
Zar ne vidite i ne pretpostavljate po vremenu da li bi moglo biti vatrometa ili ne pa pobogu ljudi dragi,ako je vani kiša i ako jako puše pa valjda možete pretpostaviti dali je za vatromet ili nije...ja volim vatromee i pomalo se u hobiju sebi za dušu bavim time i radim rakete i tako pa mi ni na kraj pameti nije palo da idem gledati vatromete po ovom vremenu.Jel po meni samo biseri idu po ovakvom kišovitom vremenu gledati vatromete...pa raketa ne može letjeti ako puše jer bi to moglo biti opasno da se nešto ne zapali.Moje mišljenje je to da oni misle da če se na moment smiriti vrijeme i da če moči tih pola sata ili koliko to trajalo moči ispaliti ,ali im to ove godine nejde za rukom.Imajte malo poštovanja i nemojte se tako ponašati nemojte biti djeca.
Uvijek netko može lijepo nazvati MIRNOVECtelefonom i pitati šta če biti i tako saznati...pa kakvi smo to mi ljudi zar smo rođeni da samo blatimo sve oko sebe ......
Svaka čast organizatorima za sav posao koji rade oko vatrometa i priredbe - vatrometi su prekrasni. Ali apsolutno su zakazali u informiranju javnosti Na kraju tako opet maksimalno štete sebi jer gledateljima dižu živce, troše im vrijeme i sl. Ideja da svi zovu telefonom Pirotehniku Mirnovec, kako ti predlažeš, je van pameti jer sumnjam da u toj firmi mogu odhendlati nekoliko stotina poziva u sat vremena.
Barem je danas jednostavno otvoriti blog (blog.hr, Tumblr i sl.), Facebook stranicu ili Twitter profil pa preko MOBITELA (da, ne treba im čak ni računalo) jednim potezom obavijestiti tisuće ljudi o tome kakvi su planovi za tekući dan. Ili barem da su našli nekoga kome mogu poslati SMS ili uputiti poziv pa da ta neka osoba od kuće pošalje info na gore spomenute komunikacijske kanale.

Nadam se da će za iduću godinu to odraditi kako treba. Zaista se radi o minimumu truda kojim bi postigli ogroman pozitivni učinak.
davort is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:42   #75
Lightbulb FRIŠKE INFORMACIJE !!!

Quote:
na običan tell ti se nitko neče javiti zovi na mob....098310900
Febo, hvala na telefonu, zvala sam , javio se vrlo OK čovjek,
vidi se da im je teško zbog lošeg vremena.

Mislim da nam je svima žao (i organizatorima i gledateljima) jer je svaka godina do sad bila mrak!

DAKLE NOVI INFO (čovjek mi dao zeleno svjetlo da napišem na net)

DANAS NASTUPAJU TALIJANI

GRUPA DIVINA POČINJE U 22 SATA (prošle godine bili fantastični)

MIRNOVEC ne nastupa, nažalost, zbog odgađanja 2 dana

Eto, žao mi zbog Mirnovca, veselim se Divini. Pozdrav.
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:46   #76
Quote:
davort kaže: Pogledaj post
Svaka čast organizatorima za sav posao koji rade oko vatrometa i priredbe - vatrometi su prekrasni. Ali apsolutno su zakazali u informiranju javnosti :: Nadam se da će za iduću godinu to odraditi kako treba. Zaista se radi o minimumu truda kojim bi postigli ogroman pozitivni učinak.
Slažem se, treba bolja informiranost, mogao je bilo tko od nas ''zaljepiti info'' na npr. Face ili Twitter i sl. To nek im je ideja za iduću godinu - obavezno.

Ja sam obično ona koja koja ne čeka da drugi riješe, nego rješava i zato sam zvala.
Žao mi kaj je vrijeme tak ''zakenjalo'' organizatorima. No Njemci i Kinezi bili super
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:51   #77
Quote:
Wanja kaže: Pogledaj post
Slažem se, treba bolja informiranost, mogao je bilo tko od nas ''zaljepiti info'' na npr. Face ili Twitter i sl. To nek im je ideja za iduću godinu - obavezno.

Ja sam obično ona koja koja ne čeka da drugi riješe, nego rješava i zato sam zvala.
Žao mi kaj je vrijeme tak ''zakenjalo'' organizatorima. No Njemci i Kinezi bili super
Je, imam tu sreću da imam kraljevski pogled na vatromet s balkona, ali žao mi je svih onih ljudi koji dolaze na Bundek i smrzavaju se po ovom nevremenu jer nemaju pojma hoće li biti vatrometa ili neće. Slažem se, Kinezi i Nijemci su bili fantastični i veselim se večerašnjem vatrometu koji vjerojatno idem gledati s Bundeka. Nadam se da Mirnovec ekipa prati što ljudi pišu po forumu i da će za iduću godinu eliminirati ove propuste Osim toga, festival im je
davort is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:57   #78
utter mess!
hoce biti mirnovec neki drugi dan?
masukipo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 20:59   #79
ja mislim da je ova godina takva kakva je vjerovatno više neče pa ne budu sada tu stajali tjedan dana.....
febo93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2010., 21:05   #80
A u Sl. Brodu su puštali vatomet na flamma fest-u i po kiši...no doveli su Škoru kao mamac za publiku...

Ne kužim kaka ne mogu update-ati tu stranicu vatromet.com da se zna što se događa!!
Ne zamjeram mirnovecu, ali me ljuti što su održali vatromet u nedjelju kada je vrijeme bilo gore od subote....i što sam u subotu došao tamo i kak se kaže poljubio vrata!
nek se malo povežu s medijima ubuduće!
masukipo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:54.