Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.01.2011., 22:45   #61
hahahahah koja faca i izgled gdje je to bilo,neki događaj,party....? nisam znao da se njih dve poznaju....

EDIT:tek sam sad pročitao onaj tekst sa sapunice.net jadna, nisam imao pojma kaj sve pišu o njoj.ali kao što je isama rekla,to joj je pomoglo da sazrije (iako je dosta mlada) i sad je jača nakon svega tog što je proživjela
a ti novinari ne znaju ništa drugo nego uništavati ljude

@VanessaAnahi: može link za pjesmu?

Zadnje uređivanje iPodtouch : 04.01.2011. at 22:52.
iPodtouch is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2011., 08:51   #62
Quote:
iPodtouch kaže: Pogledaj post
hahahahah koja faca i izgled gdje je to bilo,neki događaj,party....? nisam znao da se njih dve poznaju....

EDIT:tek sam sad pročitao onaj tekst sa sapunice.net jadna, nisam imao pojma kaj sve pišu o njoj.ali kao što je isama rekla,to joj je pomoglo da sazrije (iako je dosta mlada) i sad je jača nakon svega tog što je proživjela
a ti novinari ne znaju ništa drugo nego uništavati ljude

@VanessaAnahi: može link za pjesmu?
to i ja kažem, tu mi je ispala kao opsjednuta nečim :P

evo linka, meni je pjesma predobra, glas joj je opijajuć kao i muzika, savršeno se slažu, ajd poslušaj pa me zanima mišljenje: http://www.youtube.com/watch?v=MlQHjudGDaA
VanessaAnahi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2011., 15:21   #63
Belinda na snimanju spota Dopamina, uskoro treba izaći:

VanessaAnahi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2011., 17:12   #64
Quote:
VanessaAnahi kaže: Pogledaj post
to i ja kažem, tu mi je ispala kao opsjednuta nečim :P

evo linka, meni je pjesma predobra, glas joj je opijajuć kao i muzika, savršeno se slažu, ajd poslušaj pa me zanima mišljenje: http://www.youtube.com/watch?v=MlQHjudGDaA
ajme odlična pjesma belinda ima predivan glas i cool pjesme.ja sam si bio još prije 2 mj. skinuo cijeli njen album Carpe Diem,ali nisam mogao naći ovu pjesmu. tnx,sad ju ne mogu prestat slušati

inače ti si njen fan ili? meni je postala jedna od najdražih glumica otakako sam ju gledao prvi put u kameleonima nadam se da će se sad povećati krug njezinih obožavatelja
iPodtouch is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2011., 17:20   #65
ima dobrih pjesama na tom cdu.mi religion,sal de mi piel,gaia,cuida de mi.
ali od njenih pjesama mi je najdraža luz sin gravedad.
inače,ne sviđa mi se to što belinda radi sa sobom.vrlo je talentirana,ima zanimljiv glazbeni ukus i modni stil,ali izgleda da ima ozbiljnih problema kad je toliko užasno mršava.izgleda ko gmaz.uništava si ljepotu.prije je bila baš posebnog izgleda.ovo joj fakat ne valja.šteta.
Old 06.01.2011., 01:23   #66
Quote:
Lišće kaže: Pogledaj post
boze sacuvaj.. uzasna je.. na nekim slikama oke ali ovo sta je radila od sebe a ima tek 21 god eto nasta lice meks.glumice.. plastika im je drugo ime.
fame chocolate is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2011., 01:56   #67
čujem da je imala puno operacija, ali meni u kamićima izgleda potpuno prirodno

A, dobra je i glumica
Fforumaš1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2011., 02:03   #68
ajme sad vidim neke slike od prije i ne mogu vjerovati Strašno, dvije različite osobe!

Ali, unatoč tome, te je operacije napravila jako dobro i ja kad sam je prvi put vidio izgledala mi je totalno prirodno! operacije urađene s mjerom

Ne mogu vjerovati da je ovo ona!
Fforumaš1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2011., 07:59   #69
Quote:
ajme odlična pjesma belinda ima predivan glas i cool pjesme.ja sam si bio još prije 2 mj. skinuo cijeli njen album Carpe Diem,ali nisam mogao naći ovu pjesmu. tnx,sad ju ne mogu prestat slušati

inače ti si njen fan ili? meni je postala jedna od najdražih glumica otakako sam ju gledao prvi put u kameleonima nadam se da će se sad povećati krug njezinih obožavatelja
Da, ja sam njen fan oko 3 godine, isto se nadam da će biti još fanova kod nas .

Ja sam isto skinula Carpe Diem, većina pjesama mi se jako sviđa više je pop nego prethodni album Utopia iako mi se i taj sviđa.

Meni je ta pjesma Dule trenutno najbolja od nje, jednostavno je divna, mislim da još nigdje nisam čula ovakvu glazbu, možda sličnu, podsjeća me na proljeće.

Fforumaš1

isto mislim da je operacija napravljena u mjeri jer izgleda prirodno, ništa pretjerano kako neke glumice naprave, pa im lice bude super zategnuto, debele usne i sl.

Već sam rekla ali pogledajte nos od prije, ljepši je sada.

Iako bi mi bila ljepša, tj. zgodnija da se udeblja 7-8 kg.

na snimanju Camaleonesa:

Za spot koji će uskoro izaći Amor Transagenico:

Zadnje uređivanje VanessaAnahi : 06.01.2011. at 08:16.
VanessaAnahi is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2011., 10:13   #70
predobre su mi pjesme s Carpe diem
Odgovori s citatom
Old 08.01.2011., 22:39   #71
Hey!
Nisam znala da ima topic o Beli ovdje,baš super.
Ja sam za nju čula negdje prije pola godine i bila mi je ono ok,al sad kad je počela u Kamaleonima,pree mi je
slušala sam pjesme,ove sa Carpe Diem su mi najbolje pogotovo Gaia i Luz sin gravedad a od onih starijih Utopia i Vivir
nadam se da će sad postati malo popularnija kod nas jer vidim da ima dosta onih koji ne znaju tko je ona
Portirroni is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2011., 22:56   #72
Kad je prije par mjeseci otvorena tema skoro nitko nije imao pojma tko je belinda,samo su postavljali pitanja,tko je ova i prvi put čujem za nju ali čujem da je dosta popularna u meksiku

Što se tiče njenog albuma Carpe Diem, meni su najbolje Egoista,Wacko,Dopamina i Duele (hvala još jednom vanessi na linku ) a i ostale u OK, a sa Utopie mi je najjača Ni freud ni tu mama

Operacije je odlično obavila (mislim da je zapravo napravila samo jednu,operirala je nos) ja nisam ni znao da ih je napravila dok nisam jutubu vidio prilog.ali odlično je to obavila,nije pretjerivala i OK je.jedino se treba još udebljati

I prekrasna je na ovim slikama
iPodtouch is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2011., 17:04   #73
Nema na čemu

evo njenih albuma po redu:

Belinda (2003)

Pjesme:

Lo Siento (predobra)

Angel (u spotu se pojavljuje Teo iz Rebelde)

Boba Nina Nice

Vivir

Princesa

Nina de Ayer

No Entiendo

Be Free

Donde Ire Yo

Voy A Conquistarte

Lo puedo Lograr

Sin Dolor

Fuerte

Utopia (2006)

(obožavam ovaj cover)

Pjesme:

Utopia

Ni Freud Ni Tu Mama (predobra pjesma kao i spot)

See A Little Light

Bella Traicion (ova mi pjesma ima jednu od najboljih glazbi od nje)

Contigo o Sin ti

Alguien Mas

Quien Es Feliz? (ovu obožavam)

Pudo Ser Tan Fácil

Noche Cool

Amiga Soledad

Good...Good

Luz Sin Gravedad

Never Enough

Utopia2 (2007 CD+DVD)

Pjesme:

(većina su pjesme s Utopie iz 2006. ali na eng. jeziku)

Takes One to Know One

If We Were

End of The Day

Es De Verdad?

Why Wait

+ DVD

Utopia (2007/08. Brazilsko, Talijansko i Europsko izdanje)

If We Were
End of The Day
Takes One to Know One
Why Wait?
Ni Freud Ni Tu Mamá
Bella Traición
Pudo Ser Tan Fácil
Your Hero feat. Finley

Carpe Diem (2010)

Pjesme:

Amor Transgénico

Egoista

Dopamina

Culpable

Lolita

Cuida De Mi

Mi Religion

Wacko

Maldita Suerte

Sal De Mi piel

Gaia

Bonuc Pjesma na iTunesu : Duele (po meni jedna od njenih najboljih)

Eto to je, to.
VanessaAnahi is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2011., 17:57   #74
Evo jos jedne zajednicke slike od Belinde i Anahi!

LOS A is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2011., 11:11   #75
Promo slike za videospotove Dopamina i Amor Transagenico:

VanessaAnahi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2011., 15:24   #76
Aaaa jedva čekam da izađu ta dva spota.Posebno me zanima amor transgenico.vanessa, jel se znaju točni datumi?
iPodtouch is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2011., 18:26   #77
Quote:
Aaaa jedva čekam da izađu ta dva spota.Posebno me zanima amor transgenico.vanessa, jel se znaju točni datumi?
Dopamina će 1. veljače a za Amor Transagenico nisam sigurno, i ja jedva čekam.

Dobar mi je i spot Egoista ali mi u nekim djelovima, dok ide onih hodnikom izgleda premršavo, to mi se ne sviđa. Lijepa je gdje je kao onaj party i gdje leži
VanessaAnahi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2011., 23:24   #78
ja mislim da je ona jedna jako sposobna mlada dama koja živi po svom,radi što voli i ne srami se toga.vrlo je zanimljiva.ima osebujan stil u svakom pogledu.jako mi se sviđa sve kod nje,ali mi je tužno što je išla radit operacije jer nije imala nikakvu anomaliju,bila je lijepa i prirodna i mislim da joj to nije trebalo.mislim da to nikom ne treba.ako netko ima klempave uši ili jako grbav nos ili tako nešto to mi je jasno.ali za savršeno lijepu osobu poput belinde nema potrebe.to znači samo manjak ljubavi prema sebi i neprihvaćanje sebe.i da,OBAVEZNO treba dobit nešto kila.nije to dobro.
inače,svaka pohvala.u mnogočemu joj se divim.posebna je i meksiku i svakoj sredini zapravo,treba netko poput nje.
Old 10.01.2011., 23:33   #79
Slažem se, Lišće, u potpunosti. Potpis.
Jako je posebna, vidi se i po pjesmama, meni nekako dosta odskaču od pjesama drugih pjevača, zato mi se vjerojatno i sviđaju, iako se još nisam skroz navikla na takvo što, no stvarno je nadarena.
Kerim & Fatmagul • "My life is an adventure still being written - and so is yours. Start writing the first chapter now! Fill it with adventure and love; happiness. Live the story as you write it!" - N. Vujičić •
Estrella Azul is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2011., 23:40   #80
Quote:
Estrella Azul kaže: Pogledaj post
Slažem se, Lišće, u potpunosti. Potpis.
Jako je posebna, vidi se i po pjesmama, meni nekako dosta odskaču od pjesama drugih pjevača, zato mi se vjerojatno i sviđaju, iako se još nisam skroz navikla na takvo što, no stvarno je nadarena.
znaš što,mene oduševljava taj njen pristup glazbi,nekako mi djeluje jako osoban.i to kako ona sudjeluje u stvaranju pjesama i onda one i budu u skladu s njom.super mi je to.iako mi to nije baš moj tip glazbe.
al ak nisi poslušala poslušaj svakako mi religion.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:20.