Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.04.2011., 17:02   #61

>nema Tali
SilvrBckGorilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 18:29   #62
Onaj Sanders možda onaj britanac sa big ben-a ali sumnjam pošto je u traileru on na Zemlji dok je Shepard već otiša, barem u traileru
giovannininho is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 19:44   #63
-Već postano-

Nego, neće valjda Tali izbaciti? I nije valjda da ćemo opet morat okupljat posadu -.-
xGAME is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 22:18   #64
Ja ne kuzim kakva ce biti prica za one kojima je Shepard poginuo na kraju drugog dijela...
Duma123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 22:49   #65
Quote:
Duma123 kaže: Pogledaj post
Ja ne kuzim kakva ce biti prica za one kojima je Shepard poginuo na kraju drugog dijela...
nece je biti
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 23:18   #66
Quote:
giovannininho kaže: Pogledaj post
Onaj Sanders možda onaj britanac sa big ben-a ali sumnjam pošto je u traileru on na Zemlji dok je Shepard već otiša, barem u traileru
Ne znam je li mi ovo spoiler ---> nije taj Britanac, to je potvrđeno. Doduše, neki fanovi spominju neku K. Sanders iz knjiga ili stripova

Quote:
Nego, neće valjda Tali izbaciti?
Ne mora značiti. Nije da su rekli da je neće biti. Sigurno ne žele otkriti ovako rano baš sve squadmembere koje ćemo moći imati

Quote:
nece je biti

Istina. To je potvrđeno već mali milijun puta. Pa čak su i za vrijeme loadanja u dvici davali hint o tome
Murikala is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 23:19   #67
meni je tali uvijek išla na živce s naglaskom nakaradnim
Strid3r is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 23:24   #68
Neće biti priče? Ma daj? Znači svi oni kojima je Shepard poginuo nece imati razloga za kupiti igru?
Pa nisu valjda takvi kreteni ovi iz Biowarea
Kakav hint iz drugog dijela?
Kak mislite da je to potvrđeno? Daj objasnite
Duma123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 23:29   #69
Vrlo jednostavno, ako ti je Sheppard poginuo ne možeš importati taj save u ME3.
Old 08.04.2011., 23:47   #70
Quote:
Neće biti priče? Ma daj? Znači svi oni kojima je Shepard poginuo nece imati razloga za kupiti igru?
Pa nisu valjda takvi kreteni ovi iz Biowarea
A čuj, sasvim je logično da ako je glavni lik mrtav da nećeš moći upravljati sa njim
I nije valjda da nemaš koji save sa živim Shepardom?

Quote:
Kakav hint iz drugog dijela?
Znaš kako tijekom loadanja u dvici imaš kao one savjete u dnu ekrana? Pa, među ostalim, znalo je i pisati nešto u stilu: pažljivo donosi odluke jer ćeš moći importati lika u ME3...if you survive (tako nekako, zaboravila sam točno).

Quote:
Kak mislite da je to potvrđeno? Daj objasnite
Imaš to na masu mjeta. Evo ti sa wikie ---> "If Commander Shepard died in the player's Mass Effect 2 playthrough, the player will be unable to to import their save game. Mass Effect 3's story is a continuation of Shepard's story and if Shepard died in Mass Effect 2 that death is considered final."

Naletjela sam na te potvrde i na mnogim drugim mjestima, čitajući intervjue i izjave developera, ali tko će to sad sve nalaziti...
Murikala is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 13:14   #71
Onda ću se stvarno trebati potruditi da mi Shepard preživi jer ako mi umre onda sam bezveze izgubio vrijeme í novac neda mi se igrati ME3 sa custom characterom,a ni neda mi se opet prelazit oba dijela. Znaci bezveze sam kupio prijašnja dva.
Duma123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 13:18   #72
Na početku igre ćeš imat strip koji po kojem ćeš izabrat bitne odluke- poput onog sa playstationa 3 samo sto ce ovaj bit na po default-u u igri.
giovannininho is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 14:13   #73
Quote:
Onda ću se stvarno trebati potruditi da mi Shepard preživi jer ako mi umre onda sam bezveze izgubio vrijeme í novac neda mi se igrati ME3 sa custom characterom,a ni neda mi se opet prelazit oba dijela. Znaci bezveze sam kupio prijašnja dva.
jedino trebas odraditi par onih loyality misija.

IMO moras se vise potruditi da umre nego da prezivi
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 14:33   #74
možeš jednostavno romancirat Morinth (najbolja smrt )
nonik is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 18:14   #75
Quote:
k vragu pa imaš na netu savegameova ko blata....skini njih
ne vidim problem u tome
btw ja sam negdje 10 puta završavao uvjek sa drukčijim brojem posade
evo i sad igram ME1 i već vidim da sam zeznuo Garrusa i Alenka
koks is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 21:29   #76
Za ME1 ti postoji i save-game editor na netu koji ti sve živo namjesti za dvojku, vjerojatno postoji i nešto slično što će raditi na ME2 save-gameovima.
Data is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2011., 11:02   #77
Quote:
SilvrBckGorilla kaže: Pogledaj post
jedino trebas odraditi par onih loyality misija.

IMO moras se vise potruditi da umre nego da prezivi
Zašto da umre više nego da preživi???
Duma123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2011., 11:46   #78
Quote:
Zašto da umre više nego da preživi???
zato jer je teško izbjeći sve one misije, barem meni, mislim igram igru da pređem što više misija, neznam za tebe.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2011., 12:52   #79
A i te misije su poprilično zanimljive. Osim Jacobove, to mi je najdosadniji lik u cijeloj igri O_o
Data is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2011., 13:05   #80
Quote:
Data kaže: Pogledaj post
A i te misije su poprilično zanimljive. Osim Jacobove, to mi je najdosadniji lik u cijeloj igri O_o
onda ocito nisi igral DLC Zaedovu misiju,
jako genijalna misija,
idi, ubi, 5 min i gotovo.

dok je DLC misija od one zenske, infiltratora je dobra i zanimljiva.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:13.