Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
26.10.2014., 15:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
15 godina prošlo od kad je prvi put prikazana!
Evo kako danas izgledaju..
Armando, Patricia i Microlax
Armando i Betty
Jedna od najboljih telenovela ikad..
|
|
|
26.10.2014., 20:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Slažem se...šteta što je naši nisu prikazali
Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2
|
|
|
26.10.2014., 21:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Nije išla ni na jednom našem programu? 
POP. 
|
|
|
26.10.2014., 21:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
U moru tweetova za 15 godina, ovaj mi je najbolji
Quote:
15 años despues del estreno de Betty la fea @jeabello sigue siendo el amor platonico de todas las mujeres de Latinoamerica
|
I šire od Latinske Amerike.. i ja sam među njima a čitam sad da nas ima još na ovoj temi.
Najbolji muški lik telenovela, ljubomoru je doveo do savršenstva, a oprostit ćemo mu što baš nije normalan.
|
|
|
26.10.2014., 22:31
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
zuzika kaže:
U moru tweetova za 15 godina, ovaj mi je najbolji
I šire od Latinske Amerike.. i ja sam među njima a čitam sad da nas ima još na ovoj temi.
Najbolji muški lik telenovela, ljubomoru je doveo do savršenstva, a oprostit ćemo mu što baš nije normalan.
|
je je stvarno svaka čast glumcu,nebi svako mogo takav lik izvest toliko dobro ko što je on  ja sam se isto zaljubila u njegovu bolesnu ljubomoru  (kolko god to uvrnuto zvučalo)
|
|
|
28.06.2022., 21:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Pozdrav. Nova sam na forumu, a odlučila sam se pridružiti radi komentiranja Yo soy Betty, la fea dok budem gledala. Čitala sam forum malo ranije i sviđa mi se kako drugi komentiraju najrazličitije moguće serije pa san odlučila napraviti isto. Vidim da nema puno postova na temu ove serije pa se nadam da će se to malo promijeniti. A i ako ne bude drugih, bar mi je drago da netko u budućnosti nađe ovu temu i budu mu zanimljiva moja opažanja.
Inače, seriju počinjem gledati na preporuku jedne prijateljice koja me već dugo uvjerava da je počnem gledati, jer kao nije tipična telenovela već ima zanimljivu radnju i puno humora pa sam odlučila provjeriti. Zadovoljna sam čim nema onih rodbinskih peripetija kao u nekim meksičkim telenovelama. Inače i ne gledam odavno telenovele ali evo ovoj sam odlučila dati priliku i moram je pogledati do kraja.
Inače o seriji ne znam puno na prvu, znam samo da je Ne daj se Nina hrvatska inačica serije i znam onu Ružnu ljepoticu, meksičku inačicu. Nijednu seriju nisam toliko redovito pratila da bih znala nešto puno o radnji, samo osnovno. I znam da je ovo najpopularnija telenovela na svijetu i baš me zanima zašto (to me uvjerilo da je pogledam hehe). I da, znam da je Armando Mendoza jedan od najpopularnijih protagonista ikad.
Nadam se da ću svaki dan pogledati 2 epizode serije pa dati nekakav osvrt. Javim se sutra s dojmovima nakon prve dvije epke.
|
|
|
29.06.2022., 21:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Ajme.. nisi mogla izabrat bolju seriju, neka ti je prijateljica preporučila. I neka si je poslušala.
Ja sam svoje isto davila da gledaju, s nekima je potrajalo, ali kad su počeli, nijedno nije požalilo.
Moja najdraža. Remek djelo. Duhovita, dirljiva, izvrsni likovi, najluđi protagonist. Hajde komentiraj da mogu i ja opet gledat, po stoti put.
|
|
|
30.06.2022., 02:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Bilo bi mi drago da zajedni komentiramo. Prvi dojmovi su pozitivni, imam velika očekivanja.
Svidilo mi se kako su nas uveli u priču i predstavili likove. Posebno mi se svidila orva scena gdje ne prikažu odmah Betty već kako drugi na nju reagiraju, na prvu. A Betty su nam stvarno poružnili, ali najgori dio je odjeća, posebno ona oblekica s razgovora za posao. A vidim polako i odakle takvo ponašanje (tata odmah pita je li ostala sama i uredu s dva muškarca, kao da smo u srednjem vijeku).
A što se tiče Armanda, vidi se da je karizmatičan i interesantan tip, ali i nezreo te s velikim egom. Pažnju mi je privukao njegov odnos s onim Danielom, Marcelinim bratom, to će biti zanimljivo, posebno jer je seka glasala da Armando postane predsjednik, a ne on. A Armando nam se i ženi, odlučio je da se želi promijeniti jer ipak postaje predsjednik. Vidit ćemo koliko će to trajati budući da smo u drugoj epki saznali i da ne voli Marcelu. Ehh da i svidilo mi se kako je prepoznao kvalitete kod Betty, odmah je primijetio da je inteligentna i da bi mu mogla stvarno pomoći oko posla. A naravno, zaposlio ju je i da ga Marcela ne može stalno nadzirati preko one Patricije.
Dalje, htjela sam reći kako Betty i Armando pripadaju skroz različitim svjetovima, ne vidim uopće kako bi između njih moglo postojati nešto romantično, ali ajde da vidimo.
Što se tiče Marcele, skroz mi je antipatična, odmah je odlučila raditi protiv Betty. Bilo je stvarno ružno kako je pozvala Betty i Patriciju da im usporede izgled i na temelju toga odluče koga će zaposliti. Primijetila sam i kako nitko nije htio pružiti ruku Betty na razgovoru, pare ne kupuju odgoj. A još su je ubacili i u rupu od ureda i to s minimalnom plaćom, kao ona je sretna da barem radi, bez obzira na sve puste škole. Ali sigurna sam da će ona svima pokazati svoje sposobnosti. Ona Patricia nije skoro ni počela raditi,a već traži da je imenuje asistenticom. Barem je Armando spustio na zemlju.
I da, što se tiče smiješnih trenutaka, umrla sam kako je onaj šta je intervjuira reka da je Betty čak malo ružnija i od njega. A smiješne su mi bile face Armanda i onog dizajnera Huga na onoj slici za časopis, kad ga je ovaj uhvatio za guzu hahaha.
|
|
|
30.06.2022., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Odgledala sam i sljedeće dvije epizode. Betty nam je skoro uništila reviju, morat će se brzo prilagoditi na zahtjeve posla, posebno uz oanko eksplozivnog šefa kakav je Armando. A Armando je odmah pokazao koliko je ozbiljan oko promjene života, čim je Marcela otišla počeo se vrtiti oko manekenki. Bilo mi je baš drago što ga je Daniel uhvatio. Za ovog Lombardija još nisam sigurna je li lud ili urnebesan. Presmiješno mi je bilo kako je reka da će stavit detektor ružnih na vrata svoje radionice.
U 4 epizodi smo imali nepriliku s Karinom Larson, Betty je spasila Armanda i odmah je zaposlio za stalno iako ju je to koštalo neprijateljstva s Marcelom. Tu sam primijetila kako se on odnosi prema ženama, vidi ih samo kao objekte, iskoristi ih i odbaci. A još ih i bira iz kataloga, doslovno. Marcela me užasno živcira, neka skuži da je Betty Armandova zaposlenica i da njemu odgovara, a ne njoj. Nije joj ona kriva što joj ovaj laže, nek to s njim rješava. A i ta njihova veza, doslovno se samo svađaju, kakav bi to tek bio brak. Armando ni sam ne zna što hoće, čas bi se ženio čas ne bi. Imali smo i prvi Betty-Armando moment, Usted es la mujer que yo necesitaba hahahahha kako mu se Mario ruga, odmah je vidio da tu ima ljubavi. Još on misli da se Betty neće zanijeti, a ona već u oblacima, Nicolas je odmah primijetio, dugo joj je trebalo. Na zadnju scenu sam umrla, tko će drugi biti njegova idealna žena.
|
|
|
01.07.2022., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Odgledane 5. i 6. epizoda.
Sad malo bolje shvaćam zašto se otac ponaša tako zaštitnički prema Betty, ona je imala neku nesretnu ljubav. Bilo mi je baš tužno kad oni nisu došli po nju, koliko tu nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja ima kod Betty. Ali ipak se želi promijeniti i nadam se da će joj posao u tome pomoći. A moram spomenuti i njeno prijateljstvo s Nicolasom, vidi se da ona na njega uvijek može računati, odmah je išao braniti od onog Romana. A don Hermes, koji lik, odmah vadi pištolj, a tek karate vještine protiv Romana hahahah. Marcela i Armando su nam se pomirili, ona se na kraju njemu ispričavala, obećala da ga više neće uhoditi, a on da će biti vjeran i oženit se s njom. Laži, laži, laži me ti to radiš najbolje.
Hahahha i već je s Betty smislio kako se zaštititi od Marcelinih progona, kompjuter odmah javi je li opasna žena zove hahahah. Došao je i dan kad Armando službeno postaje predsjednik, a našoj naivnoj Betty su ukrali izvještaje za odbor. Kako je pokvarena Marcela, neće stati dok ne potjera Betty iz firme. Još se sad i ovi članovi odbora žale što Armando ima dvi tajnice, a vidi se da je i on počeo malo sumnjati u svoju odluku. A ovi s odbora se odmah rugaju i vrijeđaju izgled u Betty, i to na baš pokvaren način. Neka imaju novce i pripadaju visokom društvu, ali pokazuju kakvo zapravo jesu, koliko im fali da bi bili gospoda. I za kraj, Betty nam je primljena u cuartel de las feas, da malo bolje upoznamo cure.
|
|
|
02.07.2022., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Pogledala 7. i 8. epizodu
Armando je i službeno postao predsjednik, a više smo saznali i kako je do toga došlo. Neće mu biti lako, Daniel je već počeo preispitivati njegove planove. Sad malo bolje shvaćam zašto se odlučio oženiti s Marcelom iako je ne voli, osigurala mu je mjesto predsjednika, a i obitelji su jako bliske, to je neki normalan slijed odnosa. Još ta njegova vizija braka, ugovor koji se evaluira za 5 godina pa odlučiš hoćeš nastaviti ili ne. Treba mu pravo otrežnjenje. A Marcela, ta i da sazna za 1000 njegovih nevjera, oprostila bi mu samo da je s njom. Zanimljiv je razgovor Armando imao s tatom, iz kojeg progovara iskustvo, zato nije glasa za sinov prijedlog. A i ima pravo jer je ovaj odmah rekao da ni pod koju cijenu ne bi da za pravo Danielu. Daju neki hint da će ga ego puno koštati. Zaintrigirala me ona priča oko Camile, Armandove sestre koju je obitelj odbacila jer se udala za nekog siromašnog. Nije baš sve idealno u obitelji kako se predstavlja. Betty nam je prigovorila Patriciji oko izvještaja, ali ova računa na Marcelu koja je iskoristila svoju poziciju da je ušutka. Vidjet ćemo sad što će biti oko poslovnog plana, Betty nam se mora tu dokazati. A i Patricija, našla je crkvu u kojoj će boga moliti, onaj Mario bi se prije ubio nego oženio. A koji lik je ovaj otac od Betty hahahhaa, još mu je ona mislila reći da je samo tajnica, ali više nema šanse, on se svima hvali da je ona neka menadžerica.
|
|
|
03.07.2022., 17:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Odgledane 9. i 10. epizoda
Kakve epizode, umirala sam od smijeha. Kako je Hugo reka, ovu ni u lift ne primaju. A tek Armando, poludio je zbog poslovnig poana, još kad je reka Beatriz la lombriz hahahahah. Onda još i Hermes doša u firmu jer je čuo kako se šef dere na Betty, dobro se nisu našli jer ne zna se koji je luđi hahahahha. A i Betty ne zna di bi prije, još tamo šepa jer je pala hahahhaha. A Armando ju je u tom stanju ludila i otpustio, nije ni skužio da joj se nešto dogodilo. A čim mu je rekla za plan, ka da se ništa nije dogodilo. Mario kakav god da je, al bar mu je reka gledaj je ka zaposlenicu, nešto joj se dogodilo. Vidi se da Armandu ništa u životu nije falilo, samo vidi ono što njemu treba. A Marcela nam se već ponadala da će Betty otići iz firme, ali neće joj bit baš tako lako.
Armando se oduševio planom, sad sve lijepo s Betty, a ona se odma uživila što je ovaj taknuo po ruci hahahahaj. Mario mu je dobro reka amor, amor, amor. A umrla san na Marijevu reakciju kad mu je Armando reka da će brak s Marcelon bit civilni. Armando nije siguran da s njon želi provest cili život hmmm. I na kraju je Daniel doša propitivati plan. Kako nam je Armando ohrabriva Betty, još kad je reka da neće dopustit da joj se išta dogodi, da će morat prijeći preko njega, da ovisi o njoj ka o nikome. Uff, moran priznat da je i mene malo osvojio hahahaha.
|
|
|
03.07.2022., 17:08
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
BTW, evo kako danas izgledaju protagonisti.
|
03.07.2022., 19:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
50ftqueenie kaže:
Odgledane 9. i 10. epizoda
Kakve epizode, umirala sam od smijeha. Kako je Hugo reka, ovu ni u lift ne primaju. A tek Armando, poludio je zbog poslovnig poana, još kad je reka Beatriz la lombriz hahahahah. Onda još i Hermes doša u firmu jer je čuo kako se šef dere na Betty, dobro se nisu našli jer ne zna se koji je luđi hahahahha. A i Betty ne zna di bi prije, još tamo šepa jer je pala hahahhaha. A Armando ju je u tom stanju ludila i otpustio, nije ni skužio da joj se nešto dogodilo. A čim mu je rekla za plan, ka da se ništa nije dogodilo. Mario kakav god da je, al bar mu je reka gledaj je ka zaposlenicu, nešto joj se dogodilo. Vidi se da Armandu ništa u životu nije falilo, samo vidi ono što njemu treba. A Marcela nam se već ponadala da će Betty otići iz firme, ali neće joj bit baš tako lako.
Armando se oduševio planom, sad sve lijepo s Betty, a ona se odma uživila što je ovaj taknuo po ruci hahahahaj. Mario mu je dobro reka amor, amor, amor. A umrla san na Marijevu reakciju kad mu je Armando reka da će brak s Marcelon bit civilni. Armando nije siguran da s njon želi provest cili život hmmm. I na kraju je Daniel doša propitivati plan. Kako nam je Armando ohrabriva Betty, još kad je reka da neće dopustit da joj se išta dogodi, da će morat prijeći preko njega, da ovisi o njoj ka o nikome. Uff, moran priznat da je i mene malo osvojio hahahaha.
|
Meni je deveta epizoda super. Kako su dobro svi odglumili. Ona jadna mu pokušava reći da je napravila plan, njega uhvatilo njegovo ludilo i ne sluša, kad sam prvi put gledala sam se iznervirala što mu ne uspijeva reći. I kako se izderao na Patriciju.
A u desetoj, kad je Daniel ulovio da spava. I kad je kasnije objasnila Mariu i Armandu da je već nekoliko puta slučajno lupila Daniela, oni svi sretni.
U desetoj se prvi put pojavljuje Pupuchurra, ljubavnica Sofijinog muža. Inače, ovaj što glumi Sofijinog muža je umro nedavno.
|
|
|
04.07.2022., 11:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
upa222 kaže:
Meni je deveta epizoda super. Kako su dobro svi odglumili. Ona jadna mu pokušava reći da je napravila plan, njega uhvatilo njegovo ludilo i ne sluša, kad sam prvi put gledala sam se iznervirala što mu ne uspijeva reći. I kako se izderao na Patriciju.
A u desetoj, kad je Daniel ulovio da spava. I kad je kasnije objasnila Mariu i Armandu da je već nekoliko puta slučajno lupila Daniela, oni svi sretni.
U desetoj se prvi put pojavljuje Pupuchurra, ljubavnica Sofijinog muža. Inače, ovaj što glumi Sofijinog muža je umro nedavno.
|
A Armandu se u svakom pogledu vidi mržnja prema Patriciji. Bilo mi je presmiješno kad je Daniel reka da ne samo da je upozna Betty nego je i preživio hahahahaha.
A to je ova iz supermarketa. Ahaa, vidiš ja nisam ni promislila da je ova serija tako stara da su neki od ovih glumaca i umrli.
Btw primijetila san da sve iz cuartela imaju neke netradicionalne ljubavne odnose (samohrana majka, rastavljene, same). Sviđa mi se da su to stavili kao temu. I ne mogu virovat kako tematiziraju rasizam, to kolumbijsko društvo je stvarno bilo konzervativno tada. Ali dobro, sviđa mi se i što se o tome priča u seriji, mislim da je važno.
Kakva ljepotica je Betty na ovoj slici, woww!!
|
|
|
04.07.2022., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Sinoć sam uspila pogledati i 11. i 12. epizodu. Ova serija je urnebes. Kako nam je Betty sredila Daniela i Olartea, a spasila glavu Armandu. Još joj Armando tamo namiguje, pa kad je uvatio za bradu i reka kako se branila ko lavica, na kraju su je on i Mario uvatili u sendvič hahahahah. Ali Armandov plan je riskantan, a on neće ni da čuje za promjenu tih ciljeva koje si je zadao.
Mariana nam je pročitala karte Betty, ona će promijeniti život Armandu i on njoj. Iskreno, lako mi je zamisliti u kojem smjeru će se promijeniti njen život, ali za njega ne mogu ni zamisliti. Bilo mi je presmiješno kad ona opisuje Nicolasa ko svoju tajnu ljubav, kako je rekla da je macho muškarac, ljudi ga se boje, a on tamo bježi od onih iz kvarta, ili kad je rekla da vozi veliki auto, a on tamo u busu hahhahahha. A Betty uvjerava sve da nije šef u pitanju, a ove iz cuartela da bi isto volila da ima šanse, ko ne bi Armanda. Betty nam je stekla puno neprijatelja u Ecomodi, ovaj Olarte će joj se sigurno htjeti osvetiti sad kad je Armando nju postavio iznad njega. A Patricia i Daniel izašli, ja sam znala da će to bit katastrofa, ali ovo je bilo stvarno okrutno za gledati, kako je ponizio. Betty nam izašla s Aura Mariom, a Hermes doma ludi da je pobigla, nestala, još se mora javljati kući iz kluba, ko da ima 5 godina. A ovaj lik kad je vidio Betty, sve mu lađe potonule, još ona počela pričati o ekonomiji. Ona ne može prestati misliti na Armanda, ja sam na početku one scene stvarno pomislila da je on doša u taj klub. Još kako je zamišljala da se on potuka s onim likom zbog nje, a tek scene plesa, ona u njega gleda ko idola. Koje awkward scene u autu s Aura Marijom i onim njenim, nisu se mogli kontrolirati ni na semaforu, a Betty sve gleda di bi pobigla. Tako su mi emotivne ove scene kad ona piše u dnevnik, kako je napisala da odustaje od ljubavi, ali da ima netko tko je triba i da će se njemu posvetiti. A Armando tamo u krevetu s Marcelom i onda onaj pogled, kako osjeća da to nije to.
|
|
|
05.07.2022., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Odgledala 13 i 14.ep
Imali smo mali skok u radnji, prošlo je nekoliko mjeseci, nisam to očekivala. Umirala sam na one scene kad Betty i Freddy dođu u klub, kako su uletili unutra, a Betty došla cila raščupana hahahah. Armando prezgodan u onoj odori na jahanju. Marcela mi ide na živce, Betty je doslovno spasila stvar, još tamo prigovara što je ostala na ručku. A ona tata mata za posao, kako joj je Armando reka bravo, picarona hahahah. E sad, ne želim se praviti kao da izgled nije nimalo bitan za posao, ali ipak nije važniji od sposobnosti, a Armando bi već izgubio mjesto predsjednika da mu nije nje. Više mi je ža radi nje, jer izgled joj stvara toliko nesigurnosti i izoliranosti u svim aspektima života. A kako je Armando zamišlja da je stavlja u prtljažnik, koje face je radio. Na kraju je i unaprijedio, napokon, a ona se rasplakala. Baš mi je bude milo u tim situacijama, vidi se ta njena jednostavnost i neiskustvo. Cuartel oduševljen kad je čuo za promaknuće, prejake su bile kad su izvadile bocu alkohola iz tajnog pretinca u wcu hajajhahaja. Ali eto dug jezik je skoro košta promaknuća jer su Marcela i Patricia odmah pokušale sabotirati odluku i još se obračunati s cuartelom. Armando ih je zaštitio, koštat će ga to s Marcelom, ali mora je, još je tamo drži na minimalcu, a ona vodi sve financije Ecomode. A on je već počeo srljati, odlučio je da ušminkaju izvješća za odbor. Jedino me strah ovog Olartea, izgleda da će im smjestiti neku zamku.
|
|
|
05.07.2022., 18:53
|
|
Registrirani korisnik
|
A kad se rasplakala, dao joj je krpu od auta umjesto maramice. I onda ona čuva tu krpetinu kao svetinju.
U ovoj seriji je i muzika prekrasna, pogotovo ova u emotivnim i dramatičnim scenama. Netko je rimejkao incidentale.
https://www.youtube.com/playlist?lis...6DWS-ToVJGoApr
|
|
|
06.07.2022., 17:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Pogledala 15. i 16. epizodu. Olarte planira doći do podataka na računalu od Betty. A Armando nam je iskoristio par slobodnih sati da ode u klub s nekom manekenkom i onda dođe kući kod roditelja i Marcele pričati o vjenčanju, koji lažljivac. A Marcela nam je iskoristila priliku da roditelje okrene protiv Betty. Ona vidi da joj Armando počinje dosta vjerovati i osjeća prijetnju, ne podnosi da tako brzo napreduje. I ima pravo, samo ona ne zna koliko zapravo Armando vjeruje Betty, a njoj ne što se vidilo kad joj nije htio reći za ušminkani izvještaj. Betty je ostala dosad jer je ova ne vidi kao ženu i u tom smislu opasnost da joj oduzme Armanda, želi sačuvati prigovore za "pravu" suparnicu, a tako joj savjetuje i njegova mama. Kad vidim to okruženje, nije ni čudno da Armando u ženama ne vidi dalje od fizičkog izgleda. A Betty tamo priprema izvještaj za odbor, pitanje dokle je ona spremna ići za Armanda.
Došao je dan odbora, a Patricia i njena operacija Ručak za Nadzorni odbor hahahha. Ona se pridružila Olarteovom planu i sabotirala računalo od Betty. Umiral sam na one scene kad Armando poludi, onaj očajni povik prendelo, prendelo hahahaha. Izludio je i Betty koja se izderala na njega, čak je i on osta šokiran hahahah. Još ga je tamo izudarala, a i Daniel je ponovno bio njena žrtva hahahahha. Armando kad poludi ode skroz naskroz. Betty nam je počela plakati, tek se tada malo smekša. Ali njegove face kad ona briše suze tom njegovom krpetinom i govori mu da nema drugu, a on ono zadrži je, ne triba mi hahajhaja. Ne može on ni zamisliti što to njoj znači. Ipak, mislim da će se izvući jer je Daniel zatražio stalni nadzor nad brojkama, a ako dobije uvid u to Armando i Betty lete. Još su ove iz cuartela pristigle u pomoć, Aura Maria i njene veze, ta žena je kraljica hahhaha, zna nekog IT stručnjaka što bi to mogao brže riješiti. Još kako je rekla Betty da se tom liku obrati s Hola, papasote hahahhaha. A tek kad je rekla da ga čeka 6 ljepotica, a da je ona najružnija i najozbiljnija od svih hahahahha.
|
|
|
07.07.2022., 12:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Pogledala 17. i 18.epizodu, odlične epkzode, triler s ovim izvješćima hahah. Cuartel y Betty uz Armandovu pomoć su riješili onog iz IT-ja. Kako ga je Sandra opalila glavom, a tek kad su ga polili vodom da ga probude. Taj iz IT-ja je manji od makovog zrna pred Armandom, odmah mu je isprinta izvještaj. Betty je napokon uspjela pred svima pokazati svoje sposobnosti i Armando ju je unaprijedio, a svi su se složili, Marcela nije mogla ništa reći. Drago mi je radi nje jer sve više dobiva na samopouzdanju, vidi se dosta razlika u njenom ponašanju od početka serije, ova glumica je to odlično iznijela. Cuartel je uspio doći i do njenih arhiva što je onaj isprinta, još su uključili i Inesitu, Freddyja i onog portira hahahha. Armando i Betty su odličan tim, saznali su da iza svega stoji Olarte. Tako mi je drago da ga je Armando najurio jer mi taj lik baš ide na živce, još stalno tamo šmrče, nadam se da se više neće pojavljivati ili barem puno manje. Jedino mi je ža što nisu saznali za Patriciju jer ju je Daniel zaštitio, vjerojatno će je sad ucjenjivati za informacije o Ecomodi. Betty nam je skoro postala i potpredsjednica, ali ajde bilo je malo previše za to promaknuće. Barem će dobiti te ovlasti, a i povišicu. Kako je Armando bio sritan hahah, kako ju je zagrlio i reka estuvo divina Beatriz, a tek kako ju je gleda i reka da zna da ga nikad neće iznevjeriti, ona se i rasplakala. A Mario gleda bliski trenutak sa strane, dobro je Armamdu reka, nakon svega pa ni poljubac joj nije dao. Ovoj dvojici su potonule sve lađe u jednom trenu, ali kako je reka Mario, ukazala im se Djevica hahajha. Na kraju su još pričali i o Armandovim ciljevima i trebat će staviti firmu u financijsko ludilo ako ih hoće ispuniti, inače će ostati bez mjesta predsjednika i morati dati mjesto Danielu. A to nema šanse, tako da izgleda da će se nastaviti igrati s vatrom
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:01.
|
|
|
|