Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.07.2012., 00:28   #61
Quote:
vodkamartini007 kaže: Pogledaj post
Ma sve to stoji,Pierce,ali kad je pravio takve teške gluposti...

Evo,jednom je Čašar fintirao da će mu dodati,ali je prošao unutra i zabio. Jedina akcija u zadnjih 5 minuta u kojoj gospodin nije sudjelovao i - gol!

Pa nije frajer morao u baš svakoj jebenoj akciji imat jebeni zadnji pas.

Ovo sam frustriran jer Danci nisu izgubili bodove,a ustvari mi se hebe za Mađare kad su tako konjski izgubili.

No ne mora to biti loše...ako Franguzi budu A1 a Mađari B4,a Mađari im ne leže...
Vadi li se Ronalda kada promašuje sve živo i neživo i kad mu niti jedan dribling ne uspije? Vadi li se Messija kada ga protivnički igrači zaustave? Vadi li se Kobea kada ima šut 2-17?
Prika, sve ti je to do reputacije. Nagy je i dalje jedan od najboljih desnih vanjskih na svijetu i za repku kao što je Mađarska je on najbolji igraš i tu nema spora.
Pierce34 is offline  
Old 30.07.2012., 00:29   #62
Quote:
Pierce34 kaže: Pogledaj post
I pritom gubi dosta lopti po utakmici. Da ne govorimo da je loš u obrani i sve ga više protivničke obrane ubijaju. Ne može držati korak s vremenom. Jbga.
baš naprotiv, Balić je odličan obrambeni igrač a to da stari i da više ne može biti na razini kao šta je bija je logično, al da pitaš nebi ga mjenja s Nagyem nikad.

Naravno da najbolji griješe češće, više odgovornosti više sranja, pa u rukometu ne postoji igrač koji ne pogriješi tokom utakmice, takva igra
grade is offline  
Old 30.07.2012., 00:30   #63
Quote:
vodkamartini007 kaže: Pogledaj post
Mislim da je mislio Barca <> Zagreb kad je o nivou riječ,ali nije bitno.
aha... nisan skužija bija

jel pratija iko tu, jel su francuzi sa ovim najjačim igračima igrali ili su kombinirali sastave?
Old 30.07.2012., 00:31   #64
A sigurno mu je i statistika užasna,kad smo kod toga,o LN govorim.
IB je pao fizički,to da,ali ovdje će imati opet važnu ulogu. Psihološku,ako niš drugo.
VodkaM is offline  
Old 30.07.2012., 00:35   #65
Quote:
grade kaže: Pogledaj post
baš naprotiv, Balić je odličan obrambeni igrač a to da stari i da više ne može biti na razini kao šta je bija je logično, al da pitaš nebi ga mjenja s Nagyem nikad.

Naravno da najbolji griješe češće, više odgovornosti više sranja, pa u rukometu ne postoji igrač koji ne pogriješi tokom utakmice, takva igra
Odličan obrambeni igrač kojeg Goluža mijenja u fazi obrane.
Ja bih ga sada odmah zamjenio sa Nagyem, posebno iz razloga jer ti na toj poziciji igra svemirski Kopljar.
Za Balića je problem što on puno griješi i više nije jedan od najboljih igrača svijeta, štoviše, dosta ga igrača šiša i na njegovoj poziciji.
Pierce34 is offline  
Old 30.07.2012., 00:37   #66
ali balić je i dalje dobar ka izbornik i sa savjetima (u zagrebu) kod goluže baš i ne, kad se sjetim kad je još lino bija izbornik hrvatske,pa zovne time out, a ono balić najviše priča i govori kako će se akcija odigrat, a lino samo: "tako je dečki, idemo"
Old 30.07.2012., 00:37   #67
Quote:
Vadi li se Ronalda kada promašuje sve živo i neživo i kad mu niti jedan dribling ne uspije? Vadi li se Messija kada ga protivnički igrači zaustave? Vadi li se Kobea kada ima šut 2-17?
Prika, sve ti je to do reputacije. Nagy je i dalje jedan od najboljih desnih vanjskih na svijetu i za repku kao što je Mađarska je on najbolji igraš i tu nema spora.

Uspoređuješ nemoguće, u ovoj konkurenciji kao na OI naravno da bi se Kobe izvadija vani, a nogomet mislim da je besmisleno komentirat, imaš 3 izmjene po susretu i to je to...
grade is offline  
Old 30.07.2012., 00:38   #68
Quote:
Uspoređuješ nemoguće, u ovoj konkurenciji kao na OI naravno da bi se Kobe izvadija vani, a nogomet mislim da je besmisleno komentirat, imaš 3 izmjene po susretu i to je to...
Imalo se i po dvije izmjene, ali ako i nogomet ne odgovara možeš se držati strogo košarke.
I o Kobeu nisam govorio za OI, govorio sam za utakmice Lakersa, ne moraju to uopće biti OI. Naglasak je na zvijezdama u momčadi i kakvo značenje za ekipu oni imaju.
Pierce34 is offline  
Old 30.07.2012., 00:39   #69
Quote:
Ali kad je trebalo sa 10-13 doći na 23-21,gospodina nije bilo u igri.

A u finalu 2009 Linolada je igrao par prijelomnih minuta u drugom i bez Balića i bez Duvnjaka a nisu bili isključeni.Nije baš najsretnije to svršilo,ali pratiš me.

Ti si uzeo nogometaše za analogiju,nije baš ni to najsretnije i nisi me time baš uvjerio.

Kobe će na ovim OI btw ići van na 2-17

@grade

great minds think alike.
VodkaM is offline  
Old 30.07.2012., 00:41   #70
Quote:
Odličan obrambeni igrač kojeg Goluža mijenja u fazi obrane.
Ja bih ga sada odmah zamjenio sa Nagyem, posebno iz razloga jer ti na toj poziciji igra svemirski Kopljar.
Za Balića je problem što on puno griješi i više nije jedan od najboljih igrača svijeta, štoviše, dosta ga igrača šiša i na njegovoj poziciji.
da Goluža je mjerilo

jesi gleda Zagreb pod Obrvanom ikako? Balić nije ni prije igra obranu iz razloga šta je za obranu potrebno puno više snage nego za igru napada, a imali smo odlične obrambene igrače, šteta je da se troši u obrani, a rukomet ima posebno zgusnut i čudan sustav natjecanja uvijek, do ovih OI.
grade is offline  
Old 30.07.2012., 00:44   #71
Quote:
da Goluža je mjerilo

jesi gleda Zagreb pod Obrvanom ikako? Balić nije ni prije igra obranu iz razloga šta je za obranu potrebno puno više snage nego za igru napada, a imali smo odlične obrambene igrače.
Igra obranu na krilu i to je to od njegove obrane. Ako se može zamijeniti, zamijeni ga se. Tako mu je čitavu karijeru.
Tako da je balić daleko od odličnog obrambenog igrača.
Pierce34 is offline  
Old 30.07.2012., 00:47   #72
Nagy je i u najboljim vremenima znao zasrati na veliko kad bi igrao za repku, a otprilike mu je svaka treća lopta prema krilu zavšavala u autu.
cave troll is offline  
Old 30.07.2012., 00:53   #73
Vidjet ćemo kako će se ponašati u drugim tekmama.Tek smo počeli.
VodkaM is offline  
Old 30.07.2012., 00:57   #74
Quote:
Igra obranu na krilu i to je to od njegove obrane. Ako se može zamijeniti, zamijeni ga se. Tako mu je čitavu karijeru.
Tako da je balić daleko od odličnog obrambenog igrača.
prati ovo prvenstvo, vidjet ćeš kako Ivano ima kretnje savršene za obranu, pospem se pepelom bez problema ako se uspostavi da je Ivano loš obrambeni igrač

btw. primjer lošeg obrambenog igrača kod nas možeš vidjeti u Bičaniću kad je na terenu i u Lacu iako se on sam popravio zadnjih godinu dvi
grade is offline  
Old 30.07.2012., 22:25   #75
kad igramo sa srbijom?
subsonikđou is offline  
Old 30.07.2012., 22:29   #76
Quote:
subsonikđou kaže: Pogledaj post
kad igramo sa srbijom?

17.15 sutra.
LeGriffio is offline  
Old 30.07.2012., 22:34   #77
Ne može se gledati, nadam se da me dočeka lijep rezultat.
mitch is offline  
Old 30.07.2012., 22:46   #78
Nekako ćemo to ugurati u već popunjenu satnicu. Olimpijada se ne propušta
subsonikđou is offline  
Old 31.07.2012., 12:40   #79
Korea u 22.min vodi protiv Mađarske +1...ubili ih 3-3 obranom i pokretljivošću...

Ovaj Nagy je baš rupa od igrača,nenormalno je kako štopa loptu u napadu,a u obrnai stalno prolaze na njega...

28. min 8-7 za Koreu...čudna tekma,jako malo golova...

9-7 poluvrijeme,golmani odlični,s time da mađarski puno više izvlači ekipu od koreanskog...

Zadnje uređivanje McAucliffe : 31.07.2012. at 12:51.
McAucliffe is offline  
Old 31.07.2012., 13:17   #80
Ali je Nagy i dalje rupa...

Sada je 12-12,10. min,opomena mađarskom treneru...
McAucliffe is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:35.