Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.08.2012., 17:48   #61
Quote:
Serse kaže: Pogledaj post
eo, rađe bi i komplekse imao nego pisao ovakve postove. najjači smo brale, dajte nam taj liverpool
Pa jel trenutno nismo najjači?

Nisam ja neki euforičar koji nakon jedne pobjede viče "dajte Čelzi da se igramo". Oprosti, ali nismo mi neki tu slučajni koji su skinuli skalp jednoj-dvije jače momčadi pa kao "nemojmo padati u euforiju".

Još najbolje da ću život provesti govoreći da ćemo biti zadnji svako natjecanje u sportu u kojem smo velesila. I onda kad uzmemo medalju "uf, dobro je, nismo zadnji". Jebo taj karakter.

Mi smo vrh ovog sporta, a kad si vrh imaš se svako pravo nadati zlatu. Bečkim konjušarima koji zaziru od sviju i kojima su svi bolji od njih samih prilično je teško usaditi pobjednički mentalitet...
Old 09.08.2012., 17:58   #62
Quote:
The Imp kaže: Pogledaj post

Nisam ja neki euforičar koji nakon jedne pobjede viče "dajte Čelzi da se igramo". Oprosti, ali nismo mi neki tu slučajni koji su skinuli skalp jednoj-dvije jače momčadi pa kao "nemojmo padati u euforiju".

Još najbolje da ću život provesti govoreći da ćemo biti zadnji svako natjecanje u sportu u kojem smo velesila. I onda kad uzmemo medalju "uf, dobro je, nismo zadnji". Jebo taj karakter.

Mi smo vrh ovog sporta, a kad si vrh imaš se svako pravo nadati zlatu. Bečkim konjušarima koji zaziru od sviju i kojima su svi bolji od njih samih prilično je teško usaditi pobjednički mentalitet...
To je to
Mi smo objektivno klasa iznad svih na ovom turniru. Zlato je realni cilj.
Eventualni poraz mogu nam priuštit vlastiti kompleksi ili suđenje lo stile stark. Ništa drugo.

Sandra Perković je i prije Olimpijade najavljivala da je najbolja i da ide po zlato. To ja zovem stavom. Više mi pun k tog pizdunskog mentaliteta di smo uvijek najobjektivniji na vlastitu štetu.

Ako rasturamo, onda rasturamo. Kad su nogometaši konačno uzgojili muda i otvoreno rekli da idu po Euro, rasturali su. Na putu im je stajao samo Wolfgang Stark. Da ga nije bilo...tko zna?
enfant terrible is offline  
Old 09.08.2012., 18:07   #63
Quote:
BumSlayer kaže: Pogledaj post
Čitam danima po forumima da su Francuzi kurac na biciklu i da ćemo ih pregazit kao plitak potok jer to više nije to što se njih tiče. Pogotovo nakon njihovog poraza od Islanda kad je postalo jasno da ćemo na njih ići već u polufinalu.

Uopće ne zamjeram Voriju na njegovoj izjavi, ali moj je osjećaj nakon što sam ga vidio bio da je on kao kapetan puno bliži stavu onih koji su nakon francuskog poraza od Islanda upozoravali da to nije dobar rasplet nego na ljude koji se razulareno busaju u prsa da smo najbolji i da je sve osim zlata krah.

Ovo je sport i naravno da je tu sve moguće, kao i naša uvjerljiva šetnja s 5,6 golova razlike, ali povijest između ove dvije ekipe nas uči da bi barem trebali imatu toliku dozu skromnosti da priznamo(kao i Vori) da je ovakav rasplet daleko od idealnog.

Rekao je on i da ih se ne bojimo, nitko se ni kao fan ne bi trebao bojati, ali šanse su u najmanju ruku podjednake. Prednost na našoj strani u smislu uigranosti i forme na ovom turniru dok Francuzi i dalje imaju psihološku prednost nakon svih poraza koje su nam nanjeli.
Već mi par postova nije jasno zašto ti samnom raspravljaš? Uopće se ne slažem s onima koji Francuze jedva čekaju i najavljuju neko razbijanje seljačke ekipe
Naprotiv jučer sam se čak zakačio s jednom zbog izjave da bi sve osin zlata bio teži neuspjeh Ne gledan sport na taj način, pogotovo ne iz fotelje...

Ja san samo optimist i mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa (iako je nakon Tunisa malko izblijedio dojam, iako nije sve negativno, pokazali smo da i protiv tuče možemo kad se malo priberemo, ranije smo takve utakmice gubili i od gorih od Francuske, Slovenija recimo), ali to sve skupa ne znači da su Francuzi dobar ždrijeb, ALI mi za razliku od 2007 kad smo arogantno i bahato išli namjerno na njih, ovaj put nismo mogli birat, tako da imamo šta imamo. Malo lakšeg protivnika u 1/4 finala i malo težeg u 1/2, te relativno lakšeg u finalu nadam se, iako su sve te lakše-teže kategorije relativne, pošto su nas "lakši" Tunižani naguzili više nego neugodni i teški Danci, Španjolci i Srbi skupa.

Uglavnon nisan oduševljen Francuskom, ali šta je tu je, takav je ždrijeb, idemo probat ne dobit sami sebe i odigrat najbolje šta možemo, rezultat bi trebao doć
MEP is offline  
Old 09.08.2012., 18:07   #64
Najlakše je reći protiv iole teže momčadi "Ma joj, zajebani su, izgubit ćemo". I onda ako izgubimo imaš titulu Šank filozof No.1, sportski stručnjak i vidoviti mag, a ako dobijemo opet dobro. Ljudi u nas često ili nemaju vjere u vlastiti narod/sportski kolektiv ili vole ispadat pametni pa seruckaju.

Ja volim ispadat pametan kao i svi, ali ako izgubimo ni vlastita me pamet ne veseli previše. Da je profitabilno, posvetio bih se mlaćenju rekao-sam-da-ćemo-izgubiti ekipe za novčanu naknadu
Old 09.08.2012., 18:15   #65
Quote:
Unatoč psihotičnim izljevima ponekih (pre)optimističnih fanova naše reprezentacije naspram svih onih koji i dalje smatraju Francusku mega ekipom i rivalom od kojeg imamo noćne more, Igor Vori je u sinoćnjem razgovoru sa Markom Šapitom poslije četvrfinala s Tunisom potvrdio kako se naši osjećaju prije sljedeće utakmice rekavši da su svakako htjeli izbjeći Francuze.

Toliko o tome da kompleks od Francuza ima isključivo dio simpatizera našeg rukometnog predstavništva.
Pa normalno da su htjeli izbjec Francuze,ali to ne znaci da su bolji,nego da bi mozda lakse odigrali s Spanjolcima koje smo dobili 5 razlike,a Francuze cemo recimo 3.
HomaneD is offline  
Old 09.08.2012., 18:15   #66
Quote:
dimnjacar kaže: Pogledaj post
Nasi su zadnje dvije utakmice igrali dosta slabije nego one prve cetiri, jel pada forma ili snaga, ne znam, ali nebi bilo dobro da se trend nastavi.
Zanimljiva opservacija i točna. Za razliku od vaterpolista koji imaju obrnuti trend. Vidjet ćemo jel to slučajnost ili je možda Goluža za nijansu promašio tempiranje forme, a Rudić sjajno pogodio.
the edge is offline  
Old 09.08.2012., 18:17   #67
Još u vrijeme dok je Lino stvorio najveću rukometnu ekipu, najbolji trener njemačke lige se čudio zašto takva ekipa ne dolazi na prvenstva sa stavom
"najjači smo na svijetu, boli nas k**** za druge". Mislim da je to razlog zašto ekipa koja je to zaista zaslužila nije uzela više zlata.
Old 09.08.2012., 18:17   #68
Quote:
Vori nije ni potrudio sakriti što misli o tome da su baš Francuzi završili u ovom dijelu ždrijebu, a ne recimo Island ili netko drugi.
Normalna mu je izjava s obzirom na to da drugi par čine Mađarska i Švedska. Naravno da bi čovjek radije igrao s onima za koje zna da ćemo ih dobiti deset razlike. To uopće ne mora značiti nekakav poseban zazor ili strah od Francuza.
the edge is offline  
Old 09.08.2012., 18:18   #69
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Zanimljiva opservacija i točna. Za razliku od vaterpolista koji imaju obrnuti trend. Vidjet ćemo jel to slučajnost ili je možda Goluža za nijansu promašio tempiranje forme, a Rudić sjajno pogodio.
Možda tu ima nečeg, i svakako mi je draža Rudićeva procjena ako se radi o tome.

Ali pitanje je koliko smo mi to objektivno lošiji u posljednje dvije utakmice. Pored jedne Španjolske smo se prošetali, vratili u utakmicu bez puno truda. Opušteno, rutinski.

Sinoćnja utakmica nije mjerilo ničeg, bio bi egal i protiv Uzbekistana da ovi izađu s motornim pilama, a suci im dolijevaju benzin.
Old 09.08.2012., 18:22   #70
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
nije to uopce pitanje forme... nego ciisto podcjenjivanje protivnika...jer mi smo odlicno spremljeni
gledam utakmice sa frendom rukometasem koji je primjetiio da smmo jucer igrali prek kur.. bas zbog tog , jaci smo i nisu isli svom snagom i zakomplicirali tekmu bzvz ko i nekoliko puta u proslosti..kaze da ce nam se takav pristup sutra osvetit... jezik pregrizo .. vidjet cemo...
ak udu sto posto moraamo dobit...jesmo najjaci smo

Zadnje uređivanje fillip : 09.08.2012. at 18:29.
fillip is offline  
Old 09.08.2012., 18:24   #71
Glupo je uspoređivati trenerskog maga broj 1 svog sporta i početnika. Onaj tko prati Rudića i njegove momčadi zna da se one uvijek dižu tijekom turnira, njemu je to zaštitni znak, isto kao u rukometu Onesti.
Goluža je po meni fantastično pripremio ekipu. Još od Atene se nije ovako igralo i na tome treba čestitati. Po meni mu je jedini manjak to što nije zvao nekoga mladoga pivota. Ako se moglo prije dosta godina vući Duvnjaka, moglo se i sad pozvati jednog mladića.
Old 09.08.2012., 18:24   #72
Quote:
saznat ćemo sutra
Serse is offline  
Old 09.08.2012., 18:28   #73
Zanimljivo je kako se naša utakmica, dakle JEDINA utakmica četvrtfinala koja se nije lomila u zadnjih 5 pokazatelj naše loše forme, dok su valjda Mađari, Švedi ili Francuzi koji su prošli sretnim šutom u 59:59 pokazali megaformu i mega dobro tempiran šut
Istina je da mi djelujemo malo manje poletno nego u skupini, ali treba uzet u obzir da smo igrali dvije utakmice u nizu koje je trebalo odraditi. Španjolsku je bilo bitno ne izgubit sa više od 5, a na kraju smo dobili sa +5 uz dosta zajebancije, dok je Tunižane tribalo samo primirit i odradit, a pritom probat ne poginit. A i kao šta sam već rekao unatoč lošijem dojmu, jedini smo u četiri utakmice više-manje rutinski riješili prolazak dalje

Plus šta mislin da nam je Tunis dobro uigravanje za Francusku, pogotovo s moralne strane, jer ne smijemo dopustit raspad sistema ako ne ide po planu, a to nam se obično događa sa Francuzima, oni tuku, mi plačemo umjesto da igramo, a vrijeme prolazi...
MEP is offline  
Old 09.08.2012., 18:28   #74
Quote:
saznat ćemo sutra
Mudrače

Pusti sutra, sutra će biti što će biti, nitko nije prorok pa da zna. Ako damo barem gol više od Francuza pobijedit ćemo, ako damo gol manje izgubit ćemo. Ni mi ni oni nismo zalutali ovdje pa da će pobjeda bilo koje od strana biti neviđeno iznenađenje. Sutra je sudar titana, od kojih je onaj na crveno-bijele kvadratiće trenutno bolji i ima razlog više za nadati se pobjedi.

Mene ne zanima što će biti sutra nego što je bilo dosad. Tko je kadrovski jači od nas, tko je bio uvjerljiviji, tko je više pokazao... ?

Molio bih odgovor.
Old 09.08.2012., 18:35   #75
Quote:
Najlakše je reći protiv iole teže momčadi "Ma joj, zajebani su, izgubit ćemo". I onda ako izgubimo imaš titulu Šank filozof No.1, sportski stručnjak i vidoviti mag, a ako dobijemo opet dobro. Ljudi u nas često ili nemaju vjere u vlastiti narod/sportski kolektiv ili vole ispadat pametni pa seruckaju.
stari moj, to je ništa prema retorici šank matematičara: mi smo dobili španjolsku 5 razlike + francuska je dobila španjolsku samo 1 razlike = mi smo superturbo favoriti. na to mu prijatelj prisnažuje: tako je, a i izgubili su od islanda, a mi smo dobili island na svjetskom prvenstvu u zagrebu. uletava i treći, jamačno najupućeniji: tako je, a u zagrebu je olafur stefansson bio tek mlađahni 36-godišnjak, a sada je stara škovaca koja može bunti čistit patike!

zatim se zajedno slože: ako izgube im treba jebat mater jer su glupi luzeri i kompleksaši. i onda moramo trpit ovdje pizdarije nakon svakog poraza na ovim olimpijskim igrama
Serse is offline  
Old 09.08.2012., 18:37   #76
Quote:
stari moj, to je ništa prema retorici šank matematičara: mi smo dobili španjolsku 5 razlike + francuska je dobila španjolsku samo 1 razlike = mi smo superturbo favoriti. na to mu prijatelj prisnažuje: tako je, a i izgubili su od islanda, a mi smo dobili island na svjetskom prvenstvu u zagrebu. uletava i treći, jamačno najupućeniji: tako je, a u zagrebu je olafur stefansson bio tek mlađahni 36-godišnjak, a sada je stara škovaca koja može bunti čistit patike!

zatim se zajedno slože: ako izgube im treba jebat mater jer su glupi luzeri i kompleksaši. i onda moramo trpit ovdje pizdarije nakon svakog poraza na ovim olimpijskim igrama
Ma i takvi su u banani, slažem se. To ti govoriš iz iskustava odavde, a ja sam novi pa se tek ušaltavam

Mi i Francuzi smo vrh ove igre zadnjih 10 godina, a mi smo dosad u ovoj godini (i u Begešu i u Londonu) pokazali puno više. To po meni znači da smo mi Francuzima nezgodniji ždrijeb nego oni nama Ali pobjeda Francuza neće biti iznenađenje jer su i oni vrh. Samo što ja mislim da smo prema prikazanome mi bliže pobjedi. Idemo po fakin' pobjedu!
Old 09.08.2012., 18:44   #77
Mislim,ovo negiranje "kompleksa" protiv Francuza je glupost...

Možeš ti biti ne znam kako dobar,uvijek ti je u glavi onaj tko te godinama dobivao na sportskim terenima...i tko ti je najljući protivnik...

Samo,kako su oni nama u glavi,tako smo i mi njima...kao i njihove igre na ovom turniru i poraz u BG...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 18:45   #78
Quote:
Mene ne zanima što će biti sutra nego što je bilo dosad. Tko je kadrovski jači od nas, tko je bio uvjerljiviji, tko je više pokazao... ?

Molio bih odgovor.
ok. a mene ne zanima samo što je bilo u zadnjih 10 dana, jer ne pratim ovaj sport svake 4 godine, nego me zanima što je bilo zadnjih 3-5-10 godina. i uzevši sve u obzir, ja ne vidim dalje od okruglih 50:50.
Serse is offline  
Old 09.08.2012., 18:46   #79
Imam rukometnu tradiciju u familiji, neki kurac znam o rukometu i ne smatram se šank matematičarem. Temeljem odgledanih tekmi, više nego uvjereno mogu tvrdit da smo kvalitetom apsolutno najbolja momčad na prvenstvu i to za klasu. Pun mi kurac ovih kvazi filozofa koji praktički drukaju da Hrvatska sutra popljuga ne bi li mogli reći : I told you so. Ma nabijem ih na k. To su luzeri luzerskog stava. Zato i deru po forumima jer ništa drugo nisu bili u stanju postić u životu.
enfant terrible is offline  
Old 09.08.2012., 18:47   #80
Quote:
enfant terrible kaže: Pogledaj post
Imam rukometnu tradiciju u familiji, neki kurac znam o rukometu i ne smatram se šank matematičarem. Temeljem odgledanih tekmi, više nego uvjereno mogu tvrdit da smo kvalitetom apsolutno najbolja momčad na prvenstvu i to za klasu. Pun mi kurac ovih kvazi filozofa koji praktički drukaju da Hrvatska sutra popljuga ne bi li mogli reći : I told you so. Ma nabijem ih na k. To su luzeri luzerskog stava. Zato i deru po forumima jer ništa drugo nisu bili u stanju postić u životu.
Nešto kao ti

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:46.