Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.07.2013., 21:26   #61
Quote:
Richeilleu kaže: Pogledaj post
Poslao sam preporučeno pismo Hr i kad odem na stranicama pošte utipkati onaj RB broj piše No information, please check your item identifier. O čemu se radi?
U njihovoj službi za korisnike se javljaju nekakvi Dalmoši koji nemaju veze s vezom.
Kad si poslao to,danas,jučer?Pričekaj malo...njima treba par dana da se updatea tr. number...
Old 15.07.2013., 22:47   #62
Quote:
tina-01 kaže: Pogledaj post
Narucila sam neke 3 stvari za necakinju sa e bay na njezinu adresu,i danas je to doslo ona je platila svaki paketic 5,10 kn neznam zasto jer je pisalo freschiping a isti takav je sati jos prije narucivala nije nista platila. Sad me zanima o cemu se radi jer joj postar rekao da ce se tako svaki paketic placati a neki i 10 kn
svasta

od kad to postar naplacuje nekakve usluge slanja??

@ Richeilleu po TN ti bi trebao odmah moci vidjeti, gdje se posiljka nalazi, mozda kucas krivo
yello is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2013., 23:10   #63
Ako se ne varam placa se dostava paketa.

Quote:
Rajnglica :) kaže: Pogledaj post
Od frendice, čini mi se da ni ona nije dovoljno informirana.
Doista je bilo tako, ali se promijenilo 1.7. ulaskom u EU.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2013., 23:27   #64
Quote:
yello kaže: Pogledaj post
svasta od kad to postar naplacuje nekakve usluge slanja??
Nije mi se osobno dogodilo nikad, ali viđam po forumu i fejsu da cure pričaju kak im nekad naplati cca 5 kn.

Evo primjer s foruma: https://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=3426

i fejsa: http://img15.imageshack.us/img15/300/0g57.jpg
Old 15.07.2013., 23:28   #65
dostava paketa, a paket dosao izvana ?

takoder nisam nikada nista platio, a dostavljaju mi kuci uvijek
yello is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2013., 23:31   #66
Ma to se poštari nešt udružili pa uzimaju pare očito. Evo i na ovoj ebay temi su to isto pitali: https://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=3756

Edit: evo netko je ostavio komentar da je pričao sa čika poštom i da to polako uvode (nadam se da neće)
https://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=3773

Zadnje uređivanje hepifejs : 15.07.2013. at 23:42.
hepifejs is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2013., 23:49   #67
Quote:
yello kaže: Pogledaj post
dostava paketa, a paket dosao izvana ?
Ceka te u posti, a postar ostavlja samo papiric. Treba pojacati prihode HP-a prije nego sto se nekome uvale pa se koriste razni trikovi.

Quote:
takoder nisam nikada nista platio, a dostavljaju mi kuci uvijek
Pogledaj sto sve moze biti pismo, a sto paket (i ja sam se iznenadio) tj. prvi dolazi na vrata dok te drugi ceka u posti ili placas dostavu.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2013., 23:53   #68
da vidim da pisu, da ce tako biti sad po novome

al opet recimo i danas kad oces dostavu na vrata placas 2 kn vise, a masovno dostavljaju i ako se ne trazi dostava na vrata
yello is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 07:32   #69
Evo ja bila jucer na posti kod mene i kaze ova u posti da se naplacuje dostava samo ako je iznad 500 grama paket, pa i ako se naplacuje ova tri paketica nisu imala ni 200 grama, ali nebi se ni cudila da se sad i manja tezina pocme naplacivati. Sto se toga tice mene to neopterecuje jer imam postanski pretinac, nego sam mislial da je to neka naknada koja se mora placati i ako sam podizzes e bayu
Old 16.07.2013., 07:55   #70
Napokon se osvježilo i vidim tracking broj na stranicama pošte. Ali kad sam ga stavio na ebay onda ne piše opet ništa. Recite, stavio sam ga kao USPS broj, je li to ok? Poslao sam preporučenu pošiljku plus (zrakoplovom).
Richeilleu is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 11:33   #71
]Evo za sve kojima nije jasno zasto se placa dostava paketica
Od 1.7. je novi cjenik
http://www.posta.hr/UserDocsImages/p...2013_07_01.pdf
Old 16.07.2013., 11:59   #72
Ja sam na ovom cjeniku pronašla dvije stavke: Dostava malog paketa-Uručenje malog paketa na dostavi - 4,50 kn i Dostava međunarodnog paketa - besplatno.
summerwind is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 12:04   #73
Quote:
tina-01 kaže: Pogledaj post
]Evo za sve kojima nije jasno zasto se placa dostava paketica
Od 1.7. je novi cjenik
http://www.posta.hr/UserDocsImages/p...2013_07_01.pdf
Aj molim te reci broj stavke (2. stupac) na tom pdf-u koja se odnosi na to o čemu pričamo, jer mi život prekratak da čitam ovo.
coki27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 12:39   #74
Zadnja stranica, ovo što sam navela u postu iznad
summerwind is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 13:20   #75
Quote:
summerwind kaže: Pogledaj post
Zadnja stranica, ovo što sam navela u postu iznad
Tnx.

To mi ima logike isto kao da mi npr. taksist nakon što mu platim cijenu vožnje, zatraži još 4,50 kn zato što me "vozio"
coki27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 15:23   #76
U svakom slucaju tko ima puno tih paketica najbolje pretinac otvoriti i bok. Ovako nema smisla da dam za cca desetak paketica 50 kn
Old 16.07.2013., 16:56   #77
Konačno nešto po prvi put naručio preko ebay i kreten od poštara ostavi paket vrećicu (majicu od 20funti) na zajedničkim poštanskim sandučičima u prizemlju! Sva sreća pa susjeda vidila!
deki00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 18:01   #78
Quote:
deki00 kaže: Pogledaj post
Konačno nešto po prvi put naručio preko ebay i kreten od poštara ostavi paket vrećicu (majicu od 20funti) na zajedničkim poštanskim sandučičima u prizemlju! Sva sreća pa susjeda vidila!
Mene neki dan dočekao pred vratima od stana paket na otiraču za cipele (!). U stanu pored mog je firma kroz koju prodefilira 50-ak ljudi dnevno
coki27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 20:15   #79
Quote:
coki27 kaže: Pogledaj post
Mene neki dan dočekao pred vratima od stana paket na otiraču za cipele (!). U stanu pored mog je firma kroz koju prodefilira 50-ak ljudi dnevno
I to govori samo da su ljudi u ovoj državi pošteni
"Just look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality"- Michael Ellner
chembro is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2013., 20:18   #80
Quote:
summerwind kaže: Pogledaj post
Ja sam na ovom cjeniku pronašla dvije stavke: Dostava malog paketa-Uručenje malog paketa na dostavi - 4,50 kn i Dostava međunarodnog paketa - besplatno.
LOL pa tko je tu lud?
"Just look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality"- Michael Ellner
chembro is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:48.