Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2014., 17:28   #61
Quote:
haram kaže: Pogledaj post
Uf-uf... dakle prvobitni plan Amera je ipak napad na kineski cilj bombom (nadam se da ne mora biti nuklearna -to bi bio svojevrsni potpis) u putničkom avionu? Još uvijek mislim da bi svi američki stratezi i analitičari (nadam se i političari) bili svjesni toga koliko bi to bila jako bad idea, iz razloga da udaraju (preventivno ili politički kalkulativno) na drugu nuklearnu supersilu.

Koji bi onda dalje scenarij mogao biti? Diego Garcija je kaput zahvaljujući kineskim protumjerama, i onda Kina čini -što? Ili bi to bila samo odmazda i demonstracija kineske moći?

Nekako mi se čini izglednija varijanta da je avion srušen od strane US Army nekom greškom (kao što su onaj iranski putnički u vrijeme čuvanja naftnih puteva i postrojenja u Perzijskom zaljevu, ili Rusi onaj južnokorejski), pa sad šute ko p u nadi da će sve zataškati.

Pričekajmo još malo, neke stvari katkad i neočekivano isplivaju na površinu.

No konačno netko tko ima razumne teorije na alternativi.

Cuj, ovo oko kineske protumjere je teorija koju sam naveo da se spominje. U sklopu razmatranja moguceg - postoji mogucnost da bi u tom scenariju Kina opalila posred nosa USA i pokazala zube, a rijesila i dodatni problem.

Naime, treba gledati Diego Garciju kao jedinstvenu stratesku tocku, preko koje USA nadzire iz sredine Indijskog oceana kompletan promet, veze i dogadjanja od Bliskog istoka do JI Azije, a sam otok im sluzi i kao transferna ili polazisna tocka za strateske bombardere.

Negdje mi ostalo u glavi kako je Afrika postala dio kineske interesne sfere, pa im svakako nije u interesu da najveci geopoliticki protivnik moze nadzirati kineske transporte zrakom i morem prema Africi ili unutar JI Azije.

Rekoh - taj dio (uz moj zakljucak oko vrijednosti Diega Garcie), kao i prica o otmici radi transfera znanja je pokupljena sa strane.

Kao i ti, i ja sam u svojoj teoriji najblizi zakljucku da je avion srusen od USAF-a nakon ulaska u zonu ili priblizavanja Diega Garciji (bez nagadjanja oko razloga skretanja aviona na tu rutu), a zbog opceg medijskog interesa USA nije stigla rijesiti fake ostatke negdje drugjde i da se to lako i brzo zataska.

Mislim da ih je zajebala izjava malezijske vojske koja je objavila da je avion vidjen na njihovom radaru prilikom preleta prema Indijskom oceanu, sto je usmjerilo paznju i prema Diego Garciji, a onda su Malezijci dobili packe, pa dan-dva kasnije to demantirali.

Razumna teorija - ali jos uvijek teorija zavjere Hvala na dobrodoslici

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 23.03.2014., 19:37   #62
Laura je konzultirala Kasiopejce glede aviona, evo sto su kazali:

Quote:
Q: (L) Alright, I think that's enough on that topic. I think the topic on everybody's mind is The Plane [Malaysian Airlines Flight 370]. The plane, the plane! {Fantasy Island.}(Pierre) Where is it?

A: In well of space/time lock.

Q: (L) Well, the Chinese are certain that they have located some wreckage.

A: Any "wreckage" located under the circumstances must be seen as highly questionable.

Q: (Pierre) Was it deliberate, or was it an accident?

A: Happens when bleedthrough causes confusion.

Q: (L) Confusion of what?

A: Realms and all within.

Q: (Perceval) Seems like the confusion was evident in the change in direction of the plane, and then it disappeared into a well of time and space. (Data) Are the passengers okay on the plane?

A: Depends on how you define "okay".

Q: (Perceval) Is it a similar situation to Flight 19?

A: Yes.
Quote:
Q: (L) I see. Okay. So, that's the plane. Oh, I want to ask about the phones. How come the phones were still ringing three days after the plane was missing?

A: Being in another time/space "space" is not out of reach of electronic signals, plus there is the time anomaly.

Q: (L) So, ET really can phone home? [laughter]

A: Yes.

Q: (Perceval) But he might get the call before or after it was made! (L) Yeah, he'll get it yesterday.

A: Something like that.
Sandiran is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 00:01   #63
Mnogo, mnogo je jednostavnije proizvest pokoji Boeing 777 ili makoji tip aviona, sakrit ga u neku podzemnu bazu dugo vremena, ne objavit da je proizveden, pa ga onda upotrijebit za ono što dnevno.hr špekulira.

Ovako neka operacija je preriskantna.

Ja vjerujem da su putnici možda živi da su negdje smješteni u nekoj podzemnoj baci ioi bazama, i da će ženske osobe poslužit kao ""strojevi za rađanje"" djece koja nigdje neće bit registrirana, koja će postati žrtve MK-Ultra programa kontrole uma, a muški će poslužit kao robovska radna snaga ili ""donatori"" organa.
Old 24.03.2014., 00:40   #64
Eto dugo smo bili normalni...
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 09:17   #65
Mi ne možemo biti normalni po defoltu
Begemotica is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 09:21   #66
I od još jedne teme napravite spam
Zyon is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 14:21   #67
Quote:
Zyon kaže: Pogledaj post
I od još jedne teme napravite spam
AJDE NAM DIJETE DRAGO
objasni zasto su telefoni putnika zvonili jos 5 dana po nestanku zrakomlata.
Sandiran is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 14:23   #68
Ispravak krivog navoda, zrakomlat je helikopter, nestao je zrakoplov
Begemotica is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 15:09   #69
evo tvrde da su pronašli avion, da se srušio u ocean

Tvrtka Malaysian Airlines vam u dubokom žaljenju javlja da pretpostavljamo kako je avion na letu MH370 pao te da nitko od putnika nije preživio. Kao što ćete čuti i na konferenciji za novinare, moramo uzeti sve dokaze u obzir, skupa s činjenicom da se avion srušio u Indijski ocean - stoji u SMS poruci koju su dobile obitelji putnika

MH370 letio je južnim koridorom iznad Indijskog oceana te je pao u ocean. Moram vas obavijestiti, s velikim žaljenjem, da je let završio na južnom dijelu Indijskog oceana, rekao je malezijski premijer na konferenciji za novinare
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 17:30   #70
Molimo dokaze
Sandiran is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 17:34   #71
Quote:
Sandiran kaže: Pogledaj post
AJDE NAM DIJETE DRAGO
objasni zasto su telefoni putnika zvonili jos 5 dana po nestanku zrakomlata.
Vjerojatno jer su ih ljudi zvali pa su im mobiteli zvonili

Ne znam kakve to veze ima s mojim postom al aj ok.

Ja mislim da se taj avion nije sruišio nit je oboren već da je otet by pilot najvjerojatnije
Zyon is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 17:59   #72
kakva katastrofa....ljudima javili priko sms.....u ovoj prici puno toga jos fali
trogir31 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 18:20   #73
Umjesto nebuloza koje ovdje iznosite, radije a) nemojte ništa pisati odnosno govoriti ili b) prvo malo provjerite neke činjenice prije nego počnete naklapati o kasiopejcima, crnim rupama, drugim dimenzijama i sličnim glupostima.

Evo zato nekoliko web stranica na kojima (ako znate dovoljno engleski) možete naći neke korisne informacije u vezi ovog slučaja:

How could Malaysia Airlines Flight MH370 go off the radar?
http://www.cbc.ca/news/world/how-cou...adar-1.2568713

How do you track a plane?
http://www.bbc.com/news/world-asia-pacific-26544554

Missing MH370: World's most difficult recovery
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-26668835

Could debris be missing flight MH370?
http://www.bbc.com/news/world-asia-26662641

Malaysia Airlines pilot suicide unlikely but possible: experts
http://gulfnews.com/news/gulf/uae/he...erts-1.1305222

Doduše, ovo jeste bio zagonetan nestanak, no od samog početka sumnja je padala na aktivnosti u kokpitu, tj. dokazi su upućivali na to da u pilotskoj kabini nešto nije kako treba i da je najvjerojatnije zbog toga avion i skrenuo s kursa i završio tamog gdje je završio. Što se točno zbivalo u kokpitu tek se treba saznati. Ukoliko se potvrdi, ovo ne bi bio prvi slučaj samoubojstva pilota komercijalnog zrakoplova na ovaj način.

Zadnje uređivanje Mr. Beam : 24.03.2014. at 18:25.
Mr. Beam is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 18:44   #74
Istina da je bilo samoubojstava pilota gdje su dotični strmoglavili avion ali ovaj je otišao sa predviđenog kursa par tisuća km. i to u totalno kontra smjeru...
Old 24.03.2014., 18:49   #75
Quote:
foo_fighter kaže: Pogledaj post
Istina da je bilo samoubojstava pilota gdje su dotični strmoglavili avion ali ovaj je otišao sa predviđenog kursa par tisuća km. i to u totalno kontra smjeru...

Cinjenica je da vjerojatno nikad necemo saznati sto se desilo, te da ce zbog svega kako se pratilo i izvjestavalo, zauvijek ostati sumnja je
li avion zapravo nadjen tamo gdje se tvrdi, nisu li tamo ostaci naknadno dopremljeni da bi se zataskala prava istina itd.

Bili smo u posljednja dva tjedna svjedoci nastajanja jedne od najvecih misterija u novoj povijesti, uz bok ubojstvu JFK-a.

Dodao bih da i ovo jos nije gotovo, naime Kinezi traze dokaze na temelju kojih se moze potvrditi da je avion pronadjen, i nastavljaju potragu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 24.03.2014., 19:02   #76
Quote:
foo_fighter kaže: Pogledaj post
Pa? To je još više indikativno. Zašto pilot (pod pretpostavkom da je to ovdje bio pilot) ne bi skrenuo s kursa i letio toliko dugo dok mu ne nestane goriva ili dok ne nađe "pogodno" mjesto gdje će ga konačno zabiti u ocean? To je posljednji let. Satima letiš neometano i spokojno (pod uvjetom da gnjevni putnici i posada ne pokušavaju upasti u kokpit) dok konačno ne spustiš avion u negdje u ocean.

Zadnje uređivanje Mr. Beam : 24.03.2014. at 19:18.
Mr. Beam is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 19:10   #77
Quote:
Aurigo kaže: Pogledaj post
Cinjenica je da vjerojatno nikad necemo saznati sto se desilo...
Polako, pričekaj vađenje crnih (zapravo crvenih) kutija.

Quote:
...zauvijek ostati sumnja je li avion zapravo nadjen tamo gdje se tvrdi, nisu li tamo ostaci naknadno dopremljeni da bi se zataskala prava istina itd.
E, pa sad.

Grupica ljudi, najviše, mogla bi biti upetljana u neku možebitnu konspiraciju, no baš stotine i tisuće ljudi iz nekoliko država sa mnogobrojnim avionima i brodovima? Malo vjerojatno.

Quote:
Bili smo u posljednja dva tjedna svjedoci nastajanja jedne od najvecih misterija u novoj povijesti, uz bok ubojstvu JFK-a.
Dobro, nemojmo pretjerivati.

Quote:
Dodao bih da i ovo jos nije gotovo, naime Kinezi traze dokaze na temelju kojih se moze potvrditi da je avion pronadjen, i nastavljaju potragu.
Naravno da nije gotovo. Akcija pronalaska i vađenja dijelova i sveg ostalog treba tek započeti.
Mr. Beam is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 19:44   #78
teroristi zaposjeli kokpita pilot nije surađivao nego ih spriječio zalijetanjem u more
NMT is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 20:44   #79
mr.beam.....reci mi kako se tako lako moze nestat sa radara??i sa kojeg mista je nesta sa radara a di su ga nasli??sta je napravija,iscupa dvi zice i gotovo!!ma daj!!sta se u 21 stoljece moze otet avion prekinit dvi zice i vozit se lagano po zraku tek tako?..

vidit cemo daljni tijek dogadjaja.....olupine,crna kutija itd...ako se javnosti prenese istina!!!

ljudima poslat sms.....kada su dobili nagradni bon od konzuma od 200 kuna pa ih obavijestili sms......
trogir31 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 20:51   #80
Quote:
NMT kaže: Pogledaj post
teroristi zaposjeli kokpita pilot nije surađivao nego ih spriječio zalijetanjem u more
... ili možda prije da su se borili kao i na onom letu što se skršio u Pensilvaniji...

Zadnje uređivanje haram : 24.03.2014. at 20:58. Reason: Pensilvanija a ne Pentagon
haram is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:52.