Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2014., 09:27   #61
Quote:
elpinki kaže: Pogledaj post
Da smo bili "realni" ne bi u datim situacijama dobivali Švabe, Engleze, Nizozemce i Talijane. A i s daleko gorom ekipom smo u Njemačkoj izvukli "samo" 0:1 protiv Brazila u kojem je igrao jedan od bogova nogometa Ronaldhino.

Srećom, pa naši dečki nisu obdareni "realnošću". Da je Modrić bio "realan" i slušao raznorazne stručnjake, između ostalih svojevremeno i Wengera koji ga je odjebo jer je krhak, danas bi maljao zidove, a ne igrao u Real Madridu kao ključna figura. Elem, na SP-u nema mjesta realnosti. Nikada niti nije jer je sve moguće.

Realni glume izbornike iz fotelje s pivom i špekom na poluvremenu.
Je,u njemačkoj je to bilo sjajno. Odigrali hrabro i junački. pa slavili taj poraz kao pobjedu, da bi potom dozivjeli debakl kakav smo dozivjeli. zaista sjajan recept.
Brazil igra doma, prva tekma, ulaze u turnir kao favorit broj 1 i letiti će terenom. Da ne spominjem da im je prvo mjesto u skupini apsolutno nužno da bi izbjegli španjolce u osmini. Osobno nemam iluzija da mi mozemo izvuć bilo što osim časnog poraza.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 28.05.2014., 10:51   #62
Hrvatska reprezentacija - opća tema (vol 3)

Ne znam baš da će Španjolci biti prvi u skupini s kojom se križamo. Okosnica repke je vezni red Barce koja je ove sezone podbacila, a uostalom glavni konkurent im je finalist sa prošlog svjetskog
walter wingfield is offline  
Old 28.05.2014., 10:56   #63
Quote:
Cesc kaže: Pogledaj post
Je,u njemačkoj je to bilo sjajno. Odigrali hrabro i junački. pa slavili taj poraz kao pobjedu, da bi potom dozivjeli debakl kakav smo dozivjeli. zaista sjajan recept.
Brazil igra doma, prva tekma, ulaze u turnir kao favorit broj 1 i letiti će terenom. Da ne spominjem da im je prvo mjesto u skupini apsolutno nužno da bi izbjegli španjolce u osmini. Osobno nemam iluzija da mi mozemo izvuć bilo što osim časnog poraza.
Ne slažem se.

Nismo mi toliko loši, mi smo vrlo dobra ekipa, pogotovo kad imamo dobar dan. Nama nisu problem ekipe svjetske klase, često ih pobijedimo, remiziramo, tu i tamo minimalan poraz. Nama su problem ekipe slične nama, kao i slabije od nas, jer nama odmah proradi "lako ćemo" mentalitet, a i nismo tako dobri i kreativni kad treba probijat bunker.

Pustimo priče, Brazilci su "indolentni mužeki", bit će spori i uspavani prvu utakmicu, tipično lijeno i južnoamerički. To je naša prilika. BTW inače je svojstvo ekipa svjetske klase da polako ulaze u turnir, da tempiraju formu za nakon grupa. Pogotovo se može reći za "južne" ekipe.
Old 28.05.2014., 10:59   #64
Quote:
Popij Pipi kaže: Pogledaj post
U ovim svim ozljedama vidim potpis neukih trenera.
Drito to. Ovo već postaje tužno kako se vode ove pripreme, od odabira ozljeđenih i nepotrebnih igrača, do pretjerivanja na treninzima.

U svim ostalim repkama ima zajedno 2 ozljeđena i jedan je zamjenjen, dok mi već imamo 3 sigurna + par potencijalnih. Čitao sam da su Vida i još netko izašli šepajući na kraju treninga. Ko živ, ko mrtav do Brazila jbte.
ncnc is offline  
Old 28.05.2014., 12:45   #65
Quote:
walter wingfield kaže: Pogledaj post
Ne znam baš da će Španjolci biti prvi u skupini s kojom se križamo. Okosnica repke je vezni red Barce koja je ove sezone podbacila, a uostalom glavni konkurent im je finalist sa prošlog svjetskog
ma Španjolci će rutinski bit prvi. Ova Nizozemska pitaj boga kakva će bit. Ne bi se čudio da ni ne prođu skupinu.

Quote:
Popij Pipi kaže: Pogledaj post
Ne slažem se.

Nismo mi toliko loši, mi smo vrlo dobra ekipa, pogotovo kad imamo dobar dan. Nama nisu problem ekipe svjetske klase, često ih pobijedimo, remiziramo, tu i tamo minimalan poraz. Nama su problem ekipe slične nama, kao i slabije od nas, jer nama odmah proradi "lako ćemo" mentalitet, a i nismo tako dobri i kreativni kad treba probijat bunker.

Pustimo priče, Brazilci su "indolentni mužeki", bit će spori i uspavani prvu utakmicu, tipično lijeno i južnoamerički. To je naša prilika. BTW inače je svojstvo ekipa svjetske klase da polako ulaze u turnir, da tempiraju formu za nakon grupa. Pogotovo se može reći za "južne" ekipe.
Apsolutno neće.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 28.05.2014., 12:52   #66
Quote:
walter wingfield kaže: Pogledaj post
Ako prođemo skupinu bit će uspjeh, sa Španjolcima se možemo nositi ali ne mislim da smo bolji od njih i da imali velike šanse da prođemo.
ulicama grada is offline  
Old 28.05.2014., 13:15   #67
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
-----------------------pletenica-----------------------

srnjak-------čarličaplin-------šifonja--------lovronja

-----------kapulitza-----------kova-------------------

pranja----------------raketa-----------------periškič

------------------------dudu--------------------------

ili to ili piši kući...
zadnji red može bolje nemamo. a u sredini ne bude to išlo bez vuka

žal mi je nike
Ikstomi is offline  
Old 28.05.2014., 13:44   #68
Quote:

ili to ili piši kući...
Ovo je više kako ne igrati protiv Brazila,puno preofanzivno
Old 28.05.2014., 14:13   #69
Quote:

ili to ili piši kući...
i ja kažem preofenzivno

vuk umjesto kove, perišić i pranja zamjenit mjesta, i ola u napad umjesto dudua (radi kontri, pritiska i krumpiranja). Olić je idealan za velike utakmice, bio je bitan u svim našim velikim pobjedama
Bilo bi zanimljivo i visuljka na srnino mjesto, a srna naprijed
Old 28.05.2014., 14:42   #70
Quote:
ncnc kaže: Pogledaj post
Drito to. Ovo već postaje tužno kako se vode ove pripreme, od odabira ozljeđenih i nepotrebnih igrača, do pretjerivanja na treninzima.

U svim ostalim repkama ima zajedno 2 ozljeđena i jedan je zamjenjen, dok mi već imamo 3 sigurna + par potencijalnih. Čitao sam da su Vida i još netko izašli šepajući na kraju treninga. Ko živ, ko mrtav do Brazila jbte.
Te ozljede i nemaju baš veze sa pripremama, od ta tri, Kranjčar se ozlijedio igrajući za qpr, Strinić zato što je ozljeđen igrao zadnju tekmu za Dnjipro a Ivo je skoro cijelu sezonu bio out, tak da nije ni čudo..
ginbeniun is offline  
Old 28.05.2014., 14:46   #71
Olić u prvih 11 obavezno ili bolje da ne igramo
Cesc is offline  
Old 28.05.2014., 14:49   #72
Igrat ce i Ola i Dudu.Pranjic je izgleda zacementirao lijevi bok,jedino je pitanje Lovren ili Šifo na stoperu.
Old 28.05.2014., 15:48   #73
Meni se sviđa Ajutova postavka. Treba ići na sve ili ništa, pa il pokojnik il pukovnik. Nema smisla kalkulirati na ovakvoj tekmi. Samo bi malo izmijenila da se nađe mjesto za Olu. On ima srce za ovakve utakmice. Možda da proba umjesto kiksera Perišića, pa zamijeni mjesto s Pranjom? Igrao je lijevo krilo u Wolfsburgu dosta uspješno.

Zadnje uređivanje elpinki : 28.05.2014. at 15:54.
elpinki is offline  
Old 28.05.2014., 15:58   #74
Ja bi stavio i dudua i olu, a kasnije mandukica i dudua.

preko Tapa
Old 28.05.2014., 16:04   #75
Quote:
Rapttor kaže: Pogledaj post
Nije za usporedbu, Luka je bolji od obojice.
Zidane je izjavio da je Boban bio veliki talent, a da je Luka jednostavno genij.

Bobana se baš nisam nagledala, ali ovo što Luka radi kapa dolje.
elpinki is offline  
Old 28.05.2014., 16:09   #76
Quote:
elpinki kaže: Pogledaj post
Zidane je izjavio da je Boban bio veliki talent, a da je Luka jednostavno genij.

Bobana se baš nisam nagledala, ali ovo što Luka radi kapa dolje.
E, kad nisi. Frajer je s 18-19 godina vukao Dinamo u borbu rame u rame sa Zvezdom, zabijao je iz igre, izbliza i iz daleka, zabio milijun slobodnjaka, također ima i Europske titule, jedno prvenstvo Italije zovu njegovim imenom ko da ga je sam osvojio, kapetan reprezentacije koja je bila treća na svijetu... Sigurno je Luka bolji
marionelo is offline  
Old 28.05.2014., 16:10   #77
I jedan i drugi su prva klasa igraci...

preko Tapa
Old 28.05.2014., 16:23   #78
Quote:
marionelo kaže: Pogledaj post
E, kad nisi. Frajer je s 18-19 godina vukao Dinamo u borbu rame u rame sa Zvezdom, zabijao je iz igre, izbliza i iz daleka, zabio milijun slobodnjaka, također ima i Europske titule, jedno prvenstvo Italije zovu njegovim imenom ko da ga je sam osvojio, kapetan reprezentacije koja je bila treća na svijetu... Sigurno je Luka bolji
Naši novinari to tako zovu. Jest dobro odigrao završnicu tog prvenstva, ali budimo realni. Kapulica je posve u rangu s njim kao igrač, možda i s većim potencijalom jer nema probleme s ozljedama. Prednost Bobana je da je s reprezentacijom prošao to početno i uspješno razdoblje, ali tada je bio okružen sa boljim suigračima, općenito je ta momčad bila bolja nego danas. Danas imamo Kapulicu i još par igrača, ostalo je gotovo pa škart. Nekakav Šifo igra obranu u prvih 11.
Grupa Queen is offline  
Old 28.05.2014., 16:25   #79
I kako je taj nekakav Šifo odigrao u Poljskoj?
Woodgate is offline  
Old 28.05.2014., 16:32   #80
Kako je odigrao?
Grupa Queen is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:16.