|
|
20.08.2014., 20:00
|
|
Bad Wolf
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Alpagueur kaže:
Testiran indeks i popunjena neka dva obrasca. Obrasci se ili dobiju, ili za pola kune kupe u papirnici. U obrascima mislim da moras ispuniti koje si izborne imala, mozda i jos nesto.
|
Tnx. Rekli su nam da dignemo neku uplatincu pa ne razumjem zašto nam treba to.
|
20.08.2014., 20:11
|
|
Mućko đubre
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Yazo_00 kaže:
Najbolje je na kavi sjedit...
|
charlie sheen ti nije ni do koljena 
|
20.08.2014., 20:31
|
|
Mercenaire marginal
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Fanhp kaže:
Meni ovo pari ko da tamo možeš dovest svakog u kuti i dat mu da radi s pacijetnima. Aj neka. 
|
I što sad? Dokle god je taj netko pod nadzorom, sve pet. Što će raditi kada izađe iz bolnice - to ne znaš kao što ne znaš ni što radi student ili gotov liječnik kada izađe iz bolnice.
Quote:
Protected kaže:
..pod onim probleme sam također mislio na to da ima dosta posla tamo gdje je mladi kolega pa mu se ne stigne baš 100% posvetiti...( ne znam gdje mi je uređivanje poruke  )
|
Klikneš onaj gumb "EDIT" koji ti se pojavi lijevo od gumba "QUOTE", dolje desno najljeviji gumb.
Quote:
Fanhp kaže:
Tnx. Rekli su nam da dignemo neku uplatincu pa ne razumjem zašto nam treba to.
|
Negdje mi je u glavi sada isplivalo da se mora platiti i upisnina od 250 kn.
|
20.08.2014., 20:33
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
je, uplatnica je za upisninu.
|
20.08.2014., 21:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Niti imam gumb "EDIT" a niti "Quote",možda moram u opcije pa tamo nešto ili uopće nemam prava na editiranje  ...Imam samo mogućnost brzog odgovora ...nekad davno dok sam bio aktivniji sam sve to uredno imao ali sad kad se prijavim nema ništa od nabrojenog 
|
|
|
21.08.2014., 07:38
|
|
Bad Wolf
|
Quote:
Alpagueur kaže:
Negdje mi je u glavi sada isplivalo da se mora platiti i upisnina od 250 kn.
|
Dovraga.
|
21.08.2014., 13:50
|
|
~
|
Ima netko iskustva s demonstraturom iz anatomije? Isplati li se ili je gubitak vremena?
|
21.08.2014., 14:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Ovisi što definiraš kao isplativost...
Pare vidjeti nećeš, a ako ih i vidiš to će biti daleko manje od zasluženog po principu 20kn/sat
Obzirom na ogroman broj demonstratora sumnjam da će išta značiti pri natječaju za specijalizaciju.
Ostaje jedino znanje i rad s mladim kolegama kao najveća nagrada 
|
|
|
21.08.2014., 15:08
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
NOD14 kaže:
Ima netko iskustva s demonstraturom iz anatomije? Isplati li se ili je gubitak vremena?
|
ja sam bila ove godine na početku, kasnije odustala jer zaista nisam imala vremena. ne bih rekla da je baš gubitak vremena, ako voliš anatomiju... ali nije da ćeš imati neke velike koristi od toga.
|
21.08.2014., 15:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
NOD14 kaže:
|
Ja bio nekoliko godina, dok je bilo para... Cim nema vise para u tome nisam demos.. Nisi lud ostajat cijelo popodne i pripremat ae vikendom da bi nekom nesta pokazo... Onaj tko uci taj zna a onaj tko nece ucit, nema mu pomoci ama bas nikakve... Nije anatomija bas tako nesta neshvatljivo.
|
21.08.2014., 15:52
|
|
Mercenaire marginal
|
Quote:
NOD14 kaže:
|
Nekad davno nije bilo lose biti demos na anatomiji
Quote:
boeing_ kaže:
Pare vidjeti nećeš, a ako ih i vidiš to će biti daleko manje od zasluženog po principu 20kn/sat
Obzirom na ogroman broj demonstratora sumnjam da će išta značiti pri natječaju za specijalizaciju.
|
Na natjecaju za specijalizaciju se demonstratura sluzbeno vec nekoliko godina ne boduje, tako da sluzbeno ne znaci nista 
|
21.08.2014., 23:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
boeing_ kaže:
|
E i brucosice sam zaboravio kao plus 
|
|
|
22.08.2014., 07:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Koliko knjiga(e) iz mikroba imaju slika, može li se to iskopirati?
|
22.08.2014., 10:39
|
|
:)
Registracija: Oct 2012.
|
Možda je glupo pitanje, ali hajde... Gdje vi učite kad učite? Dobila sam dom, ali svojom blesavom odlukom sam se zamijenila za lošiji pa me strah da neću moći učiti, a zbilja želim imati dobar prosjek...
“The world is indeed full of peril and in it there are many dark places. But still there is much that is fair. And though in all lands, love is now mingled with grief, it still grows, perhaps, the greater.”
|
|
|
22.08.2014., 12:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
ValentineGrey kaže:
Možda je glupo pitanje, ali hajde... Gdje vi učite kad učite? Dobila sam dom, ali svojom blesavom odlukom sam se zamijenila za lošiji pa me strah da neću moći učiti, a zbilja želim imati dobar prosjek...
|
Nije glupo pitanje. Ja sam recimo 3 godine ucio u svom stanu i to mi nije bio problem a onda negdje pred kraj trece sam nekako popizdio i ucio samo u knjiznici... Znaci u stanu nisam mogao uciti ni minute. Sad me opet pustila knjiznica pa u stanu kad treba ucim...
Svaki dom ti ima ucionu i tamo mozes u miru ucit, na faksu nije lose, nsb...
Ima.mjesta, cim ti jedno dojadi promijeni i uci drugdje i to je to. Cak ti je i dobro tu i tamo promjeniti okolis...
|
22.08.2014., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Pozdrav! Prva tri razreda sam prosla s 4, a nadam se da cu 4. razred proci s odlicnim. U mojoj skoli (x.gimnazija) ni fizika ni kemija nisu kvalitetno obradeni predmeti jer radimo sablonizirane zadatke, puno tipova zadataka i ''preskocimo'', a za dobru ocjenu iz teorije dovoljno je nastrebat malo gradiva bez previse razumijevanja. Stvarno zelim dogodine upisati medicinu, pa me zanima ima li netko iskustva s pripremama za prijemni u pomaku, trinomu itd.? Mislite li da mi je, s obzirom na situaciju u skoli koju sam opisala, pametnije platiti te pripreme, nego pripremati se sama jer nisam sigurna koliko su moja petica iz kemije i trojka iz fizike opravdane? Nadam se odlicnim ocjenama na maturi iz hrvatskog i engleskog, a matematiku, realno, ocekujem neku trojku. Mislite da je moguce da upadnem ako se kvalitetno pripremim za prijemni?
|
|
|
22.08.2014., 13:09
|
|
Mercenaire marginal
|
Quote:
Gatita kaže:
Koliko knjiga(e) iz mikroba imaju slika, može li se to iskopirati?
|
Nema nesto puno slika, tako da slobodno kopiraj.
|
22.08.2014., 14:06
|
|
Love fades. Mine has.
Registracija: Mar 2014.
|
Quote:
chiaram kaže:
Pozdrav! Prva tri razreda sam prosla s 4, a nadam se da cu 4. razred proci s odlicnim. U mojoj skoli (x.gimnazija) ni fizika ni kemija nisu kvalitetno obradeni predmeti jer radimo sablonizirane zadatke, puno tipova zadataka i ''preskocimo'', a za dobru ocjenu iz teorije dovoljno je nastrebat malo gradiva bez previse razumijevanja. Stvarno zelim dogodine upisati medicinu, pa me zanima ima li netko iskustva s pripremama za prijemni u pomaku, trinomu itd.? Mislite li da mi je, s obzirom na situaciju u skoli koju sam opisala, pametnije platiti te pripreme, nego pripremati se sama jer nisam sigurna koliko su moja petica iz kemije i trojka iz fizike opravdane? Nadam se odlicnim ocjenama na maturi iz hrvatskog i engleskog, a matematiku, realno, ocekujem neku trojku. Mislite da je moguce da upadnem ako se kvalitetno pripremim za prijemni?
|
Ja sam isla na pripreme za prijemni u trinomu i bili su mi u redu tamo. Ako je situacija takva kakvu si opisala pretpostavljam da imas puno rupa u znanju i ja mislim da je puno lakse kada ti neke stvari iz kem i fiz netko OBJASNI nego da to sama pokusavas shvatit doma. A i na tim pripremama ti kazu ovo i ovo je jako bitno i cesto se pojavljivalo na prijemnom, a ovo i nije tako bitno itd, a to je jako korisno. Ugl moras sama odlucit jesi li sposobna samu sebe doma pripremit, a ako nisi odi na pripreme jer ako razvalis prijemni upast ces 
|
22.08.2014., 18:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Dimka1 kaže:
Ja sam isla na pripreme za prijemni u trinomu i bili su mi u redu tamo. Ako je situacija takva kakvu si opisala pretpostavljam da imas puno rupa u znanju i ja mislim da je puno lakse kada ti neke stvari iz kem i fiz netko OBJASNI nego da to sama pokusavas shvatit doma. A i na tim pripremama ti kazu ovo i ovo je jako bitno i cesto se pojavljivalo na prijemnom, a ovo i nije tako bitno itd, a to je jako korisno. Ugl moras sama odlucit jesi li sposobna samu sebe doma pripremit, a ako nisi odi na pripreme jer ako razvalis prijemni upast ces 
|
Imam puno rupa u znanju  , tako da mi se cinilo puno sigurnije uplatit pripreme, samo nisam nikad cula iskustva. Puno ti hvala 
|
|
|
23.08.2014., 12:54
|
|
Bad Wolf
|
Gdje da nabavim skriptu iz CNSa? A da nije onaj fajl s perpetuma jer su mi rekli u kopiraoni da ga ne mogu printat.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:22.
|
|
|
|