Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Predsjednički izbori 2024.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.12.2024., 23:11   #781
Quote:
pikbroder kaže: Pogledaj post
i meni isto! tamo sam propustio finale, pa mi je ovo kompenzacija
Joj bila ti je repriza danas, a mogu ti poslat link gdje mozes vidjet online.
knjigara is offline  
Old 23.12.2024., 23:12   #782
Jonjić kao Kujundžić prije 10 godina.
Benjamin Vladić is offline  
Old 23.12.2024., 23:13   #783
Quote:
Chiro kaže: Pogledaj post
Još dolazim sebi od božanskog poslanja gospodina Tokića Kartela. Nismo te vrijedni, dobri čovječe
Još je samo trebao reći: A ni vi koji gledate niste ništa bolji
ball is offline  
Old 23.12.2024., 23:14   #784
Hoce li Faktograf faktografirati sve ovo?
agentRico is offline  
Old 23.12.2024., 23:15   #785
Quote:
knjigara kaže: Pogledaj post
Joj bila ti je repriza danas, a mogu ti poslat link gdje mozes vidjet online.
thx!
pikbroder is offline  
Old 23.12.2024., 23:15   #786
Quote:
agentRico kaže: Pogledaj post
Hoce li Faktograf faktografirati sve ovo?
Mene zanima navodno fotkanje Primorca s manijakalnim ubojicama...
MytByte is offline  
Old 23.12.2024., 23:16   #787
Kekin "poentira" o Trumpu kao zlostavljacu žena (iako ne zna da osuda na civil courtu nije kriminalna niti razliku criminal i civil court, ali ajde ljevicarka je pa ne očekuješ neko poznavanje supstance) i u slijedecoj recenici se zalaže za priznavanje glavosjeka, silovatelja i onih koji lgbt osobama pružaju bungee jumping bez užeta.

Peak debilizam
d_hrc is offline  
Old 23.12.2024., 23:16   #788
Vecina njih se puno ponavlja,te sto bi oni,ali ne i kako.
Ne shavcam zasto nemaju stolice,cemu bas toliko dokazivat fizicku izdrzljivost naustrp izgovorenog pretstavljanja.
Jos Milanovic ispada najzanimljiviji.Bulj se previse ponavlja,Tokicu vidljivo ponestaje materijala,Lozo jos slabije,skoro ostavila replike.
zacky is offline  
Old 23.12.2024., 23:17   #789
Ja sam isto pomislila da su im trebali stavit barem barske stolce da se malo naslone. Predugo je to.
knjigara is offline  
Old 23.12.2024., 23:18   #790
Quote:
emanuelson1000 kaže: Pogledaj post
Jel se ovo voditelj rugao Milanoviću upravo?
Ali Milanovićeva faca na taj podrugljivi smijeh

Ne bi me čudilo da voditelj dobi blagdansku čestitku (otkaz jel) od HRT!
EuroNeeuro is offline  
Old 23.12.2024., 23:19   #791
Primorac ozivio tek kada je trebalo prekidati Milanovica, doslovno zivi mrtvac Dominirali Kartelo budalastinama, Milanovic konzistentan citavo vrijeme i pusta miseve da vode kolo oko gluposti, Kekin na onoj temi o zdravstvu i dobro nasamarala Primorca, ostali Boze sacuvaj
LufatMufat is offline  
Old 23.12.2024., 23:20   #792
Quote:
EuroNeeuro kaže: Pogledaj post
Ali Milanovićeva faca na taj podrugljivi smijeh

Ne bi me čudilo da voditelj dobi blagdansku čestitku (otkaz jel) od HRT!
Pa to je HDZ-ovska rezimska televizija, promaknut ce ga u direktora
LufatMufat is offline  
Old 23.12.2024., 23:20   #793
Kekin 80% vremena potrošila na Netanyahua, Palestince i svoj stan oko kojeg se ljudi motaju.
Zoki coolerski, Draganče kao klinac u razredu kojeg svi šamaraju, da nije HDZ-ovac čak bi mi ga bilo žao. MSR solidno ali bojim se da nema prođu za drugi krug, ostatak je materijal za Nightmare Stage ili Podcast Inkubator.
kawaguchi22 is offline  
Old 23.12.2024., 23:20   #794
Quote:
emanuelson1000 kaže: Pogledaj post
Jel se ovo voditelj rugao Milanoviću upravo?
nadjvinski prestrašno potkapacitiran

primorac bezobrazno upadanjem milanoviću u riječ oduzima vrijeme, vjerojatno savjet yutel milića
dsvbo is offline  
Old 23.12.2024., 23:21   #795
Ne, HTV nije režimska televizija, a voditelj je to prokomentirao s humorom da će suviše produljiti emisiju. Neš ti bitnog događaja. kawaguchi, Nightmare Stage je kultna emisija svjetske (Anti) televizije, a u njoj su gostovali praktički svi bitni hrvatski političari, dok su na Podcast Inkubatoru MSR i Nino kao i ostali Mostovci redovni.

Mislav Togonal ovo treba voditi ako je još na HTV. Očigledno mu je dosadna ekipa
Bossmanidis is offline  
Old 23.12.2024., 23:22   #796
TokičKartelo

a pa što si se kandidirao ako ništ anije tema ?

A mislim da MSR ima zaista šanse dobiti ZM ali neće proći 2. krug zbog adeze glasačke mašinerije.

E sad je bitka na desnici odlučujuća.
Fantasist is online now  
Old 23.12.2024., 23:23   #797
Quote:
billy walsh kaže: Pogledaj post
Koga je moglo iznenaditi da Željka Markić donira kampanju Marije Selak Raspudić?
meni ji to bio razlog da raspudićku ne biram ni pod razno

meni je politički najodvratniji trojac zekanović- plenković- markić (bliska politici)
dsvbo is offline  
Old 23.12.2024., 23:23   #798
Mnogo volem Zrinku Grancarić. Nadjvinski je za protutezu toj jakoj zeni. If you know what I mean.
knjigara is offline  
Old 23.12.2024., 23:24   #799
Quote:
Fantasist kaže: Pogledaj post
TokičKartelo

a pa što si se kandidirao ako ništ anije tema ?

A mislim da MSR ima zaista šanse dobiti ZM ali neće proći 2. krug zbog adeze glasačke mašinerije.
po čemu?
općenitim floskulama bez ičeg konkretnog?
bulj, kakva god sirovina, bar kaze jasno i glasno što misli o nekoj temi
nije mi jasno da ljudi mogu biti impresionirani njenim kobasicama od rečenica u kojima baš ništa nije rečeno

retorički je jonjić jači od raspudićke, ne mlati praznu slamu i vrlo je konkretan (iako se uopće ne slazem sa sadrzajem), no minus mu je taj ruralni naglasak naspram kojeg, za mnoge, raspudićka ( bez razloga) djeluje „bolje“ govoreći čistim knjizevnim jezikom
dsvbo is offline  
Old 23.12.2024., 23:25   #800
Quote:
d_hrc kaže: Pogledaj post
Kekin "poentira" o Trumpu kao zlostavljacu žena (iako ne zna da osuda na civil courtu nije kriminalna niti razliku criminal i civil court, ali ajde ljevicarka je pa ne očekuješ neko poznavanje supstance) i u slijedecoj recenici se zalaže za priznavanje glavosjeka, silovatelja i onih koji lgbt osobama pružaju bungee jumping bez užeta.

Peak debilizam
A kaj očekuješ od ženske kojoj je AOC uzor?
kawaguchi22 is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:13.