Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.01.2015., 17:57   #8001
Quote:
ksapi kaže: Pogledaj post
Naravno da ima, kvaliteta pršti iz ove ekipe
Što će nam zamjena, imamo Karačića koji bi po meni iovak ionak trebao biti 2. srednji.
Old 04.01.2015., 17:55   #8002
Srbi igraju na domaćem terenu.
master_mind_ is offline  
Old 05.01.2015., 01:45   #8003
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Što će nam zamjena, imamo Karačića koji bi po meni iovak ionak trebao biti 2. srednji.
Šalio sam se, ako nisi skužio. Joso je ionako bio očiti višak na ovom popisu
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 09.01.2015., 13:19   #8004
Ima li itko da hoće prodati ulaznicu za sutrašnju utakmicu Hrvatska-Srbija?
makicho5 is offline  
Old 11.01.2015., 12:36   #8005
sta su skandirali hrvati srbima???
Old 11.01.2015., 12:56   #8006
Uobičajeni "Ubij Srbina" folklor, bar sam čuo sredinom prvog poluvremena, drugo nisam gledao.
mitch is offline  
Old 11.01.2015., 14:10   #8007
Što je najjače to su govorili klinci koji nemaju tri veze o životu,a kamo li o ratu.Djeca se uživila,šta ćeš..mali budući huligani!Meni je bila super atmosfera izuzev tih debila.
makicho5 is offline  
Old 11.01.2015., 14:28   #8008
Quote:
makicho5 kaže: Pogledaj post
Što je najjače to su govorili klinci koji nemaju tri veze o životu,a kamo li o ratu.Djeca se uživila,šta ćeš..mali budući huligani!Meni je bila super atmosfera izuzev tih debila.
To su ti moderni huligani,bili su jedno vrijeme jaki,kad je došao jedan pandur na tribinu,sve utihnulo
Old 11.01.2015., 15:22   #8009
Ne znam kako i zasto, ali opravdavam ih u potpunosti. Izgleda ste veoma brzo zaboravili dobrodoslicu u tadasnjoj beogradskoj areni na prvenstvu??? Sta trebaju glumiti neku kulturu??? Daj ba, toga je uvijek bilo i uvijek ce biti!!!
Old 11.01.2015., 15:30   #8010
Quote:
Sve je to do odgoja.
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Old 11.01.2015., 17:48   #8011
Quote:
Pierce34 kaže: Pogledaj post
Sve je to do odgoja.
Slabo ih je starija ekipa Amrade odgojila..
Old 11.01.2015., 19:47   #8012
Quote:
feenian kaže: Pogledaj post
Slabo ih je starija ekipa Amrade odgojila..
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 12.01.2015., 00:04   #8013
Ne bih ništa rekla da su to neki stariji dečki bili i to sve radili pa im tako vraćali za doček u Beogradu,ali ovo su djeca koja tri veze ne znaju o ničemu i prave se face!A opet reprezentacija Srbije nije ništa bolje zaslužila kad se samo sjetim njihovih kokardi i lasera našim igračima i svega!!!I da to će uvijek biti...Nadam se da se roditelji ponose odgojem tih budućih huligančića!A tek na kraju kad su zapalili ne znam ni ja šta,kao neke jače petarde hahaha presmiješni su bili!
Opet,sve u svemu meni je bilo super ,šteta što duže nije trajalo i nadam se da će opet posjetiti Rijeku!
makicho5 is offline  
Old 14.01.2015., 03:50   #8014
Odjebite sa poli korektnoscu i politikom sa sporta. Takva skandiranja ce uvijek biti i bolje je takva atmosfera nego kazalisna publika. Sta se tice sadrzaja iskreno nitko ne radi drame radi "ubi tovara/purgera/rijecanina" na stadiona i pogotovo sada se tu nasli zbog skandiranje Srbima.

Ako vam ne pase odite na ABA ligu ili GNKove tekme ako zelite pristojnu publiku.
master_mind_ is offline  
Old 14.01.2015., 10:25   #8015
Quote:
Ne bih ništa rekla da su to neki stariji dečki bili i to sve radili pa im tako vraćali za doček u Beogradu,ali ovo su djeca koja tri veze ne znaju o ničemu i prave se face!A opet reprezentacija Srbije nije ništa bolje zaslužila kad se samo sjetim njihovih kokardi i lasera našim igračima i svega!!!I da to će uvijek biti...Nadam se da se roditelji ponose odgojem tih budućih huligančića!A tek na kraju kad su zapalili ne znam ni ja šta,kao neke jače petarde hahaha presmiješni su bili!
Opet,sve u svemu meni je bilo super ,šteta što duže nije trajalo i nadam se da će opet posjetiti Rijeku!

Nije bilo kokardi. Bile su šajkače što je dio njihove narodne nošnje.
S obzirom na kulturno navijanje u njihovoj Areni gdje je najblaža pjesmica bila zašto ćutite pičke ustaške, trebali smo im uzvratiti sa Od Topole od Topole.....
cave troll is offline  
Old 14.01.2015., 11:23   #8016
Na koju foru je RTL dobio SP?
Uđe se na RTL stranicu, velika reklama SP u rukometu 15.01. - 01.01.
Odem onda na program, sutra nikakve niti najave, emisije a niti prijenosa prve utakmice Katar - Brazil.
U petak kratka emisija, naša utakmica plus Švedska - Island.
Subota, samo mi protiv Tunisa.
Nedjelja, Njemačka - Rusija.
Premalo?

Mislim da bi HRT puno više utakmica prenosio.
Veliki minus po meni.
janick gers is offline  
Old 14.01.2015., 11:29   #8017
Quote:
janick gers kaže: Pogledaj post
Na koju foru je RTL dobio SP?
Uđe se na RTL stranicu, velika reklama SP u rukometu 15.01. - 01.01.
Odem onda na program, sutra nikakve niti najave, emisije a niti prijenosa prve utakmice Katar - Brazil.
U petak kratka emisija, naša utakmica plus Švedska - Island.
Subota, samo mi protiv Tunisa.
Nedjelja, Njemačka - Rusija.
Premalo?

Mislim da bi HRT puno više utakmica prenosio.
Veliki minus po meni.
Ne budi naivan
HRT bi prenosio samo naše utakmice
I finale...možda
jujica is offline  
Old 14.01.2015., 11:34   #8018
Jesi li ikad pratio neki rukometni turnir na HTV-u?

HTV nikad nije prenosio ništa osim naših utakmica, RTL će prenositi ukupno 16. Ajde, možda su, kad su već odlučili prenositi više, mogli još koju, recimo BiH - MKD, ali dobro.
HTV nikad nije posebno najavljivao turnir, RTL svaki dan po dvadeset puta, što pokazuje kako ga ozbiljno shvaćaju. Još jedan plus.
Nema Ćosa, još jedan plus za RTL.

Neka malo promjene, jedva se čekala.
mitch is offline  
Old 14.01.2015., 11:39   #8019
Vjerujem da bi HRT barem prenosio tekmu otvaranja jbmu.
Btw, koji će strani programi prenositi više ako netko zna?
janick gers is offline  
Old 14.01.2015., 11:43   #8020
Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
Nema Ćosa, još jedan plus za RTL.
A meni će baš nedostajati: "Pa gospodo suci...."

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:25.