Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.10.2024., 01:02   #8101
Sad kad Kumovi prestignu Malu nevjestu
Trebor01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2024., 10:08   #8102
Ljudi vole Kumove.
MystSky is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2024., 14:13   #8103
Zar nisu i 6. sezonu najavili?
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2024., 22:28   #8104
Jesam li jedini zgrozen kvalitetom slike/snimke koju emitiraju iz novog Sabora? Jezivo kasnjiva snimka, kao da preko web kamere iz druge polovice 90-tih, preko dial-up brzine prenose do studija.

Jezivo.
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2024., 14:14   #8105
Ja sam tek sinoć skužio da Nova TV opet reprizira Kud Puklo Da Puklo i to u terminu od 18h .

Dobra je serija, aj al ne da mi se opet gledat jer sam je dvaput već pogledo

A i ravno prije deset godina je emitirana tako da spada u onu kategoriju za domaći sadržaj koji se mora popunit u programu, ali pod uvjetom da nije starije od desetljeća. To je sad taman to
SinCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2024., 20:12   #8106
Ovaj Lugonjić živi užas
Dunavsava is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 09:45   #8107
Quote:
Dunavsava kaže: Pogledaj post
Ovaj Lugonjić živi užas
Ljigonjić
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 10:24   #8108
Zašto ste tako negativni?
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 21:03   #8109
Jel netko vidio prilog Dnevnika Nove, na temu bijesa gradjana Zagreba zbog maratona?

Ulaze mikrofonom u kabinu vise vozila, gdje vozaci ljutiro komentiraju maraton. Ali jedan sugovornik je najinteresantniji jer veli - Samo glasajte za Tomaseviceve ludjake!

Vrsta izjave za koju bio siguran bio da ce biti izrezana. Jel to Nova vec zna ili anticipira neciji rok trajanja?

...
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 21:23   #8110
Inače, ovo nije bio 3. nego 32. Zagrebački maraton.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 21:31   #8111
Pa taj maraton se održava već 30 godina, iako, koliko sam čuo na radiju danas dosta je izmijenjena ruta po kojoj se trči i ne samo da vozči nisu mogli kroz centar grada već je i za pješake bio zatvoren dobar dio ulica. A gle, Možemo već par godina radi opstrukcije poduzetniku Šolaku po Istri i pokušavaju njegove poslovne projekte proglasiti štetnim za okoliš i stanovništvo. Bio bi sretan kad bi na idućim lokalnim izborima flopirali tako da si gazda Dragan u miru može početi graditi hotelski kompleks na Pulskom Lungomare...
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 22:14   #8112
Kontaktirao sam Petra Grasu preko Instagrama, no odgovora nema. Serija "Prava zena" koja se emitirala na RTLu prvi put je pocela 11.rujna 2016., a on je uvodnu pjesmu za seriju objavio 31.kolovoza 2016.

A ova pjesma za ovu seriju "U dobru i zlu" jos nije objavljena. Proslo je mjesec dana od kad se serija pocela emitirati.
Da li netko mozda zna kad ce izaci?

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
jockan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 22:31   #8113
Ovo je neugodno gledati na Supertalentu, nzn. Kako ziriju nije neugodno.

Poslano sa mog SM-S901B koristeći Tapatalk
vox is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 22:33   #8114
Quote:
jockan kaže: Pogledaj post
Kontaktirao sam Petra Grasu preko Instagrama, no odgovora nema. Serija "Prava zena" koja se emitirala na RTLu prvi put je pocela 11.rujna 2016., a on je uvodnu pjesmu za seriju objavio 31.kolovoza 2016.

A ova pjesma za ovu seriju "U dobru i zlu" jos nije objavljena. Proslo je mjesec dana od kad se serija pocela emitirati.
Da li netko mozda zna kad ce izaci?

Pogrešan čovjek je počeo 16.9.2018., a Voli me je izašla 8.3.2019.

Valjda neće biti tako i s ovom, ja isto čekam da izađe jer mi je super špica
Mar is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 22:37   #8115
Quote:
Mar kaže: Pogledaj post
Pogrešan čovjek je počeo 16.9.2018., a Voli me je izašla 8.3.2019.

Valjda neće biti tako i s ovom, ja isto čekam da izađe jer mi je super špica
Ne bude valjda. Svaki put provjeravam da li je objavio, i svaki put vidim da nije. Treba samo Novu TV kontaktirati nek nam posalju pjesmu da ne moramo cekati.

jockan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 18:36   #8116
Nova TV (part II)

Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post

Oglasio se Faktograf o spomenutom prilogu Nove TV:

Nova TV prilog o gužvama začinila problematičnim istraživanjem o otkucajima srca vozača
https://faktograf.hr/2024/10/14/nova...a-srca-vozaca/

Quote:
Televizija je objavila istraživanje u kojem se količina stresa u prometu po gradovima mjeri na temelju podataka samo jednog vozača. (…)
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 22:03   #8117
Nova TV (part II)

Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post

Nastavljaju se reakcije, čak i Večernjeg lista..

Izrazito je loša i neprimjerena odluka da se u Dnevniku Nove TV povežu ovi prilozi

Quote:
Izrazito je loša odluka bila i ona u Dnevniku Nova TV, u kojem su potpuno neprimjerno povezani prilozi o Zagrebačkom maratonu i o prometnim gužvama u Zagrebu. Prvo je, naime, puštena veoma kratka vijest o samoj utrci jer... dobre vijesti i koga to zanima. Onda je uslijedio puno dulji prilog koji je školski primjer miješanja krušaka i jabuka. Reporteri su, naime, zaustavljali vozače koji su se čudom čudili maratonu koji se održava već 32 godine u slično vrijeme. Još ih je više sablaznilo to da ne mogu voziti tamo gdje trče ljudi. Isti ti vozači, koji su očito uvijek na sve spremi i ništa ih ne može iznenaditi, jedva se čekaju našaliti kada padne prvi snijeg kako li je samo iznenadio zimsku službu. I tako su se i sad žalili unedogled i prozivali nadležne zbog nečega sa 32-godišnjom tradicijom da bi onda ispalo da prilog nije samo o gužvama za vrijeme maratona, nego da je promet u Zagrebu inače jedan od najlošijih u Europi, što je legitimna tema priloga, ali zašto se povezala s jednim tradicionalnim sportskim događajem nema nikakvog smisla i uvredljivo je za same maratonce. Mogao se takav prilog raditi radnim danom u 8 ujutro ili kad se ljudi vraćaju s posla pa bi imao smisla. Ne u nedjelju u tri popodne kad je grad poluprazan, a jedini nezadovoljnici se nisu dovoljno informirali o regulaciji prometa.

Izvor: https://www.vecernji.hr/showbiz/izra...rilozi-1807787
No da, ništa čudno od priloga Srne Bijuk, nastavlja vrhunski posao gdje je stala Matea Ćorić Brunović.

Inače, standardi s reporterima su im na vrlo niskim razinama.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 10:25   #8118
Pa kad kažu da vlasnička struktura nema veze s uređivačkom politikom itekako ima, ogroman decline njihove informative otkad su pod u unitedom
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 13:02   #8119
Quote:
Arial kaže: Pogledaj post
Pa kad kažu da vlasnička struktura nema veze s uređivačkom politikom itekako ima, ogroman decline njihove informative otkad su pod u unitedom
Potpis na sve. Dnevnik im se bas srozao.

vox is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 13:50   #8120
Quote:
vox kaže: Pogledaj post
Potpis na sve. Dnevnik im se bas srozao.

A i trajeeee, nikako da završi.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:08.