Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2015., 00:35   #8121
ne bi me iznenadilo da može
Boki000 is online now  
Old 23.02.2015., 09:25   #8122
Quote:
Boki000 kaže: Pogledaj post
ne bi me iznenadilo da može

Ipak ne može,najbolje bi sjeo Szeged
Old 23.02.2015., 12:43   #8123

Ždrijeb je sutra u 12:30, bit će stream na stranicama EHF-a. Zanimljivo je da je branitelj naslova u Potu 4, tako da će netko od prvoplasiranih odmah na njih.

- Ekipe iz istih država mogu igrati međusobno
- Ekipe koje su bile u istoj grupi, ne mogu igrati međusobno u osmini finala
- Prve utakmice se igraju između 11. i 15. ožujka, uzvrati su na rasporedu između 18. i 22. ožujka.
Luyindula is offline  
Old 24.02.2015., 12:43   #8124
4. vs 1.
Flensburg - Kiel
Aalborg - Barcelona
La Rioja - Veszprem
Montpellier - Kielce

3. VS 2.
Dunkerque - PSG
Wisla Plock - Vardar
Lowen - Szeged
Zagreb - Kolding

Dakle dva para iz istih država (Kiel-Flensburg, PSG-Dunkerque), Zagreb umalo izvukao Szeged, još su samo oni i Lowen bili ostali, ali ipak su Njemci bili sretnije ruke.
Luyindula is offline  
Old 24.02.2015., 13:00   #8125
Kolding je završio drugi u grupi s omjerom 6-2-2. Pobjedili su ih Flensburg (+7) i Barcelona (+6), oba poraza su bila u gostima. Nerješeno su igrali doma protiv Wisle i Barcelone. U zadnjem kolu su pobjedili slabašni Alingsas sa samo 34:33, utakmica je bila natjecateljska, jer da su izgubili, bili bi treći. Spellerberg je uglavnom najbolji strijelac, dosta zabija i Kim Andersson, a treba spomenuti i mlađeg Andersona, Danca, 94. godište, koji također dosta doprinosi. U ekipi su i legende rukometa, Casper Hvidt i Lasse Boesen.

U prvenstvu Danske su odigrana 22 kola, Kolding je naravno prvi s 19 pobjeda, 1 remijem i 2 poraza. Prvi pratitelj je Aalborg s omjerom 14-4-4, a zanimljivo je da je Kolding u zadnjem kolu poražen u gostima od devetoplasiranog Århusa s 29:26. Prije toga su poraženi još u 12. mjesecu od Aalborga.

Ovako na prvu, dosta jaka ekipa, forma im možda nije optimalna ali imaju vremena da to donekle poprave. Zagreb bi u Areni mogao izaći na kraj s njima, a tamo šta bude bude.
Luyindula is offline  
Old 24.02.2015., 14:10   #8126
Izrazito domaćinske ekipe, bit će dobra šora u obrani ali stvarno vjerujem da ih Zagreb može proći ukoliko Kolding ne odigra najbolje što može.
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 24.02.2015., 16:48   #8127
bit ce tesko,ali sansa postoji ipak je u areni pao Kiel i PSG,zasto nebi i Kolding,Vujovic je napravio borbenu,agresivnu i defaznivnu odlicnu igru,vjerujem da ce Zg dobit doma sa dovoljnom razlikom za prolaz
ramos_4 is offline  
Old 27.02.2015., 12:45   #8128
Danas odluka o novim izbornicima muške i ženske repke
http://sportske.jutarnji.hr/danas-od...icic-/1303667/
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 27.02.2015., 14:26   #8129
nista nova...Babic..
since1981 is offline  
Old 27.02.2015., 14:59   #8130
Lakrdija.
Old 27.02.2015., 15:14   #8131
Quote:
Nicole_Lilly kaže: Pogledaj post
Lakrdija.
A po čemu je to lakrdija?

On ili Obrvan su najbolji izbor za ovu reprezentaciju...

Setno mu bilo...
BlackHack is offline  
Old 27.02.2015., 15:30   #8132
Quote:
BlackHack kaže: Pogledaj post
A po čemu je to lakrdija?

On ili Obrvan su najbolji izbor za ovu reprezentaciju...

Setno mu bilo...
a po cemu nije..mislis da ce se nesto sad promijeniti,da ce nesto biti novo ili bolje..

to je samo preljevanje iz supljeg u prazno tako da...

tata samo mjenja svoje podanike..
since1981 is offline  
Old 27.02.2015., 15:34   #8133
Quote:
since1981 kaže: Pogledaj post
a po cemu nije..mislis da ce se nesto sad promijeniti,da ce nesto biti novo ili bolje..
Pa svi su htjeli da se makne Goluza i evo...maknut je! Svi su se kleli u Balica i sad kad je Balic izabrao sad opet ne valja!?

Zeljko Babic je izvrstan strateg i ono najbitnije ljudina i pol koji zivi za rukomet i nije mu do slave kao sto je to bilo Goluzi prioritet. Uostalom, kada je Babic otisao s mjesta pomocnika Hr repke od tad nismo medalje vidjeli jer je on Goluzi slagao akcije...treba ga pustiti da radi jer kako i Vujović kaže "ne treba bi mi nitko da mi pomaže jer ja odgovaram za rezultat"...amen...odgovarat će tako i Babić i Metličić...
BlackHack is offline  
Old 27.02.2015., 16:43   #8134
Hm, opet trener koji je malo zelen, ocekivao sam ipak da ce uzeti neko vece ime, a nije da nisu mogli.

No od Goluze ce ovaj valjda bit bolji. Barem je Metlicic pomocnik ako nista, od njega se itekako mnogo ocekuje - drago mi je sto se vratio u repku (ovaj put na klupi).
Resurrected is offline  
Old 27.02.2015., 19:52   #8135
Quote:
BlackHack kaže: Pogledaj post
Pa svi su htjeli da se makne Goluza i evo...maknut je! Svi su se kleli u Balica i sad kad je Balic izabrao sad opet ne valja!?

Zeljko Babic je izvrstan strateg i ono najbitnije ljudina i pol koji zivi za rukomet i nije mu do slave kao sto je to bilo Goluzi prioritet. Uostalom, kada je Babic otisao s mjesta pomocnika Hr repke od tad nismo medalje vidjeli jer je on Goluzi slagao akcije...treba ga pustiti da radi jer kako i Vujović kaže "ne treba bi mi nitko da mi pomaže jer ja odgovaram za rezultat"...amen...odgovarat će tako i Babić i Metličić...
Željko Babić je drugorazredni trener. Da li može postati prvorazredni tek vrijeme treba pokazati.

Kad ti se nudi najveći trener svih vremena, a ti izabereš drugorazrednog trenera onda je to i više od lakrdije.

No jasno je zašto je Balić odabrao njega, a ne Serdarušića
Old 27.02.2015., 20:05   #8136
Kao što sam i rekao, kod cura je također došlo do smjene, novi trener je Goran Mrđen, meni relativno nepoznat trener, jedino što se sjećam je da je trenirao neke mlađe kategorije reprezentacije.
Luyindula is offline  
Old 28.02.2015., 09:43   #8137
Babic? Ajde dobro...
Ocekivao sam vise od Balica, ovako mislim da nas ocekuje jos par godina lutanja i srozavanja ugleda.

tapatalk/good old 4.9.5
Old 28.02.2015., 11:48   #8138
U Sportskima danas najavljuje povratak nekolicine igrača, te 3-2-1 obranu, no tek nakon OI2016, dakle nakon uigravanja, s planom sustavnog rada u mlađim kategorijama. Valjda zaslužuje šansu, vidjet ćemo kako će to na terenu izgledati nakon nekog vremena prilagodbe...
feanor16 is offline  
Old 28.02.2015., 12:44   #8139
A po cemu to zasluzuje sansu? Sto je to do sad napravio da je zasluzan?
Druga je stvar sto je ovo Hrvatska, pa se reprezentacije daju bivsim igracima i nedokazanim trenerima jer "su zasluzili"

tapatalk/good old 4.9.5
Old 28.02.2015., 12:51   #8140
Quote:
gorguc kaže: Pogledaj post
A po cemu to zasluzuje sansu? Sto je to do sad napravio da je zasluzan?
Da. U pravu si. I ja bih radije Noku.
Ali ako su Balić i Metličić suglasni s izborom, dajmo mu šansu. Dodatno, u inicijalnom intervjuu je najavio neke promjene pa da vidimo što će iz toga izaći.
A ako B&M pušu u isti rog s Gopcem, onda nam ionako više nema spasa...
feanor16 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:13.