Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.06.2025., 12:07   #801
Poslušao album.

“Život” mi se sviđa, sve ovo ostalo srednja žalost.
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 12:22   #802
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Važna funkcija ako jedan ima sve karte a vas 15 se malo u masi izgubi... :-)
Haha ma ne idemo svi skupa, ja sam u fan pitu s još četvero, ostalo je za parter, a koliko sam vidio ulazi su na skroz suprotnim stranama Hipodroma i tako.
goteborg is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 12:39   #803
Što se aplikacije tiče, pitanje je koliko će ljudi odlučiti skinuti je...
SuperSportski is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 12:59   #804
Quote:
SuperSportski kaže: Pogledaj post
Što se aplikacije tiče, pitanje je koliko će ljudi odlučiti skinuti je...
Kad skontaju da je to jedini način da prebaciš karte drugoj osobi - skoro svi.
goteborg is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 13:03   #805
Meni je na APP dostupna i ulaznica kupljena preko interneta i informacija na koji ulaz moram doći. Vjerojatno će entrio slati svima e mail link za aplikaciju, a ne ulaznicu
Cavoglave is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 13:35   #806
Aplikacija je super, pogledao sam i ja malo, ali problem je što za aplikaciju zna jako mali broj ljudi. Ako Marka nije briga da ljudi saznaju za aplikaciju, neka se organizatori potrude i otvore neku FB/Instagram stranicu gdje bi objavljivali sve važne informacije za koncert.
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:06   #807
Quote:
Aplikacija je super, pogledao sam i ja malo, ali problem je što za aplikaciju zna jako mali broj ljudi. Ako Marka nije briga da ljudi saznaju za aplikaciju, neka se organizatori potrude i otvore neku FB/Instagram stranicu gdje bi objavljivali sve važne informacije za koncert.
Ma lako će se to čuti, još koji dan pa će Index "za 10 dana koncert, a nitko ne zna za aplikaciju koju treba za ulaz" pa će se priključiti rtl I ostale priključiti.

Ma gotova je, i to dosta već... :-).
Old 19.06.2025., 14:17   #808
Ja sam skinuo aplikaciju i registrirao se sa svojim mailom. Kolegica je kupila 3 karte sa svojim mailom. Ona neće ići na koncert. Idemo ja i prijatelj. Kako da nam prebaci karte? Mora li preko aplikacije ili može skinuti karte nekako s maila i isprintati ih i dati mi ih fizički? Ako mora preko aplikacije, šta mora napraviti? Izraditi račun na aplikaciji, skinuti karte i nekako ih prebaciti na moj račun od aplikacije?
OnirMPT is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:20   #809
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Poslušao album.

“Život” mi se sviđa, sve ovo ostalo srednja žalost.
.....krivo....album slušam svaki dan i sve mi je bolji ....svaka pisma točno kakva treba biti za svakog ponešto ...ploča bez iti jednog filera koja če lagano rasti kako ide vrijeme...uz bjuh najbolja ploča mpt-a...jedna od rijetkih ploča u zadnjih 20 godina od ikoga da je mogu poslušati od početka do kraja bez preskakanja pisama....
Bambino80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:42   #810
Quote:
OnirMPT kaže: Pogledaj post
Ja sam skinuo aplikaciju i registrirao se sa svojim mailom. Kolegica je kupila 3 karte sa svojim mailom. Ona neće ići na koncert. Idemo ja i prijatelj. Kako da nam prebaci karte? Mora li preko aplikacije ili može skinuti karte nekako s maila i isprintati ih i dati mi ih fizički? Ako mora preko aplikacije, šta mora napraviti? Izraditi račun na aplikaciji, skinuti karte i nekako ih prebaciti na moj račun od aplikacije?
Pa neka se prijavi u aplikaciju sa mailom preko kojeg je kupila karte. Postoji opcija transfer to i tu doda tvoj mail i karta će biti vidljiva kod tebe.
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:43   #811
50 ljudi skinulo app preko Google Playa...

Old 19.06.2025., 14:45   #812
Quote:
t86 kaže: Pogledaj post
50 ljudi skinulo app preko Google Playa...

Zato što nitko ne zna za aplikaciju. Tu se ponovno vraćamo na priču nesposobnosti njega i cijelog njegovog tima...
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:51   #813
Quote:
OnirMPT kaže: Pogledaj post
Unutar aplikacije postoji opcija slanja ulaznice. Aplikaciju trebaju imati i osoba koja šalje i osoba koja prima. S tim da osoba koja šalje ulaznicu mora znati e mail osobe koja će primiti ulaznicu.
Dosta zgodno je ovo rješenje.

Zato kažem, vjerojatno će entrio uskoro na e mail svinm kupcima slati samo link za skidanje aplikacije, a unutar aplikacije će ih dočekati ulaznica. Na taj način bi svi kupci skinuli aplikaciju
Cavoglave is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:55   #814
Quote:
Zato što nitko ne zna za aplikaciju. Tu se ponovno vraćamo na priču nesposobnosti njega i cijelog njegovog tima...
Evo i ja skinula I vidim da su stavile neke vijesti.

Problem širenja vjesti je da se mora dati nekome tko to radi te vijesti i najbolje da mi se daje prvom i ekskluzivno.

Imas toliko mogući kanala koje možeš za odgovarajucim programima uskladiti tako u biti jednom pišeš I bude svugdje objavljeno.

Ja predlažem bujicu za admina.
Old 19.06.2025., 16:04   #815
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Evo i ja skinula I vidim da su stavile neke vijesti.

Problem širenja vjesti je da se mora dati nekome tko to radi te vijesti i najbolje da mi se daje prvom i ekskluzivno.

Imas toliko mogući kanala koje možeš za odgovarajucim programima uskladiti tako u biti jednom pišeš I bude svugdje objavljeno.

Ja predlažem bujicu za admina.
Do admina je sigurno došla vijest da je aplikacija izašla, ali oni to ne smiju objaviti bez njegovog odobrenja. Dakle, nije u admina toliki problem, koliki je u njemu.
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 16:23   #816
Quote:
Do admina je sigurno došla vijest da je aplikacija izašla, ali oni to ne smiju objaviti bez njegovog odobrenja. Dakle, nije u admina toliki problem, koliki je u njemu.
Pa dobro to Govorim, ovaj čeka odobrenje I već više nema ono što treba za dobar posao i da ljudi prate dobro kanale I to je "eksluziva prve objave" pa zašto bi pratila neku stranicu/aplikaciju kada su mi 24 sata, indeks, forum.hr I bujica bolji izvore onoga što bi se prvo trebalo objaviti baš na toj stranici/aplikaciji.
Old 19.06.2025., 16:33   #817
Najbolje da puste obavijesti o aplikaciji par dana prije koncerta! Nema žurbe..

Kako ćemo, pa lako ćemo...
Old 19.06.2025., 17:06   #818
Quote:
Pa neka se prijavi u aplikaciju sa mailom preko kojeg je kupila karte. Postoji opcija transfer to i tu doda tvoj mail i karta će biti vidljiva kod tebe.
Riješeno! Hvala.

Gledam mapu na aplikaciji. Čini mi se jako premalo ljubičaste boje (wca) naspram recimo žute (štandova za hranu i piće). I wci su dosta daleko za ljude u parteru.

Jedno pitanje za parter. Ja sam parter - ulaz sjever. Da li to samo znači da su ulazi razdvojeni za parter da se lakše uđe i rastereti gužva ili je onda i parter fizički razdvojen sa ogradama na sjever i jug i onaj tko ima kartu sjever neće se moći unutra naći/vidjeti s nekim tko ima kartu parter jug?

Dodatno pitanje za parter. Rekao je Barišić da će u parteru biti sektori odvojeni ogradama po cca 20000 ljudi. Kako će kontrolirati tih 20000 ljudi po sektoru? Svi imamo iste karte s jedinom razlikom sjever i jug. Da li to znači da će ovisiti o tome tko dođe prvi i zauzme si mjesto npr. u prvom sektoru najbližem pozornici i da će redari nakon određenog broja prestati puštati u taj sektor? Pitanje u tom slučaju.. šta ako odeš na wc? Da li ćeš se moći vratiti u svoj sektor? Jer prema mapi, wci su van područja sektora. :/
OnirMPT is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 17:22   #819
Cijeli Hipodrom je podijeljen na dva dijela. Između je cesta širine 8-9 metara koja će služiti za hitne službe.

Sektori će se popunjavati kako ljudi dolaze. Kad se napuni jedan sektor, početi će popunjavati drugi. Svaki sektor će nadzirati kamere koje mogu utvrditi koliko je ljudi u sektoru.
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 18:08   #820
Evo je
https://www.24sata.hr/show/stigla-ap...ionira-1058530
Cavoglave is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:07.