Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.12.2013., 20:30   #801
Jao mene ova serija trenutno smara ccc Dosadila mi je skroz,samo se vrte u krug
Old 16.12.2013., 18:56   #802
sexo divertido
ja pišam na ovo, nisu normalni
exodus175 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2013., 22:00   #803
Najsmješniji su mi dijelovi gdje TC oponaša majmuna, "Dame mi banana, dame mi banana.", i vlakić na kraju. Ali Varoni me naveliko nervira. Originalni TC i Pereirinha su mi daleko legendarniji.

Nego, Reinaldo je izgleda ovdje preuzeo ulogu Joane, u biti OK ako je serija pri kraju pa bi bilo bezveze uvoditi njezin lik ovdje, ali meni je pomalo Druga (o)veća izmjena.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2013., 10:27   #804
Serija će imati točno 140 epizoda, isto kao i internacionalna verzija Fine Estampe. Završava 13.1.2014.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2013., 12:01   #805
Ja sam pogledala samo prve dvije epke.. I ne mislim dalje nastavljat (ne kažem da mi se ne sviđa). Ali dobar mi je elenco , a pjesma ''Yo soy la mujer'' je preekrasna
Old 19.12.2013., 13:12   #806
Ova mi je puno bolja i ljepša, glavna tema Griselde i Reinalda, odlična. , bila je možda 10-ak epizoda u entradi, šteta šta nije ostala.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2013., 12:14   #807
Promo gran final..

Marido en Alquiler: GRAN FINAL
ezel00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2013., 17:41   #808
ona scena di griselda skoro pregazi teresu cristinu uopće ne lici na onu originalnu...ni priblizno....ali nije losa ova teresa cristina....zanima me ako ce kraj biti isti ili ce promijeniti
deniza is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2013., 17:48   #809
Quote:
ona scena di griselda skoro pregazi teresu cristinu uopće ne lici na onu originalnu...ni priblizno....ali nije losa ova teresa cristina....zanima me ako ce kraj biti isti ili ce promijeniti
Na koju scenu misliš?

Izgleda da će ovdje Griselda i Reinaldo ipak ostati zajedno. No zanima me s kim će ostati Gabriel, oće li njega s kmie spariti? OK, ovo kad ju TC zatoči i zapali mjesto je i u originalu. Mene zanima skroz zadnja scena, da li će je biti, lol, ne vjerujem.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2013., 10:07   #810
ma ona scena u 93. epizodi di se voze griselda i amalia i izleti im teresa cristina, u originalu je bila skroz drukčija...a shta u originalu griselda i reinaldo/rene nisu bili skupa na kraju?
deniza is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2013., 11:14   #811
Celeste je bila s Griseldom kad su izletile pred TC-u koliko se sjećam. U originalu Griselda završi sa Guaracyjem, ovdje je to Gabriel, a Rene sa Vanessom, tamo mu nije priredila ono sa fotkama.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2014., 20:43   #812
Avance - Gran final

Jedva čekam vidjet kraj. Ako su već Griseldu i Reinalda ostavili zajedno, nadam se da će barem kraj biti isti, živo me zanima kak bi ta zadnja scena izgledala. Ona u originalu mi je do jaja.

I Fernando će skončat na isti način.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2014., 13:53   #813
Eto, završila se novela.

Ukupni dojam, zadovoljan sam serijom. Iako ne i potpuno svime vezano za zadnju epizodu, no šta ću.

Dakle, ovdje su TC i Jose također otplovili po nevremenu, ali s razlikom da se TC ovdje utopila, jeziva scena, njezina faca pod vodom. Na kraju, njihov kraj mi je i OK, očekivat da će TLMD napravit isti k'o i Globo bilo bi nevjerojatno.

Reinaldo i Griselda zajedno, ali ful glupo s tim da su im i djeca zajedno, što ako odluče vjenčati se, oba para, pa to bi bio incest, a i ionako je weird.

Esther ipak ovdje ostala sa Gabrielom, a ne Juan Pablom. Naravno da je ona ostala sa Victorijom.

Ro, kao i Patricia, također naslijedili dio bogatstva Teresa Cristine.

Za dosta likova ne znamo kako su završili. Iris i Mario nisu otputovali u Greenvile, k'o Iris i Alice u originalu, samo su ih zadnje prikazali na Palominom i Ivanovom vjenčanju, koje je također ispalo blah, odjednom, a Carolin (Chiara) lik uopće nisu ni trebali uvodit, ispalo je da je ona izmislila bolest, i jedva da su ju prikazali u dvije epizode, ono, samo da postoji taj lik u seriji, kad je već u FE bio. Nakon Leandrovog i Maximovog boksačkog meča, kasnije njega ni Claru uopće nisu prikazali, ne znam da li je tako u originalu (još nisam došao do zadnjih epizoda), ali malo bezveze. Albin (Danielle) kraj također nejasan, je li joj oduzeta liječnička dozvola ili ne, Elio (Enzo) s njom ostao ili nije. Susanin (Zuleika) kraj također nije prikazan.

Znam da u FE Teodora rodi i ona i Quinze krste sina, te da Antenor i Patricia dobivaju dijete, a ovdje niti jedno ni drugo nije bilo prikazano, premalo vremena, mogli su još produžit za minimalno 2-3 epizode.

Ali zadnja scena mi je bila Lijepa.

Zadnje uređivanje mlac13 : 14.01.2014. at 14:42.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2014., 16:13   #814
Quote:
Reinaldo i Griselda zajedno, ali ful glupo s tim da su im i djeca zajedno, što ako odluče vjenčati se, oba para, pa to bi bio incest, a i ionako je weird.
Kako bi bio incest? Pa njihova deca nisu u srodstvu. Mislim jeste malo smešno da su oni u braku i njihova deca, ali opet nisu u srodstvu pa i nije strašno.

Meni je najžalije što se u FE Esther vratila Paulu, mnogo bi bilo bolje da su je ostavili sa Guaracyjem, tako da je to ovde za pohvalu. Mada bi ja taj lik ostavio da samuje.

Nije vam prikazano suđenje između Danielle i Bije? U FE je rečeno da je ona izgubila dozvolu i na kraju je otišla u Afriku sa Enzom. Zuleika se bogato udala.
friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2014., 16:37   #815
Quote:
friend kaže: Pogledaj post
Kako bi bio incest? Pa njihova deca nisu u srodstvu. Mislim jeste malo smešno da su oni u braku i njihova deca, ali opet nisu u srodstvu pa i nije strašno.
Možda i ne bi bio, ali baš je čudno, da se GyR vjenčaju Reinaldo bi automatski postao očuh Antoniju, Kikeu i Amaliji, a Griselda maćeha Patriciji i njih četvero bi postalo polubraća, ne

Quote:
Nije vam prikazano suđenje između Danielle i Bije? U FE je rečeno da je ona izgubila dozvolu i na kraju je otišla u Afriku sa Enzom. Zuleika se bogato udala.
Jest, suđenje je bilo, ali nakon suđenja Albu više nisu prikazali. Da, da, znam da u FE Danielle otiđe s Enzom u Afriku.

A to je onaj neki bogati doktor kojeg je Zuleika upoznala slučajno.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2014., 16:41   #816
Nisu ni u FE prikazali nju posle suđenja, ali je rečeno da će otići u Afriku.

Da, Zuleika je prelazila ulicu i nije gledala, i onda je on naleteo. I sledeća scena, vraća se u moto radnju da kupi najskuplji motor. Meni je taj lik potpuno beskoristan i ne vidim ni jednu njenu svrhu.
friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2014., 16:45   #817
Quote:
friend kaže: Pogledaj post
Nisu ni u FE prikazali nju posle suđenja, ali je rečeno da će otići u Afriku.
Ovdje nije ni rečeno nit se dalo naslutit, a ona i Elio ovdje tek toliko da budu zajedno, kao ajde, ako su u FE bili, isto nekak ofrlje napravljeno, mah...

Quote:
Da, Zuleika je prelazila ulicu i nije gledala, i onda je on naleteo. I sledeća scena, vraća se u moto radnju da kupi najskuplji motor. Meni je taj lik potpuno beskoristan i ne vidim ni jednu njenu svrhu.
Znam, baš jučer tu epizodu pogledao.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2014., 17:59   #818
Gledanost zadnje epizode:

Quote:
8:00 PM
"Marido en alquiler" (Final): 1.834.000 P2+ RTG A18-49 0.6

9:00 PM
"Marido en alquiler" (Final): 1.896.000 P2+ RTG A18-49 0.7

Odlična gledanost za finale. Suma summarum, serija je imala srednju gledanost, niti previsoku, nit prenisku, zlatna sredina.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2014., 20:09   #819
Predobra serija, Maritza moja mi je bila savršena kao Teresa Cristina. Zadnja scena gdje se je utopila mi je predobra, i predobro je odglumila... Iako je već u tih zadnjih par epizoda bila u drugom stanju, nije zatražila doble za tu scenu. Sve u svemu: super serija. Malo mi je Gabriel bio iritantan, Griselda ponekad... Teresa Cristina i Ro fascinantni <3
Old 18.01.2014., 13:30   #820
kako je Soler odglumio u ovoj seriji?
zagreb4ever is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:07.