Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.04.2025., 15:22   #8281
Demoni pozivali na tekmu danas, nikad nije vladala takva euforija u Puli..
leemoona?DA! is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:22   #8282
Quote:
vlaški kaže: Pogledaj post
problem je sta dinamo u ovakvoj sezoni ima jednu utakmicu vise na domacen terenu za razliku od konkurencije.
jel? a kako to?

Dinamo je kriv što Loksa nema navijača?

Ima li onda Milan ili Inter tekmu više na domaćem terenu? Ili Roma ili Lazio?

Ajd ne piši besmislice...

Znači, da Dinamo i Loksa igraju na Kranjčevićevoj -to bi onda bilo ok?

Ili kada će Dinamo igrati na Kranjčevićevoj dvije sezone (po planu) -znači da neće imati tekme na domaćem terenu?

Ne znam kako ne kužiš kakve gluposti pišeš...

Pa nije Dinamo kriv za broj nečijih navijača.

Stadion je grada Zagreba,a ne Dinamov...valjda je barem to jasno.
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:25   #8283
Quote:
Porta93 kaže: Pogledaj post
Vlasnik je grad Zagreb veliš mogu li ja kao građanin grada Zagreba na derbi Dinamo Hajduk bez članske ? Zadnju mi nisu dali šta sam ja manje vrijedan građanin grada Zagreba ako nisam član a bilo je mjesta dosta.

pod broj jedan -tko si ti dečko?

Pod broj dva -o čemu ti bulazniš? Kakve članske? Kakav Dinamo -Hajduk? Kakve to veze ima s Lokomotivom?
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:27   #8284
Quote:
denijama kaže: Pogledaj post
jel? a kako to?

Dinamo je kriv što Loksa nema navijača?

Ima li onda Milan ili Inter tekmu više na domaćem terenu? Ili Roma ili Lazio?

Ajd ne piši besmislice...

Znači, da Dinamo i Loksa igraju na Kranjčevićevoj -to bi onda bilo ok?

Ili kada će Dinamo igrati na Kranjčevićevoj dvije sezone (po planu) -znači da neće imati tekme na domaćem terenu?

Ne znam kako ne kužiš kakve gluposti pišeš...

Pa nije Dinamo kriv za broj nečijih navijača.

Stadion je grada Zagreba,a ne Dinamov...valjda je barem to jasno.
smisan si, bas si smisan.

koje vratolomije.
vlaški is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:28   #8285
Quote:
leemoona?DA! kaže: Pogledaj post
Demoni pozivali na tekmu danas, nikad nije vladala takva euforija u Puli..
Čujem da su imali i korteo kroz grad jučer.
Čitavu sezonu imaju dobre brojke i kod kuće i na gostovanjima. Ne pamtim da je to ikad bio slučaj kod njih. Nadam se da će nastaviti tako jer takve stvari fale HNL-u.
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:29   #8286
Quote:
pod broj jedan -tko si ti dečko?

Pod broj dva -o čemu ti bulazniš? Kakve članske? Kakav Dinamo -Hajduk? Kakve to veze ima s Lokomotivom?
Ja sam građanin grada Zagreba koji želi pogledati derbi Dinamo Hajduk. Ti veliš da je Maksimir stadion od Grada Zagreba a ne od Dinama. Pa pitam zakaj ja kao građanin grada Zagreba nemrem pogledati derbi Hajduk Dinamo na Maksimiru (stadionu od grada Zagreba) ako nemam člansku iskaznicu Dinama a slobodnog mjesta ima evo na zadnjem derbiju.
Old 28.04.2025., 15:31   #8287
Quote:
smisan si, bas si smisan.

koje vratolomije.
nisu vratolomije, već najobičnija logika...kojoj nisi pretjerano vičan...

a gdje da igra Lokomotiva, a da tebe zadovolji? U Krapini?

Je li bi Rudeš kao lokacija bila ok? Koji kuki bi ti htio? Znaš da je Lokomotiva iz Zagreba? Gdje bi trebala igrati? I stvarno misliš da je Maksimir Dinamu prednost, a Kranjčevićeva nije?

Nevjerojatno je da neko piše ovakve notorne gluposti i još se poziva na nekakav smisao i spominje vratolomije...

jbt. -idiotarije na kvadrat...
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:34   #8288
Quote:

Je li bi Rudeš kao lokacija bila ok? Koji kuki bi ti htio? Znaš da je Lokomotiva iz Zagreba? Gdje bi trebala igrati? I stvarno misliš da je Maksimir Dinamu prednost, a Kranjčevićeva nije?

Nevjerojatno je da neko piše ovakve notorne gluposti i još se poziva na nekakav smisao i spominje vratolomije...

S obzirom da je cijeli forum znao kad krecu radovi na Kranjci, za pretpostavit je da su to znali i ljudi u klubovima i savezu.

Mozda, ali samo mozda su mogli zamjenit domacinstvo za 3. i 4. krug i ne bi bilo nikakvog problema.
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:35   #8289
Quote:
Ja sam građanin grada Zagreba koji želi pogledati derbi Dinamo Hajduk. Ti veliš da je Maksimir stadion od Grada Zagreba a ne od Dinama. Pa pitam zakaj ja kao građanin grada Zagreba nemrem pogledati derbi Hajduk Dinamo na Maksimiru (stadionu od grada Zagreba) ako nemam člansku iskaznicu Dinama a slobodnog mjesta ima evo na zadnjem derbiju.
pod broj jedan -jer je očito da si glup pa ne kužiš neke stvari i samim time vjerojatno ne znaš ni obaviti jednostavan proces poput kupnje karte...
(da, znam da će me banirati za ovo, ali kaj da se budali napiše na budalaštine?)

Da, ja velim da je stadion od Grada Zagreba. To ne znači da svaki tutlek poput tebe smije tamo upadati na svaki događaj kako mu se sprdne.

I Hipodrom je od Grada Zagreba pa nisi mogao upasti na Metallicu, ili sada na Thompsona.

Valjda možeš shvatiti razliku između vlasnika i organizatora?

Jebote, bizarno je da se uopće ovakve stvari moraju pisati i da netko na ovaj način razmišlja i još misli da je nešto pametno rekao...
denijama is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 28.04.2025., 15:37   #8290
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post
S obzirom da je cijeli forum znao kad krecu radovi na Kranjci, za pretpostavit je da su to znali i ljudi u klubovima i savezu.

Mozda, ali samo mozda su mogli zamjenit domacinstvo za 3. i 4. krug i ne bi bilo nikakvog problema.
nema nikakvog problema ni sada...

problem doslovno izmišljate.

Tvrditi da je Dinamo veći domaćin na Maksimiru je isto kao da tvrdim da Dinamo dvije godine neće odigrati domaćinsku utakmicu...a s time se vjerojatno ne bi složio. Ili bi?
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:37   #8291
Quote:

pa ti si taj koji uvlaci navijace lokomotive u pricu, inter, milan i sl stvari.

cinjenica je kako su ove sezone i hajduk i rijeka odigrali dvije utakmice na kranjcevicevoj po onakom terenu ko gosti. dinamo ce odigrati jednu.

sada nastavi savijati vrime i prostor sa navijacin lokomotive koje nitko ne uvodi u pricu.
vlaški is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:41   #8292
Quote:
pa ti si taj koji uvlaci navijace lokomotive u pricu, inter, milan i sl stvari.

cinjenica je kako su ove sezone i hajduk i rijeka odigrali dvije utakmice na kranjcevicevoj po onakom terenu ko gosti. dinamo ce odigrati jednu.

sada nastavi savijati vrime i prostor sa navijacin lokomotive koje nitko ne uvodi u pricu.
pa ja bi radije da je Hajduk igrao sve te tekme na Poljudu....jer više bodova ne bi imao sigurno..imao bi manje...jer s onakvom igrom nabacivanja na Livaju -vama paše bilo koja livada na kojoj se ne može normalno igrati.

Cijela tvoja logika je toliko bedasta i toliko bez smisla -da ne znam što bi ti zapravo rekao.

(sad zapravo tvrdiš, ako sam dobro shvatio, da je problem kvaliteta travnjaka, a ne sam stadion po sebi?)
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:41   #8293
Quote:

Tvrditi da je Dinamo veći domaćin na Maksimiru je isto kao da tvrdim da Dinamo dvije godine neće odigrati domaćinsku utakmicu...a s time se vjerojatno ne bi složio. Ili bi?
Pa Kranjca je uz Goricu najgori teren lige, nije isto oces igrat tamo ili na Maksimiru.
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:41   #8294
Quote:
Vlasnik je grad Zagreb veliš mogu li ja kao građanin grada Zagreba na derbi Dinamo Hajduk bez članske ? Zadnju mi nisu dali šta sam ja manje vrijedan građanin grada Zagreba ako nisam član a bilo je mjesta dosta.

Gurnute vi njih imate moju podršku samo kolko je 5% zna li se šta ?
Pošto Dinamo uvijek stavi u slobodnu prodaju ako ostane karata, ne vidim na konto čega se točno buniš? To je interna odluka kluba sa mi kao članovi imamo prednost. Jedini tko doslovno isključuje van 5 posto je Osijek, ali i onda ne kmečiš nego se učlaniš i kupiš kartu
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:42   #8295
Quote:

evo:

Quote:
Grad Zagreb je prošlog tjedna objavio da je prihvatio ponudu tvrtke Strabag za izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj, koja ukoliko ne bude žalbi kreće sljedećeg mjeseca.

Zadnja utakmica koja će se odigrati na legendarnom stadionu trebala bi biti ona između Lokomotive i Rijeke 6. travnja, u 28. kolu SHNL-a. Nakon toga slijedi rušenje starog i izgradnja novog stadiona u Ulici pjesnika.

Lokomotiva bi nakon toga trebala preseliti na Maksimir čime će indirektno profitirati Dinamo jer će susret s Lokomotivom u predzadnjem kolu igrati kod kuće. Tako će branitelj naslova četiri od zadnjih pet kola igrati na svojem stadionu, što bi mu mogao biti ogroman vjetar u leđa. Jedino gostovanje u tom razdoblju bit će mu na Poljudu 3. svibnja.
https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/zbog...simiru/617243/

clanak obavljen 19.03.

dinamo - lokomotiva igrano 15.03.

ocito se znalo, ali nikom u hnsu nije palo na pamet uciniti jednu jedinu logicnu stvar.
vlaški is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:43   #8296
Quote:
Pa Kranjca je uz Goricu najgori teren lige, nije isto oces igrat tamo ili na Maksimiru.
znači -problem je kvaliteta travnjaka , a ne sam stadion? to želiš reći?
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:43   #8297
Quote:
Evo stvarno uz najbolju volju ne razumijem kako i zašto je ovo na nama ili utječe na regularnost prvenstva. Mislim radi se o ozbiljnom infrastrukturnom zahvatu i vremenskim rokovima.

Kao da ja kažem da mi u Zagrebu imamo više kišnih dana pa nam se gostujuće momčadi mogu bolje braniti za razliku od Dalmacije i Poljuda.
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:45   #8298
Quote:
evo:

https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/zbog...simiru/617243/

clanak obavljen 19.03.

dinamo - lokomotiva igrano 15.03.

ocito se znalo, ali nikom u hnsu nije palo na pamet uciniti jednu jedinu logicnu stvar.
nije im palo na pamet, jer ovakve lude konstrukcije normalnim ljudima ne padnu na pamet...
Kako to da vaša uprava nije tada reagirala? Znaš zašto nije? Zato što nisu kompletni idioti i znaju da je to besmislena priča..
Iako bi se i oni mogli sada ukrcati na ovaj vlak da se malo operu i dodvore navijačima...
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:46   #8299
Quote:
pa ja bi radije da je Hajduk igrao sve te tekme na Poljudu....jer više bodova ne bi imao sigurno..imao bi manje...jer s onakvom igrom nabacivanja na Livaju -vama paše bilo koja livada na kojoj se ne može normalno igrati.

Cijela tvoja logika je toliko bedasta i toliko bez smisla -da ne znam što bi ti zapravo rekao.

(sad zapravo tvrdiš, ako sam dobro shvatio, da je problem kvaliteta travnjaka, a ne sam stadion po sebi?)
znaci ti nemas zapravo nista za reci na sta su i hajduk i rijeka igrali ove sezone dvi utakmice na terenu u kranjcevicevoj dok cete vi jednu, a tiu drugu cete na svom terenu?

a nije da se nesto ovakvog nije moglo predviditi pa pitan zasto hns, dinamo i lokomotiva nisu zaminili domacinstva? ne bi bilo prvi put.

ko sto vidimo, o ovome se pisalo i prije vise od misec dana. a i tu se pisalo i upozoravalo.
vlaški is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 15:48   #8300
Quote:

pa je li treba objašnjavat da igrači dinama bolje poznaju teren na Maksimiru, gdje valjda dva puta dnevno treniraju a igraju svaki drugi tjedan, od terena na kojem igraju/treniraju 5-6 puta GODIŠNJE? na svom terenu znaš svaku rupu (poznata maksimirska krtica ), čak je i mikroklima drukčija a o ugođaju da ne govorim. pa sjećam.se.kad je RNK Split bio u prvoj ligi, pa nikad nisam mislio da je isto igrat na Poljudu ili Parku Mladeži, prvenstveno zbog broja navijača koji potonji može primit, a o terenu i ostalim stvarima da i ne govorim.
e da, i koliki je ono broj ozljeda križnog ligamenta u Kranjči...
Aciha is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:53.