Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2015., 16:45   #8301
uništio ih frajer
propali kockar is offline  
Old 30.05.2015., 19:56   #8302
Veszprém dobio Kiela. Potpuno zasluženo. Volio bih da ovo osvoje zbog Mirka i Terze.
Kvalitetu definitivno imaju.
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Old 31.05.2015., 14:25   #8303
Mirko jučer

Ajmo Veszprem, po naslov!!
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 31.05.2015., 14:52   #8304
RK

Poz ljudi, zanima me prima li neki klub u zagrebu nove clanove, a da ne moraju biti klinci vec malo stariji, studenti recimo i koji vec imaju iskustva?
Old 31.05.2015., 15:35   #8305
Ima netko stream za Kielce?
Revenger20 is offline  
Old 31.05.2015., 19:15   #8306
O'kle cementare u finalu lige prvaka?
Ja mislio on neka zamjena u Vespremu.
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Old 31.05.2015., 19:20   #8307
Koji amateri ovi igrači Vesprema. 4 napada, 4 prilike za vratiti se u utakmicu i 4 puta toliko glupo prodaju loptu. Sa igračem više. Katastrofa.
Pierce34 is offline  
Old 31.05.2015., 20:36   #8308
Jel ovdje Barca ista kao i 90-ih, sudacki vjetar u leđa?
Eric Delko is offline  
Old 01.06.2015., 13:16   #8309
Barca je zasluženo ove godine osvojila Ligu prvaka.
Vidjet ćemo u prelaznom roku jesu li favoriti i iduću godinu.
Nespretni is offline  
Old 05.06.2015., 11:06   #8310
danas oproštaj najvećeg
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 05.06.2015., 13:46   #8311
Da. Šteta!
ronac zg is offline  
Old 05.06.2015., 14:37   #8312
Ajme, bas me lupila neka nostalgija i tuga kad sam pročitala da odlazi. Nije zaslužio ovakav kraj, da nisam slučajno naletila na članak, ne bih ni znala. Trebala je to biti dvorana u Splitu ili Zagrebu, dupkom puna, s cijelom Hrvatskom pred malim ekranima...

Hvala ti za sve!
Yamas is offline  
Old 05.06.2015., 20:04   #8313
Rukometni Ronaldinho, vic za igru ogroman, gušt ga je bilo gledati.
Bull7 is offline  
Old 05.06.2015., 21:32   #8314
Legenda zbog koje sam pocela igrat rukomet.. i zbog koje sam zavoljela taj sport. Uvijek se se trudila kopirat te neke njegove finte, ali to imas ili nemas. A to je imao samo on. Od pregleda igre, sposobnosti asistiranja, prevare golmana, šuta... Nitko, samo on ..
Kao da je rukomet izmisljen i gradjen za njega i oko njega

Hvala legendo
Old 05.06.2015., 22:59   #8315
pitanje za starije pratitelje rukometa, jel zbilja on najbolji ikad ili je to samo naše glorificiranje?
sesve is online now  
Old 05.06.2015., 23:09   #8316
Po meni ne. Richardson, Dušebajev, Karabatić...
VodkaM is offline  
Old 06.06.2015., 07:49   #8317
O rukometu malo znam, samo kao zainteresirani gledatelj. Ali mi se čini da je to pitanje slično kao i:
Dražen, Kukoč ili Ćosić? Pele ili Maradona? Beatlesi ili Stonesi?
ronac zg is offline  
Old 06.06.2015., 11:32   #8318
Quote:
VodkaM kaže: Pogledaj post
Po meni ne. Richardson, Dušebajev, Karabatić...
Već smo raspravljali o ovoj temi nedavno na ovoj temi, pa prelistajte pokoju stranicu unazad. Ali ponoviti ću svoje mišljenje- Karabatić je napravio puno više s repkom i klubovima u kojima je igrao od Ivana, ali on je igrač koji ide na snagu, a Ivano je ljepota, poezija, umjetnost. Nikola je, po mom mišljenju, mrvicu iznad, a Richardson i Dušebajev nešto ispod jer su igrali u doba drukčijeg rukometa.

P.S. kakva partija maestra za oproštaj (7/7, 5 asista)
ksapi is offline  
Old 06.06.2015., 11:42   #8319
Ima ovakvih mišljenja i po košarci, nogometu, svi smo drukčijeg ukusa, nekome nešto paše. Mislim da bi Jackson bio prilagodljiv i danas, a i Duško, oba su bili nevjerojatno brzi i spretni. Karabatak ima bolji šut od svih njih, sve su to detalji i osobne preferencije, nema egzaktnosti. Uz to, Balić je prekratko trajao.
VodkaM is offline  
Old 06.06.2015., 12:10   #8320
Karabatić je osvojio puno više, slažem se. Ali ćete se i složiti da u momčadskom sportu ovisiš o suigračima i trenerima. Usporedi klubove njih dvojice i trenere u repki. Karabatić po brojkama izgleda daleko bolje, ali bi i Balić to vjerojatno isto uzeo da je igrao za Francusku i za Barcu. ..
ronac zg is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:59.