Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.03.2024., 12:13   #821
Negde sam procitala da zavrsavaju 9. juna

Bez obzira sto ih volim mislim da je najbolje da zavrse sa ovom sezonom da Sema ne u*ere i sefa i stanicu
Old 25.03.2024., 12:51   #822
Oni imaju i vise nego odlican rejting u 3. sezonu

Ja sam procitala da zavrsavaju u 99. epizodu, ako je tacno to je jos 11 epizoda

@romanic isto sam i ja pomislila dok sam prebrojala da imaju jos toliko, koliko sezona vec uspeh je da imaju bar 13 epizoda
saymyname is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2024., 12:54   #823
Jos 11 .....
A neki ni toliko ne docekaju
Old 25.03.2024., 13:16   #824
Iako bih ja voljela da nikad ne završe šanse za još 11 epizoda su skoro nemoguće.
Sve i da ne bude u aprilu pauza za Bajram (što je malo vjerovatno) i da pređu u jun sa 2 epizode (što se isto nikad nije desilo u Yargi svijetu) 10 epizoda imamo samo u tom slučaju.

Ali pošto je vjerovatnija opcija da nemamo jedne u aprilu i da završimo u maju kao i predhodne dvije sezone to je onda još nekih 7 epizoda.
Od zvaničnih izvora još nema glasa tako da je sve na nivou nagađanja.

U svakom slučaju rastati se od njih nakon 3 godine će mi biti poput rastanka od drage osobe.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2024., 14:21   #825
Oni su toliko podigli ljestvicu u svakom smislu da jedino što znam je da nakon Yargi dolazi moje odturčenje totalno.
Kad razmislim punih 10 godina gledam dizije lajv, nije ni čudo što sam prezasićena.

Pomalo sam tužna što dolazi i kraj mom šiperskom životu, nemam više volje ni snage da se dam nekom paru kako sam sa IlCey.
A nema ni blizu ovakvog para jer ovdje se poklopilo sve, 2 podjednako dobra glumca koja imaju energiju koja bi se mogla posebno proučavati i još scenaristica im je davala mnogo prostora tako da smo dobili sve faze IlCey ljubavi.
Nije bilo uvijek idealno, bila je masa propusta, kidanja živaca, nebuloza ali sve kad se podvuče oni su najposebniji spoj viđen u dizilendu.

Ah kad me ovako spucaju emocije dok se samo priča o kraju, kako će tek biti kad završe...

Od svake scene oni su uspjevali napraviti magiju.

Izvor
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2024., 21:38   #826
https://twitter.com/Lost_N_diziland/...476346875?s=19
Sinoć mi je bilo smješno kako Firat gleda u Ilgaza.Mogla bi nam Ceylo uskoro postati ljubomorna.

Ova scena kao i sama slika je zaista nešto posebno.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2024., 19:59   #827
https://twitter.com/TvDunyasii/statu...829094748?s=19
Nova epizoda tek 14. aprila.
Ako neko ima slobodnih dana to je Yargi ekipa.

Baš me zanima je li Eren onog ološa ubio jer za razliku od Ilgaza ne mogu baš za Erena tvrditi da nije u stanju to raditi dok mu je um pomračen od bola.
Ne bih voljela da tako ispadne jer ostaće bez posla koji mu je sve. Ne možemo reći da nije sa užitkom gledao snimke i tumačio.
A i koliko god takve situacije bude poriv da sam uzmeš pravdu u ruke opet kad bi svi to radili još gora bi ludnica bila nego što već jeste.

U svakom slučaju neka ova pauza dobro dođe Semi da se inspiriše i da zadnje epizode budu efektne.

Pošto vjerovatno narednih 7 dana neće biti ni najave odoh i ja malo na pauzu i od foruma i od twittera.
Ako neko svrati na temu da ostavim poslasticu u vidu IlCey.

Iako svedeno su njihove scene prikazane izmislili su pojam erotike u dizilendu zadnjih godina.

I za kraj Ilgaz bez Ceylin i Ilgaz sa Ceylin.

https://twitter.com/kaanpin/status/1...830868843?s=19

Moram još ovo, sreća na licu Ceylo svaki put kad zagrli Ilgaza.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2024., 21:33   #828
Nije ga ubio i ostaće čist. Treba nam Eren, ispravan policajac bez mrlje. Verovatno je pucao pored njega da se malo isprazni i smiri. Ionako ni onog prvog nije on likvidirao, nego ovaj broj dva što je u Erenovim rukama i plače kao usranac. Mislim da ce doktora neko u zadnjem momentu sprečiti da naudi Tugce, mozda će se Efe vratiti. Četvrtog, koji je na ulici nožem napao svedokinju (mozda i usmrtio) ... e, tog cetvrtog će policija dovršiti. Na tragu su mu. To su moja predviđanja.
Strašno mi je sad kad vidim da su sva četiri silovatelja/monstruma iz nekih ipak normalnih porodica, čak onaj kuka da ima decu. Ne mogu nikako spojiti njih kao porodicne ljude, s jedne strane i taj strašan čin s druge. Nasilnici i ubice koji se ni malo ne kaju.... niti plaše. Strah im se pojavio tek kad je njihovom zivotu zaprećeno.
Vidi se da im nije prvi put da se tako zabavljaju tj iživljavaju.
Sve je to van pameti.
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2024., 23:36   #829
Svaka cast Semi sto je napisala te likove iz normalnih porodica. Svi na prvu pomisle na neke ulicare i probisvete....na zalost svet je pun ovakvih

Ja mislim da je Tugce rekla Efeu za dr. On se blago okrenuo u odlasku, i pogledao minstruma. Ubedjena sam da zna i da je otisao samo da bi ga uhvatio na delu

Sto se Erena tice
Njega sad vodi bes i bol. Zato je Ilcal ono i rekla. Ali ima jos jedna stvar, po meni veci motiv da ih ubije.....Tugce je to trazila od njega
Old 28.03.2024., 10:50   #830
Ja sam na predzadnjoj prevedenoj i moram nešto sebi objasniti pa ako vi znate pomozite.
Eno izašao onaj doktor nakon prvog pregleda Tugce i kaže: polomljene noge na nekoliko mjesta, ruke, zdjelica pomaknuta iz ležoišta, rebra probila plućno krilo niti jedan unutarnji organ nije čitav, i td.

Ja razmišljam, trudim se logično da me ne obuzme bijes, dobro, silovanje četvorice za redom, žena leži na krevetu, oni siluju, ok, shvaćam, pimpeki im se dižu samo na to, kolektivno muško napaljivanje, ali.. što su morali raditi i kakav ih je to bijes mogao obuzeti da je onoliko prebiju? Ona se nije branila, vezali su je, pa kaj su radili, skakali po njoj, ne razumijem.
Old 28.03.2024., 11:38   #831
To se i ja pitam, nije mi jasno, a odgledala sve do zadnjeg. Oni kao da su izašli iz Zoo vrta ili ludnice.... ili je scenaristica htela ovim detaljima da (nama) pojača dojam, pa je malo preterala. Nije morala, strašno je i bez tih lomova.

Još mi nije jasno kako je intubirana govorila ali ajd'.... to je serija. Nego, možda je sa "ubiti" htela da kaže da će nju neko ubiti tu dok leži, tačnije da je u doktoru prepoznala počinitelja... A u tom stanju nije mogla izgovoriti celu rečenicu kojom bi bolje objasnila.
ps: izvinjavam se stanovnicima Zoo vrta, ali ne znam s kim bih ove monstrume mogla uporediti
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 12:11   #832
Quote:
molly swart kaže: Pogledaj post
To se i ja pitam, nije mi jasno, a odgledala sve do zadnjeg. Oni kao da su izašli iz Zoo vrta ili ludnice.... ili je scenaristica htela ovim detaljima da (nama) pojača dojam, pa je malo preterala. Nije morala, strašno je i bez tih lomova.

Još mi nije jasno kako je intubirana govorila ali ajd'.... to je serija. Nego, možda je sa "ubiti" htela da kaže da će nju neko ubiti tu dok leži, tačnije da je u doktoru prepoznala počinitelja... A u tom stanju nije mogla izgovoriti celu rečenicu kojom bi bolje objasnila.
ps: izvinjavam se stanovnicima Zoo vrta, ali ne znam s kim bih ove monstrume mogla uporediti
Da, ne znam ni ja.
Čini mi se da je Sema malo pretjerala radi dojma, ali svejedno, znam da bude ovakve vrste ozljeda, ali to je u slučaju kada je manijak totalno izgubio kontrolu jer se žrtva toliko borila da mu je pao mrak na oči i odlučio je nakon silovanja ubiti.

Ne znam bi li onu prostitutku "samo silovali ili i ubili".
Znam da je ova moja dilema malo čudna, ali meni je ovakvo nasilje totalno čudno.
Čak i onaj moj novinarčić kaj ih je pošmicao desetak, a neke čak i žive pobacao u bunar, nije se ovoliko iživljavao, ili sam ja zaboravila.
Old 28.03.2024., 12:13   #833
Intubacija i govor......ajde navikli smo

Sto se tice prebijanja, moje misljenje
U poslednjoj epizodi videli smo da je Tugce dosla sebi, uzela svoj pistolj i htela da puca ali su djavoli izvadili metke. Pretpostavljam da su je posle toga pretukli jer je ona u besvesnom stanju bacena u more....a kad je uzela pistolj spustila se pored kreveta, znaci bila je pokretna
Old 28.03.2024., 12:21   #834
Novinarcić je bio zgodan i niko nije sumnjao... ali to je prošlost. Sad primećujem taj isti bunar u dvorištu kuće u koju je Eren dospeo sa monstrumom. Mozda je i kuća ista . Slučajnost ili ne ...hm..hm? Čak sam u momentu pomislila da će ga ubaciti u njega. Eren je u ovim scenama bio odličan (i nije nista jeo )
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 12:28   #835
A Yekta sto se digao iz pepela
Tesko sad Lacin...a nije mi je ni zao

Aylin influeserka, Zumrut popapucen opanak
Sve mi se cini da je Zumrut namerno tu dosla, da zna da Aylin tu radi.....samo da ih nema previse
Old 28.03.2024., 13:02   #836
Quote:
romanic kaže: Pogledaj post
A Yekta sto se digao iz pepela
Tesko sad Lacin...a nije mi je ni zao

Aylin influeserka, Zumrut popapucen opanak
Sve mi se cini da je Zumrut namerno tu dosla, da zna da Aylin tu radi.....samo da ih nema previse
Yekta je očito tip koji bez velikih i jakih izazova u životu ne može funkcionirati.
Jeste da je Lacin uzimao zdravo za gotovo, ali bome njoj ništa u životu uz njega nije falilo, a ne znam jel on baš bio zadovoljan.

Meni je Lacin jako bljak lik, cijelo vrijeme, nije negativna ako se uzme da se ljudi cijene samo kroz dobro i zlo, ali je ne bih voljela imati u svojoj blizini.
Žena, lik nema ništa što zrači, nema karakter, nema ličnost, nema života, nema soli, ništa. Pa čak i ova njena pobuna protiv Yekte mi je bljak, pogotov sada s prijevodom. Pa više žući izbaci Ceylin na benignoj svađi s Ilgazom nego ova koja je sve planirala do detalja. Pa mogla ga je zakucati ne samo prije nego i sada kad je već odlučila, onako svojski da se više ne iskoprca, ali ona nešto, bljak, bljak, ja pa ja, ma ništa.

Ništa bolja nije pokondirena Zumrut od pokondirene Aylin, i jedna i druga s dna na vrh brda pa će opet na dno, život je vrtuljak.
Old 28.03.2024., 13:16   #837
Ovo će dalje biti sjajno, rasplet jedva čekam. Yekta, stari mačor, ima da ih sve počisti, posebno gospođu Lačin.... na njegovoj sam strani.
Zumrut je smešna, ali stvarno se dobro "skockala", izgleda vrlo lepo. Aylin će se pojesti od muke. Biće ovo zanimljiv dvoboj
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 13:19   #838
Quote:
ribica0903 kaže: Pogledaj post
Yekta je očito tip koji bez velikih i jakih izazova u životu ne može funkcionirati.
Jeste da je Lacin uzimao zdravo za gotovo, ali bome njoj ništa u životu uz njega nije falilo, a ne znam jel on baš bio zadovoljan.

Meni je Lacin jako bljak lik, cijelo vrijeme, nije negativna ako se uzme da se ljudi cijene samo kroz dobro i zlo, ali je ne bih voljela imati u svojoj blizini.
Žena, lik nema ništa što zrači, nema karakter, nema ličnost, nema života, nema soli, ništa. Pa čak i ova njena pobuna protiv Yekte mi je bljak, pogotov sada s prijevodom. Pa više žući izbaci Ceylin na benignoj svađi s Ilgazom nego ova koja je sve planirala do detalja. Pa mogla ga je zakucati ne samo prije nego i sada kad je već odlučila, onako svojski da se više ne iskoprca, ali ona nešto, bljak, bljak, ja pa ja, ma ništa.

Ništa bolja nije pokondirena Zumrut od pokondirene Aylin, i jedna i druga s dna na vrh brda pa će opet na dno, život je vrtuljak.
Slazem se
Koliko god da je Engin odvratan lik za jedno je bio u pravu. Lavin je cutala kad ga je Yekta zatvarao i mucio. Nikad se nije borila za njega. I onda preko noci poststaje hrabra Lacin kojoj je jedina funkcija u seriji da bude jedan statist bise kad se nesto desava
Yekta je bio pravi negativac, neko ga je voleo a neko ne....ali Yekta stoji iza svojih dela, koga voli voli, a koga ne pokaze to
On Ceylin i Mercan voli iskreno, sto i sam kaze, prvi put u zivotu to oseca. Sve ce uciniti za njih, one su mu pokazale svetlo i on ide ka njemu. Ne folira, zna kakzv je, ne krije da nije skroz cist, mulja i odlicno pliva u tome. Video je kakav zivot moze biti lep i zeleo je to sa Lacin. Ona ne, ne prasta mu paklene godine i ok, postujem i razumem....ali to uradi sa stilom

Sto se ove dve tice....iste su i bice tu jos cupanja za kose
Trenutno jedva cekam Osmanov pad.... Dva puta istu gresku pravi
Old 30.03.2024., 08:16   #839
Još gledam ove dvije zadnje pa i ne znam na kojem sam dijelu, valjda do sljedeće nedjelje završim.

Ali... barem utvrđujem znanje i greške koje me muče.
Najviše mi je smetalo da Tugce nema policijsku zaštitu, svaka šuša kad je bila ranjenja i u bolnici imala je po dva policajca, a ovdje stavili Gul i Aylin ispred vrata.

Tugce mora da je ćaći osim onog: ubij ih sve što smo kao čuli rekla i adresu i apartman jer je Eren krenuo pravac tamo, tako mislim da je mogla i Efeu reći za doktora... raspričala se ona pod intubacijom kao sretna, ali.. dobro.

Yekta mrtav pati na kauču i gleda životinjske dokumentarce ( najviši stupanj depre), ulijeće Ceylin ( dobro on ne zna događanja), ali je lijepo otpili s onom rečenicom da mu sa svojom atomskom energijom ne kvari dan ( otprilike, ne da mi se tražiti točnu rečenicu).
I da, još mi je jako zasmetalo što se "silovanje" ni jednom nije izgvorilo nego samo uz značajne poglede... Jel' to zbog dramatike ili RTUKa?

Malo mi tehnički nije jasno ono oko memorijske kartice.. jedna je bila kakti sa snimljenim materijalom, ali opet kamera u onoj sijalici je bila fiksna ili nije, a na snimcima se vide razne poze pa izbliza ona čaša i tako to...
A druga , jel' postojala neka druga, jer Eren je jednu turio u mobitel i kakti
nazavao taj neki broj preko kojega se naručuje apartman.
Ja sam malo zbunjola.
Old 31.03.2024., 11:31   #840
Cure Sretan Uskrs svima koji slave.

Nisam još pogledala zadnju epizodu, malo sam napravila pauzu.
Pahulja1965 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:40.