Euro 2016 Francuska Le Championnat d'Europe |
12.07.2016., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Galijun1 kaže:
Pa redimo samo da su, po nekoj logici, Francuzi 2000. imali daleko više sreće no Portugal 2016.
1/4 finale: Raul fulao penal za produžetke u 90.-oj
1/2 finale: dvojbeni penal sviran Francuzima u 118.-oj
Finale: Wiltord zabija za 1:1 u 93. minuti.
Ajmo malo o Grčkoj 2004. koja je prošla kao 2. samo zato jer je imala bolju gol razliku od Španjolaca (4:4 naspram 2:2) i da su Rusi dali treći gol (a imali su šanse), ispali bi.
Jebat ga, Portugal je odigrao kak se spada. Sistemski su eliminirali sve protivnike. Penale su pucali odlično (tko god veli da je to lutrija nema blage veze o nogometu i penalima).
|
Upravo to.
Uostalom, Portugal je praktički još jednu cijelu utakmicu odigrao kada se sve zbroji. Jednom ti se može posrećiti, ali tri puta izdržati fizički i psihički, još protiv domaćina i od samog početka najvećeg favorita... Nema to veze sa srećom, a za estetiku se ionako ne dobije trofej.
|
|
|
12.07.2016., 22:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Potpuno zasluženo Portugal. Debelo nadigrali sve protivnike u grupi, a završili sa tri remija. I onda netko kaže da su imali sreće! U nokaut fazi zasluženo dobili prčiju, Poljsku i Wales.
U finalu im je na samom početku ubilo najboljeg igrača, kapetana, vođu i bez obzira na to, zabili su gol više  od favoriziranog domaćina!
Fenomenalno finale  !
Rui Patricio
Eder
Fernando Santos
Pepe
Ronaldo  
|
|
|
13.07.2016., 00:15
|
|
Levitating
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Mister N0 kaže:
Potpuno zasluženo Portugal. Debelo nadigrali sve protivnike u grupi, a završili sa tri remija. I onda netko kaže da su imali sreće! U nokaut fazi zasluženo dobili prčiju, Poljsku i Wales.
U finalu im je na samom početku ubilo najboljeg igrača, kapetana, vođu i bez obzira na to, zabili su gol više  od favoriziranog domaćina!
Fenomenalno finale  !
Rui Patricio
Eder
Fernando Santos
Pepe
Ronaldo 
|
a Quaresma?
po meni ključniji neg Ronaldo 
|
|
|
13.07.2016., 14:18
|
|
common sense
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Hammer Prime kaže:
I prema naprijed, ispalo je da su sva jaja stavljena u košaru s Lukom Modrićem, tako da čim je on bio imobiliziran, prema naprijed se nije znalo. S obzirom da je Turska odigrala nevjerojatno katastrofalno (Srna se nije niti morao truditi izboriti za poziciju za nabacivanje), pravi pokazatelj su Češka (koja je poprilično dobro Modrića potrpala u džep, a golovi su pali nakon polukontri), te Portugal koji ga je stjerao u zadnju liniju.Protiv Španjolske na kojoj nije igrao, napadačka igra se činila daleko učinkovitijom (nisu znali koga čuvati).
Osim Modrića (kojeg su ipak čuvali), potpuno je zakazao Mandžukić, ovakvu tvrdoglavost inzistiranja na igraču kojeg treba strpati na klupu jer postoji bolja opcija može samo Babić s Alilovićem pokazati.
|
ne gledam to tako uopće. prvi gol je bio primarno naša greška u obrani gdje je premalo igrača čuvalo našu lijevu stranu. plus fantastična realizacija njihovog igrača. to je nešto što bi vjerojatno zabio u deset šuteva jednom max. no nakon gola naši su krenuli po treći gol. i onda je nastao prekid, i to je demoraliziralo ekipu, jer usrano je kad gledaš vlastiti narod kako ti destruira utakmicu. da nije bilo prekida, prije bi ti završilo ili isto ili 3:1
uostalom ta čitava teza pada u vodu automatikom kad znaš da smo španjolce dobili bez modrića
|
13.07.2016., 14:22
|
|
common sense
|
Quote:
pattie_boyd kaže:
osim Islanda i Walesa ništa me na turniru nije posebno dojmilo
finale nikad iritantnije 
|
meni island ništa neočekivano, i u kvalama sada i u prošlima su pokazali da imaju i igračku klasu i organizacijsku kvalitetu zakuhati i zabiti golove. no prema natrag su požrtvovni ali ne i cementirani, osjeti se rupastost. to što nisu primili više golova mogu zahvaliti najviše protivnicima. usrali su se i protiv engleza, no englezi su se usrali još više. to je bila dobra tekma dok nisu islanđani poveli s 2:1, a kako je išla dalje sve je bila čudnija. drugo poluvrijeme je bio obostrano loš nogomet. ugl. onda su islanđani protiv francuza pokazali što znači kad se usereš, ali kad ti protivnici nisu debili da ne znaju to kazniti, pa je išlo kako je išlo
ali wales, apsolutno. i meni svakako poljaci. pa zatim ugodno iznenađenje albanci. mađari napadački svakako (ne i obrambeno)
|
13.07.2016., 14:31
|
|
Neodgovorni pojedinac
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
friendship kaže:
ne gledam to tako uopće. prvi gol je bio primarno naša greška u obrani gdje je premalo igrača čuvalo našu lijevu stranu. plus fantastična realizacija njihovog igrača. to je nešto što bi vjerojatno zabio u deset šuteva jednom max. no nakon gola naši su krenuli po treći gol. i onda je nastao prekid, i to je demoraliziralo ekipu, jer usrano je kad gledaš vlastiti narod kako ti destruira utakmicu. da nije bilo prekida, prije bi ti završilo ili isto ili 3:1
uostalom ta čitava teza pada u vodu automatikom kad znaš da smo španjolce dobili bez modrića
|
nakon izlaska Modrica protiv Ceske nasi nisu znali sta bi s loptom i ceska se pojavila od nikud. U prilog tome ide i gol koji su nam zabili, a mi smo u tom periodu imali jednu polusansu. Kad je igra ponovno krenula, sve je bilo isto, cesi su ponovno bili bolji i zasluzeno zabili i drugi gol. Da se igralo 5 minuta dulje, vjerojatno bi nam uvaljali i treci.
|
|
13.07.2016., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Tijs kaže:
nakon izlaska Modrica protiv Ceske nasi nisu znali sta bi s loptom i ceska se pojavila od nikud. U prilog tome ide i gol koji su nam zabili, a mi smo u tom periodu imali jednu polusansu. Kad je igra ponovno krenula, sve je bilo isto, cesi su ponovno bili bolji i zasluzeno zabili i drugi gol. Da se igralo 5 minuta dulje, vjerojatno bi nam uvaljali i treci.
|
Mandžukićeva stativa je tebi polušansa??? Još je bio i Brozovićevu šut koji je prohujao blizu vratnice. Do prekida smo mi imali više izglednih šansi, ne puno, ali više, ak je tak kak ti kažeš, onda ti neće bit problem nabrojati Češke šanse u tom razdoblju?
|
|
|
14.07.2016., 09:42
|
|
common sense
|
Quote:
Tijs kaže:
|
između prvog češkog gola i prekida, po mom sjećanju mi smo bili bolja ekipa. a inače, takve rupe u obrani imali smo i s modrićem i protiv turaka, jedino turci nisu znali to kazniti. i to je taj problem u fazi obrane, bio je prisutan i s modrićem. a svodi se na to kad bi naši dali protivniku da malo dulje ima loptu u nogama na tridesetak do trideset i pet metara od gola, a bez ulaska blizu igrača, bez striktnog markiranja slobodnih igrača, već držanjem nekih hendikepiranih zona. slične pizdarije radili smo i u brazilu. u skupini smo u sve tri tekme radili iste greške, i onda bitno popravili pristup protiv portugalaca gdje se odmah išlo na uzimanje lopte
|
14.07.2016., 20:56
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2013.
|
Kad su na kraju ostale Francuska i Portugal drago mi je da je pobijedio Portugal. Ako ništa onda zbog Ronalda, tip je mensch i igračina. A na kraju i mi možemo reći da smo izgubili od europskih prvaka; zapravo dobro smo se i držali, Francuzi pali u 109 minuti mi u 117. Glavno da antipatični Francuzi nisu pokupili pokal; Francuzi koji i ne bi vidjeli finale da Nijemci nisu imali problema sa silnim ozljedama a i onaj penal; sigurno ga sudac ne bi sudio nama, naprimjer, tako da  za Portugal!
|
|
|
15.07.2016., 20:00
|
|
Mia san Mia
Registracija: Apr 2004.
|
To je bitno za temu o finalu, kako nekakva prcija moze biti sretna jer je izgubila od buducih prvaka 
|
22.07.2016., 21:52
|
|
Muaythaidžija
Registracija: Aug 2010.
|
Kad je uzvratna?
|
22.07.2016., 22:50
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
dogodine u kninu 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:07.
|
|
|
|