Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.04.2025., 18:43   #8481
Ma bitno da je hladna nam tribinu osvježi.. Zakuhat ce..
leemoona?DA! is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 18:48   #8482
Quote:
bambus88 kaže: Pogledaj post
Piva na Poljudu je uvik bezalkoholna, sama voda. Tako da je svejedno jel visoki rizik ili nije

Moraš se dobro napiti prije utakmice al opet ne previše da te ne odpeljaju u maricu
Na Poljudu je defenitivno najlosije toceno pivo

Najbolje pivo na Hr-stadionima ( nema sta nema ) pio sam kod Cibalije pod zapadnom tribinom
Old 30.04.2025., 18:49   #8483
Quote:
Duh sa sikirom kaže: Pogledaj post

Najbolje pivo na Hr-stadionima ( nema sta nema ) pio sam kod Cibalije pod zapadnom tribinom
otkad su dosle ove PVC case, same po sebi imaju nekakav plastican miris, okus je dosta losiji nego prije dok su bile event čaše, one prozirne
Old 30.04.2025., 18:49   #8484
Quote:
hilderik kaže: Pogledaj post
ne lažem, jordi ti je ostavio link prije dvije stranice, u tom članku piše da je hajduk za strane suce u malim utakmicama - e sad, ne bi bilo prvi put da tkz. insajder sere, tu se slažem, ali je i činjenica da hajduk članak nije demantirao. jordi kaže da se previše piše o hajduku da bi stigli sve demantirat, a ja sam mu rekao da od svih sranja koja se napišu je baš ovo morao demantirat jer ostavlja gorak okus, puno gori nego sva druga gomila sranja.:
A Hajduk bi treba demantirat jer eto ti misliš da baš ovo triba demantirat?
Hajduk je do sada izaša sa iljadu zahtjeva i demantija oko sudačke organizacije. I svaku put je osta popišan od iste te sudačke organizacije osnažene Dinamovim priopćenjima podrške istoj.
Demantij više manje, ništa neće prominit.

Evo kraden od 12.tog današnju plejadu nepotpisanih zlonamjernih besmislica koje bi tribalo demantirat.
I tako doslovno svaki dan...

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 19:03   #8485
Quote:
1950ftw kaže: Pogledaj post
aj molim te prestani vise srat neistine
Quote:
otkad su dosle ove PVC case, same po sebi imaju nekakav plastican miris, okus je dosta losiji nego prije dok su bile event čaše, one prozirne
Ma daj nije do čaša. Piva je teže smeće i vodenjasta je već dosta dugo. Što se točno toči i što rade s time neznam.

Evo pio sam jučer lowenbrau doma koji ima 4% alkohola i košta 1 euro u dućanu i duplo je bolji od te pive na poljudu.

Ok ne očekujem sad nešto extra na stadionu za velike mase ali ono je voda. Do koga je neznam ali tako je.

A košta jebenih 4 eura sto je sramota.
Old 30.04.2025., 19:12   #8486
Quote:
Đe ti zvonu vidiš, pa nisam ja toliko normalan
Sorry jebote, bio sam uvjeren da njemu odgovaram
Old 30.04.2025., 19:13   #8487
Quote:
Ma daj nije do čaša. Piva je teže smeće i vodenjasta je već dosta dugo. Što se točno toči i što rade s time neznam.

Evo pio sam jučer lowenbrau doma koji ima 4% alkohola i košta 1 euro u dućanu i duplo je bolji od te pive na poljudu.

Ok ne očekujem sad nešto extra na stadionu za velike mase ali ono je voda. Do koga je neznam ali tako je.

A košta jebenih 4 eura sto je sramota.
Šank je u koncesiji, klub dobija fiksni iznos ovisno o broju geldatelja
nero is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 19:15   #8488
Quote:
nero kaže: Pogledaj post
Šank je u koncesiji, klub dobija fiksni iznos ovisno o broju geldatelja
Ma znam ja da nije do kluba ali tkogod vodi taj biznis nek puši kurac iskreno jer je govno od čovika
Old 30.04.2025., 19:21   #8489
Zasto ocekujes na masovnim okupljanjima kvalitetu?
Problem je u tebi. Kupim pivu na Plodine ( financiram kvarner) i lagano popijem prije
Old 30.04.2025., 19:26   #8490
Ne znam za pivu jer je mrzim generalno (a pit prid utakmicu ne dolazi u obzir), ali ono šta u prstenu prolazi pod 'hamburger'...

https://www.youtube.com/watch?v=eqr4QrwSEj4
MaliZeus1911 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 19:34   #8491
Quote:
MaliZeus1911 kaže: Pogledaj post
Ne znam za pivu jer je mrzim generalno (a pit prid utakmicu ne dolazi u obzir), ali ono šta u prstenu prolazi pod 'hamburger'...
Da a cijene su paprene.

Lani me brat natira da pojidemo 2 kobaje u hot dogu ili tako nesto je bilo. Sad da ne lažem o cijeni sićam se samo da se nebi naija od 3 onakve a cijena je bila paprena. Usluga i higijena ajme majko.

Doduše meso je tad bilo ok. Na ćevape san zna naletiti svakakve mortus pijan prije al zadnjih godina priskačem sve jer je preskupo. Rađe prošetam.
Old 30.04.2025., 19:54   #8492
Valjda ce se izvuci

https://dalmatinskiportal.hr/sport/z...bartola/235303
Old 30.04.2025., 20:20   #8493
Quote:
Nemam para i nevolim humanitarne akcije al kad sidne plaća uplatim makar koji euro. Bartol je uvik ima onaj šmek na terenu
Old 30.04.2025., 20:31   #8494
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
A Hajduk bi treba demantirat jer eto ti misliš da baš ovo triba demantirat?
Hajduk je do sada izaša sa iljadu zahtjeva i demantija oko sudačke organizacije. I svaku put je osta popišan od iste te sudačke organizacije osnažene Dinamovim priopćenjima podrške istoj.
Demantij više manje, ništa neće prominit.

Evo kraden od 12.tog današnju plejadu nepotpisanih zlonamjernih besmislica koje bi tribalo demantirat.
I tako doslovno svaki dan...

Da, trebao bi, stalno serete o suđenju, pa je valjda suđenje najbitnija tema ili za demant ili za izjavu podrške stranim sucima javno - to je puno bitnije od toga je li netko upao u šaht - guranje milijun glupih vijesti ne može prekriti ovu jednu koja je izrazito bitna - pitanje glasi, je li Hajduk želi strane suce u ligi, dinamo je izjavio da želi...
hilderik is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 20:43   #8495
Quote:
Da, trebao bi, stalno serete o suđenju, pa je valjda suđenje najbitnija tema ili za demant ili za izjavu podrške stranim sucima javno - to je puno bitnije od toga je li netko upao u šaht - guranje milijun glupih vijesti ne može prekriti ovu jednu koja je izrazito bitna - pitanje glasi, je li Hajduk želi strane suce u ligi, dinamo je izjavio da želi...
I šta se točno prominilo nakon toga? Demantij bi nešto rijesija?
Vi zakašljete, i nema Strukana. Da ne spominjem onog nesritnjaka šta je u privatnim porukama spominja BBB.
A Bebek zbog gorih izjava je za nagradu nama VAR sudac. Ajde moj talijan...

jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 20:48   #8496
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
I šta se točno prominilo nakon toga? Demantij bi nešto rijesija?
Vi zakašljete, i nema Strukana. Da ne spominjem onog nesritnjaka šta je u privatnim porukama spominja BBB.
A Bebek zbog gorih izjava je za nagradu nama VAR sudac. Ajde moj talijan...

ne znamo što bi se promijenilo, jer nemamo koncezus klubova po tom pitanju - da ga imamo, možda bi se nešto i promijenilo, ovako sigurno neće - najlakše je srat, ja prvi želim iznabijat sve ove suce koji su ostatak hobotnice - ostavio bih samo ercega - ne može se očekivat od koruptivne mafije da sad počne sudit kako treba - jednostavno ih treba odstranit i krenut od nule u zdravo - vrlo jednostavno - i zato nam treba svima hajdukova želja da se uvedu strani suci, a ne hajdukovo neizjašnjavanje o stranim sucima. razumiješ?
hilderik is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 21:14   #8497
Ajte vi prvo pometite isprid svog praga.
Nema više Mamića i izgovora.

https://www.index.hr/mobile/sport/cl...e/2543184.aspx

Over and out.

jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 21:53   #8498
Quote:
Duh sa sikirom kaže: Pogledaj post
Jel? Onda je stvarno grozno, pošto je na maksu isto bljutavo i razvodnjeno..
Old 30.04.2025., 22:52   #8499
Hm, Barca i Inter su u večerašnjoj utakmici zabili vise golova od prve i druge hnl momčadi zajedno u zadnjih 5 kola..
leemoona?DA! is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 22:58   #8500
Quote:
Ja ti kažem da - želi.

Kao što je svih ovih desetljeća želio promjeniti korumpiranu sudačku organizaciju, predsjednik Maleš je žrtvovao egzistenciju kako bi dokazao korupciju u suđenju i uspio al za kurac, jedini klub u HNL-u koji je zbog sustavnog ukazivanja na lopovsko suđenje bio prozvan kmečavim, nismo čak ni lani (znači ne prije 5 ili 10g) stavljali štambilj da je suđenje dobro i da neki žele ocrtniti suce zbog svojih interesa, dok je većina lige brže bolje lupala pečete po pamfletu itd itd

Tako da ne brini ti šta Hajduk misli o tome, mi smo svoje mišljenje dokazali djelima i za to višestruko platili, više od bilo koga u ligi (ma koliko neki ne volili to čuti) - bolje da misliš šta Navijački Dinamo misli o pečetu lani na onom dopisu ?

Inače za vikend - HNK Crveni Karton vs GNK Dinamo
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:13.