Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja

Putovanja Gdje ljetujete, zimujete, idete na izlete? I kako vam je bilo?
Podforum: Hrvatska i turizam, Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.03.2015., 03:24   #841
Bok bok ave:

gledam preko neta karte Zagreb-Los Angeles (Split kao polazište isto) za datum 23.12.-06.01., fiksni su datumi.

Svakakve cijene izbacuje, ali znam da rastu svakodnevno. Preporučujete li mi da ih kupim odmah (trebam za 3 odrasle osobe) ili da pričekam neki drugi dan. Ipak je to popularan datum s obzirom na praznike i sve.

Gledala sam preko skyscannera, aviokarte, expedije i sl. Cijene su tu li-la. Uglavnom Lufthansa prednjači.

Imate li nekakav savjet gdje da još pogledam i kada bi bilo najbolje da kupim te karte?
Teeja is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2015., 19:01   #842
evo i meni treba za Los Angeles, ali nisu bas tako skakljivi datumi. Meni bi bio polazak pocetkom kolovoza, moze i kraj srpnja, a povratak bi bio pocetak prosinca. Ako ima netko neki savjet i prijedlog, bio bih iznimno zahvalan.

Ako moze netko prokomentirati cijene opcenito, koja je cijena prihvatljiva, koja i ne bas, da se okvirno mogu orijentirat, buduci da ni za cijene nemam bas osjecaja, tj iskustva. Jos jednom hvala puno
ZinedinZidan is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 09:40   #843
zanima me neki let do Porta jeftini, oko 1000kuna, u 6.mjesecu, bilo kada?
imala sam kombinaciju let iz Osijeka do Londona sa Ryainairom pa od Londona do Porta za tako 1000,1100kuna, međutim nisam na vrijeme kupila
Old 17.04.2015., 09:48   #844
Imaš iz Milana ili Bologne, za kakvih 50-tak do 60-tak eur.
Pošto sad opet ima buseva do Trsta, mislim da bi išlo za 1000 kn sve skupa.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2015., 10:55   #845
Quote:
ZinedinZidan kaže: Pogledaj post
evo i meni treba za Los Angeles, ali nisu bas tako skakljivi datumi. Meni bi bio polazak pocetkom kolovoza, moze i kraj srpnja, a povratak bi bio pocetak prosinca. Ako ima netko neki savjet i prijedlog, bio bih iznimno zahvalan.

Ako moze netko prokomentirati cijene opcenito, koja je cijena prihvatljiva, koja i ne bas, da se okvirno mogu orijentirat, buduci da ni za cijene nemam bas osjecaja, tj iskustva. Jos jednom hvala puno
možda norwegian oslo-los angeles,do osla se da naći ryanair.ovisi kolko si spreman cimanja sa presjedanjima.
ninac is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2015., 20:50   #846
Planiram putovanje u Washington dc,25.06.
razgovor za vizu mi je 23.06...htio bi sto ranije kupiti najpovoljniju kartu,ali me brine,mogu li dobit povrat novca ako slucajno ne dobijem vizu..koje kompanije vracaju novac?
avekic2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2015., 11:13   #847
nije stvar kompanija, već da li dodatno platiš za mogućnost otkazivanja ili promjene datuma. najbolje se raspitati kod putnog agenta, a ti procjeni jesi li spreman riskirati novce od cijele karte ili samo taj dodatak.
Lizzie M is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2015., 13:57   #848
posto uskoro letovi sta se tice Ryanaira otpada ju jer on vozi do pocetka 11 mj, koja je alternativa a da je najpovoljnije iz zagreba ili osjeka ili sl destinacija kod nas do Dublina posto Budinpešta vlakovi a ko zna sta je sa busom ne voze i riskantno je kupiti kartu za odredeni datum a ne znati kako doc do aerodroma u madarskoj??
Da cujem vasa misljenja i cjenovno a i da je na ruku od kuda je bolje ic za Dublin ???
michael242 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2015., 19:56   #849
Tražim za prijateljicu let iz Frankfurta za Split, povratni, idu ona i dijete, 16.12. - 30.12. Najpovoljnije što sam našla je 323€ za oboje, je li to realna cijena ili ima nešto jeftinije, a ja ne znam naći
Dorota is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2015., 20:14   #850
Quote:
Dorota kaže: Pogledaj post
Tražim za prijateljicu let iz Frankfurta za Split, povratni, idu ona i dijete, 16.12. - 30.12. Najpovoljnije što sam našla je 323€ za oboje, je li to realna cijena ili ima nešto jeftinije, a ja ne znam naći
.
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2015., 20:54   #851
Dorota is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2015., 22:44   #852
Molim vas za pomoć.... želim kupiti 2 povratne karte za Vancouver iz Zagreba. Dvoje odraslih i dvoje djece 3 i 5 godina.

Kako nemam iskustva leta avionom niti agencijama i sl. možete mi preporučiti kako da dođem do (naj)povoljnijih karata?

Išli bi na 3 tjedna krajem 4mj

Hvala!
crni_sam is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2015., 10:35   #853
Ili direktno od nekih većih komanija (Air Canada, Air France, British...) ili preko nekog od pretraživača koji će te odvesti na neku od stranica preko koje ćeš kupiti kombiniranu kartu (kayak.com, skyscanner.com, jetcost.com...).

Zadnje uređivanje Frish : 10.11.2015. at 11:02.
Frish is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2015., 10:52   #854
Google flights, ili kayak ili skyscanner.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2015., 12:08   #855
Quote:
michael242 kaže: Pogledaj post
posto uskoro letovi sta se tice Ryanaira otpada ju jer on vozi do pocetka 11 mj, koja je alternativa a da je najpovoljnije iz zagreba ili osjeka ili sl destinacija kod nas do Dublina posto Budinpešta vlakovi a ko zna sta je sa busom ne voze i riskantno je kupiti kartu za odredeni datum a ne znati kako doc do aerodroma u madarskoj??
Da cujem vasa misljenja i cjenovno a i da je na ruku od kuda je bolje ic za Dublin ???
Iz zagreba ti je relativno blizu i treviso. Iz osijeka baš i nije tako blizu. iz zagreba busom ili vlakom do ljubljane za 10-15ak € i onda gooptijem iz ljubljane do trevisa za 25€.
Old 12.11.2015., 17:47   #856
Quote:
nukac kaže: Pogledaj post
Google flights, ili kayak ili skyscanner.
A da li su pouzdane uplate preko ovih str.?
crni_sam is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 17:48   #857
zašto bi ti ih itko preporucio ako su nepouzdane ??
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 18:05   #858
OK, hvala!

Ono sto me muci je da izbacuje cijene karata za djecu kao i za odrasle, pa zar nemaju djeca popust na karte ( imaju <6god.).

I kod unosa podataka putnika traze se podaci kao u putovnici koju djeca jos nemaju...jel mi to onda moze biti problem kasnije? Ili da pricekam izradu putovnice pa da onda kupujem?

Iz jede agencihe djelatnik mi je rekao da pricekam 1.1. da bi onda MOZDA karte bile jeftinije...sto vi mislite?

Prvi put sam u ovim planiranjima pa vas molim za savjete. Hvala!
crni_sam is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2016., 10:58   #859
Bok ekipa,

Trebao bi savjet gdje pogledat za najeftinije karte iz zg, budimpeste, beča, venecie za chicago, SAD ? Letio bi 6 mjesec, pozdravv
Sun Cu Wu is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2016., 11:30   #860
www.skyscanner.net
www.kayak.com
www.expedia.com
travelgenio, edreams, tripsta....
Frish is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:54.