Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.05.2025., 11:41   #8681
treci

Da, Hajduk je religija: površna, tupa, folklorna vjera, fanatična samo u demonstraciji, što fanatičnija to plića. Da nije tako, ne bi — prekidajući utakmicu kretenskim ritualom s bengalkama, nekoć početkom drugog poluvremena, taman da ubiju zamah u nastavku, a danas potkraj utakmice, taman da ubiju posljednji juriš na rezultat. Ne bi zviždali vrataru na prvu loše ispucanu loptu i ne bi u ključnoj utakmici za prvi naslov nakon dvadeset godina napuštali crkvu prije završetka mise.

Na ovom mjestu odgovorno tvrdim: da ima engleske ili njemačke navijače, Hajduk bi imao barem dva, ako ne i tri puta više trofeja.Evo još jedne poučne, čak i ne tako daleke povijesne priče. Početkom 2021. godine moćni Liverpool Jürgena Kloppa, s Allisonom, Van Dijkom i čudovišnom navalom Salah-Mané-Firmino, prvak Europe i nakon biblijskih trideset godina aktualni prvak Engleske, nakon dva blijeda remija na Anfieldu doživio je kod kuće i poraz od Burnleyja, prvi nakon rekordnog niza od šezdeset osam domaćih utakmica bez poraza.

Onda su Redsi izgubili kod kuće i od Brightona, četiri dana kasnije na njihovom ih je terenu išamarao i Manchester City, pa su u sljedećoj utakmici na Anfieldu poraženi i od lokalnog arhirivala Evertona. Da skratim priču, početkom ožujka izgubili su kod kuće i od Chelseaja, prvi put u sto trideset godina klupske povijesti nanizavši pet domaćih poraza zaredom.Ni to, međutim, nije bilo sve: tri dana kasnije Redsi su na Anfieldu izgubili i šestu, od jebenog Fulhama. Šestu zaredom kod kuće. Šestu.Nakon ukupno osam uzastopnih utakmica, gotovo tri mjeseca bez pobjede na svom terenu i šest poraza zaredom, uz jedan jedini postignuti gol — a i taj u demoliranju od Cityja 1-4, i to iz penala! — Liverpool je s trećeg mjesta, četiri boda iza Cityja, završio na osmom, s dvadeset i dva boda zaostatka.

A trener Klopp nakon utakmice je izjavio kako će “morati početi pobjeđivati ako misle sljedeće godine igrati Ligu prvaka”.I kako su na izjavu Jürgena Grunfa uzvratile tribine, kako je reagirao kultni Kop? Jednako kako su uzvraćale svih onih trideset godina koliko su čekali naslov prvaka: aplauzom i pjesmom ohrabrenja za svoju momčad — izgubili smo kod kuće šest zaredom?, dižite se, igrajte, pobijedit ćemo sljedeću, ili onu tamo, pobijedit ćemo kad-tad! — dok je Anfield nadlijetao mali sportski avion noseći natpis “Unity in Strength, Let’s Go Reds — YNWA”.

Pokušajmo sada, iz čiste zajebancije, zamisliti kako Hajduk usred borbe za naslov prvaka iznenada naniže osam utakmica bez pobjede i šest uzastopnih poraza na Poljudu. Kažem “iz čiste zajebancije”, jer to je, naravno, fizički nemoguće. Već nakon drugog, najkasnije trećeg domaćeg poraza zaredom, stadion bi bio sravnjen sa zemljom, trener i igrači završili bi u programu zaštite svjedoka, hitne bi službe zbrajale mrtve i u šatorima na poljudskom parkiralištu obavljale trijažu teže i lakše ranjenih, a hrvatska bi Vlada iz europskih fondova izvlačila novac za obnovu Splita.

Da, reći će Hajdukovi navijači, ali Liverpool je tada bio aktualni prvak, a oni titulu čekaju dvadeset godina. Da, podsjetit ću ih ja, ali Liverpool je tu titulu čekao ravno trideset. I u svih tih trideset godina — znam, jer otkako je kablovske televizije gledao sam svaku Liverpoolovu utakmicu do posljednje — nikad na Anfieldu nisam čuo zvižduk. A znali su Redsi, koliko god to izgledalo nemoguće, biti i gori od Hajduka. Pa ipak, prvi uopće zvižduci Anfielda nekom domaćem igraču, što ja pamtim, bili su oni nekidan za Trenta Alexander-Arnolda, domaćeg izdajnika koji se prodao u Real. A i on je na kraju, vidjeli ste, s peharom u ruci ispraćen ovacijama. Kao i Darwin Núñez, službeno najveći panj u suvremenoj povijesti Liverpoola, čovjek koji je u manje od sto utakmica za kluba s Anfielda promašio točno pedeset šest stopostotnih prilika, i nikad, nijednom, ni jedan jedini put nije dobio zvižduk tribina. Naprotiv, samo još glasniju pjesmu, “He’s Darwin Núñez, running down the line”.

Hajdukovi navijači, međutim, nisu ti. Niti su ikad bili. Prije pedeset godina, recimo, iste one 1976., usred šjor Ivanove zlatne ere, kad je Beograd pred njim “zatvarao prozore od straha”, Hajduk – u tom trenutku, podsjećam, aktualni i dvostruki uzastopni prvak i dvostruki uzastopni osvajač duple krune, gospodar života i smrti u jugoslavenskoj ligi – u Splitu je u finišu sezone igrao odlučujuću utakmicu protiv Crvene zvezde. Pred kraj utakmice još je bilo 0-0, Hajduk je navaljivao u orkanskim refulima, a cijeli Stari plac — bio sam tamo — divlje je uglas zviždao, najstrašnijim psovkama i uvredama časteći igrače i trenera Ivića!Da, Tomislava Ivića.Sva je sreća na kraju ispala da je Johann Ivić gledao u budućnost. A tamo, u budućnosti, par minuta prije kraja Bora Đorđević okrenuo je dva Zvezdina braniča i nabacio Jurici Jerkoviću, koji je balun nježno glavom spustio u mrežu.Takvi su splitski navijači.

I takvi su od samih prapočetaka. Kad već “gledamo u prošlost”, pogledajmo još dalje: prije sto godina, kad je mali splitski Hajduk 1929. matematički osigurao drugi naslov u tri godine i upisao se u velikane, u posljednjem je kolu kod kuće igrao rezultatski potpuno nevažnu utakmicu protiv beogradskog BSK-a i izgubio golom u posljednjoj minuti, a splitski navijači – “i kad gube, i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku” – krenuli su mašklinima demolirati drvene tribine Starog placa i raskopati igralište. Podsjećam, nakon proslave titule. Zbog nevažnog i, uzgred, jedinog poraza u cijelom prvenstvu.I tako stotinu godina.

To je Split, to su Hajdukovi takozvani “navijači”, najgori navijači na svijetu, sa svojim lažnim zakletvama vjernosti, “i kad gube, i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku”. “U radosti i u bijesu, uvijek vjerni bijelom dresu”. “U veselju i u plaču, za Ajduka život dat ću.” “I tada, kad zvona utihnu, i tada, kad snovi prestanu.” “U danima sretnim, u danima grubim”.I kad gube i kad tuku, u veselju i u plaču, u radosti i u bijesu, u danima sretnim, u danima grubim?!U danima grubim moj kurac.Teško da još negdje na nogometnoj karti svijeta postoji klub kojemu su u plaču, bijesu i danima grubim, baš svaki put kad je gubio — kad bi zvona utihnula, a snovi prestali — navijači tako okretali leđa kao što su okretali Hajduku. Da, oni su impresivno masovni i kod kuće i na gostovanjima, brojniji i jači od svih ostalih u ligi zajedno, ali istinski vjerni Bijelima samo kad tuku, u veselju, radosti i danima sretnim, redovni na misama samo zato što u njihovim životima ništa osim Hajduka nije ostalo, i samo zato što je Hajduk savršen krivac za to: njihov idealan Isus Krist — kad smo već kod religioloških usporedbi — kojega će ispljuvati i razapeti abolirajući Barabu i njegove ministre.

Zbog toga danas, dvadeset, pedeset, stotinu godina kasnije, nogometaši Hajduka — igrači s najnižom izmjerenom razinom samopouzdanja u cjelokupnoj povijesti igre — blijedi izlaze na travnjak kao na vješala, zbog toga se juniori pišaju u gaće, a stariji igrači pitaju što im to u životu treba, zbog toga nesigurni i ustravljeni vratari ispucavaju balune na Kozjak, a preživjeli treneri bježe glavom bez obzira i u zatvorenim WhatsApp grupama savjetuju kolege da ni u kom slučaju i ni pod kojim okolnostima ne preuzimaju klub s najgorim navijačima na svijetu. Oni ne vole Hajduk, neka vas ne zavedu njihovi patetični izljevi ljubavi, oni su samo posesivni primati koji svoj klub vole točno onoliko koliko svoje žene vole oni što ih umlaćuju kad ostanu bez seksa. A to onda nije famozni sportski “pritisak”, to je strah za goli život.Ni oni dolje na travnjaku nisu baš svjetske i europske klase?

Dobro jutro, imam za vas dobru i lošu vijest. Koja je loša? Svjetske i europske klase, odmah da vam kažem, nikad više neće igrati u Hajduku. Nikad. Takav je moderni korporativni nogomet, u kojemu su Hajdukov realni doseg seoska hrvatska i europska Konferencijska liga. Zloglasni model jedino je svjetsko i europsko u današnjem Hajduku i jedino što istinski vrijedi, a Livaja najviše što ćete ikad dobiti. Sljedeći koji se pojavi već će s dvanaest godina otići u Italiju ili Belgiju. I završiti u Dinamu.Klase i talenta dakle nema i neće ga biti.
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:42   #8682
Cetvrti

Koja je onda dobra vijest?Dobra je vijest da je Johann Cruijff, provjerio sam, već devet godina slobodan trener bez ugovora: ne traži bogati ugovor s klauzulama, ne traži uopće novac, ne traži premije, ne traži kuću s bazenom, ne traži kontrolu nad klupskom politikom, ne traži čak ni igrače po svom izboru — traži jedino da Hajduk promijeni mentalitet i gleda sebe, da bude najbolji i da se ponaša kao najbolji. “Jer samo tako se pobjeđuje”.

Budali može zvučati baš kao Johann Grunff, ali Grunff ne osvaja četiri lige zaredom. Pametnome pak može zvučati jednostavno, mada i to samo tako izgleda. “Nogomet je vrlo jednostavna igra, ali igrati jednostavan nogomet najteža je stvar na svijetu”, kaže onda novi Hajdukov trener Johann Cruijff.Nije, eto, vrime ni za Ivana Perišića ni za Edina Džeku ni za Marija Pašalića, nije vrime ni za Slavena Bilića ni za Marija Carevića ni za Gonzala Garciju: vrime je za Johanna Cruijffa. Pa da se šjor Johann s mikrofonom u ruci obrati poljudskim tribinama i zatraži podršku za svoj projekt. “Nemojmo gledati druge, gledajmo sebe. Nemojmo gledati u prošlost, gledajmo u budućnost.

”Imao bi, naime, Hajduk u što gledati. Svatko ima u što gledati kad gleda sebe.A možete, jasno, i dalje gledati druge. I u prošlost.Vaš izbor.Možete dakle i dalje jebati mater i modelu i predsjedniku i treneru i purgerima i Savezu i sucima, jer zna se da se naslov namješta Dinamu, jer Liga prvaka, Uefini milijuni, europski koeficijent i novac od transfera, možete onda i dalje malodušno zviždati Hajdukovu vrataru već nakon prvog krivog ispucavanja i širiti pouzdane glasove da je pustio gol jer je dobio lovu od Dinama za kockarske dugove, možete i dalje cijele noći na društvenim mrežama analizirati onaj crveni karton i nepostojeći ofsajd, možete zapaliti cijeli Šibenik, sveudilj raskrinkavajući svjetsku zavjeru HNS-a, Dinama, Šibenika,Slaven Belupa, Varaždina, UEFA-e, hrvatske Vlade, tajnih službi i Mossada protiv Hajduka.Ili to ili, rekoh, pogledati u budućnost. Izgubili smo kod kuće šest zaredom?, jebe nam se, pobijedit ćemo sljedeću, ili onu tamo, pobijedit ćemo kad-tad!

A tamo, u budućnosti, kad-tad, pred odlučujuću utakmicu protiv Dinama u posljednjem kolu prvenstva, novi trener Hajduka, neki Nizozemac, u svlačionici pod betonskim tribinama uzavrelog Poljuda okupio igrače da im povjeri tajnu formulu pobjede, one čuvene tri riječi koje je prije pedeset godina rekao igračima Barcelone u svlačionici Wembleyja, pred najveću utakmicu njihovih života i najvažniju utakmicu u povijesti kluba: “Salid y disfrutad.”

“Izađite i uživajte.”

Johanne, vrime je.

I to je to
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:45   #8683
Quote:
spirou kaže: Pogledaj post
zanimljiv komentar njihovog ideologa Bauera :

Nije sramota izgubit prvenstvo, ali sramota je izgubit ga od ovak slabih konkurenata. Imamo sljedeću sezonu da pokažemo da članski Dinamo ima smisla. Ak nema, treba tražit novi model. Mene ne interesira prosječnost, samo izvrsnost na europskoj razini. Jer mi to možemo.

ako i iduću sezonu kiksaju, već bi tražio novi model jer ga ne interesira prosječnost...
ništa reultat je trend itd

Vidim sada da je Bauer komentirao i taj tekst (ja ga čitao nisam)

Taman su i najzagriženiji Hajdukovci priznali da su se sami sjebali za naslov, a onda se pojavil Boris Dežulović i objasnil im da su ipak u pitanju suci, HNS, Mamić, Tuđman, Trump, Javier Milei, Augusto Pinochet i Francisco Franco te ostala klerofašistička kukavelj. Daj više skužite da ste taoci likova koji sport koriste za ekstremističke političke ciljeve i osobnu promociju…
I koja je logika da HDZ dopušta naslov klubu iz Rijeke, u kojoj bi moj pes osvojil više glasova nego najbolji hadezeov kandidat, a ne klubu iz regije u kojoj suvereno vladaju već 35 godina? Jer ak je Rijeka u zadnjih 20 godina mogla dvaput uzet naslov “zločinačkoj organizaciji Dinamo” kak nas zove Dežulović, onda je Hajduk mogel barem 5 puta…
Kao i sav komunistički agitprop, Dežulović blago rečeno graniči sa zdravim razumom…
S druge strane imaš Dežulovića koji gostuje u HRTu i kaže da Hajduk ne treba nikad više biti prvak.
Pa imaš Jasmina Klarića koji visi po N1 i facebooku svaki loš potez Hajduka opravdava borobom protiv vlasti i uzurpiranim HNSom.

Ako su to glasnogovornici NH, onda su loši glasnogovornici.

To je ta ekipa iz sjene.

To je to pivanje i dociranje svima u državi.

Dosta više u pm.

Satrali ste nas neznanjem i lažima.
powe is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:47   #8684
Quote:
larpy kaže: Pogledaj post
Nisam pretplatnik, ali pretpostavljam da povlači paralelu između Barse 1989. i Hajduka 2025.

Lol
Da.
Btw, bez namjere da reklamiram i Dežulović na stranu, tri eura mjesečno se u ovom slučaju itekako isplate. Za te smiješne novce se dobije dosta zanimljivih članaka.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:48   #8685
Quote:

Taman su i najzagriženiji Hajdukovci priznali da su se sami sjebali za naslov, a onda se pojavil Boris Dežulović i objasnil im da su ipak u pitanju suci, HNS, Mamić, Tuđman, Trump, Javier Milei, Augusto Pinochet i Francisco Franco te ostala klerofašistička kukavelj. Daj više skužite da ste taoci likova koji sport koriste za ekstremističke političke ciljeve i osobnu promociju…

I koja je logika da HDZ dopušta naslov klubu iz Rijeke, u kojoj bi moj pes osvojil više glasova nego najbolji hadezeov kandidat, a ne klubu iz regije u kojoj suvereno vladaju već 35 godina? Jer ak je Rijeka u zadnjih 20 godina mogla dvaput uzet naslov “zločinačkoj organizaciji Dinamo” kak nas zove Dežulović, onda je Hajduk mogel barem 5 puta…

Kao i sav komunistički agitprop, Dežulović blago rečeno graniči sa zdravim razumom…
Bauer je baš ono pravi prototip navijača Dinama. Nisam za Mamiča ali...
sramotan lik ali cila ta grupa se kompromitirala do boli.

Vezano za njegovu logiku zašto o HDZovom ouštanju prvenstva Rijeci samo ću citirati Plenkovića sa tjane snimke o dvi Hrvatske.

Quote:
Hoćemo se mi sad umisliti pa se navići, pet ovamo, četiri onamo. Nije to lako. A koliko smo investirali, trebalo bi 10. Ili u osmoj realno trebali bi dobiti osam mandata. Sve smo tamo napravili. Sve. Sve što god se, cesta D403 koja je tri kilometra duga i ide ispod onih nebodera u Rijeci… Tamo bi svi trebali izaći. Ali neće. Neće. LNG terminal uopće da ne govorim, Zagrebačka obala, da ne govorim, puste investicije koje su se dogodile… To je tako, moramo raditi na tom otvaranju gdje koči, da nemaju a priori isključiv stav prema nama. Nemojte se bojati.’’
Toliko o njegovom logičkom povezivanju stvari.
P.S. ne insinuiram da je Rijeka neposteno osvojila, dapače... samo osvrt na ovog kvazintelektualca.
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:54   #8686
Mamić je lopov
pokrao je dinamo
ali u sportu nikad nije krao ni oštetio nekog protivnika dinama
sačuvaj Bože da bi to on radio

to je ta logika
spirou is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:55   #8687
Tek sam sad ubra da Bauer preispituje clanski dinamo nakon sezone i po

Kakav komad budaletine
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 11:56   #8688
Quote:
Nobrain78 kaže: Pogledaj post
Prijatelju moj,Rijeka je imala svoj pad kojeg je jedino GNK iskoristio.
Mi smo zajedno,malo uz pomoć sudca prdnuli,dok je Rijeka osim na Poljudu imala ok suđenje.
Meni je isto draže da je Rijeka prva....samo nema tu ni z od zasluženog.
Rijeka je imala dobru igru, mozda i najbolju oku..normalno nije ni za ocekivat da to zadrze tokom cijele sezone. Ali ih je drzala ta dobra igra cijelim prvenstvom.
Hajduk je uz kikseve Rijeke i Dinama imao MEČ LOPTU, protiv Dinama pred punim stadionom!!
Ako ti to nije dodatan motiv, ako ti to nije jedan impuls da se bacas na glavu po cijenu zivota sta se kaze onda je sve jasno.
Da si pobjedija DInama tablica bi bila +3 nama, i -3 Dinamu, s tim da bi stigli Rijeku.
Sad da li bi se sve izgodajalo tako kako je sad ova tablica je pitanje. Ali cinjenica je da sve one poraze od ovih ajmo ih nazvat manjih klubova bi isprao pobjedom protiv Dinama i zadnja tri kola ih izbacija iz igre totalno!!
Hajduk je izgubija utrku s Gatuzom na celu.
Formaciju si triba prominit na vrime a nisi. Trenera si triba prominit na vrime, nisi.
Sve je to utjecalo da Hajduk ne uzme TEĆU!
Rijeka sasvim zasluzeno uzima TEĆU ili po njihovom VAž.
A izgubili su okosnicu ekipu, nemojmo to zaboravit
Od svih koji su konkurirali za titulu, Rijeka je izgubila najvise, a okitila se trofejem.
RESPEKT ZA TO!!!
Old 27.05.2025., 12:02   #8689
Quote:
Mamić je lopov

pokrao je dinamo

ali u sportu nikad nije krao ni oštetio nekog protivnika dinama

sačuvaj Bože da bi to on radio

to je ta logika
Ma da... nema koga nije ima na platnom spisku od predsjednice, premijera, turudića, ustavnih sudaca, županijskog suda pa čak i onoga u Bosni šta je odlučiva o izručenju, poreznici dolazili u Međugorje po svoj zub ali Zebec, Matoc, Bel, Marić i Bebek moralne vertikale koje su čuvale vlastiti i integritet lige...
ali offside u Puli...

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:05   #8690
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post

Kakav komad budaletine
bauer je libertarijanac do kosti, ne vjerujem da su njemu te članske šeme ikad zapravo pasale, to je jednostavno bio antipod mamiću pa je stao uz to
njemu bi vjerojatno bilo draže da neki bogatun/koncern kupi dinamo i napravi hrvatski chelsea/city/rb leipzig
Old 27.05.2025., 12:10   #8691
Nakon Zdravkeca bi svaki model upravljanja izgledao užasno.
craig bellamy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:17   #8692
Quote:

ovime je lik samo dokazao koliko je prikraćen. čitanje s razumijevanjem je u nižim razredima osnovne škole.
ali takvi likovi se dovode na televizije i imaju agencije za PR. strašno nešto.

i ne znam zašto vas čudi njegov stav prema ovakvom dinamu
sweet cherry co is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:21   #8693
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
Bauer je baš ono pravi prototip navijača Dinama. Nisam za Mamiča ali...
sramotan lik ali cila ta grupa se kompromitirala do boli.
Bauer kurca nije shvatio iz ovog članka.
Ja sam možda subjektivan jer volim Dežulovića, volim njegove nogometne priče i već sam više puta napisao da bih voliko imati takvog kroničara svog kluba i mislim da mi je jasna poanta ovog teksta.
Bauer je površan i plitak i ne treba se njime zamarati.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:22   #8694
hvala denzile, pročitao tekst. zaključak se sam nameće, powe je dežulović.
Old 27.05.2025., 12:23   #8695
Quote:

Nije sramota izgubit prvenstvo, ali sramota je izgubit ga od ovak slabih konkurenata. Imamo sljedeću sezonu da pokažemo da članski Dinamo ima smisla. Ak nema, treba tražit novi model. Mene ne interesira prosječnost, samo izvrsnost na europskoj razini. Jer mi to možemo.

ako i iduću sezonu kiksaju, već bi tražio novi model jer ga ne interesira prosječnost...

ništa reultat je trend itd

Ako nam je židov ideolog onda nek se kolektivno ubijemo

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:28   #8696
Sad vec mogu bit siguran da me Dezulovic cita.

Prvi put je to bilo kad je Sobin u pitanju, bezocno, ovo je drugi put.

A recenica je bila vizionarska (kao i svaka uostalom ) "trebamo nove navijace, strane".
lost in london is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:40   #8697
Quote:
tribinaistok kaže: Pogledaj post
https://slobodnadalmacija.hr/sport/h...-jasne-1478698

Mile ti majke ako smo i ovo odigrali s amaterizmom ka i sve ostalo.
Pa mi smo stvarno dotakli dno ako je ovako.
Ljudi nam otvore cilu tribinu za navijače, ponašaju se korektno a ti ideš na ovaj način, naravno ako je istina, jer priča uvik ima dvi strane.

Pričekajmo još malo, ali valjda uz naš klub uvik mora bit neka sapunica i neki kurac.
Di je ikad povijesti neki klub stopira treneru odlazak u drugi klub? Hipotetski pricamo o tome da li trener uopce zeli kod nas i da smo ga uopce kontaktirali naravno tako da mislin da se ovaj dio drugi odnosi na igrače (Valicic i Lisica), a ne na trenera. Trener ako ide, ide.
frane mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:41   #8698
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post

Kakav komad budaletine

Ali glavni je kad treba huškat ljude. Uvijek je to radio. Huška, a onda se izmakne i o svom je poslu kad stvari postanu vruće. Svi se još sjećamo njegove forumske tika take, nagovaranja za koga treba glasat na parlamentarnim izborima i ostale gluposti. Ljudi su žrtvovali svoje privatno vrijeme i život otvoreno se sukobljavajući sa četnikom iza kojeg je stajala cijela država sa svojim represivnim metodama. Godine i godine frustracija i nadanja u drugačiji Dinamo. Napokon dočekali članski model i sad bi židov sve to uništio jer jedne godine nismo prvaci. Kao da je u kamenu upisano kako moramo biti prvaci svake godine. A u pičku lika. Sad bi lola mjenjao model jer se njegova guzica neće šminkat u top europskim destinacijama. Neka mu netko kaže kako i u europskoj ligi ima momčadi iz top gradova.

bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 12:44   #8699
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Ako nam je židov ideolog onda nek se kolektivno ubijemo

Ljubi te barba Herman Mattes.

Za sve ostale, neloš tekst Dežulovića, nije mi nešto drag ali tu i tamo pogodi bar okvirno. Virujem svi se možemo pronaći u djelovima tog teksta a ne samo Powe i Brolin.

Quote:
Ali glavni je kad treba huškat ljude. Uvijek je to radio. Huška, a onda se izmakne i o svom je poslu kad stvari postanu vruće. Svi se još sjećamo njegove forumske tika take, nagovaranja za koga treba glasat na parlamentarnim izborima i ostale gluposti. Ljudi su žrtvovali svoje privatno vrijeme i život otvoreno se sukobljavajući sa četnikom iza kojeg je stajala cijela država sa svojim represivnim metodama. Godine i godine frustracija i nadanja u drugačiji Dinamo. Napokon dočekali članski model i sad bi židov sve to uništio jer jedne godine nismo prvaci. Kao da je u kamenu upisano kako moramo biti prvaci svake godine. A u pičku lika. Sad bi lola mjenjao model jer se njegova guzica neće šminkat u top europskim destinacijama. Neka mu netko kaže kako i u europskoj ligi ima momčadi iz top gradova.
Tko ne vidi da je vaš model dugoročno daleko bolja budućnost za plave taj je naprosto glup, ne bitno hoćeš ti idućih godina osvojiti 1, 5 ili 10 kanti.
Old 27.05.2025., 12:45   #8700
Ali nemoguce koliko ga pretjerujete svaki put kad je Bauer u pitanju
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:04.