|
|
11.01.2012., 01:00
|
|
falša žena
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
poland1939 kaže:
...pozdrav Berlinu 
|
...... hvala ljepa puno pozdrava podzemlju..... i za vikend da bude.... 
|
11.01.2012., 01:20
|
|
falša žena
|
|
11.01.2012., 08:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
poland1939 kaže:
|
Brijem da je ovaj u potkošulji sletio na nos...
Prema položaju tijela...  
|
11.01.2012., 10:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
odbij seal kaže:
Boldano: nije istina ,financirali smo sami sebe prodajom lakih i poneki teškim drogama priko ferijalnog ,editira sam ti post  
|
ne pišem baš ovdje ali bus u kojem je bila zagrebačka torcida (bus je išao iz zagreba) i nas 7-8 boysa organizirali su P. iz Utrina, G. iz Dugava, P. sa trga itd.
uglavnom ZG torcida. Djelomično je bus bio sponzoriran od Croatia banke preko jednog dečka iz Torcide Zagreb koji je tamo radio. Ne mogu se sjetiti njegovog imena točno. S nama u busu je bio i onaj pisac Edo Popović. Pisao je neku reportažu, mislim za Globus. Uglavnom smo išli s njima jer nas je Petko sjebao (nenamjerno) za karte za bus s boysima pa smo ostali "u vodi".
Cijena je bila 250 DEM + karte. "Spavali smo" u nekom hostelu u Liverpool-u.
Kad sam se već odlučio pisati da napišem nešto i o onom novom sadu (spomenuo ga je Thomas tu negdje prije par dana). Uglavnom išli smo noćnim vlakom iz zagreba i buba je porazbijao gotovo sve prozore na vlaku tako da smo se smrznuli ko pi. Uopće nije bilo dočeka u novom sadu mada smo mislili da će nas na kolodvoru dočekati cigani i grobari. Išli (nas 20-tak) smo se naći s našim iz Petrovaradina. Gradskim busem. Negdje na putu smo spazili grupicu talijana i cigana kako se mjenjaju za šalove i tamo se nekaj krevelje. Izletili smo iz busa i stvarno ih fino napeglali (barem onih par koji nisu zapalili). Još doma imam scavolinijev crveno/bijeli šal i nekakav šal od Manchestera sa Red Devils grbom kao uspomenu na taj događaj.
U dvorani je bio još jedan zalet na njih u zahodu, mislim da je foka čak i uspio dohvatiti nekog cigu ali je uletila murija.
Ima puno još anegdota sa gostovanja iz 80-tih ali sjećanja već malo blijede a i lijenost je sve izaženija.
Jebi ga već mi je sin u bbb šemi tako da sam sebi djelujem kao senilni starac
ZG80
|
|
|
11.01.2012., 10:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
falša žena kaže:
|
to je ono djubre kaj radi spotove s kusturicom? ajd ok, ima neke dobre stvari, al ga svejedno nabijem na q.
|
|
|
11.01.2012., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
debeli,Renato Panđa-torcaq ZG.
|
|
|
11.01.2012., 14:58
|
|
stage crew
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
haks kaže:
ne pišem baš ovdje ali bus u kojem je bila zagrebačka torcida (bus je išao iz zagreba) i nas 7-8 boysa organizirali su P. iz Utrina, G. iz Dugava, P. sa trga itd.
uglavnom ZG torcida. Djelomično je bus bio sponzoriran od Croatia banke preko jednog dečka iz Torcide Zagreb koji je tamo radio. Ne mogu se sjetiti njegovog imena točno. S nama u busu je bio i onaj pisac Edo Popović. Pisao je neku reportažu, mislim za Globus. Uglavnom smo išli s njima jer nas je Petko sjebao (nenamjerno) za karte za bus s boysima pa smo ostali "u vodi".
Cijena je bila 250 DEM + karte. "Spavali smo" u nekom hostelu u Liverpool-u.
Kad sam se već odlučio pisati da napišem nešto i o onom novom sadu (spomenuo ga je Thomas tu negdje prije par dana). Uglavnom išli smo noćnim vlakom iz zagreba i buba je porazbijao gotovo sve prozore na vlaku tako da smo se smrznuli ko pi. Uopće nije bilo dočeka u novom sadu mada smo mislili da će nas na kolodvoru dočekati cigani i grobari. Išli (nas 20-tak) smo se naći s našim iz Petrovaradina. Gradskim busem. Negdje na putu smo spazili grupicu talijana i cigana kako se mjenjaju za šalove i tamo se nekaj krevelje. Izletili smo iz busa i stvarno ih fino napeglali (barem onih par koji nisu zapalili). Još doma imam scavolinijev crveno/bijeli šal i nekakav šal od Manchestera sa Red Devils grbom kao uspomenu na taj događaj.
U dvorani je bio još jedan zalet na njih u zahodu, mislim da je foka čak i uspio dohvatiti nekog cigu ali je uletila murija.
Ima puno još anegdota sa gostovanja iz 80-tih ali sjećanja već malo blijede a i lijenost je sve izaženija.
Jebi ga već mi je sin u bbb šemi tako da sam sebi djelujem kao senilni starac
ZG80
|
Piši češće Hakše 
Ovo za bus za Englesku je sve točno,OS buba gluposti u noćnoj  
|
11.01.2012., 15:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bkvljgm kaže:
|
Draganče Cigo na "urgentnom" al ovaj Cigo što piše je dosta realan ... dva su bila partizana za redom predobra, prvi K... na stanici u glavnoj ulozi, drugi S... u wc-u ... puno puta se o tom pisalo pa evo još jednom, moje viđenje ovog drugog, s nekih 17 godina:
Na Glavnom se skupilo dvjestotinjak ljudi, većinom od 15 do 20 godina. Bila je tu i prva ekipa, njih desetak, koji su prošli većinu jugoslavenskih stadiona. Putovalo se preko Objave, lista papira na koji su se upisivala imena, tak da su se dobile jeftinije karte. U vlaku brdo cuge, pive, konjaka, vina. Pije se, što za hrabrost, što zato da bi se pilo. U Slavonskom Brodu vlak staje i u vlak ulazi ekipa iz Broda i okolice. Njih dvojica ulaze u kupe s kanisterom rakije, ko pravi Slavonci. Cuga se rakija, nešto ide u usta nešto po podu, atmosfera je na vrhuncu. Prošlo se i Vinkovce, popularnu Vinkulju, ušlo je još ekipe, tako da je ukupno oko 300 navijača u vlaku. Ulazi se u Srbiju, napetost raste. Voljeli ih ili ne, ali kao navijače ih se moralo respektirat. Vlak staje na željezničkoj stanici u Beogradu izlazi se van, i kreće Lijepa naša. Odjedamput s lijeve strane iz velike grupe ljudi lete boce, kamenje, letve po BBB-ima. BBB se okreću i juriš prema odbodu za doček, ovi bježe. Pola ekipe BBB je krenulo za njima, a pola ih je ostalo na stanici okruženi milicijom. Beograđani bježe, najsporiji padaju i njih se gazi i udara bez milosti. Na svakog koji je pao ostaju dvojica, trojica i cipelare ga na najjače. Ostali trče dalje. Nakon par minuta vraćanje na stanicu i ponovo grupiranje s ostatkom koji je ostao okružen milicijom, na podu ispred stanice ostaju beograđani iz odbora za doček, oni malo sporiji leže nemoćni i jauču. Kreće se sa stanice kroz grad prema stadionu JNA. Prilikom prelaska prek jednog mosta u koloni okruženoj milicijom odozdo se pojavljuju ponovo beograđani i bacaju kamenje po BBB na mostu. Jedni ne mogu doći do drugih, odozdo se baca kamenje, odozgo se vraća bačeno. Dolazi se do stadiona i ekipa se staje ispred Sjeverne tribine stadiona JNA, čeka se otvaranje stadiona i ulazak. Kad bi igrali Zvezda – Dinamo, delije bi bile na Sjeveru, a BBB na jugu, do njih bi bili grobari, iako Partizan ne igra. Kad bi igrali Partizan – Dinamo, grobari bi bili na jugu, BBB na sjeveru, a do njih delije. Tako je bilo i ovaj put. Na jugu tisuće grobara, na sjeveru tristotinjak BBB i tristotinjak delija. Navijanje se svodilo većinom na uvrede i potkurivanje.
Delije: Mi imao McDonald's, McDonald's,McDonald's, mi imao McDonald's a de je vama.
BBB: Jedite burek, jedite burek.
Između jednih i drugih milicija. Različitim signalima i dobacivanjem, preko milicije, dogovara se tuča u poluvremenu u wc-u.
I stvarno, u poluvremenu, s lijeve strane tribine (gledajući s terena) BBB idu na wc, s desne delije. Milicija shvaća šta se dešava i zatvara izlaze s tribine, ali za neke prekasno. U wc-u dolazi do tuče u kojoj S. ubija deliju od batina i u konačnici mu zakucava glavu u umivaonik. Svi bježe natrag na tribinu, dolazi Hitna pomoć i odvozi unesrećenog na nosilima. Delije šeću po tribini s milicijom i traže S.. Nalaze ga, milicija ga odvodi. Poslije utakmice svi izlaze van, osim BBB koje milicija čuva. Kompletan jug, nekoliko tisuća grobara dolazi pod sjevernu tribinu. . Milicija kreće na grobare, između ostalog i na konjima i ne pita: Udri. Ovi se povlače i razbijaju u grupice. Poslije toga BBB izlaze i ukrcavaju se u buseve gradskog prijevoza. Busevi voze prema željezničkoj stanici. Iz parka napadaju grobari, bacaju kamenje na buseve, milicija utrčava na njih, zapovjednik javlja u bazu: Šaljite pojačanje, kamenicama napadaju zagrepčane. Nakon nekog vremena, stiže se na vlak, i vlakom se kreće prema Hrvatskoj i Zagrebu. U vlaku pobjednička atmosfera, rezultat na terenu nije ni bitan, bitna je grupa, bitna je pripadnost, bitno je da se došlo u Beograd, da se udarilo, da se u ovoj rundi pobijedilo. Razbilo ih se na stanici, razbilo ih se u poluvremenu, na njihovom terenu. Tih godina kreće priča o BBB ... Mi smo Bad Blue Boysi, čuvari zagrebačke časti, katoličke crkve i Hrvatske.
|
|
|
11.01.2012., 15:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
haks kaže:
ZG80
|
ak si bio u onom prolazu ispod dvorane prije tekme, prvo je švercer razbio našem Pe... arkadu (poslilje ispalo da je švercer iz zagreba), a onda stigla info da su se pojavili grobarčići kod neke pumpe pokraj dvorane i napali neke naše turiste... kad su se ustali Du.. i ekipa i zaletili se van ove je sam Bog spasio kaj su nestali jer mislim da bi se radilo o prvim mrtvima na exYu stadionima 
|
|
|
11.01.2012., 16:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Frenky Fisher kaže:
ak si bio u onom prolazu ispod dvorane prije tekme, prvo je švercer razbio našem Pe... arkadu (poslilje ispalo da je švercer iz zagreba), a onda stigla info da su se pojavili grobarčići kod neke pumpe pokraj dvorane i napali neke naše turiste... kad su se ustali Du.. i ekipa i zaletili se van ove je sam Bog spasio kaj su nestali jer mislim da bi se radilo o prvim mrtvima na exYu stadionima 
|
da, u pravu si. Tak je bilo. Pe... je bio mortus tak da mislim da ni nije skužio da ga je tip pogodio. U vlak su u Vinkovcima ušli B... i T.... i ekipa Vinkovčana sa nekom rakijetinom tako da se Pe... nije odvajao od njih 
E da je te grobare ekipa koja je krenula na njih ulovila mislim da bi fakat bio masakr.
|
|
|
11.01.2012., 18:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2005.
|
pitanje za nekog od bbb-a, koliko su ozbiljna ekipa ''fighters slatina''?
pitan to iz jednostavnog razloga šta san naša tu zastavu na torcidinoj tribini.jel moguće da su toliki cirkusanti?
evo na ovoj slici se vide 2 hr. zastave
http://img163.imageshack.us/img163/3...inamo05309.jpg
|
|
|
11.01.2012., 18:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Irriducibili kaže:
pitanje za nekog od bbb-a, koliko su ozbiljna ekipa ''fighters slatina''?
pitan to iz jednostavnog razloga šta san naša tu zastavu na torcidinoj tribini.jel moguće da su toliki cirkusanti?
evo na ovoj slici se vide 2 hr. zastave
http://img163.imageshack.us/img163/3...inamo05309.jpg
|
osobno ama bas nikoga iz slatine ne znam niti sam cuo u kontekstu prica o bbb-ima. moguce da je netko i isao prije rata i bio neki faktor medju boysima(cini mi se da sam vidio trans i u beogradu) ali cisto sumljam. vjerovatno simpatizeri koji tu i tamo odu na dinamove euro tekme i repku 
|
|
11.01.2012., 19:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2005.
|
pročita san ono šta je tripice stavija i ja mislin isto da su simpatizeri...i to u tom smislu da dođu na hajduk-fiorentina na sjever sa zastavom navijat za bile...
|
|
|
11.01.2012., 19:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Zanimljivo mi je recimo situacija iz te Podravske Slatine, negdje sam na starim fotkama vidio ekipu zvezdaša koji su na tekme zvezde osamdesetih nosili po dva tri transparenta (latinica i ćitrilica) sa natpisima Podravska Slatina...zanima me kak to da Fightersi to nisu riješili, ako su već bili Fightersi...viđao sam ovu zastavu Hans Čoks po euro gostovanjima, u Hrvatskoj skoro nikada, to mi dovoljno govori o njima kao i ovaj članak na siteu ovih kretena iz Orahovice...
|
|
|
12.01.2012., 00:55
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
pennsylvanians kaže:
Imali ko kakvih slika sa derbija na Poljudu mislim da je 19.5. bio datum a 1993 sigurno. Mislim da se River i Boca nebi posramili takvog derbija.
|

|
|
|
12.01.2012., 21:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Frenky F.- sve pohvale na koliko-toliko objektivnom i šarolikom opisu događaja,gdje mu ne nalazim zamjerke,prilikom tekme u BG.
Pitanje-jeli slijedeće god. slična stvar sa grobarima(u ljeto,mislim Partizan-Dinamo stadion JNA) došlo do slučaja "kvaka" i dvoje aktivnih navijača navedenih u ondašnjim SN novostima,na kolodvoru kod stanice pa do navedenog križanja(utorkom su bile zelene novine,gdje su navedeni)poslije fajta se svi zaklekli na križanje ondašnje Slavije i zapjevali "lijepu našu",a čitav promet je stao,tada.
Ovi su završili u 29 Novembru.(zatvor sličan turskim starovijekovnim kazamatima).
|
|
|
13.01.2012., 09:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Irriducibili kaže:
pročita san ono šta je tripice stavija i ja mislin isto da su simpatizeri...i to u tom smislu da dođu na hajduk-fiorentina na sjever sa zastavom navijat za bile...
|
sjećam se da smo u to vrijeme bili dosta zbunjeni s tom zastavom...bila je ona na skoro svakoj hajdukovoj utakmici u slavoniji (osijek, suhopolje...)...a u isto vrijeme smo istu takvu zastavu znali vidjeti i na dosta dinamovih utakmica ...uglavnom ekipu se uhvatilo tek na hajdukovom gostovanju u mađarskoj...sjećam se da su bili baš pravi šabani...nakon tog mislim da nisu više vješali ništa na hajdukovim (neka me netko ispravi ako griješim), a jesu i dalje išli ne znam, ja ih nisam viđao..
|
|
|
13.01.2012., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
|
|
|
13.01.2012., 14:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Zadnje uređivanje ŽUTI MRAVI : 16.01.2012. at 22:22.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:16.
|
|
|
|