Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2015., 09:47   #8701
Jedna zanimljivost

Znate li na koji dan ce biti inaugurisana Kolinda?

Na Dan drzavnosti Srbije i ujedno i rodjendan Tomislava Nikolića Predsednika Srbije

15.02
.

.
Old 02.02.2015., 09:49   #8702
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
Baš ništa od toga.
Nekima je možda normalno da Kolinda razgovara na telefonu sa nekim stranim državnikom dok kraj nje maler nosi kantu i ljestve, a drugi zapinje za kabl po podu.
Možda je normalno i da arhivska građa bude na sred sobe prekrivena najlonom dok druga ekipa majstora adaptira i preuređuje prostor za njenu pohranu.
Normalno je da predsjednica Republike sjedi na krevetu, tajnici na škrinji a savjetnici preskaču preko malera, instalatera i ostalih, dok na prozorima vise najloni i čekaju povratak okna sa neprobojnim staklima.... itd.itd.itd.

Sve je to normalno.
to su zadnji trzaji kojima pravDA odlazi u ropotarnicu povijesti uz bok drugom britanskom igracu. nista od toga nece se obistiniti, ali je milanovic ovime kupio par dana mira po medijima za prikrivanja svog nerada i nereda.
Old 02.02.2015., 09:50   #8703
Quote:
Popij Pipi kaže: Pogledaj post
Što je najbolje, javnost puši ovaj Milanovićev i Josipovićev spin. Samo treba čitat komentare.
Vidjet ćeš u narednih tjedan-dva kako će im se taj spin obiti o glavu.
Po meni Kolinda samo treba stajati po strani i pustiti ih da se brčkaju, ima još 5.godina mandata što je sasvim dovoljno vremena da se preseli gdje god bude htjela..
Old 02.02.2015., 09:52   #8704
Quote:
Prije par mjeseci smo imali šansu da ga učinimo neudobnijim, ali je hrvatski narod tragično propustio tu priliku, ostavio je partitokraciju da na miru uživa.
Ne kužim točno na što misliš? Što smo propustili pred par mjeseci?
PowerLock is offline  
Old 02.02.2015., 09:53   #8705
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
to su zadnji trzaji kojima pravDA odlazi u ropotarnicu povijesti uz bok drugom britanskom igracu. nista od toga nece se obistiniti, ali je milanovic ovime kupio par dana mira po medijima za prikrivanja svog nerada i nereda.
Nema čak ni par dana, već danas čitam po tiskovinama da su ga i kvazipiskarala prozrela u ovom spinu, a Bago sa svojim botunićima ga se još nije ni dohvatio.
Ovo mu je bio glup potez, i to je odmah bilo jasno, jedino sam mislio da je Josipović pol zrna pametniji, ali me sinoć demantirao njegov ured.

Sad čekamo dnevnike u kojima imamo izravni prijenos selidbe
Old 02.02.2015., 09:58   #8706
Quote:
PowerLock kaže: Pogledaj post
Ne kužim točno na što misliš? Što smo propustili pred par mjeseci?
Referendum o preferencijalnom glasovanju.

Zadnje uređivanje Popij Pipi : 02.02.2015. at 10:28.
Popij Pipi is offline  
Old 02.02.2015., 10:00   #8707
malo selidba, malo grcke, malo analiza goluze - i eto par dana mira kad krene 'buka', ma ubaci malo mamica, pa osvrt jelene veljace i tako dok ne prodje mandat. a u pozadini, stotine zakona unakazeno, propisa, uredbi, odluka... to nitko ne spominje, a tice nas se izravno. zemlja u kojoj je u jednom trenu na snazi bilo 3 kaznena zakona, nije pravno sigurna zemlja. to je ova borba 'pravednika' i lakeja sredila.
Old 02.02.2015., 10:09   #8708
ako josipoviću nije jasno ono "odgovoran za ugrožavanje nacionalne sigurnosti i sigurnosti izabrane predsjednice", treba mu još koji put ponovit. i njemu i svima koji su uključeni u ovo mora bit jasno da neće proć lišo, ma čime im udbašija sad punila glavu.
antifan is offline  
Old 02.02.2015., 10:16   #8709
Quote:
antifan kaže: Pogledaj post
ako josipoviću nije jasno ono "odgovoran za ugrožavanje nacionalne sigurnosti i sigurnosti izabrane predsjednice", treba mu još koji put ponovit. i njemu i svima koji su uključeni u ovo mora bit jasno da neće proć lišo, ma čime im udbašija sad punila glavu.
Upravo tako.
Nije bitno da li je to čuo i shvatio Milanović, on ionako ništa ne kuži, ali ovdje se radi o sprečavanju primopredaje dužnosti predsjednika i ugrozi nacionalne sigurnosti, jer nije riječ o preseljenju garaže ili zimnice već Uredu predsjednika države.
Old 02.02.2015., 10:42   #8710
Quote:
Referendum o preferencijalnom glasovanju.
A da. To se slažem. Velika propuštena šansa
PowerLock is offline  
Old 02.02.2015., 10:50   #8711
Jako me zanima stav NATO-a na ovo izrugivanje predsjednici jedne članice, ne zbog članice same, iako i to sigurno neće biti dobro primljeno, koliko zbog NATO sobe na Pantovčaku.
batik is offline  
Old 02.02.2015., 10:53   #8712
Quote:
Samwell Tarly kaže: Pogledaj post
Caratan kao stari partijac ima razumijevanja za poteze drugova, ali Cvrtila, nekadašnji savjetnik u Mesićevom uredu je stvari opisao kakvim jesu.

taj caratan niti cvrtila nisu baš pokazali razumjevanje za poteze drugova.
vrlo su politički nacionalno pričali

kako li se preslaguju.

i ja mislim kako veliku ulogu, za cijelu predstavu, ima suđenje u minhenu .
tu je i istraga zamp-hrt za čiji ugovor neki drže da je temelj plaćanja obrane u njemačkoj.
jel je pravednik ucijenjen istragom ili u svemu sudjeluje srcem, ne znam.

uglavnom sudba udba je konačno dobrano načeta

SKINITE MARASOVCU BAN
.exe is offline  
Old 02.02.2015., 11:06   #8713
Quote:
batik kaže: Pogledaj post
Jako me zanima stav NATO-a na ovo izrugivanje predsjednici jedne članice, ne zbog članice same, iako i to sigurno neće biti dobro primljeno, koliko zbog NATO sobe na Pantovčaku.
Meni je zanimljivo recimo što su pojedinci pravdali kad je Milanović mijenjao stakla na prozorima Banskih dvora u strahu od prisluškivanja. http://www.vecernji.hr/hrvatska/gluh...-tvrtka-940083
Onda je opravdanje bilo da je to normalno i da štićene osobe tj. najviši državni dužnosnici trebaju i na taj način biti osigurani.
i meni je to bilo normalno, kao što mi je normalno i danas.

Sad odjednom to više nije bitno, i može ne samo bez toga, može i bez bilo kakve sigurnosti za arhivsku građu, gluhu sobu, osigurane komunikcijske instalacije itd.
Old 02.02.2015., 11:21   #8714
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
Meni je zanimljivo recimo što su pojedinci pravdali kad je Milanović mijenjao stakla na prozorima Banskih dvora u strahu od prisluškivanja. http://www.vecernji.hr/hrvatska/gluh...-tvrtka-940083
Onda je opravdanje bilo da je to normalno i da štićene osobe tj. najviši državni dužnosnici trebaju i na taj način biti osigurani.
i meni je to bilo normalno, kao što mi je normalno i danas.

Sad odjednom to više nije bitno, i može ne samo bez toga, može i bez bilo kakve sigurnosti za arhivsku građu, gluhu sobu, osigurane komunikcijske instalacije itd.

Naš predsjednik vlade se ponaša kao nestabilni pubertetlija. Mislim da će kao i za Lex Perković, potom za Jakovinu-egzibicionistkinju, i za ovo dobiti po ušima izvanka. Tog čovjeka jednostavno treba cijelo vrijeme disciplinirati i kažnjavati. Njemu "Mrkva- štap" ništa ne koristi, samo "Štap".
batik is offline  
Old 02.02.2015., 11:36   #8715
mi ovdje imamo opstrukciju mirne tranzicije vlasti od prve sekunde kolindine pobjede i vrijeme je da se na sva ta, vrlo opasna sranja, prestane gledat kao na neke nestašluke. obzirom da je već ranije pokazano koja 'firma' stoji iza josipovića i milanovića (lex perković ako ništa drugo), postavlja se pitanje do koje mjere su oni u toj opstrukciji odlučni ić. podsjećam kako su se stvari znale završit i u neusporedivo zrelijim demokracijama... i pogotovo na primjer iz jedne susjedne zemlje.

Zadnje uređivanje antifan : 02.02.2015. at 11:46.
antifan is offline  
Old 02.02.2015., 11:44   #8716
Quote:
batik kaže: Pogledaj post
Naš predsjednik vlade se ponaša kao nestabilni pubertetlija. Mislim da će kao i za Lex Perković, potom za Jakovinu-egzibicionistkinju, i za ovo dobiti po ušima izvanka. Tog čovjeka jednostavno treba cijelo vrijeme disciplinirati i kažnjavati. Njemu "Mrkva- štap" ništa ne koristi, samo "Štap".
Hrvatska je punopravna članica Europske unije i NATO a sa svim pravima i obvezama koje iz tog članstva proizlaze . Neki u vlasti se nisu ponašali dostojno i u skladu s time , zato jesu i zato hoće narodski rečeno odhebati karijeru . Ova mala "balvan revolucija" sramota i sprdačina oko preseljenja buduće predsjednice neće im pomoći , dapače .
Katus is offline  
Old 02.02.2015., 11:51   #8717
Quote:
antifan kaže: Pogledaj post
mi ovdje imamo opstrukciju mirne tranzicije vlasti od prve sekunde kolindine pobjede i vrijeme je da se na sva ta, vrlo opasna sranja, prestane gledat kao na neke nestašluke. obzirom da je već ranije pokazano koja 'firma' stoji iza josipovića i milanovića (lex perković ako ništa drugo), postavlja se pitanje do koje mjere su oni u toj opstrukciji odlučni ić. podsjećam kako su se stvari znale završit i u neusporedivo zrelijim demokracijama... i pogotovo na primjer iz jedne susjedne zemlje.
Što se opstrukcija tiće imali smo ih i prije, recimo kada je svojevremeno Tuđman u skladu sa predsjedničkim ovlastima opstruirao izbor za zagrebačkog gradonačelnika. Ali tako je to u Hrvata, zaborav je blagoslov i prokletstvo.

I prije nego što netko grakne "neprincipijelna koalicija" sjetite se da je sad u Grčkoj ista takva i ama baš nitko uključujući i forumske stručnjake ništa čudno u tome ne vidi.
Old 02.02.2015., 11:56   #8718
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
tako ste govorili i za Račana, onda došao Sanader koji je završio u Remetincu, pa se SDP vratio ponovo
irdeto is offline  
Old 02.02.2015., 12:01   #8719
Quote:
Roy kaže: Pogledaj post
Što se opstrukcija tiće imali smo ih i prije, recimo kada je svojevremeno Tuđman u skladu sa predsjedničkim ovlastima opstruirao izbor za zagrebačkog gradonačelnika.
ZG gradonačelnik tada nije bio biran izravno.
Kriv ti je primjer, a čak i da je analogan što nije - znači Zoran i Ivo idu stazom "autokrata" Franje. Toliko o uberdemokratskom karakteru SDPa.

Analogan primjer bi bio da je Sanaderova vlada nakon poraza Jadranke Kosor na izborima 2005. krenula zajebavati Mesića na isti način - ili - još bolji primjer da je Kosoričina vlada krenula zajebavati Josipovića na isti način 2010.

Ispada da su Jaca i Ivo bili u tom pogledu manji divljaci od Milanovića, a izgleda i od Nove pravednosti.
Samwell Tarly is offline  
Old 02.02.2015., 12:02   #8720
Quote:
irdeto kaže: Pogledaj post
tako ste govorili i za Račana, onda došao Sanader koji je završio u Remetincu, pa se SDP vratio ponovo
i nisam pogrijesio. sdp se vratio jer mu je hdz 'dozvolio', no pogledaj kako se vratio - maras, jakovina, grcic, lalovac... dno bacve je zagrebano da se sastavi zadnja vlada partije a pogledaj sampione i njihove rezultate. sad cemo imati godinu u kojoj ce predsjednica potencirati pricu o izostanku rezultata, sad vise mediji nece moci ignorirati i nazivati redikulima one koji se bune. svaki tjedan se zaposljavaju uhljebi po drzavnim tvrtkama, a vlada za to vrijeme vice kroz medije da ce josipovic u visoku. sve ce to doci na red.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:22.