Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
02.02.2015., 09:47
|
|
Nebeski Srbin
Registracija: Oct 2009.
|
Jedna zanimljivost
Znate li na koji dan ce biti inaugurisana Kolinda?
Na Dan drzavnosti Srbije i ujedno i rodjendan Tomislava Nikolića Predsednika Srbije 
15.02.
.
|
|
|
02.02.2015., 09:49
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
casio kaže:
Baš ništa od toga. 
Nekima je možda normalno da Kolinda razgovara na telefonu sa nekim stranim državnikom dok kraj nje maler nosi kantu i ljestve, a drugi zapinje za kabl po podu.
Možda je normalno i da arhivska građa bude na sred sobe prekrivena najlonom dok druga ekipa majstora adaptira i preuređuje prostor za njenu pohranu.
Normalno je da predsjednica Republike sjedi na krevetu, tajnici na škrinji a savjetnici preskaču preko malera, instalatera i ostalih, dok na prozorima vise najloni i čekaju povratak okna sa neprobojnim staklima.... itd.itd.itd.
Sve je to normalno. 
|
to su zadnji trzaji kojima pravDA odlazi u ropotarnicu povijesti uz bok drugom britanskom igracu. nista od toga nece se obistiniti, ali je milanovic ovime kupio par dana mira po medijima za prikrivanja svog nerada i nereda.
|
02.02.2015., 09:50
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Popij Pipi kaže:
Što je najbolje, javnost puši ovaj Milanovićev i Josipovićev spin. Samo treba čitat komentare.
|
Vidjet ćeš u narednih tjedan-dva kako će im se taj spin obiti o glavu.
Po meni Kolinda samo treba stajati po strani i pustiti ih da se brčkaju, ima još 5.godina mandata što je sasvim dovoljno vremena da se preseli gdje god bude htjela.. 
|
|
02.02.2015., 09:52
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Popij Pipi kaže:
Prije par mjeseci smo imali šansu da ga učinimo neudobnijim, ali je hrvatski narod tragično propustio tu priliku, ostavio je partitokraciju da na miru uživa.
|
Ne kužim točno na što misliš? Što smo propustili pred par mjeseci?
|
|
|
02.02.2015., 09:53
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
7nationarmy kaže:
to su zadnji trzaji kojima pravDA odlazi u ropotarnicu povijesti uz bok drugom britanskom igracu. nista od toga nece se obistiniti, ali je milanovic ovime kupio par dana mira po medijima za prikrivanja svog nerada i nereda.
|
Nema čak ni par dana, već danas čitam po tiskovinama da su ga i kvazipiskarala prozrela u ovom spinu, a Bago sa svojim botunićima ga se još nije ni dohvatio. 
Ovo mu je bio glup potez, i to je odmah bilo jasno, jedino sam mislio da je Josipović pol zrna pametniji, ali me sinoć demantirao njegov ured.
Sad čekamo dnevnike u kojima imamo izravni prijenos selidbe 
|
|
02.02.2015., 09:58
|
|
यभति
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
PowerLock kaže:
Ne kužim točno na što misliš? Što smo propustili pred par mjeseci?
|
Referendum o preferencijalnom glasovanju.
Zadnje uređivanje Popij Pipi : 02.02.2015. at 10:28.
|
|
|
02.02.2015., 10:00
|
|
more human than human
|
malo selidba, malo grcke, malo analiza goluze - i eto par dana mira  kad krene 'buka', ma ubaci malo mamica, pa osvrt jelene veljace i tako dok ne prodje mandat. a u pozadini, stotine zakona unakazeno, propisa, uredbi, odluka... to nitko ne spominje, a tice nas se izravno. zemlja u kojoj je u jednom trenu na snazi bilo 3 kaznena zakona, nije pravno sigurna zemlja. to je ova borba 'pravednika' i lakeja sredila.
|
02.02.2015., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
ako josipoviću nije jasno ono "odgovoran za ugrožavanje nacionalne sigurnosti i sigurnosti izabrane predsjednice", treba mu još koji put ponovit. i njemu i svima koji su uključeni u ovo mora bit jasno da neće proć lišo, ma čime im udbašija sad punila glavu.
|
|
|
02.02.2015., 10:16
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
antifan kaže:
ako josipoviću nije jasno ono "odgovoran za ugrožavanje nacionalne sigurnosti i sigurnosti izabrane predsjednice", treba mu još koji put ponovit. i njemu i svima koji su uključeni u ovo mora bit jasno da neće proć lišo, ma čime im udbašija sad punila glavu.
|
Upravo tako.
Nije bitno da li je to čuo i shvatio Milanović, on ionako ništa ne kuži, ali ovdje se radi o sprečavanju primopredaje dužnosti predsjednika i ugrozi nacionalne sigurnosti, jer nije riječ o preseljenju garaže ili zimnice već Uredu predsjednika države. 
|
|
02.02.2015., 10:42
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Popij Pipi kaže:
Referendum o preferencijalnom glasovanju.
|
A da. To se slažem. Velika propuštena šansa 
|
|
|
02.02.2015., 10:50
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Jako me zanima stav NATO-a na ovo izrugivanje predsjednici jedne članice, ne zbog članice same, iako i to sigurno neće biti dobro primljeno, koliko zbog NATO sobe na Pantovčaku.
|
|
|
02.02.2015., 10:53
|
|
dosta je bilo!
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Samwell Tarly kaže:
Caratan kao stari partijac ima razumijevanja za poteze drugova, ali Cvrtila, nekadašnji savjetnik u Mesićevom uredu je stvari opisao kakvim jesu.
|
taj caratan niti cvrtila nisu baš pokazali razumjevanje za poteze drugova.
vrlo su politički nacionalno pričali
kako li se preslaguju.
i ja mislim kako veliku ulogu, za cijelu predstavu, ima suđenje u minhenu .
tu je i istraga zamp-hrt za čiji ugovor neki drže da je temelj plaćanja obrane u njemačkoj.
jel je pravednik ucijenjen istragom ili u svemu sudjeluje srcem, ne znam.
uglavnom sudba udba je konačno dobrano načeta 
|
|
02.02.2015., 11:06
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
batik kaže:
Jako me zanima stav NATO-a na ovo izrugivanje predsjednici jedne članice, ne zbog članice same, iako i to sigurno neće biti dobro primljeno, koliko zbog NATO sobe na Pantovčaku.
|
Meni je zanimljivo recimo što su pojedinci pravdali kad je Milanović mijenjao stakla na prozorima Banskih dvora u strahu od prisluškivanja. http://www.vecernji.hr/hrvatska/gluh...-tvrtka-940083
Onda je opravdanje bilo da je to normalno i da štićene osobe tj. najviši državni dužnosnici trebaju i na taj način biti osigurani.
i meni je to bilo normalno, kao što mi je normalno i danas.
Sad odjednom to više nije bitno, i može ne samo bez toga, može i bez bilo kakve sigurnosti za arhivsku građu, gluhu sobu, osigurane komunikcijske instalacije itd.
|
|
02.02.2015., 11:21
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
casio kaže:
Meni je zanimljivo recimo što su pojedinci pravdali kad je Milanović mijenjao stakla na prozorima Banskih dvora u strahu od prisluškivanja. http://www.vecernji.hr/hrvatska/gluh...-tvrtka-940083
Onda je opravdanje bilo da je to normalno i da štićene osobe tj. najviši državni dužnosnici trebaju i na taj način biti osigurani.
i meni je to bilo normalno, kao što mi je normalno i danas.
Sad odjednom to više nije bitno, i može ne samo bez toga, može i bez bilo kakve sigurnosti za arhivsku građu, gluhu sobu, osigurane komunikcijske instalacije itd.
|
Naš predsjednik vlade se ponaša kao nestabilni pubertetlija. Mislim da će kao i za Lex Perković, potom za Jakovinu-egzibicionistkinju, i za ovo dobiti po ušima izvanka. Tog čovjeka jednostavno treba cijelo vrijeme disciplinirati i kažnjavati. Njemu "Mrkva- štap" ništa ne koristi, samo "Štap".
|
|
|
02.02.2015., 11:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
mi ovdje imamo opstrukciju mirne tranzicije vlasti od prve sekunde kolindine pobjede i vrijeme je da se na sva ta, vrlo opasna sranja, prestane gledat kao na neke nestašluke. obzirom da je već ranije pokazano koja 'firma' stoji iza josipovića i milanovića (lex perković ako ništa drugo), postavlja se pitanje do koje mjere su oni u toj opstrukciji odlučni ić. podsjećam kako su se stvari znale završit i u neusporedivo zrelijim demokracijama... i pogotovo na primjer iz jedne susjedne zemlje.
Zadnje uređivanje antifan : 02.02.2015. at 11:46.
|
|
|
02.02.2015., 11:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
batik kaže:
Naš predsjednik vlade se ponaša kao nestabilni pubertetlija. Mislim da će kao i za Lex Perković, potom za Jakovinu-egzibicionistkinju, i za ovo dobiti po ušima izvanka. Tog čovjeka jednostavno treba cijelo vrijeme disciplinirati i kažnjavati. Njemu "Mrkva- štap" ništa ne koristi, samo "Štap".
|
Hrvatska je punopravna članica Europske unije i NATO a sa svim pravima i obvezama koje iz tog članstva proizlaze . Neki u vlasti se nisu ponašali dostojno i u skladu s time , zato jesu i zato hoće narodski rečeno odhebati karijeru . Ova mala "balvan revolucija" sramota i sprdačina oko preseljenja buduće predsjednice neće im pomoći , dapače .
|
|
|
02.02.2015., 11:51
|
|
15/JG52 forever
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
antifan kaže:
mi ovdje imamo opstrukciju mirne tranzicije vlasti od prve sekunde kolindine pobjede i vrijeme je da se na sva ta, vrlo opasna sranja, prestane gledat kao na neke nestašluke. obzirom da je već ranije pokazano koja 'firma' stoji iza josipovića i milanovića (lex perković ako ništa drugo), postavlja se pitanje do koje mjere su oni u toj opstrukciji odlučni ić. podsjećam kako su se stvari znale završit i u neusporedivo zrelijim demokracijama... i pogotovo na primjer iz jedne susjedne zemlje.
|
Što se opstrukcija tiće imali smo ih i prije, recimo kada je svojevremeno Tuđman u skladu sa predsjedničkim ovlastima opstruirao izbor za zagrebačkog gradonačelnika. Ali tako je to u Hrvata, zaborav je blagoslov i prokletstvo.
I prije nego što netko grakne "neprincipijelna koalicija" sjetite se da je sad u Grčkoj ista takva i ama baš nitko uključujući i forumske stručnjake ništa čudno u tome ne vidi.
|
02.02.2015., 11:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
|
tako ste govorili i za Račana, onda došao Sanader koji je završio u Remetincu, pa se SDP vratio ponovo
|
|
|
02.02.2015., 12:01
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Quote:
Roy kaže:
Što se opstrukcija tiće imali smo ih i prije, recimo kada je svojevremeno Tuđman u skladu sa predsjedničkim ovlastima opstruirao izbor za zagrebačkog gradonačelnika.
|
ZG gradonačelnik tada nije bio biran izravno.
Kriv ti je primjer, a čak i da je analogan što nije - znači Zoran i Ivo idu stazom "autokrata" Franje. Toliko o uberdemokratskom karakteru SDPa.
Analogan primjer bi bio da je Sanaderova vlada nakon poraza Jadranke Kosor na izborima 2005. krenula zajebavati Mesića na isti način - ili - još bolji primjer da je Kosoričina vlada krenula zajebavati Josipovića na isti način 2010.
Ispada da su Jaca i Ivo bili u tom pogledu manji divljaci od Milanovića, a izgleda i od Nove pravednosti.
|
|
|
02.02.2015., 12:02
|
|
more human than human
|
Quote:
irdeto kaže:
tako ste govorili i za Račana, onda došao Sanader koji je završio u Remetincu, pa se SDP vratio ponovo
|
i nisam pogrijesio. sdp se vratio jer mu je hdz 'dozvolio', no pogledaj kako se vratio - maras, jakovina, grcic, lalovac... dno bacve je zagrebano da se sastavi zadnja vlada partije a pogledaj sampione i njihove rezultate. sad cemo imati godinu u kojoj ce predsjednica potencirati pricu o izostanku rezultata, sad vise mediji nece moci ignorirati i nazivati redikulima one koji se bune. svaki tjedan se zaposljavaju uhljebi po drzavnim tvrtkama, a vlada za to vrijeme vice kroz medije da ce josipovic u visoku. sve ce to doci na red.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:22.
|
|
|
|