|
|
26.07.2022., 10:33
|
|
You can't fix me
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
T i h o m i r kaže:
Napisao si da je karton za loše otvaranje teme - gdje sam i koju to, otvorio temu?
|
Maknula sam ti i kartone i vratila post pa neka moderator premjesti ako treba.
Btw, ovdje nisi dobio karton za vrijeđanje samo igrom slučaja i zato jer imam malo obzira prema izritiranosti iz osjećaja nepravde pa te ovaj put samo upozoravam na to. Inače takve upise uglavnom kartoniram i brišem bez da se uopće zamaram provjerom tko je u pravu.
|
28.07.2022., 21:31
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2017.
|
Jel mi se može skinuti karton koji mi je dao Oštrić na PŽK?
Nije mod na tom podforumu. Proganja me. Htio me kazniti na religiji zbog krivotvorenja povijesti a svi znamo da je svijet stvoren prošlog četvrtka. Čovjeku je prijetio zbog benignog potpisa. I nije uopće mod na PŽK. Drugi modovi nisu reagirali a sigurno su vidjeli post.
Odkad Andrej moderira povijest Oštrić se skroz pogubio.
Sve da sam i zaslužio karton, trebao mi ga je dati netko drugi. Posebno s obzirom na gore nabrojano, proganjanje i lošu prosudbu. ( bar 3 njegova crvena su povučena u mjesec dana)
Stoga molim da se taj karton u najmanju ruku skine i zamijeni kartonom nekog moderatora čije mišljenje uvažavam. Dakle bilo tko drugi. Može i 3 dana bana umjesto Zoranovih 45 punata. To je jedino pozitivno što je napravio, mogao mi je odmah spičiti ban.
Ali nekako mislim da uopće ne bi trebalo biti kartona za ovo.
Inače ne psujem i ne vrijeđam na takav način. Ali i vi sami modovi ste ovom bivšem forumašu rekli odyebi idiote i opalili mu permu. I tako 20 puta 
|
|
|
28.07.2022., 21:52
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Zoran je moderator povijesti, preuzeo sam manji dio tj. podforum VPiT.
|
|
|
28.07.2022., 22:20
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
AndrejX kaže:
Zoran je moderator povijesti, preuzeo sam manji dio tj. podforum VPiT.
|
Dragi Andrej, krivo si shvatil. Zoran je forumaša kartonirao na PŽK!!!
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...9&postcount=45
|
|
28.07.2022., 22:27
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
manchild kaže:
|
Yup.
Ja sam bio svjestan da mogu dobiti karton za taj post ako mod reagira površno, bio sam spreman riskirati jer znam da Nica nije površna.
I onda dođe Oštrić koji me kao ne proganja i opali mi karton na podforumu koji ne moderira.
Umjesto da me pohvali i zahvali se što sam ukazao na višestruko permanentno baniranog provokatora 
|
|
|
29.07.2022., 06:54
|
|
Na porodiljnom
|
Quote:
manchild kaže:
|
Dobro sam shvatio, ispravljam ovaj dio:
Quote:
Odkad Andrej moderira povijest Oštrić se skroz pogubio.
|
|
|
|
29.07.2022., 09:50
|
|
star, ali bedast
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
BolajiBadejo kaže:
Jel mi se može skinuti karton koji mi je dao Oštrić na PŽK?
|
Moja greška. S obzirom da je tema bila povijest, zaboravio sam da se ne radio o pdf-u Povijest. Skinite mu taj karton.
Inače, za "puši kurac", bez obzira na okolnosti (njegov oponent je svakako bio problematičan. dao bih mu karton ali već je bio baniran), mislim da je karton za vrijeđanje potreban.
|
29.07.2022., 14:14
|
|
You can't fix me
Registracija: Sep 2008.
|
Maknula sam karton, iako ne mislim da je nezaslužen. Ali onaj drugi je perman, možda si shvatio i više nema potrebe za kaznom. Lako te kartoniram ako se ponovi.
|
29.07.2022., 15:19
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Nica kaže:
Maknula sam karton, iako ne mislim da je nezaslužen. Ali onaj drugi je perman, možda si shvatio i više nema potrebe za kaznom. Lako te kartoniram ako se ponovi.
|
Hvala 
|
|
|
31.07.2022., 20:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Molim micanje kartona za sljedeći upis:
Fascinantno je kako se "neutralnim" Srbima koji pišu o bjelosvjetskoj zavjeri protiv bratske Rusije uvijek potkrade barem jedna riječ u srpskoj inačici internacionalizama.
Upis se odnosio na upis drugog forumaša koji je napisao na većinom na hrvatskom (kao i većinu svojih upisa), a tu i tamo mu se potkrade riječ koja u hrvatskom drugačije se piše i zvuči.
Navedeno je AndrejX okarakterizirao kao "vrijeđanje forumaša". Iskreno, jako bih volio da pojasni u čemu se sastoji vrijeđanje, jer već duže vrijeme ima jako čudne kriterije vrijeđanja.
|
|
31.07.2022., 20:55
|
|
Na porodiljnom
|
Karton je legitiman za podforum "Rat u Ukrajini", na ligvistici ili zrncologiji vjerojatno bi bio sporan. Za promjenu izbjegni bavljenje forumašima umjesto temom pa neće biti "čudnih kriterija".
|
|
|
31.07.2022., 22:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AndrejX kaže:
Karton je legitiman za podforum "Rat u Ukrajini", na ligvistici ili zrncologiji vjerojatno bi bio sporan. Za promjenu izbjegni bavljenje forumašima umjesto temom pa neće biti "čudnih kriterija".
|
Nisi pojasnio u čemu se u dotičnom upisu sastoji vrijeđanje forumaša. "Bavljenje forumašima" nije vrijeđanje forumaša (u najgorem slučaju je logička zabluda argumentum ad hominem).
Definicija uvrede je "riječi ili postupak kojim se vrijeđa, nanosi nepravda ili sramota, kojim se pogađa dostojanstvo drugoga".
Dakle, u kojem segmentu upisom u kojem se kaže da apologetima Rusa (koji uzgred rečeno redovito budu iz nama susjedne države) kad glume neutralne komentatore iz Hrvatske se potkradu riječi koje se ne koriste u Hrvatskoj u određenom obliku nanosi uvreda iz gore navedene definicije?
|
|
06.08.2022., 16:49
|
|
We do not sow
Registracija: Nov 2007.
|
Baš sam se pitao je li ekipa na THE temi dostojanstveno i s poštovanjem ispratila Matijanićevu smrt. I ugodno sam se iznenad....
O, čekaj, u stvarnosti masturbiraju po još jednom mrtvom čovjeku i nemilice kritički razmišljaju.
Ne pada mi na pamet raditi posao moderatora i kilkati po uskličnicima. Vi ste im dali prostor, vi ih moderirajte kao i dosad (gotovo nikako).
U biti bi ta tema i teme o ratu i, recimo, tema o ratu o Ukrajini 2014-e trebale ostati zauvijek nemoderirane i arhivirane u međumrežju kao trajni spomenik forum.hr-u....
|
|
|
06.08.2022., 17:56
|
|
star, ali bedast
Registracija: Jan 2007.
|
Ovo nije žalba na karton.
Što je to "THE tema"? Nemoj pisati u šiframa.
|
06.08.2022., 18:39
|
|
We do not sow
|
Quote:
Zoran Oštrić kaže:
Ovo nije žalba na karton.
Što je to "THE tema"? Nemoj pisati u šiframa.
|
Septički korona pdf i legendarna tema "Neuspjela potraga za razlogom ili kako sam klknuo na 53.000 krivih linkova na youtubeu"
|
|
|
07.08.2022., 08:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Žalba na karton od AndrejX
Na očiti trolerski upis od strane ruskog trola da se Makedonija razoružala i savila kičmu pred Bugarima i Albancima (koji još uvijek stoji) odgovorio sam da je Idealno da se Srbi povampire za "srpskim svetom". S jednom nezgodnom činjenicom, Makedonija je ipak u NATO savezu.
AndrejX je to ocijenio kao kršenja pravila teme (doduše, to je napredak da nije ocijenio da vrijeđam forumaša).
S obzirom da nema posebnih pravila za temu Naoružavanje Ukrajine, već vrijede općenita pravila za podforum, molim da se obriše karton jer je potpuno izmišljen razlog davanja (tim više što je očiti trolerski upis koji je prethodio mome nesankcioniran te još uvijek stoji).
|
|
07.08.2022., 12:43
|
|
We do not sow
|
Hoce to Andrej tako kad se svadjas sa ruskim botovima, hoce. 
|
|
|
07.08.2022., 13:06
|
|
Na porodiljnom
|
Quote:
Cetiri prsta kaže:
Žalba na karton od AndrejX
Na očiti trolerski upis od strane ruskog trola da se Makedonija razoružala i savila kičmu pred Bugarima i Albancima (koji još uvijek stoji) odgovorio sam da je Idealno da se Srbi povampire za "srpskim svetom". S jednom nezgodnom činjenicom, Makedonija je ipak u NATO savezu.
|
Samo nastavak uobičajene opsjednutosti Srbijom/Srbima na temi "Rat u Ukrajini". Karton je legitiman, priznajem jedino pogrešku u terminologiji pa ću idući put (ako) biti kreativan i smisliti jedan personaliziran prikladnog naziva.
To što šaram s kartonima zapravo ide tebi u korist pošto sa svakim istim kartonom se produljuje trajanje njegovih kaznenih bodova. Najjednostavniji je "kršenje opčih pravila foruma" koji pokriva apsolutno sve ali nakon takva 3-4 u nizu praktički svaki idući vodi u ban.
Quote:
IamBlackShip kaže:
Hoce to Andrej tako kad se svadjas sa ruskim botovima, hoce. 
|
Vjerujem kako sam uklonio za red veličina više botova nego što si napisao smislenih postova u proteklih par mjeseci. Onih botova koje svako malo zazivaš...nema ih više, pomiri se s tim
|
|
|
09.08.2022., 20:28
|
|
blog.dnevnik.hr/zib
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
Cetiri prsta kaže:
Dakle, u kojem segmentu upisom u kojem se kaže da apologetima Rusa (koji uzgred rečeno redovito budu iz nama susjedne države) kad glume neutralne komentatore iz Hrvatske se potkradu riječi koje se ne koriste u Hrvatskoj u određenom obliku nanosi uvreda iz gore navedene definicije?
|
Smije li se na forumu lažno pretvarat da si Hrvat iz Hrvatske, a Srbin si iz Srbije ili Bosne, kako bi lakše širio prorusku propagandu? 
|
|
|
10.08.2022., 09:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AndrejX kaže:
Samo nastavak uobičajene opsjednutosti Srbijom/Srbima na temi "Rat u Ukrajini". Karton je legitiman, priznajem jedino pogrešku u terminologiji pa ću idući put (ako) biti kreativan i smisliti jedan personaliziran prikladnog naziva.
To što šaram s kartonima zapravo ide tebi u korist pošto sa svakim istim kartonom se produljuje trajanje njegovih kaznenih bodova. Najjednostavniji je "kršenje opčih pravila foruma" koji pokriva apsolutno sve ali nakon takva 3-4 u nizu praktički svaki idući vodi u ban.
|
S obzirom da su Srbi i Srbija produžetak ruske politike na Balkanu (i mentalno jako bliski Rusima), nije ikakva opsjednutost, već postoji realna povezanost djelovanja Rusije i djelovanja Srbije (vidjeti "srpski svet").
Ono što je zamjetno jest da forumaši iz Srbije dolaze trolati (bilo kao plaćeni trolovi bilo kao uvjereni u ispravnost napadanja susjednih država radi tobožnje ugroženosti naroda), a jedan od načina jest i izazivanje straha i neugodnosti kod ciljanih žrtvi (tako primjerice i lažno isticanje da se Makedonija razoružala pa će ih sada Albanci i Bugari valjda napasti jer su već i prije pred njima "savili kičmu"; ta teza ne samo da je lažna, već je i intelektualno zakinuta, Albaniji i Bugarskoj sigurno nije u interesu biti izbačen iz međunarodnih asocijacija u kojima su i postati civilizacijski izolirane vukojebine).
Ali standardno, kao i kod prethodnog kartona, nisi objasnio u čemu se sastoji kršenja pravila teme kada pravila teme nema.
Postoji pravilo podforuma koje je postavio Anderlon da se ne odgovara na upise trolova jer će takav upis biti obrisan zajedno s trolovskim upisom (a ne ostaviti trolovski upis, a dodijeliti karton onome tko je odgovorio).
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:25.
|
|
|
|