24.12.2024., 10:40
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
GemsBond kaže:
Žene su jučer izdominirale, s tim da je Lozo izgubljena u vremenu, Selak je onako više štreberski naučila funkcije predsjednika, tj. teoriju i toga se držala, Kekin se više orijentirala na probleme na "terenu" i predlagala praktična rješenja.
I Milanović i Primorac su u više navrata izgledali kao na konopcima i otvoreno su se branili. S tim da je Milanović barem pokušao sudjelovati u sučeljavanju, dok s druge strane Primorac nije odgovorio ni na jedno pitanje koje su mu postavili ostali kandidati, a bilo je ozbiljih pitanja.
Na sreću Milanovića i Primorca, imaju neku stranku iza sebe koja će po injerciji glasati za njih, da toga nema ne bi imali šanse.
Bulj bi mogao proći kao čovjek iz naroda, dobričina koja istinski želi da bude bolje. Jasno je da ne pokriva sva područja, ali sumnjam da svi ostali isto pokrivaju sva područja (prije da dobro muljaju), pa zato i postoje savjetnici koje koriste svi predsjednici. Ali nekako mi se ne čini da narodu to nije bitno.
Jonjić djeluje pun sebe i docira ostalima, zanimljivo da brani ovo naše pravosuđe kao super nam je jer je naše, što će nama neki EU određivati, ali nekako sumnjam da će mu to donjeti nešto glasova.
Kartelo, vidjelo se da je zalutao tamo, ne znam jesu li im dali pitanja unaprijed da se pripreme, on je na nekim pitanjima djelovao kao da nema što puno za komentirati, tj. da se nije pripremio.
|
U kojem trenutku je Milanovic bio na konopcima? Doslovno jedini put kada se nazivcirao je kada je Selakica slagala, ne sjecam se tocno koje je bilo pitanje, ali joj je replicirao i poentirao da je sama glasala za nesto u Saboru (u tom trenutku je kamera pokazala na Selakicu koja je gutala knedle) i da to komentira, ona je to elegantno preskocila odgovoriti u 2 iduce replike, makar ju je Zoki podsjetio u drugoj replici da mu nije odgovorila na pitanje.
A tek ovo - Na sreću Milanovića i Primorca, imaju neku stranku iza sebe koja će po injerciji glasati za njih, da toga nema ne bi imali šanse.
Svrstavanje ovog AI covjeka gustera sa Milanovicem je apsolutno smjesno, kada je u trenutnoj hrvatskoj politickoj areni (odnosno kaljuži) jedino Plenkovic na razini Milanovica.
Mozes biti koliko god ideoloski zaslijepljen i biti maksimalno za svog kandidata (a pretpostavljam da je u tvom slucaju to Selak Raspudic), jucerasnja debata je bila Zoran i nedorasla djeca.
Kartelo je klaun, Branka Lozo zna pricati samo o komunistima (sto je i logicno s obzirom na njeno biracko tijelo), Jonjic je daleko elokventniji nego Lozo ali sadrzajno su tu negdje (komunisti, udba, lustracija) i vise puta je iskocila njegova simpatija prema HDZu, Kekin koja je vecinu vremena pametno pricala i onda pokvarila dojam na kraju sa spominjanjem Palestine 10 puta. Bulj covjek iz naroda kojeg se jedva razumije dok prica, a odgovori na sva pitanja su mu srpski svet, Srbi, masoni, rat.
Za Selak Raspudic je vidljivo da se od svih kandidata DALEKO najvise pripremala za ovo suceljavanje, i da su tu bile teske pripreme sa PR strucnjacima, da se peglao nastup, vodile mock debate sa osobama koje su je pripremale i slicno, ali meni ona djeluje stravicno umjetna.
Primorac je osoba koja nije jucer odgovorila na valjda niti jedan napad, iz cistog razloga sto je sve bilo istina, i sto je znao da se protiv toga ne moze braniti, pa je u klasicnom HDZ stilu, dio pitanja ignorirao, a dio pitanje preskocio i promijenio temu napadom na Milanovica. Ali tip je takva prokulica u rangu Josipovica, bez ikakvog karaktera, da mi je sokantno da je Plenkovic njega kandidirao, makar je bilo jasno da ce Milanovic dobiti izbore.
Zokija nema smisla komentirati previse, nekada je izgledalo kao da preko kurca odraduje samo ovo reda radi jer i on sam shvaca da ovi ostali nemaju sanse, pa eto bar da se pojavi na drzavnoj televiziji.
|
|
|
24.12.2024., 10:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
vamos kaže:
Do debate sam bio neodlučan dobre dojmove su mi ostavili Tokić Kartelo,Kekin,Bulj.
Dati ću glas Tokić Kartelo.
|
bez polemike na tvoju odluku, iskreno me zanima čuti razloge tvog odabira, pa ako si raspoložen ... u par kratkih crtica ... 
|
|
|
24.12.2024., 10:44
|
|
Izdajica od rodjenja
Registracija: Feb 2006.
|
Milanović je vratio Selakici da je glasila za Afganistan, međutim faktograf kaže da uopće nije?

|
|
|
24.12.2024., 10:48
|
|
#jakoveizdrži
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
vamos kaže:
Do debate sam bio neodlučan dobre dojmove su mi ostavili Tokić Kartelo,Kekin,Bulj.
Dati ću glas Tokić Kartelo.
|
Quote:
K@rlo kaže:
bez polemike na tvoju odluku, iskreno me zanima čuti razloge tvog odabira, pa ako si raspoložen ... u par kratkih crtica ... 
|
Mene isto zanima 
|
24.12.2024., 10:49
|
|
Ⓡ
Registracija: May 2015.
|
Quote:
mirjam kaže:
Milanović je vratio Selakici da je glasila za Afganistan, međutim faktograf kaže da uopće nije?

|
Izgledalo je (a to je valjda bitno  ) kao da ju je poklopio jer nije imala što reći. 
|
|
|
24.12.2024., 10:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
Cratos kaže:
U kojem trenutku je Milanovic bio na konopcima? Doslovno jedini put kada se nazivcirao je kada je Selakica slagala, ne sjecam se tocno koje je bilo pitanje, ali joj je replicirao i poentirao da je sama glasala za nesto u Saboru (u tom trenutku je kamera pokazala na Selakicu koja je gutala knedle) i da to komentira, ona je to elegantno preskocila odgovoriti u 2 iduce replike, makar ju je Zoki podsjetio u drugoj replici da mu nije odgovorila na pitanje.
A tek ovo - Na sreću Milanovića i Primorca, imaju neku stranku iza sebe koja će po injerciji glasati za njih, da toga nema ne bi imali šanse.
Svrstavanje ovog AI covjeka gustera sa Milanovicem je apsolutno smjesno, kada je u trenutnoj hrvatskoj politickoj areni (odnosno kaljuži) jedino Plenkovic na razini Milanovica.
Mozes biti koliko god ideoloski zaslijepljen i biti maksimalno za svog kandidata (a pretpostavljam da je u tvom slucaju to Selak Raspudic), jucerasnja debata je bila Zoran i nedorasla djeca.
Kartelo je klaun, Branka Lozo zna pricati samo o komunistima (sto je i logicno s obzirom na njeno biracko tijelo), Jonjic je daleko elokventniji nego Lozo ali sadrzajno su tu negdje (komunisti, udba, lustracija) i vise puta je iskocila njegova simpatija prema HDZu, Kekin koja je vecinu vremena pametno pricala i onda pokvarila dojam na kraju sa spominjanjem Palestine 10 puta. Bulj covjek iz naroda kojeg se jedva razumije dok prica, a odgovori na sva pitanja su mu srpski svet, Srbi, masoni, rat.
Za Selak Raspudic je vidljivo da se od svih kandidata DALEKO najvise pripremala za ovo suceljavanje, i da su tu bile teske pripreme sa PR strucnjacima, da se peglao nastup, vodile mock debate sa osobama koje su je pripremale i slicno, ali meni ona djeluje stravicno umjetna.
Primorac je osoba koja nije jucer odgovorila na valjda niti jedan napad, iz cistog razloga sto je sve bilo istina, i sto je znao da se protiv toga ne moze braniti, pa je u klasicnom HDZ stilu, dio pitanja ignorirao, a dio pitanje preskocio i promijenio temu napadom na Milanovica. Ali tip je takva prokulica u rangu Josipovica, bez ikakvog karaktera, da mi je sokantno da je Plenkovic njega kandidirao, makar je bilo jasno da ce Milanovic dobiti izbore.
Zokija nema smisla komentirati previse, nekada je izgledalo kao da preko kurca odraduje samo ovo reda radi jer i on sam shvaca da ovi ostali nemaju sanse, pa eto bar da se pojavi na drzavnoj televiziji.
|
Vidjela se nervoza Milanovića kad ga je Selak prozivala, a najbolje je došlo do izražaja na kraju kad je tražio onih nekih 10 sekundi koje kao prije nije iskoristio.
Milanović i Primorac bi bez stranačke infrastrukture bili bez šanse, to im je zajedničko.
Selak nije moj izbor, prije nje bi bio Bulj, ali nije ni on već Kekin, jer priča o svakodnevnim stvarima koje su bitne ljudima koji žive u Hrvatskoj, posebno o tome što se događa sa zdravstvom.
|
|
|
24.12.2024., 11:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
GemsBond kaže:
Milanović i Primorac bi bez stranačke infrastrukture bili bez šanse, to im je zajedničko.
|
kažu da je ljepota u oku promatrača
tako osoba A stane pred picassovu 'guernicu' i pomisli: što je ovo, neka saobraćajka?
osoba B pomisli: fantastičan protest i podsjetnik ratnog ludila
|
|
|
24.12.2024., 11:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Svi smo mi KARTELO!
Di je bila Lozo 91. ?
|
|
|
24.12.2024., 11:09
|
|
rotaredom
Registracija: Aug 2005.
|
Ja sam gledala samo prvih petnaestak minuta, ali bilo je toliko dosadno da sam radije s djecom po 568. put pogledala Harryja Pottera.
Ne vidim svrhu ovakvih emisija, ništa novo, nitko neće promijeniti mišljenje, sve su svi već milijun puta rekli. Onaj jadnik koji nema pojma ni o čemu i ne zna odgovoriti ni na jedno pitanje bio je najzabavniji.
|
24.12.2024., 11:18
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Kakadu kaže:
Ja sam gledala samo prvih petnaestak minuta, ali bilo je toliko dosadno da sam radije s djecom po 568. put pogledala Harryja Pottera.
Ne vidim svrhu ovakvih emisija, ništa novo, nitko neće promijeniti mišljenje, sve su svi već milijun puta rekli. Onaj jadnik koji nema pojma ni o čemu i ne zna odgovoriti ni na jedno pitanje bio je najzabavniji.
|
Pa zapravo je dosta dobro za vidjeti kako ce te neka osoba potencijalno predstavljati u inozemstvu, i vidis koliko je netko ogranicen.
Na vijestima u snimkama od 20-30 sec svi mogu izgledati ok, a onda ih vidis u okruzenju kao jucer u debati gdje trebaju pricati 2 i pol sata i skuzis koliko su potkapacitirani.
|
|
|
24.12.2024., 11:22
|
|
rotaredom
Registracija: Aug 2005.
|
Quote:
Cratos kaže:
Pa zapravo je dosta dobro za vidjeti kako ce te neka osoba potencijalno predstavljati u inozemstvu, i vidis koliko je netko ogranicen.
Na vijestima u snimkama od 20-30 sec svi mogu izgledati ok, a onda ih vidis u okruzenju kao jucer u debati gdje trebaju pricati 2 i pol sata i skuzis koliko su potkapacitirani.
|
Tko treba pričati 2,5 sata? Svatko od njih sveukupno dobije manje od 20 minuta i ne kaže ništa novo.
|
24.12.2024., 11:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
GemsBond kaže:
Vidjela se nervoza Milanovića kad ga je Selak prozivala, a najbolje je došlo do izražaja na kraju kad je tražio onih nekih 10 sekundi koje kao prije nije iskoristio.
Selak nije moj izbor, prije nje bi bio Bulj, ali nije ni on već Kekin, jer priča o svakodnevnim stvarima koje su bitne ljudima koji žive u Hrvatskoj, posebno o tome što se događa sa zdravstvom.
|
Svi koji nemaju stranačku infrastrukturu su bez ozbiljne šanse, osim ako nemaju duboki džep, pa sami sebe ne financiraju kao svojedobno Mikšić.
|
|
|
24.12.2024., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Neki kandidati su jučer napali Milanovića zato što je zbog njega smanjen broj saborskih zastupnika iz BiH sa 12 na 3.
|
|
|
24.12.2024., 11:33
|
|
Proučavatelj gravitacije
Registracija: Apr 2007.
|
Hoće li biti repriza? Sinoć sam rano zaspao i odslušao samo pola sata.
|
24.12.2024., 11:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
GemsBond kaže:
Neki kandidati su jučer napali Milanovića zato što je zbog njega smanjen broj saborskih zastupnika iz BiH sa 12 na 3.
|
ako je to istina, onda mu je to jedan od boljih političkih poteza
|
|
|
24.12.2024., 11:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
piskavac kaže:
Hoće li biti repriza? Sinoć sam rano zaspao i odslušao samo pola sata.
|
ima na youtubeu https://www.youtube.com/watch?v=E_uwK6zKaQc i na HRT 4 danas u 16:10.
|
|
|
24.12.2024., 11:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
GemsBond kaže:
|
Neznam jeli Milanović zaslužan da se broj zastupnika dijaspore smanji sa 12 na 3 , ili netko drugi, mislim da je to bilo u paketu sa ulaskom Hrvatske u EU.
Međutim, imati 12 zastupnika dijaspore na 140 domicijalnih, jest jednostavno puno, dovoljno je samo vidjeti koliko je potrebno glasova po zastupniku da bi se dobilo 12 zastupnika dijaspore, a koliko je prosječno glasova potrebno za domaćeg zastupnika.
Isto vrijedi i za manjince, njima bi se isto trebao smanjiti broj zastupnika.
|
|
|
24.12.2024., 11:40
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Bulj-potkapacitiran, dosadan. Taj Most je fakat u kurcu kad njega krkana šalju u utrku za predsjednika.
Jonjić-elokventan, no nije poentirao ni na jednoj temi, osim možda u svojoj glavi poentirao.
Kekin-nebih štel biti grub, grlata je, ali probleme shvaća na simplificiranoj razini. U biti kao i svi Možemosi.
Lozo-uštogljena, nekarizmatična, stalno isti ton, nabiflala rečenice. Doima se kao osoba koja nije imala puno kontakta sa ljudima, djeluje odsutno, hladno.
Milanović-solidan, čak i nije bio napadan koliko zna biti. Ono gdje je malo više mogao poentirati je na izlaganjima kod pitanja. On je poentirao većinom u replika na replika razgovoru, tu je bio jači, ali ova generalna izlaganja, tu je bio britak, ali nije išao u dubinu koliko je mogao. Očito se tako odlučilo kod slaganja taktike prije.
Primorac-stjeran u kut, a nije komunikacijski jak da se izvuče iz toga. Ono što je očito, brifiran je da na sve problematične teme bude kuš, ali mislim da je jučer došlo do točke kad je trebalo to presjeći i ipak biti proaktivan, zauzet se za sebe pa makar lagao. Nemreš tako šutiti i biti pokunjen. Nekad treba izać iz okvira, jer sumnjam da su HDZovci očekivali da će biti tako napadnut. Da su očekivali, sigurno bi imali plan B. I vjerujem da su jučer gledajuć ga, mislili i očekivali da je trebao imati više napadački gard.
Selak Raspudić-ja što je više gledam, sigurniji sam da ona nije materijal ni za predsjednicu (to posebno), ma ni za člana općinskog vijeća. Žena se voli gledat, slušat, svaku svoju minutu shvaća kao umjetničko klizanje gdje ona mora zadiviti stilistički, govorno, držanjem, širinom vokabulara. Najviše voli replike gdje pokušava ispasti kao pobjednica.
Kartelo- 
|
24.12.2024., 11:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
GemsBond kaže:
|
Milanović je bio više ljut što se dao isprovocirati od nje, a on je po defaultu bio "provokator" ove kampanje...ali je svejedno ostavio dojam autoriteta iskusnog političara među wannabee političarima...
Primorac totalno u defanzivi, iako je namjeravao nastaviti kao cijelu kampanju: glumiti Plenkovića kojem je cijeli program udariti po Milanoviću, ne odgovarati na pitanja nego držati svoje monologe. Na njegovu žalost, više njih ga je doživjelo glavnim konkurentom za drugo mjesto pa su lupali po njemu, a nakupio im je dovoljno (kompromitirajućeg ) streljiva.
Tokić zalutao na sastanak mjesnog odbora, ovi Jonjić i Lozo nebitne kulise, očajnički se trude barem zadržati glasove svojih izgubljenih birača.
Bulja stvarno treba titlovat...iako možda bolje ne, kad ga ne razumiješ barem ostaje dojam da je nešto suvislo rekao, a u stvari je alternativa preko ruba znanosti. Ali on je namirio svoju kvotu pojave u medijima, svoj primarni cilj, uguzat će njega negdje u županiji (što je zapravo porazno po ovu državu).
Selak? Izvana gladac, iznutra jadac...savršeno pripremljena, iritantno forsiran nastup s pozicije (već izabrane) predsjednice, uvježban retorički do u sekundu...bah, taj amerikanizirani nastup (kao i kod Primorca zavrnutih rukava, poput nekog new age motivatora) mi je više za njihove cirkuse, gdje su karte već podijeljene. Kampanja počiva isključivo po lupanju po Milanoviću (posredno preko Primorca).
Kekinova na žalost nije ostala neokrznuta ovom prljavom kampanjom protiv nje, dosta je to izbacilo iz takta pa se prečesto na to referirala...šteta, ona jest materijal za modernog predsjednika svjesnog sadašnjosti i potreba u budućnosti, samo malo treba očvrsnuti u toj žabokrečini da ne gubi fokus.
Ako sad ne izgubi motiv, po meni već sada najbolji kandidat za naredni mandat predsjednika, upravo ta uloga joj leži, ne premijera ili nekog dnevnog laprdala... fali joj iskustvo jedne ovakve kampanje da već sada bi bila najbolji kandidat.
Idealan kandidat?
Kekin s iskustvom Milanovića, nastupom Selakove (samo forma, ne i sadržaj)...dakle nešto što se može steći vremenom...ostale ne bih ni reciklirao, nego arhivirao...
|
|
|
24.12.2024., 11:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
The_End kaže:
Nemreš tako šutiti i biti pokunjen. Nekad treba izać iz okvira, jer sumnjam da su HDZovci očekivali da će biti tako napadnut. Da su očekivali, sigurno bi imali plan B. I vjerujem da su jučer gledajuć ga, mislili i očekivali da je trebao imati više napadački gard.
|
meni se čini da su hdzovci itekako znali da će im plenkijev trbuhozborac biti napadnut (napadan) zbog težine afera koji se vežu uz primorca ( posredno i mentora plenkija ) i odlučili su da se ni ne pokuša (o)braniti, jer će time napraviti još veće zlo
pa Jonjić, Lozo i Selak su Primorca rastavili na proste faktore 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:16.
|
|
|
|