Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.07.2014., 10:21   #861
Quote:
Bhea kaže: Pogledaj post
İbrahim Çelikkol igra bivšeg specijalca, bordo beretku
M.I.T
Onda bi radnja trebala da se događa i u Ankari gdje je sjediste MIT-a

Quote:
Erdal Beşikçioğlu umirovljenog obaveštajca
Aslan bey

Quote:
a Kevork Malikyan je başbakanlık müşteşarı, neka politička funkcija koju mi GT prevodi .
Savjetnik u ministarstvu.

Quote:
Mesto i vreme radnje su, ako dobro razumem, Malatya 2001., a kao jedna od linija zapleta pominje se vojni transport, odnosno transport vojne opreme.
16. 5.2001 godine desila se avionska nesreca, avion koji je isao iz Diyarbakira u Ankaru je explodirao iznad Malatye. U nesreci (pisalo se da je i atentat u pitanju) su poginula 34 vojnika (26 su bili pripadnici specijalnih snaga).

Quote:
Pretpostavljam da si mislila serija s političkim motivima...
Molim podsetiti se, za svaki slučaj.
Necemo zalaziti u politiku upravo zbog upozorenja, ostat cu pri tome da je ova serija politicki motivirana (a ne serija s politickim motivima) isto kao i KV.

Quote:
femir1 kaže: Pogledaj post
ispod videa piše fragmanlar
Da, ali je tanitim. Fragman ce biti tek kada bude najava I epizode i kada vidimo sadrzaj.
Snimanje jos uvijek nije ni počelo.

Quote:
femir1 kaže: Pogledaj post
nije niti bitno,bitno je da se nešto vrti jer....čini mi se da sa baš puno ne priča a o ovoj seriji kao o nekim drugim koje kreću ove jeseni pa i one kasmije(Cansu-Murat), bojim se samo da ne završi kao Fatih a ne da traje 12 god.možda je i turcima dosta KV,pričekajmo pa da vidimo.
Ja nisam ni ocekivala veliku kampanju, to nije Raci style. KV traje tolike godine, a nemaju nikakvu kampanju (nemaju cak ni promo fotografije, daju jedva jedan fragman-uvijek je tako bilo). Nova produkcija je u pitanju, tek osnovana.

Ma da bas KV dosadio, a rejting i dalje 8-10-12% (a traje 12 godina) pa neke toliko reklamirane serije, sa najplacenijim glumcima, glumcima koji se ne skidaju sa portala o tome mogu sanjati samo.

Zanimljiva sezona ce ovo biti. KV se preselio na Dženaza kanal (za 2 miliona lira), Raci, Bahadir, Cuneyt, Onur Tan napustili, Necati ostao sam sa novim scenaristima. Zanimljiv ce biti ovaj okrsaj Sasmaz brace (go Raci go )

Ono sto mi se ne sviđa je cinjenica da ova ekipa iam namjeru da radi jos jednu seriju. To odmah znaci manjak kvaliteta u jednoj od te dvije.
Odgovori s citatom
Old 04.07.2014., 11:08   #862
Xavi-8 ja ne rekoh da im je KV dosadio već da im je,možda,KV dosta u smislu da bi i ova serija bila slična KV pa iz tog razloga ali....vidjet će mo...čini mi se da su kod njih u posljednje vrijeme interesantnije serije tipa Kučuk aga i slične....valjda im dosadile teške teme pa da malo odahnu...voljela bih da serija uspije i da traje pa i 12 god.ali mislim, teško,u moru inih...ostaje nam da vidimo...

Gt.kaže-Turske serije Evropsko pravilo(ako je dobro preveo)
http://www.ayakligazete.com/gl/Telev...akimiyeti.html

Zadnje uređivanje femir1 : 04.07.2014. at 11:53.
femir1 is online now  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2014., 12:38   #863
Gecce se bavi novim rekordom, a to je film Cafera Özgüla VRIJEME NA JEZERU. Naime, najgore otvaranje nekog filma u posljednjih 10 godina, zarada od samo 1,699 TL, film je u tri dana prikazivanja pogledalo svega 166 ljudi. Glavne uloge: Begüm Birgören i Emre Canpolat. Film je smješten u 30te godine i njih dvoje glume liječnike.

Čini mi se da TR publika ne voli taj period, sve što se dešava tada loše prođe kod publike... Od serija koje su recimo u tom nekom periodu početka 20.st. pa do nekih 30-tih godina imamo "Čalikušu", rejting nije bio bajan. Pa onda ukinuta serija "Son Yaz Balkanlar" sa Hazal Kaya od prije 2-3 godine. Ukinuta serija "Veda" od prošle godine, sa Fahriye. Ukinuta "Yasak" sa Deniz Cakir iz ove sezone. "Kurt Seyit & Šura", rejting nije kako su se nadali. Od starijih serija imamo "Kirik Kanatlar" (Slomljena krila), nije sad bila neka hit serija. Od filmova ne znam, ne pratim to baš nešto naročito, ali koliko vidim najbolje prolaze domaće komedije (koje su meni, kusura bakma, negdledljive).

--------------------------

Nehir Erdogan u novoj seriji izgleda kao da ima gnijezdo na glavi. Jesu li normalni? Da tako upropaste jednu zaista lijepu i dobru glumicu!!! Izgleda ko neka matora tetka. Btw. braća su se razdvojila i sad KV radi netko drugi, ovu seriju razdvojeni brat ex producent KV ili kako? Xavi?
Old 04.07.2014., 13:07   #864
Quote:
mina_jasmina kaže: Pogledaj post
Čini mi se da TR publika ne voli taj period, sve što se dešava tada loše prođe kod publike...
Eh, da je samo taj period bilo bi OK, ali sta cemo sa serijama iz ovog perioda koje nemaju slabije rejtinge, a u njima glume dobro poznati glumci i dobro placeni?
Pa ni KPA nema neki extra rejting (5% s obzirom an glumacku postavku nije zadovoljavajuce, bas kao ni KSVS), MC sve vise pada i pada, a Kucuk aga raste li raste
No, sta ocekivati od ljudi kojima je AD hit i kojima je Recep Ivedik idol?

Quote:
mina_jasmina kaže: Pogledaj post
Btw. braća su se razdvojila i sad KV radi netko drugi, ovu seriju razdvojeni brat ex producent KV ili kako? Xavi?
Razisli su se i to uz svađu.
Raci vec godinu dana ponavlja da ga ta serija vise ne zanima, da je doslo do zamora, nije se njome vise cak ni bavio.
Bahadir i Cuneyt su isto tako prosle godine najavili kraj serije (sto su i ispostovali napustivsi KV 3-4 mjeseca prije kraja sezone, pa je Necati pisao scenario dalo se primjetiti vece nebuloze nikada nisam vidjela ).

Necati je sada sam, sa novim kanalom, novim scenaristima (dvojac koji je radio yasak *fejspalm* ), novim kompozitorom i novim reziserom.
Novi tanim KV je jadan.
Sta sve pohlepa za parama nece uraditi
Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ici KV, a i Necatijeva karijera (buduci da taj bez brace nista nije mogao sam ), ali i Racijeva. *kokice*
Ne bi voljela da (mi) KV dozivi fijasko i da neslavno zavrsi, ali....
Odgovori s citatom
Old 04.07.2014., 17:01   #865
Gecce donosi mislim(opet) vest o uspehu njihovih serija na Balkanu, Centalnu i Istocnu Evropu i pada popularnosti latinoamerickih serija?

http://gecce.com/magazin/haber/turk-...ilmaz-etkileri
denibas77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2014., 13:20   #866
Turkiš loveri, od danas imate novu, izdvojenu temu: Preporuke – Koju tursku seriju preporučujete… [OBAVEZNO PROČITATI 1. POST] - buyrun.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2014., 19:31   #867
Interesantna su prepucavanja TR medija o tome koji umjetnik koliko zarađuje. Možemo pogledati porezne prijave o prihodima za 2013. godinu i top25 umjetnika koje je sastavila PU Istanbul.
  1. ALİ ACUN ILICALI (voditelj, glumac i producent) - 6.204.783,57 TL (2,1 milijuna EUR)
  2. CEM YILMAZ (glumac i producent) - 3.040.728,74 TL (1,1 milijuna EUR)
  3. KIVANÇ TATLITUĞ (glumac i model) - 2.642.539,77 (933,000 EUR)
  4. Želi ostati anoniman/na
  5. BEREN SAAT (glumica) - 1.654.724,05 TL (587,000 EUR)
  6. BEYAZIT ÖZTÜRK (voditelj, komičar, glumac) - 1.594.359,97 TL (552,000 EUR)
  7. Želi ostati anoniman/na
  8. Želi ostati anoniman/na
  9. YUSUF KENAN IŞIK (glumac, voditelj, scenarista) - 1.156.040,38 TL (414,000 EUR)
  10. GÜLBEN ERGEN (pjevačica) - 1.067.598,72 TL (369,000 EUR)
  11. YILMAZ ERDOĞAN (glumac i producent) - 1.028.644,49 TL (355,000 EUR)
  12. SİBEL CANGÜRE (pjevačica) - 1.005.970,76 TL (347,000 EUR)
  13. EBRU GÜNDEŞ SARRAF (pjevačica) - 898.324,75 TL (310,000 EUR)
  14. Želi ostati anoniman/na
  15. MEHMET GÜNSÜR (glumac) - 894.155,20 TL (309,000 EUR)
  16. AKİF SELÇUK YÖNTEM (glumac) - 864.484,45 TL (298,000 EUR)
  17. MURAT BOZ (pjevač) - 853.180,72 TL (295,000 EUR)
  18. MUSTAFA SANDAL (pjevač) - 821.624,36 TL (284,000 EUR)
  19. SERDAR ORTAÇ (pjevač) - 820.979,56 TL (283,000 EUR)
  20. ENGİN GÜNAYDIN (glumac) - 795.896,62 TL (275,000 EUR)
  21. HÜLYA AVŞAR (pjevačica) - 779.554,61 TL (269,000 EUR)
  22. Želi ostati anoniman/na
  23. ENGİN ALTAN DÜZYATAN (glumac) - 715.231,54 TL (247,000 EUR)
  24. UFUK ÖZKAN (glumac) - 683.526,56 TL (235,000 EUR)
  25. CANDAN ERÇETİN (pjevačica) - 674.362,08 TL (233,000 EUR)

-----------

Oni dizi glumci koji su nama najpoznatiji su sigurno Kivo (#3), Beren (#5), Mehmet (#15, šehzade Mustafa iz Sulje), Selčuk (#16, Ask-i Memnu), Engin Gunaydin (#20, Gul aga iz Sulje), EAD (#23, dr. Serdar iz BBO, SON/Kraj). Tko se krije iza anonimnih mjesta 4, 7, 8, 14 i 22 ne znamo, ali negdje se u toj listi moraju naći npr. Kenan Imirzalioglu, Tuba Buyukustun, Necati Sasmaz itd. Interesantno je da npr. jedam samozatajni Mehmet Gunsur više zarađuje od provikanog Mustafe Sandala koji se naslikava u ludim hotelima, u šopingu kod Armanija i sl. Za njega bi čovjek pomislio da zarađuje strašne milijune!

------------

POREZNE PRIJAVE 2012. #20 Cetin Tekindor (Nazif Kara iz Karadayi, 193,000 EUR), #11 Selčuk (317,000 EUR), #6 Kivo (448,000 EUR). + anonimni

POREZNE PRIJAVE 2011.. #8 Kivo (1,04 miljuna EUR), #9 Nurgul (897,000 EUR), #10 Beren (854,000 EUR), #13 Halit (742,000 EUR), #14 Necati (Dolina vukova, 720,000 EUR), #17 Engin Altan (680,000 EUR) + anonimni

POREZNE PRIJAVE 2010.. Beren Saat #7 (829,000 EUR), Haluk Bilginer #15 (484,000 EUR), Kivo #16 (469,000 EUR), Tuba #18 (460,000 EUR), #21 Nehir Erdogan (413,000 EUR), #22 Sarp Apak (409,000 EUR), #23 Necati (394,000 EUR) + anonimni

POREZNE PRIJAVE 2009.. Engin Gunaydin #11, Kivo #23, a Nurgul #25. + anonimni

POREZNE PRIJAVE 2008.. Engin Gunaydin #11, Halit #15, Kivo #18, Cetin #25. + anonimni

POREZNE PRIJAVE 2007.. Kenan #10, Halit #17, Okan Yalabik #24 (Ibrahim paša iz Sulje). + anonimni

2006. godina / 2005. godina

Zadnje uređivanje Mina : 07.07.2014. at 19:40.
Mina is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 02:40   #868
Izgleda da je Kosem ipak Beren.

http://www.bizimhaber.com/magazin/an...n-h158036.html
S.N.O.B is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 11:18   #869
Nova serija “POYRAZ KARAYEL”, produkcija LİMON FİLM/Hayri Aslan, početak najavljen za rujan, Kanal D ... Burçin Terzioğlu u glavnoj ulozi, a partner Timuçin Esen
leukotea is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 13:02   #870
Za koju seriju je skraćenica KV?
Divno za Beren.
Old 08.07.2014., 14:23   #871
O Endemolovim serijama. Intervju direktorice i producentice. Potvrdile su seriju Erkana i Nurgul, ali mi nije jasno ovo oko Cansu. Kažu razgovarali su s njom ali nema projekta, Murat se ni ne pominje. Valjda bi na pitanja o Cansu Tolgahan seriji rekle da će biti Cansu Murat ako je već to zvanično dogovoreno. ... http://www.f5haber.com/medyaradar/en...aberi-4777591/
Old 08.07.2014., 14:34   #872
Quote:
seeni kaže: Pogledaj post
O Endemolovim serijama. Intervju direktorice i producentice. Potvrdile su seriju Erkana i Nurgul, ali mi nije jasno ovo oko Cansu. Kažu razgovarali su s njom ali nema projekta, Murat se ni ne pominje. Valjda bi na pitanja o Cansu Tolgahan seriji rekle da će biti Cansu Murat ako je već to zvanično dogovoreno. ... http://www.f5haber.com/medyaradar/en...aberi-4777591/
Ja sam razumio da nema zajedničkog projekta Cansu-Tolgahan. A fakat je čudno da nije potvrdila ako je dog. s njom i Muratom a možda još o tom projektu ne žele jer im je cilj prvo ispromovisat ovaj s Nurgul-Erkanom ?
S.N.O.B is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 14:40   #873
Turska TV industrija - turske serije

Pa ako ove dvije glavne vele, onda je valjda tako? Ja sam iznenadjena.

Potvrdile Erkana&Nurgul.

Na pitanje da se priča o tome kako je postignut dogovor sa Cansu Dere & Tolgahan Sayışman, te da li je to istina, one kažu da ne postoji projekt sa ta dva imena, a sa Cansu su samo razgovarali.

Murat Yildirim je potpuno nepostojeći i ovoj priči, nitko ga ne spominje.

Eyvallah. Svaki dan se okreće kolo novih dizija i partnera, puni mediji imena i cifri, na kraju cvrc.

----

KV = Kurtlar Vadisi = Dolina vukova (Necati Sasmaz)

Xavi, pa fakat čovjek multitalent bokte! Glumi, piše, producira... slatko sam se nasmijala. Najbolje da svima da otkaz i KV postane one man show. U svaku epku dovede 30tak likova koje treba pobiti i adio.

Zadnje uređivanje Mina : 08.07.2014. at 14:46.
Mina is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 14:43   #874
Quote:
S.N.O.B kaže: Pogledaj post
Ja sam razumio da nema zajedničkog projekta Cansu-Tolgahan. A fakat je čudno da nije potvrdila ako je dog. s njom i Muratom a možda još o tom projektu ne žele jer im je cilj prvo ispromovisat ovaj s Nurgul-Erkanom ?
Pa nije da su nešto pričale i o ovoj Nurgu/Erkan seriji, jednu rečenicu samo, tako da nije da nju promovišu.
Quote:
Star televizyonu için yapacağınız diziden biraz bahseder misiniz? Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay ile anlaştığınız doğru mu?

HÜLYA VURAL: Doğru, Star tv'ye hazırladığımız dizi için Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay ile beraberiz. Hikayemiz farkında olmadıkları bir sırrın içinde yaşamlarını sürdüren karakterlerimizin aniden değişen hayatları, imkansız aşkları ve kaçınılmaz ilişkisini anlatıyor.
Očito oko ove druge nije dogovoreno /potpisano još ni sa kim Ja sam mislila nakon onog članka (postavljala sam ga ovdje) o Endemolovim serijama da je Cansu / Murat gotova stvar.

Zadnje uređivanje seeni : 08.07.2014. at 14:49.
seeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 14:48   #875
Ja sam mislila da je serija s Muratom i Cansu gotova stvar,da kreće snimanje itd,ali izgleda da nije.
Šta je KV ?
Old 08.07.2014., 14:53   #876
Cansu je sama rekla da ima novu seriju. Sad s kim je ona dog. i šta A također je i Murat rekao da snimanje nove serije počinje u 11 ili 12 mj. :jeboludzbunjenog:

beren cansu, KV je Kurtlar Vadisi.

edit : mina, žena je naglasila dizi . nije valjda lagala , kao i murat . dog. su postignuti a s kim i ko će tu kome biti partner, pitanje je. valjda će se saznat

Zadnje uređivanje S.N.O.B : 08.07.2014. at 15:06.
S.N.O.B is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 15:01   #877
Pa ja sam najsklonija vjerovati onome što kažu odgovorne osobe. Ipak valjda one znaju tko je potpisao, a tko nije, što planiraju, a što ne.

Možda je Cansu potpisala za sasvim drugu producentsku kuću & seriju, možda i film, tko zna. Po ovome kako one pričaju ispada da su razgovarale sa Cansu, ali da dogovor nije postignut, inače bi rekle "postignut je dogovor sa Cansu", umjesto "bilo je razgovora sa Cansu". Po meni je sad izvjesnije da je Cansu potpisala za nekog drugog i da je Endemol ispao iz kombinacije.

Murata uopće ne spominju. Baš kao ni tu najavljivanu drugu seriju sa radnjom u 40tim godinama. Možda su kompletno odustali od toga, pa će na tržište ući sa 1 dizijem, za početak, da vidi kako će to ići.

Nedavno je na instagramu bila fotka Cevdeta Mercana, Pinar Bulut, Kerema Derena i još neke ekipe. Svi su pomislili da je to sad ekipa serije Murat-Cansu. E svašta.. Da neće oni raditi Nurg-Erkan onda?
Old 08.07.2014., 16:30   #878
Novinar: Pricaju da ste se dogovorili sa Cansu i Tolgahanom, da li je to tacno?
Hulya: Za ta dva imena nemamo zajednicki projekat.Tacno je da smo se vidjeli (sastali) sa cansu.

Dakle niko ju nije pitao za C-M, vec za C-T, zena je negirala tu kombinaciju.

Kerem je prije par mjeseci preko twita potvrdio da su se on i Pinar dogovorili sa novom produkcijom.
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 16:34   #879
Quote:
Xavi-8 kaže: Pogledaj post
Novinar: Pricaju da ste se dogovorili sa Cansu i Tolgahanom, da li je to tacno?
Hulya: Za ta dva imena nemamo zajednicki projekat.Tacno je da smo se vidjeli (sastali) sa cansu.

Dakle niko ju nije pitao za C-M, vec za C-T, zena je negirala tu kombinaciju.

Kerem je prije par mjeseci preko twita potvrdio da su se on i Pinar dogovorili sa novom produkcijom.
Aferim sana

Ja i dalje vjerujem da oni o tom projektu još ne žele ništa govorit, a da je to ustvari dog. Ako ne bude ja ću se zapalit na sred Istanbula u znak protesta

Nije boga mi prije par mj., par sedmica .

A i ovaj novinar pita za Tolgahana (koji je btw sam demantovao tu inf. ) umjesto za Murata što je aktuelno trenutno

edit: mina, prije jedno 2 i pol mj. je izašlo par txt-ova kako su C i T dog. seriju s Endemolom, pa zbog toga ovaj munjeni i pita, al' hello to je bilo davno i čovjek demantovao. Murat je sad u igri

Zadnje uređivanje S.N.O.B : 08.07.2014. at 16:43.
S.N.O.B is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2014., 16:39   #880
Hvala Xavi, tako sam i ja sebi prevela, ali mi je svejedno čudno da ako postoji projekt sa Cansu i Muratom, da to nisu rekle. Bilo bi mi logičnije da su odgovorile da ne postoji zajednički projekt C-T, ali da su se vidjeli sa C i M. Recimo.. Pogotovo jer mediji već tjednima bruje o novoj seriji C-M, temi, scenariju itd. Zašto bi pravilo toliku tajnu oko C-M serije, ako ona postoji i ako se o njoj priča već toliko dugo sa 100% sigurnošću.

A i novinarka pita za TS?! Msm, odakle je njega izvukla uopće? Je li se on ikako spominjao u vezi te serije? Nešto se ne sjećam. Zašto nije pitala za MY kad o tome svi pišu? Tctctc..

Ja u tim TR dizi igricama bez granica znam jedno - kad vidim prvi trejler znam tko i što. Haha
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:46.