Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.05.2015., 23:15   #8841
Quote:
p3r02d3r0 kaže: Pogledaj post
Bale mi je jako drag igrač. Uz Modrića najdraži u Realu. Ali od igrača vrijednosti 100 milijuna Eura nekako se očekuje više od pokušaja. Očekuju se ključni potezi, dovođenje ključnih odluka i rješavanje utakmica...

U Tottenhamu je bio čudo, kao i u početku u RM. I onda je nestao. Ne znam. Igrač takvog kalibra ne može si dopustiti samo tako nestati.
Danas je njegov kolega nestao, jako dobro popraceno na bbc-u:

Cristiano Ronaldo has gone missing. Last seen sulking on the left wing, the side is built around him but the foundations look suspect now...
z_k is offline  
Old 13.05.2015., 23:16   #8842
Quote:
John Humble kaže: Pogledaj post
Hipotetski, ako Barca uzme kantu, da li je to onda prvi slucaj da je klub koji nije aktualni prvak svoje zemlje uzeo LP i pritom izbacio prvake ostale 4 jake lige? Netko upucen?
wot? kao da je bitno
SamoNećural is offline  
Old 13.05.2015., 23:16   #8843
Suki je sigurno razočaran ishodom
halek is offline  
Old 13.05.2015., 23:16   #8844
Quote:
Cleary kaže: Pogledaj post
da su danas stoperi bili grygera i zebina, real bi prošao
Grygera to su bili dani
Old 13.05.2015., 23:16   #8845
https://www.facebook.com/bonuccileo1...2%3A%22O%22%7D
stboy is offline  
Old 13.05.2015., 23:18   #8846
Quote:
švaler kaže: Pogledaj post

Kad dozivis Ranieria, Del Neria, Ferraru kao trenere, pa prozivljas nedjeljne mucnine dok Juve igra u ranom terminu. Neopisivo
Za Ranieria se ne bih složio. S poštenim suđenjem bi vjerojatno uzeo naslov odmah nakon povratka.
Tutlek mi je najviše živaca pojeo.

Quote:
Cleary kaže: Pogledaj post
da su danas stoperi bili grygera i zebina, real bi prošao
Kad je igrao Molinaro Madrid je izgubio.
Old 13.05.2015., 23:20   #8847
Da je igrao ovaj čiča, Real bi prošao :-P

p3r02d3r0 is offline  
Old 13.05.2015., 23:22   #8848
Quote:
XYZ21 kaže: Pogledaj post
Za Ranieria se ne bih složio. S poštenim suđenjem bi vjerojatno uzeo naslov odmah nakon povratka.
Ok, Ranieri je definitivno izmislio nogomet za ovu dvojicu. Stvarno ne znam koga mi je bilo gore gledati, Tutleka ili Ciru.
Old 13.05.2015., 23:24   #8849
07.06, u nedelju ujutro očekujem naslovnicu "Noć kada je Juventus ubio nogomet"
looki is offline  
Old 13.05.2015., 23:25   #8850
Quote:
looki kaže: Pogledaj post
07.06, u nedelju ujutro očekujem naslovnicu "Noć kada je Juventus ubio nogomet"
Old 13.05.2015., 23:26   #8851
Ne valja Carlo, ne valja Pep, Max sad valja, Enrike je preporodio Barcu.

Nikad se ne promijeni forume haer.
Gost23 is offline  
Old 13.05.2015., 23:26   #8852
Quote:
p3r02d3r0 kaže: Pogledaj post
Bale mi je jako drag igrač. Uz Modrića najdraži u Realu. Ali od igrača vrijednosti 100 milijuna Eura nekako se očekuje više od pokušaja. Očekuju se ključni potezi, dovođenje ključnih odluka i rješavanje utakmica...

U Tottenhamu je bio čudo, kao i u početku u RM. I onda je nestao. Ne znam. Igrač takvog kalibra ne može si dopustiti samo tako nestati.
Baleov transfer od 100 milijuna eura je najveca smijurija u povijesti nogometnih transfera. To je igrac koji, u usporedbi sa ostalim igracima, vrijedi maksimalno 50 milijuna eura, i to ga cini uvjerljivo najprecjenjenijim igracem u povijesti nogometa. Igrac koji vrijedi 100 milijuna eura znaci samo jedno - da je on nesto poput Messija ili Ronalda, da od njegovih golova i asistencija klub izravno osvaja naslove i pobjedjuje utakmice, da pravi razliku na terenu, da se moze na njega osloniti u kljucnim trenucima, da u serijama pravi "game winning" poteze, i tako dalje...a Bale nema nista od toga. Sve je to danas maketing, jer ako on vrijedi 100 milijuna eura, po toj logici Messi vrijedi milijardu. Jer tolika je otprilike razlika u znacaju za momcad te dvojice igraca. Real bi bez Balea bio potpuno identicna momcad, rezultati koje bi postizao bili bi gotovo isti, dok bi bez Ronalda bio za 40% slabiji. A da ne govorim koliko recimo Suarez znaci Barceloni vise nego Bale za Real, a za njega je placeno manje. Dakle sve je to marketing i nista vise. Onaj Levy iz Tottenhama je po meni dokazano najbolji trgovac na kugli zemaljskoj, kada je za takvog igraca uspio izmusti dva puta vise novaca nego sto on realno vrijedi.
John_Wayne is offline  
Old 13.05.2015., 23:27   #8853
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
Navijanje za Real je jedna jebena muka, jebena muka.
Quote:
švaler kaže: Pogledaj post

Kad dozivis Ranieria, Del Neria, Ferraru kao trenere, pa prozivljas nedjeljne mucnine dok Juve igra u ranom terminu. Neopisivo
baš je teško navijati za klubove koji su zajedno osvojili 287 naslova. divim vam se.
Old 13.05.2015., 23:28   #8854
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
baš je teško navijati za klubove koji su zajedno osvojili 287 naslova. divim vam se.
Znao sam da ces se javiti
Old 13.05.2015., 23:29   #8855
Quote:
Ono kaže: Pogledaj post
Stvarno ne znam kome je gore, tebi ili ZZu.
Istina, tu je negdje slično, nijasne razlike.
Hildegard is offline  
Old 13.05.2015., 23:30   #8856
Easyjet:
Venice Marco Polo to Berlin Schoenefeld
97 people currently looking at this route

Berlin Schoenefeld to Venice Marco Polo
100 people currently looking at this route

Old 13.05.2015., 23:35   #8857
Quote:
Eric Delko kaže: Pogledaj post
nakon ovakve sezone trener mora otici, bez obzira na prijasnje rezultate. daj Pepa
Ma Carlo je najmanje kriv, barem za LP. Nije on kriv što su Bale, CR i većina odigrala totalno za kurac. Prvenstvo ok, tu mu se imao za prigovoriti, kao uvijek.

Mislim da bi se RM sjebao, debeli je top, top trener i u prava pojačanja bi opet mogao dosta toga uzeti. Pa gotovo čitavu sezonu nije imao glavnog veznjaka, ne može biti neki izgovor, ali ono, znači to dosta.
Old 13.05.2015., 23:35   #8858
Quote:
Gost23 kaže: Pogledaj post
Ne valja Carlo, ne valja Pep, Max sad valja, Enrike je preporodio Barcu.

Nikad se ne promijeni forume haer.
Ne zaboravi ni Chola, ni on vise ne valja.
aerossi is offline  
Old 13.05.2015., 23:36   #8859
Imam neki osjecaj da ce Perez imati razumijevanja i da ce Carlu dati jos jednu sansu. Sto se tice Balea ako man.utd ponudi lovu treba prihvacati odma, Iker svaka cast za neko obrane veceras, ali on se mora pomiriti da ide na klupu a ako nece na klupu vreme je da se proda ili ode i u biti to je to.
Niki Vr is offline  
Old 13.05.2015., 23:36   #8860
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Onaj Levy iz Tottenhama je po meni dokazano najbolji trgovac na kugli zemaljskoj, kada je za takvog igraca uspio izmusti dva puta vise novaca nego sto on realno vrijedi.
Upravo to. Levy je genijalac.
p3r02d3r0 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:38.