Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.08.2024., 13:14   #8861
Curke moje,zelim kupiti puredistance white parfem,ima li to gdje on line jeftinije ili pravac u lanu?
Chanel555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2024., 13:29   #8862
Quote:
Chanel555 kaže: Pogledaj post
Curke moje,zelim kupiti puredistance white parfem,ima li to gdje on line jeftinije ili pravac u lanu?
Kako predivan parfem! Meni je zao sto me gusi ali to je za mene pojam parfema.
Par puta (vrlo rijetko) mi se dogodilo da me parfem izuje iz cipela prvi put je bio taj, sjecam se odusevljenja kad sam ga probala.
Online tesko da ima jeftinije jedino u eu parfemskoj grupi da napises da trazis iako Puredistance rijetko vidjam da prodaju.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2024., 16:39   #8863
Quote:
Chanel555 kaže: Pogledaj post

Jedino u online grupama kada ga netko prodaje, ostatak u bocici. Ali da, san snova je
Odi u Lanu, mozda ti na kes daju neki popust, probaj
I uzivaj u njemu!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 13.08.2024., 09:59   #8864
Hvala cure,skup je ko vrag al stvarno nikaf me ni jedan parfem nije odusevio kao ovaj
Chanel555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 14:45   #8865
Ovo mora da je bomba, cim se spominje Side effect i Amre narguile mora biti dobar
https://www.fragrantica.com/perfume/...ber-73595.html
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 00:12   #8866
Casamorati Lira blind buy, da ili ne? Po notama mi se čini da bi mi se svidjela. Volim teže, slatke parfeme
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 08:16   #8867
Quote:
supergirl1 kaže: Pogledaj post
Casamorati Lira blind buy, da ili ne? Po notama mi se čini da bi mi se svidjela. Volim teže, slatke parfeme
A ono da i ne Ja sam ju kupila na slijepio jer sam ulovila na Notinu 30ml za nekih 60€ pa da ne fulam tako dobru akciju. Parfem nije los i moram ga testirati kada zahladi jer po vrucini mi bas nije sjeo. Stvarno mirisi kao kolaci sa limunom i zbilja su to odlicno napravili, ali ja se jos premisljam da li zelim doci u ured i mirisati na kolace
Old 15.08.2024., 08:30   #8868
danas sam ga baš stavila ponukana ovim postom. danas mi je bio fin, ali na meni on nikad nema neku trajnost.

mogao bi ti se svidjeti, ali ne bih ga svrstala u teže parfeme.
ja inače nisam za kupovanje fs naslijepo, ako su dekanti dostupni, a kod diane jesu.

edit: danas mi je baš dobar. prije koji mjesec kad sam ga stavila bio mi je drito kolač sa limunovom koricom i to mi je nekak jeftin miris bio. baš sam bila razočarana. danas mi je drugačiji, ženstveniji, a isto sladak.

ne znam jel do vremena ili stajanja mirisa da budu tak različliti dojmovi. tak sam neki dan ujutro stavila jo malone wood sage and sea salt i predivno, ženstveno, slatko mi je mirisao čak cijeli dan (stavila sam i odmah ispod uha,a inače stavljam na vrat), a nekad sam mislila da taj miris ispari za 10 min. prije par mj kad sam probala samo sam osjetila miris mediteranske vegetacije i soli, čisto miris prirode, oko 5 sati sam ga osjećala. isto je bio fin, ali ne i ženstven kao neki dan.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 09:04   #8869
Quote:
Nije teži parfem ali mislim da tko voli slatke ne može fulat s njom
Sarah Walker is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 09:19   #8870
jel koja probala L’erbolario Fior di Salina?
navukla sam se na njihove parfeme i imam zavidnu kolekciju, po opisu bi mi se ovaj svidio ali nigdje ne nalazim tester
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 10:48   #8871
Idem naruciti dekant ipak. Previse citam ovu temu, pa kad mi nesto iskoci kao akcija, u glavi imam spominjale su ga, dobar je Uzas. Ne znam sta me spopalo...
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 11:47   #8872
Quote:
Idem naruciti dekant ipak. Previse citam ovu temu, pa kad mi nesto iskoci kao akcija, u glavi imam spominjale su ga, dobar je Uzas. Ne znam sta me spopalo...
Dobrodosla u klub
Ja razmisljam o dekantu Montale Sweet Oriental Dream
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 12:14   #8873
Quote:
Meni je on sličan D&G Devotion pa možda da probaš taj da vidiš uopce svidja li ti se taj tip mirisa.
Old 15.08.2024., 12:39   #8874
Meni je Lira remek djelo nasuprot Devotionu.
euphoriah is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 13:18   #8875
Quote:
Cvrcak i Mrav kaže: Pogledaj post
jel koja probala L’erbolario Fior di Salina?
navukla sam se na njihove parfeme i imam zavidnu kolekciju, po opisu bi mi se ovaj svidio ali nigdje ne nalazim tester
Nisam...ali sam si za rodjendan(2mj) kupila Alba in Asia...potrosila sam ga do kraja..prekrasan lagani parfem koji traje ..cak se svidja i mojoj sestri koja je inace fan jacih parfema...
tinika22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 15:06   #8876
Devotion sam probala na brzinu i na papiriću, nije mi nešto bio. Odoh spržit pare kod Diane, sad ću dodati još par komada nečeg neplaniranog i eto me na cifri full size Lire. Ej živote...
Krafnice, ja sam vas prestala pratiti tamo kod Velvet Tonke, kad sam s BDK-a naručila brdo testera i jedino mi Tonka sjela. Onda sam si rekla dosta s naručivanjem dekanata napamet. Do sad, eto
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 15:49   #8877
Ako mozes pricekat sljedeci tjedan imam ti ja mislim 2 ml dekant Lire da ga ne kupujes ionako je isto od Diane
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 15:56   #8878
Ajde može! Još mi ubaci neke koji ti se ne svidjaju, znam da imaš brdo. I daj mi dobru cijenu za sve to šalim se, znam da hoćeš
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 16:04   #8879
Quote:
Ajde može! Još mi ubaci neke koji ti se ne svidjaju, znam da imaš brdo. I daj mi dobru cijenu za sve to šalim se, znam da hoćeš
Moze javim ti se kad se vratim u ponedjeljak, kakva cijena i da posaljem ti uz Liru jos koji
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 16:10   #8880
Može, nije hitno, drugi tjedan sam u Beču, Coldplay
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:54.