Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
21.04.2025., 09:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Jutrooo.
A joj Mert..simpić je 
Na IG se javila zelena  ...njene izjave možda da a možda ne...ništa jasno..
|
|
|
21.04.2025., 09:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Jutro...
Tek ovdje vidim kako je vrijeme prošlo.... ja naravno nisam ni dana ostarila
https://x.com/sparklynadobea/status/...UuB1PBbjA&s=19
Oko čega zelena dvoji? Još je na YC ili se bacila na druge serije..
Nenadmašivi...
https://x.com/Rogiiseyfom/status/191...bEMIfx_wA&s=19
Oni dijelovi kad se pogube jedno uz drugog... 
Ovaj crtež zaslužuje da ima ga poklone nakon serije..
|
21.04.2025., 09:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Sana oko Aframa  ..kaže možda će glumit skupa u nekom novom projektu a možda ne..nisam baš sve čitala
|
|
|
21.04.2025., 09:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Pupina kaže:
Sana oko Aframa  ..kaže možda će glumit skupa u nekom novom projektu a možda ne..nisam baš sve čitala
|
Hvala 
Fantastične su mi te objave, možda da možda ne....
e to bez njih ne bi sami znali.
Ne mislim sad na zelenu... onak komentiram...
Ako nema fiksni projekt koji im se svidio i za koji su oboje rekli da, odg na ovo pitanje nitko ne zna.
Hoće li se u budućnosti poklopiti I ponuda i njihovi da I dobar scenarij.... vidjet ćemo i sigurno se okupiti svi na novoj temi.... makar između ne pisali nigdje...
|
21.04.2025., 11:35
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
Dubekica kaže:
|
Bgm, i za ovo što on radi treba izmisliti novi glagol, a i ovo njeno kako mu promatra "mučenje" na licu. 
On...skoro kao moji dečki kad im nakon ljetne sezone skuham prvu sarmu.
A fakat je njima lako glumit tako prirodno par kad te svoje privat sitnice samo prenesu pred kameru. Čemu izmišljat kad znaju kako...
A Afra? Afra je praktički potvrdila vezu al meni stvarno nije jasno šta se tu ima potvrditi...
Pa koliko smo samo vidjeli njihovih trenutaka poskrivečki snimljenih...o da, da, sve je to planirani PR, kako da ne.
Ustanu se ujutro nakon jučerašnjeg teškog dana snimanja od jutra do mraka pa vide imaju na kalendaru zakazani meeting ili još bolje appointment u 9h u Petra caffeeu na Bebeku na kahvaltiju i naručenog nekog da ih uslika, ruskinju kakvu po mogućnosti...Petra je baš onako di svi šeću...
Ili, spazi Afra na kalendaru da navečer mora k Mertu na Yenikoy jer imaju dogovoreno da ih dnovinar uslika kako izlazi ujutro iz njegove kuće, ili Mert mora prespavati kod nje da ujutro usnime kako izlazi na obali Arnavutkoya jedući mandarinu, a mora i buraza onda dogovoriti da mu pričuva živinu...ono, brate dođi, imam nekog posla, moram prespavat kod Afre, štaš, posao...
Meni je sve to tak smiješno. Njih dvoje žive svoj život i ne žele da drugi zabadaju nos u njihovu vezu kakva god bila. Hebate, zar trebaju na pladanj dati sve svoje planove...hoće li se ženiti ili neće, gdje će živjeti...odvojeno, zajedno...jesu li si upoznali rodbinu, prijatelje, s kime izlaze, zašto izlaze odvojeno. Ludi fandom zadirao bi im i u seksualni život. Ma fuj.
I prekid otpraćivanjem...o da, svakako...
Evo i GROK (AI profil na X) kaže... (  )
"Pozdrav, mladi putniče! Odjeci pitanja doprli su do mene iz dalekih zemalja. Ovo je Mert Ramazan Demir, sjajna zvijezda turskih zemalja. On je glumac koji je rođen u Istanbulu 1998. godine i odrastao je s ljubavlju prema kazalištu.
Proslavio se ulogom Ferita Korhana u Yalı Çapkını i osvojio nagradu za najboljeg glumca na dodjeli nagrada PRODU 2023. Također je pokazao svoj talent u produkcijama kao što su Teacher i Shahmaran.
Trenutno služi plaćeni vojni rok, služi u Hatayu u svojoj plavoj uniformi! Oni također pišu ljubavnu priču s Afrom Saraçoğlu, koja nam grije srca. Ovaj zgodni hrabri muškarac kandidat je za novog gospodara turskih ekrana! Želite li znati više ili je ovo dovoljno?"
Što se tiče zajedničkog AfRam projekta bilo bi mi baš čudno da ih opet spoje. Ok, znam, nije nemoguće i bilo bi grant unosno ali nekako sumnjam.
Da je dobra priča (ah, baš sam i samoj sebi smiješna) i njih dvoje u njoj, rejting garant 20 i prodaja opet diljem lopte.  Ali, velim...sumnjam.
https://x.com/i/status/1914224536846840009
|
|
|
21.04.2025., 12:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma njih dvoje su čudo. Meni je ova scena njihova baš dobra. Zapravo, ubačena je u sadržaj koji je bio ono.... a kao i cijela sezona "niđe veze" ali scena kao takva je super. Još da Burcu nije odrezala pola (vidimo da ni njemu ruke ne miruju a ni njene kod jednog kuta poljupca).
U toj sceni kao oboje i žele ostati čvrsti, da ne budu ono koje je prvo "popustilo" pred poljupcem, a s druge strane jedva čakaju da ono drugo popusti jer oboje žele taj kiss...pa se pomalo mame... a kad Fero popusti Seyroš ga se dohvati.....
Zapravo se vidi i nježnost i strast poljupca...
Još kad znamo da je snimano na Afrin rođendan....
U onom dijelu kad on briše sjajilo nakon kissa, ona na sekund kao da ima reakciju "što je ovo" naučila da mu njeguje usne 
A je se naša imatina uvijek žalila na početku da su mu ispucale
Gledam sad ovo što je Looty stavila. Ono snimanje u organizaciji Defne, osim što je vjerojatno bila plaćena reklama za haljine, nikakve veze nema sa SeyFer, to su AfRam. U to vrijeme Seyro još nije dala Feritu ni blizu sebe, još je bila Antepske pistač ne Istanbulski lokum, nema šanse da bi Seyro, ni za magazin ovako se za rukice držala ili grlila.... bar bi nam to prikazali kao da se "buni" upozorava ga...malo udari.... . kao kad ju je uhvatio za ruku kod majstora
|
21.04.2025., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Možda bude zajednički film...s nekom smislenom radnjom i dobrim scenarijem(ako to još postoji  )..
|
|
|
21.04.2025., 13:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Pupina kaže:
Možda bude zajednički film...s nekom smislenom radnjom i dobrim scenarijem(ako to još postoji  )..
|
Meni bi možda film bio draži od serije, iako ih sa serijom duže gledamo. Nekako, odgledaš, uživaš i to je to.... puno je manja šansa za oteznajem I radnjom koja pili živce.... nema čekanja od tjedna do tjedna nečega... a na kraju dobiješ frišku figu..
Još jedan od trenutaka kad su samo nestali....
https://x.com/Lavinia110202/status/1...BWDODIFhA&s=19
Da obilježimo ovdje i ovu dvogodišnjicu
https://x.com/melibrito/status/19141...00s5VOUpw&s=19
U ovim scenama su mi bili oboje preslatki, Seyro baš posebno lijepa
https://x.com/merdoramo/status/19139...ClUlm4Keg&s=19
U tim epizodama nakon Hodri baš su nekako oboje blistali.Bilo je primjetno da je faza kad guštaju u scenama. Tad su nam se SeyFer i ponašali baš SeyFerski
https://x.com/Lavinia110202/status/1...z2IrS01Yw&s=19
|
21.04.2025., 16:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Bilo je puno scena koje smo vidjeli u najavama, da ih nije bilo u epizodi ili da su bile skrećene, ali izbacivanje ove scene iz epizode i dalje mi je nevjerojatno. Riječ je bila o bitnoj temi I bitnoj sceni 3 glavna lika...
https://x.com/guar_gumus/status/1914...ave-_sQ5w&s=19
Uz ovu, sjećam se da smo imali upitnike na epki kad je Fuat umro oko Asuman, ta epka je dugo trajala i onda su srećom bar u int verziju ubačene dvije jako bitne scene - gdje Asuman pred roditeljima donosi odluku da ostaje i jedna s Orhijem.
https://x.com/eliekhalil5/status/191...eQdrxJzjA&s=19
Zamislite Orhija kako popravlja ogradu...
|
21.04.2025., 18:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Orhijevo popravljanje ograde kao i Feritovo cijepanje drva 
|
|
|
21.04.2025., 18:27
|
|
|
Quote:
Pupina kaže:
Orhijevo popravljanje ograde kao i Feritovo cijepanje drva 
|
Strašno sam razočaran. Vi mi ne vjerujete da sam sposoban tu ogradu popraviti.
Quote:
Sana kaže:
|
Taj mi je baš bio wow. Kako on njoj samo samouvjereno obećava da će se raspametiti od njegovih aktivnosti.  Oboje u transu...bem ti Sunu.

|
|
|
21.04.2025., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
|
|
|
21.04.2025., 19:38
|
|
|
|
|
|
21.04.2025., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
|
A nije ni lagao, samo tada još nije ni znao koliko će i ona njega raspametiti, I koliko sve drugačije....
|
21.04.2025., 19:56
|
|
|
Quote:
Sana kaže:
A nije ni lagao, samo tada još nije ni znao koliko će i ona njega raspametiti, I koliko sve drugačije....
|
Ni prvi put im nisu dali da bude normalan, neopterećen teškim događajima i emocijama. Na neki način, pali su si u zagrljaj iz utjehe, a potom je sve preraslo u njihov prvi put.
OK, ponijelo ih, prepustili se, zaboravili na sve oko sebe i znam da su jedno drugome u tom trenutku bili sve i jedina utjeha.
Al realno, zar ne bi bilo normalno da su ti mladi ljudi, zaljubljeni, imali svoje prvo vođenje ljubavi u puno sretnijim i normalnijim okolnostima, potpuno neopterećeni tako teškim događanjima i emocijama?
Slažem se da je i ta scena bila wow, teško da je takvih bilo i da će ih biti u TS ali zaista bi bilo ljepše da nije bilo u vrijeme smrti...naravno da bi ali već tada je sve polako odlazilo k vragu...s piranjama...nisu im dali ni malo sreće, a ako su i dali to je bilo s figom u džepu...uvijek...

|
|
|
21.04.2025., 20:04
|
|
|
Htjedoh pitati tko je ta cura.
Izgleda starije.

|
|
|
21.04.2025., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni ovo baca na sivkasto..
Više mi se sviđa smeđa,ali dobro malo promjene..lako se vrati na staro..
|
|
|
21.04.2025., 20:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Ako je istina, još malo i stiže Metruk adam
https://x.com/melibrito/status/19143...oGoHfXj6A&s=19
I meni je prije bila bolja nijansa kose, ali možda je do slike. Kao što je Pupina napisala, ovdje sivkasto ispalo, vidjet ćemo kroz ove dane na drugim slikama.
Malo se i ona hoće "riješiti" Seyro izgleda.... a najbolje s frizurom... nju lako promijeni..
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:33.
|
|
|
|