Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.05.2015., 01:18   #8921
Inače nisam obožavatelj šbbkbb priča, priča o falingama individualca koje se plaća 50+ milijuna novaca u transferima itd., ali moram primjetiti da mi je osobni dojam još od prodaje Di Marie da to nije bio previše promišljen potez. Sve su to naravno fantastični igrači, nijanse odlučuju svake godine, i prošle su odlučivale, ali pobjednička formula i kemija bi se trebale njegovati što je duže moguće.

Mislim da je Argentinac bio poput ljepila između prljavog posla kojeg se mora obavljati u svakoj ekipi i klasnih poteza koji pobjeđuju utakmice i osvajaju naslove.

Zadnje uređivanje Gost23 : 14.05.2015. at 01:31.
Gost23 is offline  
Old 14.05.2015., 01:20   #8922
Quote:
feenian kaže: Pogledaj post
Ja doista ne znam sto fali realu..imaju na papiru odlicnu momcad..cak na refule to izgleda jako dobro..danas su isto radili dobar presing na loptu u prvom dijelu i stvarali prilike..u drugom dijelu totalno suprotna momcad..oduzeo im Juve sredinu..gurnuo na bokove..svi ti napadi su bili stihijski bez glave i repa..
Masa nabacivanja..nakon dupliranja juvea na boku,ulazak u sredinu i opletanje po golu..
Kao da ne mogu drzati visoki ritam tokom cijele utakmice i ponekad djeluju kao hrpa talenata koja nema takticke zrelosti i utakmica u nogama..
Kazem,na papiru su stvarno dobri i masa je tu kvalitetnih igraca,ali precesto ne djeluju kao momcad..
Jedino mi je zao sto nisu prosli jer ipak bi imali vise sanse u finalu..
Ali to je jedna utakmica i Juve takticki djeluje zrelo..ako nece previse ispadati,moglo bi tu svasta biti
Fali im kemija unutar momcadi, zalaganje na terenu, par igraca sa striktno definiranim zadacima, a ne samo hrpa <svi znamo nesto s loptom> veznjaka, jedan ili dva striktno defanzivna veznjaka s puno srca. Najvise od svega, fale im muda. Nije ti sumnjivo kad pola momcadi izgledom i ponasanjem nalikuje na balkanske pubertetlije koje se usred zime skvarcani na cajkama slikaju pored boce zestice za koju su digli kredit, a na ruci imitacije rolexa i preko ramena pederusa?
Matador9 is offline  
Old 14.05.2015., 01:24   #8923
Realov problem je što je postao sinonim za Ronalda. Što će biti poslije njega?

Casillas, Ronaldo, Benzema...što poslije?

James?
Čini mi se da im ne gine period poslije jedinih galacticosa.

Isto kao što se Bayern oporavljao nakon Effenberga, Elbera i ekipe iz 2001.
Revenger20 is offline  
Old 14.05.2015., 01:26   #8924
Quote:
Revenger20 kaže: Pogledaj post
Realov problem je što je postao sinonim za Ronalda. Što će biti poslije njega?

Casillas, Ronaldo, Benzema...što poslije?

James?
Čini mi se da im ne gine period poslije jedinih galacticosa.

Isto kao što se Bayern oporavljao nakon Effenberga, Elbera i ekipe iz 2001.
Elber
Matador9 is offline  
Old 14.05.2015., 01:28   #8925
Quote:
Matador9 kaže: Pogledaj post
Elber
Bog.
Revenger20 is offline  
Old 14.05.2015., 01:31   #8926
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
Upravo suprotno. Realu, imajući na umu Cristiana i Balea, treba upravo takav profil napadača. Naravno, bilo bi lijepo da ima i realizaciju poput Inzaghija, no bože moj.

Real bi imao dosta šanse protiv Barce, čak mislim da bi to bilo blizu 50-50. Juve nema, s takvim strojem se još nisu susreli, i neće znati što ih je pogodilo.

Kao sto rekoh,Juve je imao srece u zdrijebu.Svako izvlacenje najlaksi moguci protivnik.Avionska karta kupljena.Ako ko prodaje kartu za utakmicu nek se javi.Zelim uzivo vidit Chielliniev lakat u patuljkovoj glavi
JWR is offline  
Old 14.05.2015., 01:34   #8927
Realu je ove sezone falilo sirine i solidnih igraca sa klupe, da mogo makar upola odigrati kao Modric i Kroos, cijelu godinu problemi sa povredama Modrica koji je uz Kroosa pokretac svih akcija Reala, Nakon povrede Modrica sve je palo na Kroosa koji je bio preopterecen, igrao je gotovo sve utakmice , to je ipak previse nije se moglo tako citavu sezonu i to se odrazilo sada na kraju kada je bilo najpotrebnije, a sve zbog lose klupe.
Niki Vr is offline  
Old 14.05.2015., 01:36   #8928
Realu predstoji veliki remont. Neminovno. Za njih bi bilo najbolje da Ronaldo ode već na ljeto i da počnu sve ispočetka. Casillas isto. Čovjek je legenda, nema rasprave uopće, ali brate, star si i počeo si previše kiksati. Nakon Nizozemske na SP-u si već bio za mirovinu. Odlazak Di Marije fail godine. James teža tragedija. klasični primjer medijskog napuhavanja. Igrač za kojeg 90% šire javnosti nije čulo do SP-a.

Real si riskira totalni potop nakon odlaska Ronalda. Nikada u povijesti nogometa niti jedan jedini klupski velikan nije bio ovisan o jednom igraču koliko je današnji Real o Ronaldu.
Usporedbe ovog Reala i onog Zidanea su ne komedija, nego teži cirkus.

Ono što je primjetno je sve lošija kvaliteta nogometa općenito. Ovo i ono prije 15 godina (s onom Seriom A i Premier Ligom) i danas je tuga za gledati.
Revenger20 is offline  
Old 14.05.2015., 01:40   #8929
Quote:
Gost23 kaže: Pogledaj post
Inače nisam obožavatelj šbbkbb priča, priča o falingama individualca koje se plaća 50+ milijuna novaca u transferima itd., ali moram primjetiti da mi je osobni dojam još od prodaje Di Marie da to nije bio previše promišljen potez.
Slažem se. Vjerujem da je Di Maria prodan jer nije bio "Beckham". Ronaldo, Hames i Bale su "Beckham" i zato su daleko atraktivniji za prodaju dresova, ulaznica, pojavljivanje u reklamama itd.

Ja sam osobno Di Mariju doživljavao kao vrhunskog radnika koji je odrađivao posao. No to je Perezu i kompaniji očito bilo dosadno i zato za njega više nije bilo prostora u klubu.

Zato se i jesu sjebali u eri nekadašnjih Galacticosa s Beckhamom, i upravo zato će se opet sjebat u novoj eri Galacticosa s nekoliko Beckhama u ekipi.
p3r02d3r0 is offline  
Old 14.05.2015., 01:42   #8930
Quote:
Realu predstoji veliki remont. Neminovno. Za njih bi bilo najbolje da Ronaldo ode već na ljeto i da počnu sve ispočetka. Casillas isto. Čovjek je legenda, nema rasprave uopće, ali brate, star si i počeo si previše kiksati. Nakon Nizozemske na SP-u si već bio za mirovinu. Odlazak Di Marije fail godine. James teža tragedija. klasični primjer medijskog napuhavanja. Igrač za kojeg 90% šire javnosti nije čulo do SP-a.

Real si riskira totalni potop nakon odlaska Ronalda. Nikada u povijesti nogometa niti jedan jedini klupski velikan nije bio ovisan o jednom igraču koliko je današnji Real o Ronaldu.
Usporedbe ovog Reala i onog Zidanea su ne komedija, nego teži cirkus.
Ronaldo jos moze sigurno dvije,tri sezone na vrhunskom nivou odigrati, treba rijesiti Casillasa, Balea,Illaru.. Dovesti jos reusa i Pogbu i dovesti mozda jos nekog solidnog veznjaka da uskoci tu i tamo kad je potrebno i to je to ja mislim da vise ne bi trebalo nista od toga mijenjati.
Niki Vr is offline  
Old 14.05.2015., 01:45   #8931
Quote:
NikiVr1993 kaže: Pogledaj post
Ronaldo jos moze sigurno dvije,tri sezone na vrhunskom nivou odigrati, treba rijesiti Casillasa, Balea,Illaru.. Dovesti jos reusa i Pogbu i dovesti mozda jos nekog solidnog veznjaka da uskoci tu i tamo kad je potrebno i to je to ja mislim da vise ne bi trebalo nista od toga mijenjati.
Može. Ali je poanta da je ON osobno postao današnji Real. Jednom kada ode iz klub, sve će ispočetka morati.

Cijeli život pratim nogomet, ali se ne sjećam da je ikada neki veliki klub bio toliko ovisan o jednom igraču kao Real danas.
Revenger20 is offline  
Old 14.05.2015., 01:46   #8932
Quote:
p3r02d3r0 kaže: Pogledaj post
Slažem se. Vjerujem da je Di Maria prodan jer nije bio "Beckham". Ronaldo, Hames i Bale su "Beckham" i zato su daleko atraktivniji za prodaju dresova, ulaznica, pojavljivanje u reklamama itd.

Ja sam osobno Di Mariju doživljavao kao vrhunskog radnika koji je odrađivao posao. No to je Perezu i kompaniji očito bilo dosadno i zato za njega više nije bilo prostora u klubu.

Zato se i jesu sjebali u eri nekadašnjih Galacticosa s Beckhamom, i upravo zato će se opet sjebat u novoj eri Galacticosa s nekoliko Beckhama u ekipi.
Naravno prodaja di marie je greska desetljeca, ali James je solidan kad se pogleda njegova statistika nije to tako lose, naravno Di Maria je bio brzi, borbeniji trudio se i da pomogne prema nazad, ali sto se tice napadackih sposobnosti James mi je mozda malo bolji.
Niki Vr is offline  
Old 14.05.2015., 01:46   #8933
Quote:
Može. Ali je poanta da je ON osobno postao današnji Real. Jednom kada ode iz klub, sve će ispočetka morati.

Cijeli život pratim nogomet, ali se ne sjećam da je ikada neki veliki klub bio toliko ovisan o jednom igraču kao Real danas.
Pa ni Barcelonu nije baš tak jednostavno zamislit bez Messija
p3r02d3r0 is offline  
Old 14.05.2015., 01:49   #8934
Quote:
Pa ja cak mislim da barcelona dosta vise ovisi o Messiu nego Real o Ronaldu.
Niki Vr is offline  
Old 14.05.2015., 01:52   #8935
Quote:
Je. Bez Xavija i Inieste, Messi ne bi napravio apsolutno ništa. To je najbolje pokazao u reprezentaciji. Zato su i izgubili finale.

Arhitekti današnje Barcelone su gore spomenuti dvojac.

Ljudi su izgleda zaboravili Barcu prije Messija.

Edmilson, Deco, Van Bommel, Giuly, Eto'o, Ronaldinho.

Apsolutno ništa slabija Barca od ove danas.

Štoviše obrambeno su bili monstrumi za današnju obranu. Puyol-Marquez.
Revenger20 is offline  
Old 14.05.2015., 01:53   #8936
Quote:
NikiVr1993 kaže: Pogledaj post
Naravno prodaja di marie je greska desetljeca, ali James je solidan kad se pogleda njegova statistika nije to tako lose, naravno Di Maria je bio brzi, borbeniji trudio se i da pomogne prema nazad, ali sto se tice napadackih sposobnosti James mi je mozda malo bolji.
Pa problem je baš u tome što navijači još uvijek nisu sigurni o tim svojstvima koje James može ponuditi klubu. Jer ih još nije ni približno pokazao koliko bi trebao.

Tip je kupljen za 80 milijuna Eura. Zidane je kupljen za 75 milijuna Eura. Svjestan sam da je tržište danas dosta drugačije, ali jebeš mu mater. Kako god da okreneš, 80 milijuna govori o igračini svemirske klase.

Kada se sjetim što je Zidane rado u prvoj sezoni u Realu u odnosu na Jamesa, nesrazmjer je ogroman.
p3r02d3r0 is offline  
Old 14.05.2015., 01:55   #8937
Opio sam se na ovaj sretan dan. Nisam ništa čitao što ste pisali, ali moram odgovoriti:

U Realu je jedino Marcelo nešto odigrao. Iker je u Muovoj eri nepošteno šikaniran, ali sad je beznadna rupa. Ramosi i prevaranei precijenjeni. Bale apsolutno katastrofalan, ali barem se nudio i stalno tražio loptu, preuzimao je inicijativu, za razliku od Ronalda koji se u 2. poluvremenu sakrio u rupicu. Ukratko, Real je odigrao bez čvrstine iza, bez ideje naprijed, bez muda i s namjerom da se provuku s 1:0. Tako se ne dolazi do finala.

Juve nije pokazao neku ekstra kvalitetu, ali protiv ovakve momčadi ipak je prošlo. Obrana pod pritiskom u 2. poluvremenu super. Pirlo dosta gori nego inače. Pogba igrao loše, da ne naljuti buduće šefove. Morata i Tevez nevidljivi. Zapravo, teško mi je izdvojiti ikoga van obrane da je odigrao spektakularno, ali odigrali su timski, organizirano i imali su slabog protivnika. Za Real dovoljno. Za Barcu... vidjet ćemo!

Meni bi iskreno bilo drago i da Juve osvoji. Glavno je da ne moram gledati finale uz užasnu pomisao da bi Real mogao obraniti LP. Grazie, Juve!
Sudden Sid is online now  
Old 14.05.2015., 02:03   #8938
Quote:
Je. Bez Xavija i Inieste, Messi ne bi napravio apsolutno ništa. To je najbolje pokazao u reprezentaciji. Zato su i izgubili finale.

Arhitekti današnje Barcelone su gore spomenuti dvojac.

Ljudi su izgleda zaboravili Barcu prije Messija.

Edmilson, Deco, Van Bommel, Giuly, Eto'o, Ronaldinho.

Apsolutno ništa slabija Barca od ove danas.

Štoviše obrambeno su bili monstrumi za današnju obranu. Puyol-Marquez.
Nitko ne umanjuje sposobnost igrača iz prethodnih generacija Barcelone koje si naveo, ali osobno vjerujem da je današnja Barcelona podjednako ovisna o Messiju koliko je Real ovisan o Ronaldu. Tim više što Messi više sudjeluje u kreaciji igre u odnosu na Ronalda.
p3r02d3r0 is offline  
Old 14.05.2015., 02:03   #8939
I da, Ikerovo izvođenje auta
Sudden Sid is online now  
Old 14.05.2015., 02:05   #8940
Quote:
LFK kaže: Pogledaj post
u berlinu će se voditi bitka za treble. proper finale
Zadnji put kada se u finalu LP vodila bitka za treble prespavao sam tekmu (jer volim nogomet, a ono je bilo sve osim nogometa).
Ono is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:14.