Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.04.2016., 15:08   #8941
Quote:
KLCCLK kaže: Pogledaj post
Znači zasad Poljska i Tunis sigurni, Slovenija i Danska praktički sigurni (moraju dobit Iran i Bahrein), sutra Hrvatska-Norveška i Španjolska-Švedska u izravnim susretima odlučuju o preostalom dvojcu.
I to je treće uzastopno OI zlato za Francuze. Najlakše do sada. I Sloveniji se otvara neka mini prilika za medalju, što je super. Srebro će uzeti Danci a u Švabe ne vjerujem.
VodkaM is offline  
Old 10.04.2016., 15:53   #8942
Quote:
VodkaM kaže: Pogledaj post
I to je treće uzastopno OI zlato za Francuze. Najlakše do sada. I Sloveniji se otvara neka mini prilika za medalju, što je super. Srebro će uzeti Danci a u Švabe ne vjerujem.
ja vjerujem da Danci mogu dobiti Francuze, igraju brži rukomet trenutno

ja sam skeptična glede naših danas jer će sigurno biti dvije crne rupe i konstantna obrana 5-1 koju će sBabić sjetiti izmjeniti u 45. minuti kad će već prekasno biti
također, forsirat će ozljeđenog i sporog Kopljara nauštrb Šebetića koji bi za danas bio možda i najbolje rješenje, zatim Čupića koji će opet fulat zicere...

dakle, jedini krivac za eventualni poraz će biti isključivo Babić jer mi imamo puno kvalitetnije igrače
pattie_boyd is offline  
Old 10.04.2016., 16:21   #8943
Meni ce biti super kad stvarno netko dobije repku u ruke od jacih trenerskih imena i kad se suoci sa nasim mentalitetom..

Jbg,jedno je Vuji trenirati klince cijelu sezonu u klubu gdje ih ima na okupu,a kad dodju "zvijezde" na okupljanje repke sa nosom koji para oblake..

Mislim da bi uslijedila filtracija ako mu savez dopusti..E onda vjerujem da bi mogli legitimno napadati naslove..
Old 10.04.2016., 16:56   #8944
ono jucer ne bi proslo da je protivnik bio neko drugi. previse i najvise gresaka radimo sami sebi. danas nekako ne vjerujem u pobjedi, mislim da ce ove oi biti bez nas, ali nadam se da se varam i da nisam u pravu. jucer dansnska - norveska (gledala nesto malo, ali - show)
Old 10.04.2016., 17:04   #8945
Quote:
feenian kaže: Pogledaj post
Meni ce biti super kad stvarno netko dobije repku u ruke od jacih trenerskih imena i kad se suoci sa nasim mentalitetom..

Jbg,jedno je Vuji trenirati klince cijelu sezonu u klubu gdje ih ima na okupu,a kad dodju "zvijezde" na okupljanje repke sa nosom koji para oblake..

Mislim da bi uslijedila filtracija ako mu savez dopusti..E onda vjerujem da bi mogli legitimno napadati naslove..
Kome to nos para oblake,koga bi trebalo izbaciti?

Istina da im malo više discipline ne bi škodilo.

Mislim da je kod nas puno veći problem stručni stožer od ovoga što si naveo
Old 10.04.2016., 17:10   #8946
Mislim nisi od jucer,znas na sto lice pripreme svih nasih repki u bilo kojem sportu..Njima dodje ko maturalac..

Disciplinu provoditi u repki kao u klubu mi je misija nemoguce osim ako se svi ne pokore treneru..A danas igraci kolo vode u svim kolektivnim sportovima..Narocito kad su etablirani..
Old 10.04.2016., 17:29   #8947
Znam da je bilo svega,ostajalo se bez prsta,jedni padali po razbijenim flašama,formirao se pušacki klub...

Može se provoditi disciplina,slažem se da nekoga treba izbaciti da se malo postroži disciplina i da im bude jasno da je repka iznad svih.

Ovo je zasigurno jedan od razloga zašto kao velesila nismo uzeli zlato 12 godina dok Francuzi deru gdje stignu.
Old 10.04.2016., 17:34   #8948
kad mi slavimo prije, nakon i tokom turnira

ako su bili svi na misi danas, a pogotovo velečasni izbornik ima nade za nas
pattie_boyd is offline  
Old 10.04.2016., 17:44   #8949
Ispunjena prva želja, Seba unutra
pattie_boyd is offline  
Old 10.04.2016., 17:56   #8950
Pregazit cemo ih ko partizani Neretvu. Plitak potok.
el Torro is offline  
Old 10.04.2016., 18:05   #8951
Stivi
Old 10.04.2016., 18:05   #8952
Stevanović, ljudi moji je li to moguće

Šta skida lik
Mr. Jigsaw is offline  
Old 10.04.2016., 18:08   #8953
Daj Alilovica, nece bit zanimljivo ...
el Torro is offline  
Old 10.04.2016., 18:08   #8954
Evo sta znaci kvalitetan golman, j*ebo ga Alilovic

Poslano sa mog HTC Desire 620G dual sim koristeći Tapatalk
Old 10.04.2016., 18:09   #8955
Ajme šta im rade Norvežani mi djeluju nekako nezainteresirano.
Naši najbolji kad treba.

Stivi 5/5 obrana, od toga 3 zicera
Mr. Jigsaw is offline  
Old 10.04.2016., 18:09   #8956
Stivi
Old 10.04.2016., 18:09   #8957
Old 10.04.2016., 18:09   #8958
Ovom Fratru nikad necu oprostiti polufinale sa Španjolskom i Cementaru na golu
Old 10.04.2016., 18:15   #8959
Nasi imaju takav potencijal, samo da imamo struku i sto je netko spomenuo, mentalitet nas kosta medalja.

tapatalk
Old 10.04.2016., 18:15   #8960
Daj netko neki dobar link za stream

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:24.