Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
11.11.2024., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Za Caglara se slazem s vama, ostavlja bas mlak utisak, to sam vec i na pocetku rekla, a bas sam mislila da ce dobro kliknuti s Hazal. Nekako su mi nikakav par, dok mi je recimo ona sa Selom u Pera Palace top.
U Fazilet je meni Caglar bio dobar, nekako mi je sve to trebalo tako izgledati. Privatno mi je on onako otkacen i pozitivan lik pa ga zato volim, zbog toga sam i mislila da ce dobro kliknuti s Hazal.
|
|
|
11.11.2024., 20:33
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
BonyBon kaže:
Za Caglara se slazem s vama, ostavlja bas mlak utisak, to sam vec i na pocetku rekla, a bas sam mislila da ce dobro kliknuti s Hazal. Nekako su mi nikakav par, dok mi je recimo ona sa Selom u Pera Palace top.
U Fazilet je meni Caglar bio dobar, nekako mi je sve to trebalo tako izgledati. Privatno mi je on onako otkacen i pozitivan lik pa ga zato volim, zbog toga sam i mislila da ce dobro kliknuti s Hazal.
|
Slažem se i ja s time za Fazilet. Gledala sam ga i u Afili Ask i nekako, ne znam zašto, teško mi je definirati, generalno mi je ostavio utisak da mu fali neke opuštenosti kod snimanja emotivnih scena. Možda je do mene...
|
|
|
14.11.2024., 00:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
Looty kaže:
Znači supatnice moja na YC, to niko ne može razumjet osim nas koji gledamo. 
|
Ne stvarno ne može nas nitko razumijeti  je da imaju nebuloza, pogotovo u ovoj novoj sezoni možda čak i previše. Ali ne mogu tako lako odustati od njih.
Pogledala sam prvu epizodu Sorgu.. Hazalki paše ovako ulogica gdje ona svako malo i za sve i svašta plane. Jedino ovakav odgoj dok je bila curica mi polako baš baš smeta. U svakoj seriji ga ima. 
|
17.11.2024., 14:22
|
|
|
Quote:
FemirLove kaže:
Ne stvarno ne može nas nitko razumijeti  je da imaju nebuloza, pogotovo u ovoj novoj sezoni možda čak i previše. Ali ne mogu tako lako odustati od njih.
Pogledala sam prvu epizodu Sorgu.. Hazalki paše ovako ulogica gdje ona svako malo i za sve i svašta plane. Jedino ovakav odgoj dok je bila curica mi polako baš baš smeta. U svakoj seriji ga ima. 
|
Ae...AfRam sindrom.
Pristaju Afri uloge prgavice...Nihal, Feriha, Cihan, jel Filiiz bila malo prgava, čini mi se da je...između su bile mirnije curke ne?
|
|
|
19.11.2024., 08:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Odgledala sam i 7. epizodu Sorgu, mislila sam da je mala ubila zeta, ali dobro je ipak nije  , imam problem s imenima, nikako da ih zapamtim. 
Zanimljiv mi je razvoj dogadjaja, pitam se da li bi onaj mali sto se uselio kod Cihan mogao im biti brat ili samo hoce da se osveti za nesto sto ja Hayati uradio. Zanima me njegova prica.
Melisa mi je stvarno odlicna u ovoj ulozi.
|
|
|
19.11.2024., 20:35
|
|
|
Ja sam evo krenula 4. epku Sorgu gledati, malo sam zapela jer sam nešto malo putovala.
Nego, gledam, najava Netflixa za projekte 2025...serije koje su mi zanimljive: Muzej nevinosti sa Selahattinom u glavnoj ulozi i za mene nepoznata Eylul Lize Kandemir (poznata mi po žutilu samo al to sad nije bitno), Kusatma s Enginom, Asli Enver i Emir Taro Tekinom, Gelecege Mektuplar sa Gokce Bahadir, Platonik s Bursinom nema šanse da gledam (Bursin mi je robot glumac, sorry curke, znam da ga volite, i ja sam nekada  ), film Metruk Adam s Mertom Ramazanom Demirom pod obavezno gledam i Ako se ne varam Mezarlik S02 dolazi...to isto pod obavezno.
+
Nova Ćatina serija 'Eşref' spremna je navodno za prikazivanje za nekoliko dana...nepoznato na kojem kanalu...bar ja ne dokučih, a i bojim se Ćatinih serija zadnjih godina...  (nemojte me sad pitati kako i zašto se bojim Ćatinih serija, a gledam YC jer to je neobjašnjivo.  )
Plot:
Eşref, koji je na vrhuncu svoje moći u podzemlju, bezobzirni je vođa kriminalne organizacije koji ima sve što poželi, moć, novac i ljude. Dok oko njega deseci žena umiru za njim, on je postao zarobljenik ljubavi čije ime ne zna i čiju sliku ne može zamisliti ni u mislima.
Prije mnogo godina, vidio je tu djevojku na farmi u Afyonu gdje je radio kao sezonski radnik sa svojim ujakom, nazvao ju je 'Rüya', ušao je u popravni dom zbog nje i iako joj se izgubio trag, nikada nije odustao od potrage za njom godinama. I godinama kasnije, dok nastavlja svoj život kao važan dio kriminalnog svijeta zvanog 'Siročad', pred njim se pojavljuje žena po imenu Nisan. Eşref je blizu toga da nekoga zavoli prvi put nakon Rüye. Ali istina o Nisanu bit će Eşrefov kraj. Nisan je doušnik policajca po imenu Çiğdem koji je opsjednut Eşrefom.
Seriju će producirati Times i B production, a redatelj je Uluç Bayraktar.
|
|
|
19.11.2024., 22:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
Looty kaže:
Nova Ćatina serija 'Eşref' spremna je navodno za prikazivanje za nekoliko dana...nepoznato na kojem kanalu...bar ja ne dokučih, a i bojim se Ćatinih serija zadnjih godina...
|
Kako već spremna, nemam pojma ni da je počelo snimanje? Koja "sretnica" je dobila ulogu te Ruye? Ja valjda imam PTSP od njegovih serija ali ću se žrtvovati po tko zna koji put iako mi je ova priča
Sada planiram pogledati 7.ep Sorgu. Melisa mi je najbolja od svih, uloga joj je sjela bez greške.
|
|
|
19.11.2024., 23:25
|
|
|
Quote:
Lunci kaže:
Kako već spremna, nemam pojma ni da je počelo snimanje? Koja "sretnica" je dobila ulogu te Ruye? Ja valjda imam PTSP od njegovih serija ali ću se žrtvovati po tko zna koji put iako mi je ova priča
Sada planiram pogledati 7.ep Sorgu. Melisa mi je najbolja od svih, uloga joj je sjela bez greške.
|
Nemam pojma, čitala u časopisu koji je izvještavao o Netflixovom predstavljanju projekata koji će biti prikazani u 2025.
Zato sam i napisala "navodno" jer ni ja nisam čula da se to snima ali iskreno...ni ne pratim. Idem još malo pročačkati...
Edit: ( Birsen bolje zna  )
"Pripremni rad za seriju 'Eşref' u kojoj glumi Çağatay Ulusoy pedantno se nastavlja. Serija koju je režirao Uluç Bayraktar, čiji su pregovori o kanalima u tijeku, planira se uskoro početi snimati. Radnja Eşrefa je sljedeća: Eşref, na vrhuncu svoje moći u podzemlju, vođa je kriminalne organizacije koji ima sve što poželi, odvažan je, ima moć, novac i ljude. Dok deseci žena oko njega žude za njim, on je zarobljen ljubavi čije ime ne zna i čiju sliku ne može zamisliti ni u mislima.
Djevojci je dao ime 'Rüya', koju je vidio na farmi u Afyonu, gdje su on i njegov ujak radili kao sezonski radnici, te je zbog nje otišao u popravni dom, a iako joj se izgubio trag, nije odustao od potrage za njom godinama. I godinama kasnije, dok nastavlja svoj život kao važan dio kriminalnog svijeta zvanog 'Siročad', žena po imenu Nisan nailazi na njega. Eşref je blizu toga da nekoga zavoli prvi put nakon Rüye. Ali istina o Nisanu bit će kraj Eşrefa. Nisan radi kao doušnik za policajca po imenu Çiğdem, koji je opsjednut Eşrefom."
Bit će opet drama oko odabira partnerice. Ni jedna neće biti dovoljno dobra. 
Iskreno, opet mi to zvuči pretenciozno.
Sorgu - Melisa je i meni odlična.
|
|
|
20.11.2024., 20:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Ja mislim da je Melisi ovo uloga života, jer je na žalost, ako je vjerovati medijima, imala slično iskustvo u RL  . Čitala sam nekad da je bila na sudu sa ocem zbog maltretiranja, čak pokušala samoubistvo i da joj majka nije vjerovala  . Ova uloga po tome kao da je za nju pisana  . Primičete se polako kraju, još 3 epizode pa smo na istom  . Možda ih uskoro prevedu, svakako slabo i da ima nešto da se prevodi. Izbor ove sezone očajan 
Dečkova nova serija? 
Nisam odgledala ni Terzi ni Kübra, znači.. joj.
|
|
|
21.11.2024., 16:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Ilkercim o Poyrazu
https://youtu.be/ogI7NdVzu5o?si=qQMJYodya0Ys7XXA
Vrlo zanimljiva emisija, objašnjava kako su snimali pojedine scene, kako je uspio to da odglumi.
U sceni "O geldi" kaže da je slušao Bowievu zadnju ploču Black star i u jednoj pjesmi pronašao to ludilo koje mu je bilo potrebno, da se uklopi sa deli arkadaşlar, kao kad dugo vremena zatvorena životinja izadje na slobodu i prepozna svoju vrstu  . Sinana je zavolio tako što se ubijedio da mu je zaista sin, tražio sličnosti u izgledu sa sobom  .
Scena sa Ayşegül, kada se pojavljuje nakon što je umro, kaže da su svi plakali, da je bilo jako teško snimiti. Uglavnom, zanimljiva ideja da glumac gleda ono što mu je obilježilo karijeru i komentariše.
Džaba mu sve, ostaće Poyraz zauvijek  . Ali još jednom se vidi koliko je glumca u jednoj ulozi, kaže da sada snima Poyraza, sigurno bi ga drugačije iznio.
Çok özledik be Poyrazcım 
|
|
|
21.11.2024., 21:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sannis kaže:
Ja mislim da je Melisi ovo uloga života, jer je na žalost, ako je vjerovati medijima, imala slično iskustvo u RL  . Čitala sam nekad da je bila na sudu sa ocem zbog maltretiranja, čak pokušala samoubistvo i da joj majka nije vjerovala
|
Stvarno potresno. Čitam da joj je tata završio u zatvoru a da joj je mama Ruskinja i da sada živi u Sevatopolju. Ja ju nisam do sada gledala pa ne znam kakva je bila u prethodnim ulogama ali u ovoj me oduševljeva koliko je spontano izražajna u pokazivanju emocija što mnogo iskusnijima ne ide od ruke. Recimo Caglar je sušta suprotnost u tome, kao detektiv je ok ali kao zaljubljeni kolega nula bodova.
Quote:
sannis kaže:
Ilkercim o Poyrazu
Džaba mu sve, ostaće Poyraz zauvijek
|
Kako je cool sa ovom frizuricom i ala Dr Martens čizmicama  Baš tako, džaba mu sve, Poyraz mu je sudbina. Nisam ga ništa razumjela, osim riječi anti kahraman što je najsažetiji opis tog lika. Nevjerojatno je koliko se jedinstvenih likova i glumaca okupilo u toj seriji, remek djelo unatoč svim propustima.
|
|
|
22.11.2024., 15:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lunci kaže:
Stvarno potresno. Čitam da joj je tata završio u zatvoru a da joj je mama Ruskinja i da sada živi u Sevatopolju. Ja ju nisam do sada gledala pa ne znam kakva je bila u prethodnim ulogama ali u ovoj me oduševljeva koliko je spontano izražajna u pokazivanju emocija što mnogo iskusnijima ne ide od ruke. Recimo Caglar je sušta suprotnost u tome, kao detektiv je ok ali kao zaljubljeni kolega nula bodova.
Kako je cool sa ovom frizuricom i ala Dr Martens čizmicama  Baš tako, džaba mu sve, Poyraz mu je sudbina. Nisam ga ništa razumjela, osim riječi anti kahraman što je najsažetiji opis tog lika. Nevjerojatno je koliko se jedinstvenih likova i glumaca okupilo u toj seriji, remek djelo unatoč svim propustima.
|
Gledala sam ja Melisu više puta, prvi put u Bizim Hikayemiz sa malom  , poslije u SCK i ne znam više, onoj glupoj internet seriji sa Demet Između svijeta i mene 
Nije mi bila nešto, uvijek iste uloge fatalne zavodnice, sad mi se čini i da je nešto radila i sa licem. Da joj je mama Ruskinja sam čitala, a i vidi se na njenom licu, rekla bih. Ali je ovdje zaista rasturila ulogu  . Iznosi je definitivno najprirodnije.
Intervju sa Ilkerom je baš odličan, šteta da ga niko neće prevesti, ne traje tako kratko. Ali sam se zamislila, kako je u stvari teško glumiti ovako kompleksne likove. On kaže za određenu scenu- u scenariju piše jedna rečenica, i sad ti vidi kako ćeš je reći. Npr scena kod Ayşegül u stanu, kada lomi sve oko sebe "ako ćeš nekoga da mrziš, mene mrzi", on kaže da je jako važno kako će to reći. Jer ako se to agresivno kaže, možeš samo pobjeći od njega, ali ako to kaže rascijepljen od bola , drugačiji je ishod. Vidi se Halukova british škola  .
Meni su oni zauvijek na prvom mjestu, samo čekam da dovoljno pozaboravljam, pa da ih opet gledam 
U trenutnom vakuumu serija sam počela sa Masumlar Apartmani, koje sam gledala možda 20 tak epizoda i onda zbog pauze stala, sa namjerom da nastavim. I tako su prošle dvije godine  . I ova je serija malo remek djelo, zbog Çağrı, zbog Ezgi Mola i njene Safiye i Naci. Gledam polako, kad stignem, al baš uživam.
Čini mi se da je Çağrı trebala ponovo nešto snimati?
|
|
|
25.11.2024., 08:43
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
27.11.2024., 20:59
|
|
Registrirani korisnik
|
https://youtu.be/_6RPmmq1WbQ?si=KP7Hm5m9fdaPOwaf najava za drugu sezonu Mezarlik
Odgledala sam Sorgu do kraja, necu sad nista pisati, da ne spojlam ako nisu jos svi pogledali, ali bas me zanima u kojem ce smjeru ici radnja u drugoj sezoni ako je bude bilo. Generalno sam zadovoljna serijom, ali mi fali malo vise detalja kod nekih bitnih dogadjaja iz proslosti kao i u samom slucaju ubistva.
|
|
|
28.11.2024., 16:48
|
|
|
Quote:
BonyBon kaže:
https://youtu.be/_6RPmmq1WbQ?si=KP7Hm5m9fdaPOwaf najava za drugu sezonu Mezarlik
Odgledala sam Sorgu do kraja, necu sad nista pisati, da ne spojlam ako nisu jos svi pogledali, ali bas me zanima u kojem ce smjeru ici radnja u drugoj sezoni ako je bude bilo. Generalno sam zadovoljna serijom, ali mi fali malo vise detalja kod nekih bitnih dogadjaja iz proslosti kao i u samom slucaju ubistva.
|
Mezarlik! 
Jedva čekam.
|
|
|
28.11.2024., 20:50
|
|
Registrirani korisnik
|
I ja sam završila sa Sorgu. Ukupan dojam mi je prosječan, priča dosta dobro drži pažnju, gluma je solidna ali mi je u zadnje dvije epizode sve nekako nabacano i konačni zaplet mi je na kratkom štapu. Onaj malac Okun svo vrijeme hvata zjale okolo, pitaš se što krije i mulja a bilo bi bolje da su njegovu priču otkrivali dublje i logičnije nego ovako navrat-nanos. Na kraju sam čitav rasplet gledala sasvim ravnodušno. Detektivska ljubavna veza je baš isforsirana, razumijem zašto Yazici više ne voli bivšu (onako lošu glumicu se stvarno ne može voljeti) ali mi nikako nije jasno zašto je zaljubljen u Cihan. Ni Caglaru ni Hazal ne ide taj dio uloge. I molim stilistu od Hazal da joj za iduću sezonu potkrati hlače, žao mi ju gledati u dva broja većoj odjeći kao da je siroče.
|
|
|
29.11.2024., 09:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lunci kaže:
I ja sam završila sa Sorgu. Ukupan dojam mi je prosječan, priča dosta dobro drži pažnju, gluma je solidna ali mi je u zadnje dvije epizode sve nekako nabacano i konačni zaplet mi je na kratkom štapu. Onaj malac Okun svo vrijeme hvata zjale okolo, pitaš se što krije i mulja a bilo bi bolje da su njegovu priču otkrivali dublje i logičnije nego ovako navrat-nanos. Na kraju sam čitav rasplet gledala sasvim ravnodušno. Detektivska ljubavna veza je baš isforsirana, razumijem zašto Yazici više ne voli bivšu (onako lošu glumicu se stvarno ne može voljeti) ali mi nikako nije jasno zašto je zaljubljen u Cihan. Ni Caglaru ni Hazal ne ide taj dio uloge. I molim stilistu od Hazal da joj za iduću sezonu potkrati hlače, žao mi ju gledati u dva broja većoj odjeći kao da je siroče.
|
Meni fali nekih detalja sto u zivotnim pricama likova, sto u slucajevima, moglo je se to odraditi efektnije i upecatljivije. Ljubavna prica mi je svakako visak i neuvjerljiva. Mada sve u svemu mi se svidjela serija.
|
|
|
03.12.2024., 22:34
|
|
|
Imate kakav link za 6. i 8. epku Sorgu? Ovi na Titlovima ne rade. 7. sam pogledala preskočivši 6. ali glupo mi je 9. pogledati bez da pogledam 8. 
|
|
|
04.12.2024., 14:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
Imate kakav link za 6. i 8. epku Sorgu? Ovi na Titlovima ne rade. 7. sam pogledala preskočivši 6. ali glupo mi je 9. pogledati bez da pogledam 8. 
|
https://m.my.mail.ru/mail/summerteam...Y_NBo6SaVJAcaQ pokusaj ovdje, ja sam probala meni rade te epizode.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:49.
|
|
|
|