|
|
10.04.2016., 19:32
|
|
Bik koji leži
Registracija: Dec 2002.
|
Hvala dragom Bogu da smo dobili i prave vratare. Jos se Kopljaru i Cupicu zahvaliti i uvest nove klince.
Bravo decki, svaka cast !!!

|
|
|
10.04.2016., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
tenkjuverimač
|
|
|
10.04.2016., 19:35
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
el Torro kaže:
Hvala dragom Bogu da smo dobili i prave vratare. Jos se Kopljaru i Cupicu zahvaliti i uvest nove klince.
Bravo decki, svaka cast !!!

|
Ne, ne i ne, Marka drzati ako ista zbog obrane...Marko+Sebetic su izvrsni vanjski duo, nemojmo sad izmisljat toplu vodu.
|
10.04.2016., 19:41
|
|
23:44
Registracija: Jul 2007.
|
Hvala ti Mirko i molim te ustraj u svojoj odluci.
|
|
|
10.04.2016., 19:43
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
čini se da su se Norvežani ispuhali od sinoć
|
|
|
10.04.2016., 19:55
|
|
Levitating
Registracija: Oct 2010.
|
Norvežani tipično, ispuhali se i pod prevelikom euforijom i željom izgorili, baš kao i na Euru protiv nas, još nisu za velike stvari, ali uopće ne sumnjam da za godinu, dvije neće, igraju jedan atraktivan rukomet
žao mi je što oni ne idu, a idu jedni Poljaci i Tunižani: ovi prvi za penziju spremni, a ovi drugi uvode borilačke vještine u njega
sad samo da je dvorana negdje u blizini kipa, Babić će se prosvijetliti i nikakvi Francuzi i Danci mu neće ništa moći 
|
|
|
10.04.2016., 20:03
|
|
Bik koji leži
|
Quote:
The_End kaže:
Ne, ne i ne, Marka drzati ako ista zbog obrane...Marko+Sebetic su izvrsni vanjski duo, nemojmo sad izmisljat toplu vodu.
|
Držati Kopljara samo za obranu mi nema smisla. Iako je uistinu dobar obrambeni, ako bi bio samo za to, onda se zahvaliti Gojunu. Čak mislim da je Gojun ovaj turnir lošiji nego prethodnih par, prečesto je ispadao kao srednji. A u napadu su Stipančić i Šebetić jednostavno bolji od Kopljara. Nisam pratio Zagreb dovoljno dobro da bih znao kakvi su u obrani, no Kopljar je u napadu standardno blijed.
|
|
|
10.04.2016., 20:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
Kaj vas brine tolko taj kip, ionak ide za Metković poslije OI
|
|
|
10.04.2016., 20:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
gahan kaže:
pozdrav Artist1983
bilo je 25-22, napad Švedske zadnja minuta
i kružili su okolo, bez neke šanse dok nisu 10sec prije kraja uspjeli gurnuti na crtu
pivot se nekako okrenuo, španjolac ga malo pogurnuo i 7m
švedi zabili, španjolcima ostalo 2 ili 3 sec za kretanje s centra, jedno dodavanje šut sa 15m i obrana šveda
|
Pozdrav Gahane, eto sreli se na temi koja nije skijanje 
Šteta za Španjolce, ali eto, na OI je samo 12 reprezentacija, i
naravno nekoliko mjesta mora biti za ostatak svijeta, tako da
ne mogu svi dobri europljani proći...
Iako svi najbolji su uglavnom tu (Fra,Dan,Hrv,Njem,Polj...)
|
|
|
10.04.2016., 21:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
nekad mi je bas drago da sam u krivu  bravo ! mada sigurno je gospa sinjska bila na terenu 
|
10.04.2016., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
el Torro kaže:
Držati Kopljara samo za obranu mi nema smisla. Iako je uistinu dobar obrambeni, ako bi bio samo za to, onda se zahvaliti Gojunu. Čak mislim da je Gojun ovaj turnir lošiji nego prethodnih par, prečesto je ispadao kao srednji. A u napadu su Stipančić i Šebetić jednostavno bolji od Kopljara. Nisam pratio Zagreb dovoljno dobro da bih znao kakvi su u obrani, no Kopljar je u napadu standardno blijed.
|
Sebetic ima problema s cuvanjem niskih igraca koji su brzi na nogama od njega
cesto mu je zadnja opcija da se protivnik ne proseta ruka pod vrat
ipak
za 1-2 godine on je kompletan igrac na najvisem svjetskom nivou
meni su od nasih plinara najdrazi Pavlovic i Mandalinic, imaju ono nesto kaj nikakv trening ne moze stvoriti
Pavlovic lucidnost i pregled terena dok Mandalinic ima prekrasan skok i sut i obojici je to priroda dala na dar, kroz koju godinu o ovoj dvojici pricat cemo kao o Balicu i Lacu 
|
|
|
10.04.2016., 21:57
|
|
Bik koji leži
|
Quote:
sivi svijet kaže:
ipak
meni su od nasih plinara najdrazi Pavlovic i Mandalinic, imaju ono nesto kaj nikakv trening ne moze stvoriti
Pavlovic lucidnost i pregled terena dok Mandalinic ima prekrasan skok i sut i obojici je to priroda dala na dar, kroz koju godinu o ovoj dvojici pricat cemo kao o Balicu i Lacu 
|
Dečki imaju urođenu sportsku drskost i djeluju mi stabilne glave. I Vujić i Stipančić su strašan potencijal.
No svejedno sam zbog Stevanovića najsretniji. Momak djeluje toliko skromno, a svaku mrvicu koja mu se ponudila je jako dobro iskoristio. Bio je potpuno nepravedno zapostavljen cijelo vrijeme. Sa ovakvim vratarom smo mogli uzeti još nekoliko medalja, sigurno.
|
|
|
10.04.2016., 22:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
cave troll kaže:
|
Pred kraj frajer kaže "igramo dugi napad".
Krene napad, prođe pet sekundi i neko zvekne po golu (i promaši). 
|
|
|
10.04.2016., 22:04
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Dakle kvalificirani su:
Quote:
Brazil (domaćin)
Francuska (SP)
Argentina (Pan-American games)
Katar (Azijske kval.)
Njemačka (EP)
Egipat (Afrički prvak)
Poljska (kvalifikant)
Tunis (kvalifikant)
Švedska (kvalifikant)
Slovenija (kvalifikant)
Hrvatska (kvalifikant)
Danska (kvalifikant)
|
29.4. je ždrijeb.
7 europskih reprezentacija, dvije iz J. Amerike, dvije iz Afrike te Katar iz Azije. Ne znam kako funkcioniraju potovi, 2012. su bile samo 3 ne-europske repke (Tunis, Koreja i Argentina), a ždrijeb je bio takav da je bilo 6 potova s po 2 ekipe.
|
|
|
10.04.2016., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
el Torro kaže:
Dečki imaju urođenu sportsku drskost i djeluju mi stabilne glave. I Vujić i Stipančić su strašan potencijal.
No svejedno sam zbog Stevanovića najsretniji. Momak djeluje toliko skromno, a svaku mrvicu koja mu se ponudila je jako dobro iskoristio. Bio je potpuno nepravedno zapostavljen cijelo vrijeme. Sa ovakvim vratarom smo mogli uzeti još nekoliko medalja, sigurno.
|
slazem se
samo bih te sad ispravio jer vidim kako vec drugi put radis gresku, nemoj se ljutiti
StEpancic, ne StIpancic
|
|
|
10.04.2016., 22:08
|
|
The Rocket
Registracija: Nov 2007.
|
Mirko Alilovicu, smecaru nemoralni, hvala ti sta si nam uzea 3-4 zlata svojim ''obranama''... Pu smece usrano!
Stevie i Pesic svaka cast, tako se brani u rukometu, jebote bog mi smo s najgorim golmanom na svijetu imali svaki turnir polufinale, u tri picke materine eto...
|
|
|
10.04.2016., 22:22
|
|
Levitating
|
Quote:
sivi svijet kaže:
ipak
|
Šeba je još jako mlad i normalno da se traži, nešto slično kao Damgaard kod Danaca, zna imat hrpu promašenih zicera, ali kad ga krene onda je nezaustavljiv
Stepančić nažalost više nije Zagrebaš
Quote:
Luyindula kaže:
Dakle kvalificirani su:
29.4. je ždrijeb.
7 europskih reprezentacija, dvije iz J. Amerike, dvije iz Afrike te Katar iz Azije. Ne znam kako funkcioniraju potovi, 2012. su bile samo 3 ne-europske repke (Tunis, Koreja i Argentina), a ždrijeb je bio takav da je bilo 6 potova s po 2 ekipe.
|
eh sad mene zanima možemo li mi opet u grupu sa Dancima?
rado bih da smo u istoj grupi sa Francuzima 
|
|
|
10.04.2016., 22:23
|
|
Dežela
Registracija: Mar 2003.
|
ufff, u kakvoj depri sad moraju biti spanjolski navijaci rukometa.... nakon srebra na EP, 2 mjeseca kasnije ne uspiju se kvalificirat na OI 
|
|
|
10.04.2016., 22:29
|
|
Levitating
|
Norvežani glavnog krivca nalaze u Stviju  čak su i napomenuli da je najbolji potez bio maknut Alilovića
španjolci su najveći pehisti kvalifikacija ovih, ne otići zbog jednog gola 
|
|
|
10.04.2016., 22:33
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
pattie_boyd kaže:
eh sad mene zanima možemo li mi opet u grupu sa Dancima?
rado bih da smo u istoj grupi sa Francuzima 
|
Pa vrlo vjerojatno možemo. Recimo, ako u potu 1 budu Francuska i Danska, onda idemo s jednima od njih. Mislim da su Francuzi sigurno u prvom, priključit će im se Njemačka, Hrvatska ili Danska. Brazil ne bi trebao, nisu ni Britanci bili u prvom na prošlim Igrama.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:29.
|
|
|
|