Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.04.2016., 19:32   #9001
Hvala dragom Bogu da smo dobili i prave vratare. Jos se Kopljaru i Cupicu zahvaliti i uvest nove klince.
Bravo decki, svaka cast !!!
el Torro is offline  
Old 10.04.2016., 19:34   #9002
tenkjuverimač
Rok is offline  
Old 10.04.2016., 19:35   #9003
Quote:
el Torro kaže: Pogledaj post
Hvala dragom Bogu da smo dobili i prave vratare. Jos se Kopljaru i Cupicu zahvaliti i uvest nove klince.
Bravo decki, svaka cast !!!
Ne, ne i ne, Marka drzati ako ista zbog obrane...Marko+Sebetic su izvrsni vanjski duo, nemojmo sad izmisljat toplu vodu.
Old 10.04.2016., 19:41   #9004
Hvala ti Mirko i molim te ustraj u svojoj odluci.
WHUFC is offline  
Old 10.04.2016., 19:43   #9005
čini se da su se Norvežani ispuhali od sinoć
Imran is offline  
Old 10.04.2016., 19:55   #9006
Norvežani tipično, ispuhali se i pod prevelikom euforijom i željom izgorili, baš kao i na Euru protiv nas, još nisu za velike stvari, ali uopće ne sumnjam da za godinu, dvije neće, igraju jedan atraktivan rukomet
žao mi je što oni ne idu, a idu jedni Poljaci i Tunižani: ovi prvi za penziju spremni, a ovi drugi uvode borilačke vještine u njega

sad samo da je dvorana negdje u blizini kipa, Babić će se prosvijetliti i nikakvi Francuzi i Danci mu neće ništa moći
pattie_boyd is offline  
Old 10.04.2016., 20:03   #9007
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Ne, ne i ne, Marka drzati ako ista zbog obrane...Marko+Sebetic su izvrsni vanjski duo, nemojmo sad izmisljat toplu vodu.
Držati Kopljara samo za obranu mi nema smisla. Iako je uistinu dobar obrambeni, ako bi bio samo za to, onda se zahvaliti Gojunu. Čak mislim da je Gojun ovaj turnir lošiji nego prethodnih par, prečesto je ispadao kao srednji. A u napadu su Stipančić i Šebetić jednostavno bolji od Kopljara. Nisam pratio Zagreb dovoljno dobro da bih znao kakvi su u obrani, no Kopljar je u napadu standardno blijed.
el Torro is offline  
Old 10.04.2016., 20:09   #9008
Kaj vas brine tolko taj kip, ionak ide za Metković poslije OI
bvcxy is offline  
Old 10.04.2016., 20:16   #9009
Quote:
gahan kaže: Pogledaj post
pozdrav Artist1983

bilo je 25-22, napad Švedske zadnja minuta
i kružili su okolo, bez neke šanse dok nisu 10sec prije kraja uspjeli gurnuti na crtu
pivot se nekako okrenuo, španjolac ga malo pogurnuo i 7m
švedi zabili, španjolcima ostalo 2 ili 3 sec za kretanje s centra, jedno dodavanje šut sa 15m i obrana šveda
Pozdrav Gahane, eto sreli se na temi koja nije skijanje
Šteta za Španjolce, ali eto, na OI je samo 12 reprezentacija, i
naravno nekoliko mjesta mora biti za ostatak svijeta, tako da
ne mogu svi dobri europljani proći...
Iako svi najbolji su uglavnom tu (Fra,Dan,Hrv,Njem,Polj...)
Artist1983 is offline  
Old 10.04.2016., 21:30   #9010
nekad mi je bas drago da sam u krivu bravo ! mada sigurno je gospa sinjska bila na terenu
Old 10.04.2016., 21:37   #9011
Quote:
Držati Kopljara samo za obranu mi nema smisla. Iako je uistinu dobar obrambeni, ako bi bio samo za to, onda se zahvaliti Gojunu. Čak mislim da je Gojun ovaj turnir lošiji nego prethodnih par, prečesto je ispadao kao srednji. A u napadu su Stipančić i Šebetić jednostavno bolji od Kopljara. Nisam pratio Zagreb dovoljno dobro da bih znao kakvi su u obrani, no Kopljar je u napadu standardno blijed.
Sebetic ima problema s cuvanjem niskih igraca koji su brzi na nogama od njega
cesto mu je zadnja opcija da se protivnik ne proseta ruka pod vrat

ipak
za 1-2 godine on je kompletan igrac na najvisem svjetskom nivou

meni su od nasih plinara najdrazi Pavlovic i Mandalinic, imaju ono nesto kaj nikakv trening ne moze stvoriti
Pavlovic lucidnost i pregled terena dok Mandalinic ima prekrasan skok i sut i obojici je to priroda dala na dar, kroz koju godinu o ovoj dvojici pricat cemo kao o Balicu i Lacu
sivi svijet is offline  
Old 10.04.2016., 21:57   #9012
Quote:
sivi svijet kaže: Pogledaj post

ipak

meni su od nasih plinara najdrazi Pavlovic i Mandalinic, imaju ono nesto kaj nikakv trening ne moze stvoriti
Pavlovic lucidnost i pregled terena dok Mandalinic ima prekrasan skok i sut i obojici je to priroda dala na dar, kroz koju godinu o ovoj dvojici pricat cemo kao o Balicu i Lacu
Dečki imaju urođenu sportsku drskost i djeluju mi stabilne glave. I Vujić i Stipančić su strašan potencijal.
No svejedno sam zbog Stevanovića najsretniji. Momak djeluje toliko skromno, a svaku mrvicu koja mu se ponudila je jako dobro iskoristio. Bio je potpuno nepravedno zapostavljen cijelo vrijeme. Sa ovakvim vratarom smo mogli uzeti još nekoliko medalja, sigurno.
el Torro is offline  
Old 10.04.2016., 22:01   #9013
Quote:
cave troll kaže: Pogledaj post
Opet kaže nema sedmeraca, nema isključenja.
Pred kraj frajer kaže "igramo dugi napad".

Krene napad, prođe pet sekundi i neko zvekne po golu (i promaši).
Vulpo is offline  
Old 10.04.2016., 22:04   #9014
Dakle kvalificirani su:

Quote:
Brazil (domaćin)
Francuska (SP)
Argentina (Pan-American games)
Katar (Azijske kval.)
Njemačka (EP)
Egipat (Afrički prvak)
Poljska (kvalifikant)
Tunis (kvalifikant)
Švedska (kvalifikant)
Slovenija (kvalifikant)
Hrvatska (kvalifikant)
Danska (kvalifikant)
29.4. je ždrijeb.

7 europskih reprezentacija, dvije iz J. Amerike, dvije iz Afrike te Katar iz Azije. Ne znam kako funkcioniraju potovi, 2012. su bile samo 3 ne-europske repke (Tunis, Koreja i Argentina), a ždrijeb je bio takav da je bilo 6 potova s po 2 ekipe.
Luyindula is offline  
Old 10.04.2016., 22:06   #9015
Quote:
Dečki imaju urođenu sportsku drskost i djeluju mi stabilne glave. I Vujić i Stipančić su strašan potencijal.
No svejedno sam zbog Stevanovića najsretniji. Momak djeluje toliko skromno, a svaku mrvicu koja mu se ponudila je jako dobro iskoristio. Bio je potpuno nepravedno zapostavljen cijelo vrijeme. Sa ovakvim vratarom smo mogli uzeti još nekoliko medalja, sigurno.
slazem se

samo bih te sad ispravio jer vidim kako vec drugi put radis gresku, nemoj se ljutiti

StEpancic, ne StIpancic
sivi svijet is offline  
Old 10.04.2016., 22:08   #9016
Mirko Alilovicu, smecaru nemoralni, hvala ti sta si nam uzea 3-4 zlata svojim ''obranama''... Pu smece usrano!

Stevie i Pesic svaka cast, tako se brani u rukometu, jebote bog mi smo s najgorim golmanom na svijetu imali svaki turnir polufinale, u tri picke materine eto...
Ronnie147 is offline  
Old 10.04.2016., 22:22   #9017
Quote:
sivi svijet kaže: Pogledaj post

ipak

Šeba je još jako mlad i normalno da se traži, nešto slično kao Damgaard kod Danaca, zna imat hrpu promašenih zicera, ali kad ga krene onda je nezaustavljiv

Stepančić nažalost više nije Zagrebaš
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Dakle kvalificirani su:

29.4. je ždrijeb.

7 europskih reprezentacija, dvije iz J. Amerike, dvije iz Afrike te Katar iz Azije. Ne znam kako funkcioniraju potovi, 2012. su bile samo 3 ne-europske repke (Tunis, Koreja i Argentina), a ždrijeb je bio takav da je bilo 6 potova s po 2 ekipe.
eh sad mene zanima možemo li mi opet u grupu sa Dancima?
rado bih da smo u istoj grupi sa Francuzima
pattie_boyd is offline  
Old 10.04.2016., 22:23   #9018
ufff, u kakvoj depri sad moraju biti spanjolski navijaci rukometa.... nakon srebra na EP, 2 mjeseca kasnije ne uspiju se kvalificirat na OI
lutnik is offline  
Old 10.04.2016., 22:29   #9019
Norvežani glavnog krivca nalaze u Stviju čak su i napomenuli da je najbolji potez bio maknut Alilovića

španjolci su najveći pehisti kvalifikacija ovih, ne otići zbog jednog gola
pattie_boyd is offline  
Old 10.04.2016., 22:33   #9020
Quote:
pattie_boyd kaže: Pogledaj post
eh sad mene zanima možemo li mi opet u grupu sa Dancima?
rado bih da smo u istoj grupi sa Francuzima
Pa vrlo vjerojatno možemo. Recimo, ako u potu 1 budu Francuska i Danska, onda idemo s jednima od njih. Mislim da su Francuzi sigurno u prvom, priključit će im se Njemačka, Hrvatska ili Danska. Brazil ne bi trebao, nisu ni Britanci bili u prvom na prošlim Igrama.
Luyindula is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:29.