Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.12.2024., 19:29   #9001
i od mene + za catrice. samo dobro hidriraj okoloocno podrucje jer voli naglasit suhocu.
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2024., 19:45   #9002
Quote:
Zla barbika kaže: Pogledaj post
Catrice Camouflage od drogerijskih. Dobila sam Tarte za rodjendan nedavno, ne vidim neku wow razliku izmedju njih.

Ostalo drogerijsko preskoci, ove high end bas ne uzimam pa nemam preporuku. Navodno da je neki Fenty dobar, ali ne znam gdje je nabavljiv.
Ali ti ni nemas kritične crne kolutove, stavljala si sliku. Taj Tarte odskace od ostalih tek kod nas s ekstremnim crnilom
Old 21.12.2024., 20:47   #9003
Quote:
Scissors. kaže: Pogledaj post
Zašto napuštaš Tarte?

Mislim, i meni dođe svako malo da probam neki drugi...
upravo zato ali da, mislim da ću se držat Tartea onda... nema mi druge, kod mene je situacija fakat kritična s podočnjacima

e a kak si odabrala pravu nijansu? stalno mislim da imam krivu
Old 21.12.2024., 21:10   #9004
Ako koristite podlogu, puder, nešto, ne treba vam korektor u boji tena, radije nešto breskvasto, ili što vam već paše da neutralizira (u mom slučaju ljubičasto).
Old 21.12.2024., 22:39   #9005
Quote:
Scissors. kaže: Pogledaj post
Ali ti ni nemas kritične crne kolutove, stavljala si sliku. Taj Tarte odskace od ostalih tek kod nas s ekstremnim crnilom

Ma imam, variram izmedju crnih crnih i malo manje crnih krugova, ovisi koliko spavam i jel pijem dovoljno vode.

Zimi mi se najvise vide jer sam tad najzesce blijeda, pa djelujem kao da me netko prebio. Ljeti dobijem minimalno boje u licu pa mrvicu bolje izgleda.

Kad su bili plavoljubicasti, jos se nesto i moglo s onim color correction paletama napraviti. Imala sam jednu genijalnu Oriflameovu, natapkala sam malo nekog breskvasto-narancastog pigmenta, pa gore tekuci puder, pa gore obicni korektor za nijansu svjetliji nego sto mi treba, i magicno su nestali nema podocnjaka!

Sad kad su crni, samo mogu slojeve korektora bildati gore i nadati se najboljem.
Zla barbika is online now  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 00:16   #9006
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
upravo zato ali da, mislim da ću se držat Tartea onda... nema mi druge, kod mene je situacija fakat kritična s podočnjacima

e a kak si odabrala pravu nijansu? stalno mislim da imam krivu
Nikak, na blef gledajući swatcheve

Nedavno sam bila u Sephori kupovala novi, pitam prodavačicu dal da uzmem drugu nijansu jer ovu sam na blef online, veli jok, super pogođeno

Imam 22N light neutral
Old 04.01.2025., 10:56   #9007
Jučer se napokon dočepam Sephore, hudina paleta mi nije dobra, a Natashu nisam našla, svega ima, samo Natashe nema. Idem danas još u drugu sephoru pogledati
PeaceLily is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2025., 20:35   #9008
Ne znam gdje sam procitala da valja novi Catrice lip balm, ali kupila sam ga danas u nijansi 010 i bas mi je los, kao da sam se vodom namazala. Uvijek pokleknem kad je neki hype i rijetko kad mi valja.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2025., 20:38   #9009
I meni je los.
Bolji mi je isto njihov melt&shine juicy balzam.
I bojom i teksturom.
Hilda is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2025., 20:47   #9010
Mozda je taj ono kaj sam ocekivala od balma, bacit cu pogled. Balm mi je nekakva vodica kaj samo sklizne i jos je i bezvezan osjecaj na usnama, razocarala sam se.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2025., 23:11   #9011
Burt's bees balmovi u boji su ti isto odlicni.
Jedino kaj je u mulleru uvijek sve rasprodano i razbucano.
Hilda is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2025., 23:21   #9012
Quote:
Hilda kaže: Pogledaj post
Burt's bees balmovi u boji su ti isto odlicni.
Jedino kaj je u mulleru uvijek sve rasprodano i razbucano.
Baš sam neki dan kupila novi, nijansa Red Dhalia. Samo njihov koristim od takve vrste proizvoda.
Cosmic Lady is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2025., 23:48   #9013
Meni njihovi dodatno isuše usne.

Odličan balzam u boji mi je Clinique Almost Lipstick Black Honey koji mi je ovdje preporučen. Jest skuplji (20-ak eura), ali vrijedi.
dextra_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2025., 08:12   #9014
Apivita Blackcurrant je bolja verzija Black Honey. Izvrstan balzam.
Old 09.01.2025., 10:07   #9015
Quote:
VeronaM kaže: Pogledaj post
Super, sad ću i to morat kupit
dextra_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 13:45   #9016
Quote:
dextra_ kaže: Pogledaj post
Meni njihovi dodatno isuše usne.

Odličan balzam u boji mi je Clinique Almost Lipstick Black Honey koji mi je ovdje preporučen. Jest skuplji (20-ak eura), ali vrijedi.
baš mi je drago da ti se sviđa, iako je proziran, malo mi je taman
uzela sam si još jedan na Lookfantasticu u nijansi Pink Honey, taj mi je nijansom bolji, pomiješam ja ova dva, naaravno

Burt Bees je bzvz, imala, kao i većina Labella pun je voska, to je za zaštitu usana od vjetra OK ali tu nema hidratacije
svočala sam neki dan i Catrice balzame, čini mi se da su masnjikavi, nimalo privlačni

neki dan sam u jakni koju nisam dugo nosila našla plavi Labello kojeg sam mislila da sam izgubila, taj je dobar kao i Lidlov s plavim čepom ali koji košta samo 1 € - jedini koji vrijede, rekla bih da su to isti proizvodi

Quote:
VeronaM kaže: Pogledaj post
imala sam jedan Apivitin, bio je jako sjajan, kao ona sjajila u stiku koje smo mi curice u 5. razredu nekad kupovale kad smo se počinjale šminkati

gdje to ima? nisam iz ZG, skrati mi vrijeme traženja
znam da ima jedna trgovina ali da se ubijem ne mogu se sjetiti, znam samo da je centar

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 15:23   #9017
kakvi su Catrice ruževi? npr ovaj https://www.dm.hr/catrice-scandalous...729402264.html
ibilic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 16:45   #9018
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post

imala sam jedan Apivitin, bio je jako sjajan, kao ona sjajila u stiku koje smo mi curice u 5. razredu nekad kupovale kad smo se počinjale šminkati

znam da ima jedna trgovina ali da se ubijem ne mogu se sjetiti, znam samo da je centar
Ovaj nije sjajan, ima obicnu balzamicastu teksturu. Narucujem ga iz grckih apoteka.
Old 11.01.2025., 17:49   #9019
Wendy imaš ga na Notinu. A dućan u centru je već neko vrijeme zatvoren, osim ako nije otovren sad nekad iza nove godine. Nisam prolazila ovih dana tim putem.
Old 11.01.2025., 17:55   #9020
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post

Muller, trg, prvi kat na prirodnoj kozmetici.
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:46.