Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.02.2015., 00:45   #9021
Quote:
ban-do kaže: Pogledaj post
Josipović će biti taj koji će do primopredaje dužnosti službeno preseliti u Visoku, predati Pantovčak DUUDI-ju koji će onda onda na Pantovčak staviti lokot i onda pozvati Kolindu u Visoku na primopredaju dva fascikla i elaborata iz kojeg je razvidno da isti zadovoljava sve sigurnosne uvjete.
Nema teorije da Visoka trenutno zadovoljava sve sigurnosne uvjete i ako netko od odgovornih napiše suprotno siguran sam da će se kad-tad pokrenuti pitanje zlouporabe položaja, odgovornosti tko je izdao i odobrio takav fejk elaborat zbog kojeg je onda ugrožena nacionalna sigurnost i sigurnost Predsjednice. Visoka u ovom sadašnjem stanju sigurno ne može dobiti pozitivnu ocjenu za Ured Predsjednice.
HAL 9000 is offline  
Old 03.02.2015., 00:46   #9022
Red face

Quote:
Kexx kaže: Pogledaj post
Kada postane predsjednica. Još nije postala predsjednica, pa još nije ni zatražila ništa. Kad postane predsjednica treba usliti na Pantovčak koji je pripremljen za to, a nakon useljenja na Pantovčak treba potražiti jeftiniju varijantu za rezidenciju koja god to bila. Ako ispadne da to nije Visoka treba reći da je našla jeftiniju varijantu i da neće ispuniti obećanje oko Visoke jer želi uštedu. I sve 5.
Ako se ispotavi da je Visoka najjeftnija a dovoljno kvalitetna varijanta zatražiti od vlade da joj omogući Visoku.

To je ono što bi bilo razumno i normalno, ali Milanović je htio igrokaz i prisliti je prvi radni dan na nepripremljenu Visoku. To već nije obećala, tako da prekšenog obećanja neće biti ako ne prihvati da joj u Visokoj bude prvi radni dan. Nije bilo riječi o rokovima.
Upravo tako.
Milanovic je po tko zna koji put opalio volej sebi u glavu.

Ma komedija, kako Milanovic, tako sljedba.
Ne znas tko se, od njih, vise sramoti.
Old 03.02.2015., 00:50   #9023
iz svima nam omiljene bujice:

"Hrvatska se, time što Milanović pokušava opstruirati prijenos, našla u situaciji u kojoj nije bila niti 1990. godine. Tada smo bili sigurni da će prijenos vlasti sa jednopartijskog sustava na novoizabranu pluralističku demokratsku vlast biti obavljen mirno. Sada vidimo da se pokušava osporiti izbor nove predsjednice te da se pokušava onemogućiti djelovanje institucije predsjednika Republike Hrvatske", rekao je Gjenero.

gjenaro, gjenaro... tko bi rekao prije samo par mjeseci da ćeš ovako pričat.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/76...ene-izbore.htm

s tzv. hrvatske televizije:

Quote:
Vruća tema preseljenja Ureda predsjednika u rezidenciju u Visokoj ulici našla se i u HTV-ovoj emisiji Studio 4, gdje je stručnjak za sigurnost Enimark Ponjević iznio tri moguće namjere zbog kojih se Vlada eventualno požurila s preseljenjem s Pantovčaka.

''Je li to samo živcirati gospođu Grabar-Kitarović, drugo, je li to otezati, da bi joj što kasnije omogućili početak djelovanja, ako preseljenje traje mjesecima… Postoji i treća namjera. Možda bi netko mogao pomisliti kako aktualni predsjednik Josipović želi iskoristiti mogućnost utjecaja na posjed dokumentacije. Ako selidbe nepravilno provedete, nestaju nekakvi dokumenti. A znate za situaciju kada se sudi Perkoviću u Njemačkoj, neki obrati su se desili zadnjih dana, u tom kontekstu možete vidjeti komunikaciju Ive Josipovića s javnim tužiteljem Bajićem, može se dovesti u pitanje njihova učinkovitost u proteklom razdoblju. Ako pogledamo kuda bi to sve moglo voditi…'', objasnio je Ponjević.
Dokumenti Josipović-Bajić-Perković mogući razlog nagle selidbe u Visoku
antifan is offline  
Old 03.02.2015., 00:51   #9024
Quote:
Budite uvjereni da stvarni cilj nije podjebavanje Kolinde i pokazivanje mišića igricama oko Visoke, nego se radi o skrivanju udbaške arhive. To je primarni cilj, ostalo su nus-pojave. Josipović će biti taj koji će do primopredaje dužnosti službeno preseliti u Visoku, predati Pantovčak DUUDI-ju koji će onda onda na Pantovčak staviti lokot i onda pozvati Kolindu u Visoku na primopredaju dva fascikla i elaborata iz kojeg je razvidno da isti zadovoljava sve sigurnosne uvjete.
Glupost.
Ako trebaš sakrit ''udbašku arhivu'' onda je naprosto sakriješ. Imao je 5 godina i sada već 20 dana.
Čemu ovaj izokolni, pet puta kompliciraniji manevar sa selidbom. Uostalom, jel' on izmislio Visoku ili ona?

Inače, ta je Udba postala česti pridjev svemu i svačemu i svi olako trkeljaju o tome. Danas je neka forumašica rekla da su na Novoj samo 'udbaške' vijesti. Kakve su to, majketi. Olabavite malo. Ono, kakvog si lika želite za budućeg premijera, rugala se sova sjenici.
ViktorViktorija is offline  
Old 03.02.2015., 00:52   #9025
Quote:
HAL 9000 kaže: Pogledaj post
Nema teorije da Visoka trenutno zadovoljava sve sigurnosne uvjete i ako netko od odgovornih napiše suprotno siguran sam da će se kad-tad pokrenuti pitanje zlouporabe položaja, odgovornosti tko je izdao i odobrio takav fejk elaborat zbog kojeg je onda ugrožena nacionalna sigurnost i sigurnost Predsjednice. Visoka u ovom sadašnjem stanju sigurno ne može dobiti pozitivnu ocjenu za Ured Predsjednice.
A tko te pita za zloporabu položaja, pa njima je ovo pitanje života ili smrti, sve su spremni žrtvovati da sakriju udbaške tajne. Ako treba, mogu još ovaj tjedan promijeniti sve zakone, pravilnike, odluke o potrebnom stupnju sigurnosti, kao što su napravili s lex Perković, sve kako bi sakrili udbaške tajne, ili u najboljem slučaju kupili koji mjesec kaosa. Ko da ne znaš s kim imaš posla. Pa oni su se godinu dana inatili s Europskom unijom, pa gdje ne bi s Kolindom. U konačnici, mogu odraditi bugarski scenarij (da sad ne objašnjavam što je to).
ban-do is offline  
Old 03.02.2015., 00:56   #9026
Quote:
ViktorViktorija kaže: Pogledaj post
Glupost.
Ako trebaš sakrit ''udbašku arhivu'' onda je naprosto sakriješ. Imao je 5 godina i sada već 20 dana.
Čemu ovaj izokolni, pet puta kompliciraniji manevar sa selidbom. Uostalom, jel' on izmislio Visoku ili ona?

Inače, ta je Udba postala česti pridjev svemu i svačemu i svi olako trkeljaju o tome. Danas je neka forumašica rekla da su na Novoj samo 'udbaške' vijesti. Kakve su to, majketi. Olabavite malo. Ono, kakvog si lika želite za budućeg premijera, rugala se sova sjenici.
Kako ćeš najlakše sakriti službeni dokument, npr. knjigu posjetitelja Pantovčaka, iz kojeg bi se vidjelo koliko je puta na Pantovčak dolazio recimo Josip Perković, Anto Nobilo ili zajedno Bajić i Nobilo u jeku afere lex-Perković?
I sve ostale dokumente, npr. video zapise nadzornih kamera?
Ili fonograme sastanaka predsjednikovih savjetnika?
Tako da sakriješ cijeli objekt Pantovčaka sa svim papirima, oduzmeš ga predsjedniku i daš na upravljanje Vladi, odnosno DUUDI-ju.
ban-do is offline  
Old 03.02.2015., 00:58   #9027
ban-do, slažem se, ali samo sam htio naglasiti da ukoliko Milanović i Josipović stvarno nešto iskemijaju s prebacivanjem stvari u Visoku sigurno će netko za to odgovarati, a taj bi onda sa sobom mogao povući i King Konga.
HAL 9000 is offline  
Old 03.02.2015., 01:04   #9028
Quote:
ban-do, slažem se, ali samo sam htio naglasiti da ukoliko Milanović i Josipović stvarno nešto iskemijaju s prebacivanjem stvari u Visoku sigurno će netko za to odgovarati, a taj bi onda sa sobom mogao povući i King Konga.
Kako se obruč oko udbaša steže, vojnici partije sve više postaju potrošna roba. Ako su žrtvovali Bajića, žrtvovat će i odavno potrošenog pijunčića Milanovića. Pa i Josipovića.
U Visoku će se prebaciti samo službeni dokumenti koje je potpisao predsjednik i koji imaju klasu i urbroj, a to su dokumenti o dodjeli ordenja i slično, to su dve-tri kutije. To oni smatraju primopredajom i te dokumente planiraju predati Kolindi. Sve ostalo ostaje na Pantovčaku pod vladinim ključem.
ban-do is offline  
Old 03.02.2015., 01:05   #9029
Nekako mi se čini da Zoki htio zajebati i inauguraciju s ovim problemima da strani državnici izbjegnu doći, vidima da je i Togonal u Otvorenom nešto slično pitao. Zapravo ja da sam predsjenik neke EU države trenutno ne bi Hrvatsku dirao ni štapom i to ne samo za inauguraciju, jedino kada bi htio poslat poruku ionako premijeru - pariji, tužno ali bojim se istinito.
beli631 is offline  
Old 03.02.2015., 01:13   #9030
Quote:
Ništa oni ne smiju seliti jer tamo ne postoje sigurnosni uvjeti za prihvat i čuvanje tih dokumenata, a dokad ih ne bude, tamo ne smiju doći nikakvi papiri.
A sigurnosni uvjeti za prihvat arhive neće biti gotovi u sljedeća dva tjedna, neće ni za godinu dana.

Po meni će se čak odustat od Visoke, to je po mom mišljenju tako glupa Kolindina ideja da ne znam kak joj je to opće palo na pamet predlagati. Odnosno, jasno mi je zašto je sve to predlagala, anything goes

Sada bih na njezinom mjestu sa smješkom rekla Zokiju 'hvala na ponudi da promijenite odluku natrag u Pantovčak (što joj nudi), molim vas promijenite to, trebam još vremena da izračunam uštede.'

I nitko joj od njezinih ne bi zamjerio, problem riješen.
Samo naravno, prošlo je par dana, cirkus u medijima, iskonstruirale su se svakakve konstrukcije, šteta napravljena svima.
Old 03.02.2015., 01:14   #9031
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
Opcija C ... postani suvisao ban-do.
Sklonost semi-invalidnim zaključcima pokazuješ.

Tko je inzistirao na Visokoj i uštedama? - Grabar K.

Treba li njena izjavna rečenica kako će inzistirati ..
Znaš li što znači riječ inzistirati ban-do?

a opcija C - Grabar K je lažljiva /nevjerodostojna/.
Ne, ne, momčiću, imaš ponuđene samo ove opcije:

a) da se napravi elaborat mogućih ušteda preseljenjem, i to sukladno pravilima struke, dakle nakon financijsko-ekonomskih, konzervatorskih, prometnih, sigurnosnih i svih drugih analiza?

b) da se odmah zaključi bez ikakvih analiza da nema ništa od preseljenja?

Dakle, koja je tvoja opcija, što bi ti radije?
ban-do is offline  
Old 03.02.2015., 01:14   #9032
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Nekako mi se čini da Zoki htio zajebati i inauguraciju s ovim problemima da strani državnici izbjegnu doći, vidima da je i Togonal u Otvorenom nešto slično pitao. Zapravo ja da sam predsjenik neke EU države trenutno ne bi Hrvatsku dirao ni štapom i to ne samo za inauguraciju, jedino kada bi htio poslat poruku ionako premijeru - pariji, tužno ali bojim se istinito.
Točno, Milanović nas predstavlja prema van kao banana državu a takve države se zaobilaze u širokom luku.

Nema druge, izbor Kolinde je prvo poluvrijeme a sad treba osvojiti 2/3 u Saboru i popraviti narušeni ugled Hrvatske..
Old 03.02.2015., 01:16   #9033
Quote:
Po stoti put, Vlada nije dala rok za selidbu! Čak je i Macan u Otvorenom rekao da teško da će se išta seliti u ova dva tjedna i da će Kolinda Božić dočekati na Pantovčku.

I odakle vam ideja da ona ne smije na Pantovčak, pa lijepo piše u priopćenjima da samo treba reći.
kotulica is offline  
Received Infraction
Old 03.02.2015., 01:20   #9034
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
ili će možda poslali jače ljude baš kako bi jasno poslali poruku milanoviću i josipoviću da podržavaju kolindu i da im je stalo do demokratskih procesa u hrvatskoj, a ne rušenja izabrane predsjednice.

vidjet ćemo.

sve ovo postaje sve više i više zanimljivo.
kotulica is offline  
Old 03.02.2015., 01:21   #9035
Quote:
Ništa oni ne smiju seliti jer tamo ne postoje sigurnosni uvjeti za prihvat i čuvanje tih dokumenata, a dokad ih ne bude, tamo ne smiju doći nikakvi papiri.
A sigurnosni uvjeti za prihvat arhive neće biti gotovi u sljedeća dva tjedna, neće ni za godinu dana.
Gdje to piše? Tko propisuje te sigurnosne uvjete? Preseliti će se samo bezopasni papiri s kojima će onda Joso napraviti primopredaju.

Quote:
Po meni će se čak odustat od Visoke, to je po mom mišljenju tako glupa Kolindina ideja da ne znam kak joj je to opće palo na pamet predlagati. Odnosno, jasno mi je zašto je sve to predlagala, anything goes
Da, zato Josipović, Milanović i kompanija cijeli vikend rade i preuzimaju elaborate i po noći sele papire, čisto iz zezancije. Josipović koji nikad ni pet minuta nije radio vikendom odjednom u nedjelju vrši pripreme za primopredaju Visoke.

Quote:
Sada bih na njezinom mjestu sa smješkom rekla Zokiju 'hvala na ponudi da promijenite odluku natrag u Pantovčak (što joj nudi), molim vas promijenite to, trebam još vremena da izračunam uštede.'
I da još i klekne, zamoli za oprost i kaže da je Milanović najpametniji premijer u povijesti?

Quote:
Samo naravno, prošlo je par dana, cirkus u medijima, iskonstruirale su se svakakve konstrukcije, šteta napravljena svima.
Zaista briljantno, još jedno "zakucavanje".
ban-do is offline  
Received Infraction
Old 03.02.2015., 01:22   #9036
Quote:

Kolinda Grabar Kitarović još nije predsjednica.
Kao takva nije ništa službeno tražila od premijera Milanovića i nema nikakve potrebe u takvoj situaciji bilo što tražiti od njega, a ponajmanje promjenu odluke.
Nek se Milanović i dalje bakče sam sa sobom.

On dalje od svog ega ne vidi
Hard core pristaša je sve manje, a umjereniji se osipaju iz dana u dan.
Sa broda luđaka svak pametan će pobjeći.

S druge strane, kad Kolinda postane službeno predsjednica treba iz dana u dan prozivati Milanovića.
Nerad i nesposobost se ne smije ignorirati.
Između ostalog, i zato je dobila mandat.

Zadnje uređivanje ZorroD : 03.02.2015. at 01:28.
ZorroD is offline  
Old 03.02.2015., 01:25   #9037
Quote:
Da, zato Josipović, Milanović i kompanija cijeli vikend rade i preuzimaju elaborate i po noći sele papire, čisto iz zezancije. Josipović koji nikad ni pet minuta nije radio vikendom odjednom u nedjelju vrši pripreme za primopredaju Visoke.
Je, njih dvojica po noći sele papire
Da pogodim... izvor je direktno.hr? Ili su rekli u Bujici?
Old 03.02.2015., 01:26   #9038
Quote:
Je, njih dvojica po noći sele papire
Da pogodim... izvor je direktno.hr? Ili su rekli u Bujici?
To je sve što imaš za reći?
ban-do is offline  
Old 03.02.2015., 01:26   #9039
Quote:
ZorroD kaže: Pogledaj post
Kolinda Grabar Kitarović još nije predsjednica.
Kao takva nije ništa službeno tražila od premijera Milanovića i nema nikakve potrebe u takvoj situaciji bilo što tražiti od njega, a ponajmanje promjenu odluke.
Nek se Milanović i dalje bakče sam sa sobom.

On dalje od svog ega ne vidi
Hard core pristaša je sve manje, a umjereniji se osipaju iz dana u dan.
Sa broda luđaka svak pametan će pobjeći.
samo ne na forumu

koje su to lijeve jezične vratolomije za opravdati ono što više ni hrt i rtl ne opravdavaju

SKINITE MARASOVCU BAN
.exe is offline  
Old 03.02.2015., 01:29   #9040
Quote:
To je sve što imaš za reći?
Daj mi vjerodostojan izvor (!) i reći ću ti više.
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:08.