Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
03.02.2015., 18:42
|
|
15/JG52 forever
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
casio kaže:
..i dodao uvijek postoji mogućnost.
Prema tome nemoj čupati iz rečenice..kava:
|
...nemože nešto nestati, naravno uvijek može nešto nestati, eventualno se može nešto kopirati. Otvoreno 08:35
U svakom slučaju Reiner je lupio glupost a gladni dobili kost.
|
03.02.2015., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
swap kaže:
......Inace datum 15.2. nedelja je fasnicka nedelja, tak da sad nije jasno tko bu dosao, tko ide u Lisinski na karnevlski tulum itd.
|
i, kako je netko već i napisao, dan kada je pogubljen Matija Gubec na Markovom trgu 
|
03.02.2015., 18:43
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
komutator kaže:
Mislim da on nije izdajnik, da on nema drugu domovinu i da nitko ne može procijeniti koliko on nju voli a koliko ne.
Mislim da on nema rezervne domovine, da je sve što ima ovdje bilo i ostaje.
I da su te price oko dilanja dokumenata obična tlapnja.
|
Ne da nema drugu domovinu, nema ni prvu domovinu. Ima samo udbu/antifašiste, to mu je jedina domovina i jedini sunarodnjaci, jedino se među njima osjeća dobro.
|
|
|
03.02.2015., 18:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Cuka kaže:
....
Izvela je dribling i svaka joj čast na tome a dokaz da je sve znala je kako se ovih dana tako reči ne oglašava oko ničega nego pušta neke hadezeovce da pričaju priče......
|
moguće i to
no , je li to pokazatelj na koji način će raditi?
|
03.02.2015., 18:45
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Roy kaže:
...nemože nešto nestati, naravno uvijek može nešto nestati, eventualno se može nešto kopirati. Otvoreno 08:35
U svakom slučaju Reiner je lupio glupost a gladni dobili kost.
|
Kaj nisu nestali topnički dnevnici? 
Tako će "nestati" i knjiga posjetitelja Pantovčaka. Ostati će na Pantovčaku pod kontrolom vlade.
|
|
|
03.02.2015., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
komutator kaže:
Hvala na linku, zaboravio sam staviti link na članka.
Ali nisam točno mislio da netko na temi treba objašnjavati što je ONA mislila, očekivao sam da netko na javnoj sceni, Reiner, Karamarko, Cvrtila i slično počnu objašnjavati na čije zločince se ona reflektirala u svojoj izjavi. Jer po običaju, kad ona nešto izjavi, treba joj cijela vojska objašnjivača što je ona TOČNO mislila. Jer njena izjava po tom pitanju se nimalo ne razlikuje od Josipovićeve.
I po čemu je to onda ona domoljubna, a on izdajnik, ako govore i misle jedno te isto?
|
Po nicemu. Ali znas kako ide, ona je nasa, pa moze izjavljivati sto zeli, satro domoljubna, a oni cenalaziti i muljati opravdanjima.
Isto kao i HDZ, on je toboze domoljuban, a koaliranje s SDSS-om je zapravo fenomenalan potez.
Mantre koje se turaju vec desetljecima.
Ne ponavljaju dabe tu pojedinci tzv izlazak iz Sabora i sl, jer ako jedne prokazuju jednima, svoje moraju toboze dobrima. Oni drugacije ne znaju, bez toga ne bi postojali.
|
|
|
03.02.2015., 18:53
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
twistdrum kaže:
moguće i to
no , je li to pokazatelj na koji način će raditi?
|
Jest.
Nema papagajskog ponavljanja do besvjesti što se htjelo reći tipa "puknuta cijev", nego se komunicira na standardnoj političko-diplomatskoj razini: jedna izjava o jednoj temi i to je to, idemo dalje, pa će se i mediji tome trebati prilagoditi. Polako, tek je početak, imamo pet godina za lustracijsku tranziciju. 
|
|
|
03.02.2015., 18:56
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
ban-do kaže:
Hm, ipak se radi o osobi koja je bila druga u hijerarhiji civilne strukture najvećeg svjetskog vojnog saveza, a tamo ju nije gurnuo ni tatica udbaš ni mama partijka. Što će reći da se ipak radi o sposobnoj osobi koja je navikla raditi s nekim ciljem i postizanjem rezultata, a ne do beskonačnosti mlatiti praznu slamu. 
Sjeti se lex Perković, kako su se drugovi htjeli svađati i prepucavati do beskonačnosti, a iz EU samo jedna izjava, ili ćete promijeniti zakon ili sankcije, i to je to, eto, tako se to radi. 
|
Naravno da je sposobna a bila je i ministrica i veleposlanica, tu ju je gurnuo Ivo Sanader, i zna kako stvari idu i zato jer zna izvela je vrhunski dribling a Ivo u tom driblingu obzirom na funkciju ne može sudjelovat.
O Perkoviću sam ja do sada svoje napisao a to je da smo mi kao država njega trebali sredinom devedesetih pripratit na županijski sud i ako je kriv osudit i spakirat u Lepoglavu a sve dalje je posljedica nečinjenja.
|
03.02.2015., 18:59
|
|
untitled
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
Azul1 kaže:
Predsjednica je samo željela uštedite novac tim preseljenjem, i nije znala da ta nova lokacija ne odgovara u svemu, jasno cirkus, ali ne stvara ga ona.
|
Drugim rijecima, lupetala je o stvarima o kojima nema pojma?
|
03.02.2015., 19:00
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Cuka kaže:
Naravno da je sposobna a bila je i ministrica i veleposlanica, tu ju je gurnuo Ivo Sanader, i zna kako stvari idu i zato jer zna izvela je vrhunski dribling a Ivo u tom driblingu obzirom na funkciju ne može sudjelovat.
|
Pa nije Sanader direktor svemira pa da ju je gurnuo na jedno od čelnih mjesta civillne strukture NATO-a.  Kad bi tamo mogao raditi jedan Josipović, ili još gore, nekakav Milanović?
Nego, nisi mi odgovorio. 
|
|
|
03.02.2015., 19:02
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Bjesomar_ kaže:
Drugim rijecima, lupetala je o stvarima o kojima nema pojma?
|
Kad nije završila kumrovečku političku, a ni tatica joj nije bio funkcioner, kako bi išta znala? 
|
|
|
03.02.2015., 19:05
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Roy kaže:
|
Naravno da može nestati i naravno da netko može zlorabiti i kopirati.
Zato nemoj tvrditi da nemože, jer može.
Imali smo već slučaj gdje je jedan predsjednik otvarao arhivu i puštao novinare unutra, dilao transkripte i tko zna što sve još radio.
1. Primopredaja se treba obaviti na Pantovčaku 19.02.2015.
2. Nakon toga (19.02.) Kolinda šalje službeni zahtjev Vladi što želi, gdje i kako?
3. Vlada odrađuje ono što joj je u nadležnosti (odobrenje konzervatora, troškovnik, rok izvođenja......sigurnosnu procjenu, adaptaciju, uređenje......)
4. Kolinda preseljava Ured na novu lokaciju.
Sve drugo je lakrdija u Milanovićevoj i Josipovićevoj režiji. 
Zadnje uređivanje casio : 03.02.2015. at 19:13.
|
|
|
03.02.2015., 19:05
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Quote:
twistdrum kaže:
i, kako je netko već i napisao, dan kada je pogubljen Matija Gubec na Markovom trgu 
|
Nebitan detalj.
I Gubec je u konačnici ubijao druge Hrvate u svojoj pobuni jer se borio s banskom vojskom, uskocima i haramijama kod Stubice pod vodstvom Gašpara Alapića, jednog od preživjelih iz sigetske bitke.
U komunizmu je Gubec podvaljivan kao najveći lik hrvatske povijesti iako se radilo o realno marginalnom ustanku, kmetski vođa je bio podobniji od knezova, kraljeva i banova.
Zadnje uređivanje Samwell Tarly : 03.02.2015. at 19:12.
|
|
|
03.02.2015., 19:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cuka kaže:
O Perkoviću sam ja do sada svoje napisao a to je da smo mi kao država njega trebali sredinom devedesetih pripratit na županijski sud i ako je kriv osudit i spakirat u Lepoglavu a sve dalje je posljedica nečinjenja.
|
Pa tada su ga isti koji ga danas napadaju i stigmatiziraju Vladu, ostro branili.
Karamarko se trgao kao celnik obavjestajne sluzbe, da nema dokaza protiv njega.
To je sve rezultat, ovakvih politikanstava.
|
|
|
03.02.2015., 19:12
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
unknown99 kaže:
Pa tada su ga isti koji ga danas napadaju i stigmatiziraju Vladu, ostro branili.
Karamarko se trgao kao celnik obavjestajne sluzbe, da nema dokaza protiv njega.
To je sve rezultat, ovakvih politikanstava.
|
Da, opće je poznato da su tajne službe te koje u demokratskoj državi skupljaju dokaze, a policija i državno odvjetništvo štite masovne ubojice sa sjekirama. 
Nego, sjeća li se netko kako se Milanović probao bahatiti s Viviane Reding, pa je na kraju u tišini pojeo kakicu?  Baš me zanima što će biti sada kada ga Kolinda pošalje na sigurnosnu provjeru i test psihološke stabilnosti? 
|
|
|
03.02.2015., 19:14
|
|
Hrvatica
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
Cuka kaže:
Ma nema veze to. Znala je ona jako dobro da Visoka u startu ne odgovara potrebama [....]
|
Pa naravno da je znala da Visoka kao ni bilo koja druga lokacija u startu ne odgovara potrebama nego zahtjeva prenamjenu tj. opremanje.
I ja sam to znala i znam gdi neće ona
Quote:
Znala je ona i znao je Ivo da se neki poslovi na Pantovčaku rade pod određenim stupnjem tajne...
|
Naravno da je znala, znamo to i ti (valjda  ) i ja.
Quote:
...i da neki elementi smanjenja broja zaposlenih nemaju pokriča ali Ivo o tome ne može a ona može.
|
Broj zaposlenih će smanjiti kao što je najavila.
Quote:
Izvela je dribling i svaka joj čast na tome a dokaz da je sve znala je kako se ovih dana tako reči ne oglašava oko ničega nego pušta neke hadezeovce da pričaju priče.
|
Oglasila se u dva navrata, prvi puta; drugi puta.
U svakodnevno medijsko prepucavanje i valjanje po blatu, koje priželjkuju i od kojeg žive kukurikavci ona se ne želi upuštati.
I za to od mene ima 
|
|
|
03.02.2015., 19:24
|
|
Hrvatica
Registracija: Jun 2013.
|
Josipović, Perković i Milanović skovali tajni plan o deložaciji Kolinde
Quote:
Kako doznajemo, akcija koju je osmislio Josipović u realizaciju je krenula u prošlu srijedu popodne od 14 do 17 sati kad su se sastali Josipović i premijer Zoran Milanović.
Saša Perković bio je sudionik dijela tog sastanka. Dogovoreno da Vlada donese odluku o preseljenju u Visoku ulicu, s tim da se Kolindi Grabar Kitarović oduzme upravljanje nad Pantovčakom, kako ne bi došla u posjed predsjedničke arhive i svih tajnih dokumenata – o dolascima na Pantovčak i zanimljivim razgovorima koji su se tamo vodili, od kovanja Lex Perkovića, do vođenja predsjedničke kampanje s Pantovčaka i djelovanja Josipovićeve medijske strategije.
Na sastanku je određen i najjači operativac, provjereni kadar jugoslavenskih obavještajnih službi Mladen Pejnović, šef DUUDI-ja, koji bi trebao operativno odraditi preseljenje i nabaviti potrebnu papirologiju te već ovaj tjedan preuzeti Pantovčak i predati Visoku na upravljanje Ivi Josipoviću.
Tako je i učinjeno, u četvrtak je Vlada donijela odluku, jučer je Pejnović predao Visoku na upravljanje Ivi Josipoviću, a ovaj se mudro priopćenjem u deset točaka javno ogradio od krajnjeg provođenja podvale.
Naime, nakon što se u javnosti počelo otvoreno polemizirati da Visoka ne zadovoljava uvjete za štićeni objekt prve kategorije, te da je Vladina odluka nezakonito donesena, Josipović je prividno reterirao, ali je poslao politički mamac - Kolindi Grabar Kitarović je poručio u istom tom priopćenju da traži promjenu Vladine odluke ako je odlučila odustati od preseljenja u rezidenciju u Visoku ulicu.
Iz izvora bliskih Pantovčaku direktno.hr doznaje i da je tijekom razgovora s Kolindom Grabar Kitarović Josipović pitao: i, kad ćemo seliti arhivu u Visoku? No, u tom trenutku Vladina odluka još nije bila ni na vidiku, kao i neviđeni pokušaj ponižavanja institucije predsjednika protuzakonitim preseljenjem u neadekvatne prostore u Visokoj, prije nego što se oni potrebnim zahvatima pretvore u štićeni objekt prve kategorije.
|
|
|
|
03.02.2015., 19:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ban-do kaže:
Da, opće je poznato da su tajne službe te koje u demokratskoj državi skupljaju dokaze, a policija i državno odvjetništvo štite masovne ubojice sa sjekirama. 
Nego, sjeća li se netko kako se Milanović probao bahatiti s Viviane Reding, pa je na kraju u tišini pojeo kakicu?  Baš me zanima što će biti sada kada ga Kolinda pošalje na sigurnosnu provjeru i test psihološke stabilnosti? 
|
Stajao je iza njega svim silama. Ali za politiku jeftinog skupljanja bodova tebe i slicnima toboze su sad zabrinuti i protiv.
Isto kao i monetizaciju autocesta koju si imali u svom programu.
Isto kao sto je Tomica Karamarko bio zaduzen za obranu u Saboru dvojezicnosti. itd itd...
|
|
|
03.02.2015., 19:30
|
|
jel te baca
|
Quote:
MisMali kaže:
Pa naravno da je znala da Visoka kao ni bilo koja druga lokacija u startu ne odgovara potrebama nego zahtjeva prenamjenu tj. opremanje.
I ja sam to znala i znam gdi neće ona
Naravno da je znala, znamo to i ti (valjda  ) i ja.
Broj zaposlenih će smanjiti kao što je najavila.
Oglasila se u dva navrata, prvi puta; drugi puta.
U svakodnevno medijsko prepucavanje i valjanje po blatu, koje priželjkuju i od kojeg žive kukurikavci ona se ne želi upuštati.
I za to od mene ima 
|
Naravno da je znala i jasno da neka takva saznanja imamo i mi obični i to je taj dribling a o uštedama će se tek vidit kako i na koji način.
Jedan link ti ne radi a ovaj koji radi na večernjaku ti je samo dokaz da je sve znala
Quote:
Podsjećaju na glavne razloge zašto se ne može odraditi "ad hoc" preseljenje – Pantovčak ima sve ono što rezidencija u Visokoj nema, poput neprobojnih stakala, zaštićene komunikacije, tzv. gluhe sobe, sefova u kojima su dokumenti, državne tajne... ondje su klasificirani dokumenti koje treba preuzeti pri primopredaji, a ako se oni "nabacaju u kutije i prenesu u Visoku" u kojoj ne postoje sefovi bit će riječ, poručuju iz Ureda izabrane predsjednice, o onemogućavanju primopredaje i izravnom udaru na nacionalnu sigurnost".
|
i ovo nije ona nego njen tim.
I dama je to majstorski odigrala.
|
03.02.2015., 19:37
|
|
jel te baca
|
Quote:
ban-do kaže:
Pa nije Sanader direktor svemira pa da ju je gurnuo na jedno od čelnih mjesta civillne strukture NATO-a.  Kad bi tamo mogao raditi jedan Josipović, ili još gore, nekakav Milanović?
Nego, nisi mi odgovorio. 
|
Ivo Sanader je postavio za ministricu a zajdno sa Mesićem i za veleposlanicu šta je napustila i otišla u NATO a ako me pažljivo pročitaš onda ja njega u kontekst NATO nisam stavio.
Šta ti nisam odgovorio????
A o Perkoviću imaš tu napisano http://www.vecernji.hr/biografije/josip-perkovic-260
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:04.
|
|
|
|