22.02.2009., 23:00
|
|
maliciozni progonitelj
Registracija: Jun 2006.
|
danas se kalinić iznenađujuće trudio, trčao čak i pokušavao...
gabrić, ako ovako nastavi, će jednog dana bit igračina...
ibričić još jednom pokazao da zna dat gol... na koncu će se više isplatit u vrhu napada od penal-majstora...
u momentima kad balun nisu nabijali preko terena, znali su se lijepo dodavat po zemlji, bez dosta grešaka, vidi se da je netko radio s njima...
kod dinama, svidio mi se calello... pokazat će se kao dobro pojačanje...
čini mi se da će se kombinacija bišćan-kovač pokazati pogubnom jer su oba igrača poznata po crnim minutama... u kombinaciji se vjerojatnost pogreške povećava s kvadratom udaljenosti...
sve čestitke hajduku, nek izdrže do kraja! 
|
22.02.2009., 23:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2003.
|
Quote:
daleTh kaže:
gospodine torrio, ja sam se nagledao sanadera i sudaca u sretnom razdoblju 95-99. i laži, obama, lopovluka i kriminala od strane režimskog i jedinog hrvatskog kluba dovoljno da bi te sada poslao u tri pisače mašine. tebe i tvoju bebekovu obitelj. i to potpuno mirne savjesti.
hvala!
|
Jebote, vi novi iz aelanda ne znate ni trolat! 
|
|
|
22.02.2009., 23:01
|
|
Intravenozni žilet
Registracija: Jul 2003.
Lokacija: U ofsajdu, Super Pippo dimenziji na kavici s Drogbom
|
Quote:
barhan kaže:
|
Ajmo napisat HRTu peticiju da Prasetina više ne komentira ništa (neka mu daju recimo samo F1 tamo se još snalazi).
Sve dajmo dvojcu Vela- Čeči
|
22.02.2009., 23:02
|
|
Cardiff City Soul Crew
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
spacerouter kaže:
nadam se da ovog forumaša više nećemo čitati na forum.hr jer ovakav najniži primjer primitivizma i mržnje ne zaslužuje ništa do perma ban..
moderatori izvolite...
|
zaslužuješ ti polomljene kosti
would you be willing to trade all the days from this day to that for one chance, just one chance, to come back here as young men and tell our enemies that they may take our lives but they will never take our freedom!"
|
|
|
22.02.2009., 23:02
|
|
Blagoglagoljiv
Registracija: Dec 2002.
|
Ma dakako da je namješteno.  Mamić je morao namaknut sredstva za investicije. A Hajduk ima sada love sa Livanjskim tajkunima.
Šalu na stranu. Sudac je sudio kako je sudio. Ali je sudio jednakim kriterijima i jednima i drugima. Drugo, sudac nikad ne bi sudio 11 m iz onakve situacije da nije 100 % siguran (dakle vidio iz bliza, otvoren kut) da je igrač namjerno igrao rukom. Iz originala se i na TV vidjelo da je bila defleksija od zadnjeg igrača u živom zidu. Ruka nije bila uz tijelo. Velika vjerojatnoća je da bi balun svršija u mriži ili u vratnici.
No, stariji se sjećaju Gudelja i njegove ruka u 16 m protiv Totenhema i sličnih poduhvata.
Utakmica jeste bila rovovska bitka uz jako mnogo prekršaja. Sudac je odlučio tolerirati čvrstu igru. Neugledna, negledljiva igra na obje strane, preoštra i na granici grubosti. Bilo kako bilo Dinamo nije ozbiljno, sustavno ugrozio Hajduka.
Posve zaslužena pobjeda. U lošoj predstavi Hajduk je bio konkretniji.
|
|
|
22.02.2009., 23:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
rosso je kreten istina,al jel ste vi vidili šta mu je onaj argentinac na podu napravio?kako ga je zveknuo?
jel ono nije za crveni?
|
|
|
|
|
Dosta.
Registracija: Oct 2006.
|
Ko je dobijo?
|
|
|
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
Santana kaže:
Je, zamalo je prekinuo  Već je imao fućkaljku u ustima, al je onda srećom bura zapuhala.
|
isusa ti, ja ne vjerujem što je lik napisao 
ako je išao igrat ovakvu utakmicu nakon očitog namjernog zajebavanja sa papirima, onda bi zbog 1 bakljade prekinuo utakmicu 
|
|
|
22.02.2009., 23:04
|
|
is perverted by language
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Albatros kaže:
Ma dakako da je namješteno.  Mamić je morao namaknut sredstva za investicije. A Hajduk ima sada love sa Livanjskim tajkunima.
Šalu na stranu. Sudac je sudio kako je sudio. Ali je sudio jednakim kriterijima i jednima i drugima. Drugo, sudac nikad ne bi sudio 11 m iz onakve situacije da nije 100 % siguran (dakle vidio iz bliza, otvoren kut) da je igrač namjerno igrao rukom. Iz originala se i na TV vidjelo da je bila defleksija od zadnjeg igrača u živom zidu. Ruka nije bila uz tijelo. Velika vjerojatnoća je da bi balun svršija u mriži ili u vratnici.
No, stariji se sjećaju Gudelja i njegove ruka u 16 m protiv Totenhema i sličnih poduhvata.
Utakmica jeste bila rovovska bitka uz jako mnogo prekršaja. Sudac je odlučio da tolerira čvrstu igru. Neugledna, negledljiva igra na obje strane, preoštra i na granici grubosti. Bilo kako bilo Dinamo nije ozbiljno, sustavno ugrozio Hajduka.
Posve zaslužena pobjeda. U lošoj predstavi Hajduk je bio konkretniji.
|
umirem 
|
22.02.2009., 23:04
|
|
.
|
Quote:
Duffman kaže:
Ko je dobijo?
|
nogomet
|
22.02.2009., 23:05
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
daleTh kaže:
gospodine torrio, ja sam se nagledao sanadera i sudaca u sretnom razdoblju 95-99. i laži, obama, lopovluka i kriminala od strane režimskog i jedinog hrvatskog kluba dovoljno da bi te sada poslao u tri pisače mašine. tebe i tvoju bebekovu obitelj. i to potpuno mirne savjesti.
hvala!
|
meni ovo ide jako loše,pa zar sam toliko uvjerljiv ili jednostavno nisam talentiran za ovo
|
|
|
|
|
sve radim da ne radim
Registracija: Feb 2009.
|
u kakvoj državi živimo ,vi očekujete gledati pravi nogomet pa ljudi moji moj tast ga ne gleda 15 godina
|
|
|
|
|
J-Hova
|
Quote:
IL_Mamba_Negro kaže:
|
To je to. 
|
|
|
u prolazu
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Santana kaže:
Jebote, vi novi iz aelanda ne znate ni trolat! 
|
to je taj čuveni santanin cinizam
nema te nitko buraz 
|
|
|
|
|
is perverted by language
|
Quote:
IL_Mamba_Negro kaže:
Ajmo napisat HRTu peticiju da Prasetina više ne komentira ništa (neka mu daju recimo samo F1 tamo se još snalazi).
|
slažem se.. jebate, to je kao onaj neki debos što je jednom uletio na forum.. znaš onaj osjećaj kad se ti zbog neke budale s kojom veze nemaš sramiš da si zagrepčan..
|
22.02.2009., 23:06
|
|
is perverted by language
|
Quote:
dale1970 kaže:
u kakvoj državi živimo ,vi očekujete gledati pravi nogomet pa ljudi moji moj tast ga ne gleda 15 godina
|
a prikin ćaća? 
|
22.02.2009., 23:07
|
|
Dosta.
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
tomo kaže:
nogomet
|
Brugge i Boleslav su precrtani za sve vijeke, jel? 
|
|
|
22.02.2009., 23:07
|
|
Držim bocu oči mi krvave!
Registracija: Nov 2004.
|
Odite spat, loši ste, imate ekipu beskičmenjaka i popušili ste da niste opalili na gol. Sad ćete tu naricati do jutra i prozivati Bebeka, Sanadera i CIA.
|
|
|
22.02.2009., 23:08
|
|
Direktor svemira
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Basta kaže:
kod dinama, svidio mi se calello... pokazat će se kao dobro pojačanje...
čini mi se da će se kombinacija bišćan-kovač pokazati pogubnom jer su oba igrača poznata po crnim minutama... u kombinaciji se vjerojatnost pogreške povećava s kvadratom udaljenosti...
sve čestitke hajduku, nek izdrže do kraja! 
|
pokazat ce se calello kao dobro pojacanje da.....za suparnicke ekipe
a taj bišćan, pa čovjek ima 30 godina trebao bit bit rastrcan, ziv, borben ali na faci mu vidis da mu se bas vise NEDA, on bi malo na cajke, malo na kocku, pn kurac je njemu nogometa, njegova faca mi izgleda ko da ga neko tjera sa puskom prije svake tekme
|
22.02.2009., 23:08
|
|
sve radim da ne radim
Registracija: Feb 2009.
|
a prikinog ćaću objesile ustaše
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:54.
|
|
|
|